Dodaj do ulubionych

Stępień PRZESADZA!

IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 23.10.02, 16:52
Prezydent Włodzimierz S.postawił sobie słup wyborczy na Sienkiewce, który
zasłania widok z lunety.Chyba chce byc lepiej widoczny...
Obserwuj wątek
    • Gość: obif Re: Stępień PRZESADZA! IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 23.10.02, 18:21
      Widziałem, wkurzyłem się.
      • Gość: Pietro Re: Stępień PRZESADZA! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 18:35
        Gdy USa byly Polska , to po wrzuceniu do zlotówki .. moglbys Stepniua podac do
        Sądu i zarządac miliona złotych za straty moralne... i nie wykluczone ze
        wygralbys sprawe
      • Gość: Pietro Re: Stępień PRZESADZA! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 18:36
        Gdy USA byly Polska , to po wrzuceniu zlotówki .. moglbys Stepniua podac do
        Sądu i zarządac miliona złotych za straty moralne... i nie wykluczone ze
        wygralbys sprawe
    • Gość: . Re: Stępień PRZESADZA! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 19:49
      Jakie jeszcze nazwy obierzesz HEY?? hey, obif, obi, heysel????
    • Gość: edee Re: Stępień PRZESADZA! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 10:51
      ciekawe dlaczego wam nie przeszkadzalo jak ktos zdemolowal ja totalnie. W tedy
      winny byl osoba nie publiczna i nie bylo sie na kim wyzyc prawda!!??
      milego dnia zycze
    • Gość: lukas Re: Stępień PRZESADZA! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 11:02
      ciekawe dlaczego wam nie przeszkadzalo jak ktos zdemolowal ja totalnie. W tedy
      winny byl osoba nie publiczna i nie bylo sie na kim wyzyc prawda!!??
      milego dnia zycze
    • Gość: walerek Re: Stępień PRZESADZA! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 19:26
      Gość portalu: hey napisał(a):

> Prezydent Włodzimierz S.postawił sobie słup wyborczy na Sienkiewce, który
      > zasłania widok z lunety.Chyba chce byc lepiej widoczny...
      Jak ci szkoda to postaw sobie i Ty
      • Gość: hey Re: Stępień PRZESADZA! IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 26.10.02, 11:55
        Ciekawe czy zwykły obywatel mógłby sobie postawić w tym miejscu słup
        ogłoszeniowy(oczywiście za opłatą)?????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka