Dodaj do ulubionych

Kielecki oddział TVP szuka świętokrzyskiej czar...

IP: *.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 20:09
www.wiedzma.most.org.pl/ Może tutaj jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: Babetka Re: Kielecki oddział TVP szuka świętokrzyskiej cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 20:23
      ==Stanie się to 18 grudnia - wtedy kielecki oddział wejdzie w pasmo
      ==telewizyjnej "Trójki" pt. "Telewizja Regionów".

i co palanty ? będzie program dłuższy o 5 minut ???
      • Gość: rvdi "A zima znów zaskoczyła drogowców..." IP: *.pkp.kielce.msk.pl 20.11.05, 20:42
        :)
        • Gość: Czaro-wnik Jedna czarownica juz byla w TVP3 Kielce IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.11.05, 21:12
    • Gość: Odarpi Re: Kielecki oddział TVP szuka świętokrzyskiej cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 07:41
      Weźcie moją teściową, jest " piękna, dobra i mądra "
    • Gość: babajaga Nasza Baba Jaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 16:08
      jesli szukacie świętokrzyskiej czarownicy to czytajcie "Naszą Babę Jagę" to
      świętokrzyski magazyn edukacyjno-krajoznawczy, w ktorym sporo się pisze o
      naszym regionie. Można też zajrzeć na stronę czasopisma www.babajaga.info.pl,
      zapewene to Wam pomoże. Pa, Pa.
    • bronek25 Re: Kielecki oddział TVP szuka świętokrzyskiej cz 21.11.05, 19:05
      Z pewna taką nieśmiałoscią, gdybym ja to rozstrzygał... mądra, ładna , miła i
      regionowi wstydu nie przyniesie. To ... obecna wicewojewoda świetokrzyskiego
      wojewodztwa !Ale na nią śmialo i z pełnym przekonaniem zagłosuje!
      • Gość: Monika Re: Kielecki oddział TVP szuka świętokrzyskiej cz IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 19:12
        Toż to pomysł pożal się Boże...Czy to Pan wymyślił Panie Rakoczy? Chcę wierzyć,
        że nie, bo to ŻENADA! Tak jakoś mi to zalatuje stylem śp.Telewizji Kablowej
        Kielce...Jeśli poprzez taką inicjatywę mamy zabłysnąć jako "Telewizja Regionów"
        to...eh szkoda gadać. Pozdrawiam
    • bronek25 Re: Kielecki oddział TVP szuka świętokrzyskiej cz 21.11.05, 20:32
      Moniczko, skarbie ,po co te nerwy!Proppzycja jak propozycja! Jak zostanie
      przyjeta to nawet zachęce kilka osob coby mnie w tym zbożnym dziele wsparli!
      No ,jesli Ty się w tym konkursie pojawisz to faktycznie wszystkie pozostałe są
      bez szans!Milych snów z myślami o sukcesie na najbardziej sexowna czarownice!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka