Dodaj do ulubionych

Nowy biurowiec Kolportera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 20:22
Ma stanąć na rogu Zagnańskiej i Robotniczej, podobno będzie dość ciekawy.
Słyszałem, że Jurek ma jakąś wizualizację, ale chyba nie chce jej udostępnić
na forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: kamil Re: Nowy biurowiec Kolportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 20:35
      a niech budują, jak będzie ładnie wyglądał. Uważam ogólnie, że mało mamy tego
      typu budynków w mieście
      • Gość: msz1 Re: Nowy biurowiec Kolportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 21:43
        Pewnie, że niech zbudują, dzięki tego typu inwestycją city się rozwija,
        ładnieje a mieszkańcy mają pracę i pieniądze.
        • Gość: Kubio Re: Nowy biurowiec Kolportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 22:12
          Na stronie www.inwestycje.prv.pl jest informacje odnosnia budowy 3 biurowcow
          kolo OBI przy Zagnanskiej..., wiec to chyba jeszcze cos innego...
          A skad masz takie informacje?
          • Gość: msz1 Re: Nowy biurowiec Kolportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 23:33
            Też z tej strony.

ul. Zagnańska/Robotnicza. Realizacja: II kw. 2006 r. Ma być 11 pięter!
    • Gość: jurek Re: Nowy biurowiec Kolportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 23:42
      Potwierdzam ;) bedzie ladnie!
      • Gość: Kubio Re: Nowy biurowiec Kolportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 22:33
        Dzieki za informacje:) Dobrze, że chociaż Kolporter nie ucieka z naszego
        pięknego grodu nad Silnicą. Tylko te nowe biurowce (jak już powstaną) mogą
        się ,,gryźć'' z starym biurowcem i budynkami PKS-u przy Zagnańskiej, ale może
        to zmobilizuje właścicieli do wyłożenia kaski na renowacje tych budynków?
      • kosz.marny Re: Nowy biurowiec Kolportera 14.11.05, 08:54
        Jurek, a gdzie to jest na Twojej stronie, bo nie mogę znaleźć?
        • Gość: jurek Re: Nowy biurowiec Kolportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 17:43
          No jeszcze nie ma, bo wizualizacje otrzymalem nie od firmy, wiec nie moge
          zamiescic :(
    • Gość: msz1 Re: Nowy biurowiec Kolportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 21:06
      Ile będzie miał kondygnacji?
      • Gość: msz1 Re: Nowy biurowiec Kolportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 21:37
        I czy to prawda, że będzie to wyglądało podobnie do Swiss Re Tower London?
    • Gość: jurek Re: Nowy biurowiec Kolportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 21:53
      ok. 11 kondygnacji, nie wiem jak z podziemiem, mnie nie przypomina Swiss Re
      Tower London, ale ksztalt budynku to elipsa,wiec moze z tej strony
      przypomina :) elewacja zupelnie inna.
      • Gość: msz1 Re: Nowy biurowiec Kolportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 20:37
        Ciekawe czy ostatecznie uda im się zrealizować ten projekt, już wiele fajnych
        rzeczy miało powstać w Kielcach i nic z tego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka