Gość: Yahagi IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 21:45 Kto w CKMie nie zapłacił za piwo ???!!! Za Żywca konkretnie ..???!!! Wisi mi browara, mam nadzieję, że poczuwa się do tego.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jjarm Re: Kurde !!!! 29.09.02, 00:12 Gość portalu: Yahagi napisał(a): > Kto w CKMie nie zapłacił za piwo ???!!! Za Żywca konkretnie ..???!!! Wisi mi > browara, mam nadzieję, że poczuwa się do tego.... Hamster! stawial Ausikowej zywca i pewnie "zapomnial" uiscic naleznosc ;-) ......a ile sie nagadal przy tym stawianiu :-) i w koncu nie zaplacil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Kurde !!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 12:22 jjarm napisał: > Gość portalu: Yahagi napisał(a): > > > Kto w CKMie nie zapłacił za piwo ???!!! Za Żywca konkretnie ..???!!! Wisi > mi > > browara, mam nadzieję, że poczuwa się do tego.... > > > Hamster! stawial Ausikowej zywca i pewnie "zapomnial" uiscic naleznosc ;-) > ......a ile sie nagadal przy tym stawianiu :-) i w koncu nie zaplacil... > ja płaciłem od razu przy zakupie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: Kurde !!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 18:10 :)))))))) więc zróbmy tak: następnym razem wszyscy stawiaja yahagiemu po browarku:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Kurde !!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 22:08 ...:)) Wchodze w to... pod warunkiem ze was 20 nie bedzie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwizab Re: Kurde !!!! 30.09.02, 10:25 Gość portalu: Yahagi napisał(a): > ...:)) > Wchodze w to... pod warunkiem ze was 20 nie bedzie...:)) Ja sie nie poczuwam - pilem warke :) Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Kurde !!!! 30.09.02, 11:44 wyrwizab napisał: > Gość portalu: Yahagi napisał(a): > > > ...:)) > > Wchodze w to... pod warunkiem ze was 20 nie bedzie...:)) > > Ja sie nie poczuwam - pilem warke :) > Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwizab Re: Kurde !!!! 30.09.02, 21:42 hamsterek napisał: > Może po prostu, że tak powiem nas wydymali.... > Odpowiedz Link Zgłoś