Gość: hey IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 23.10.02, 16:52 Prezydent Włodzimierz S.postawił sobie słup wyborczy na Sienkiewce, który zasłania widok z lunety.Chyba chce byc lepiej widoczny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obif Re: Stępień PRZESADZA! IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 23.10.02, 18:21 Widziałem, wkurzyłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Re: Stępień PRZESADZA! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 18:35 Gdy USa byly Polska , to po wrzuceniu do zlotówki .. moglbys Stepniua podac do Sądu i zarządac miliona złotych za straty moralne... i nie wykluczone ze wygralbys sprawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Re: Stępień PRZESADZA! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 18:36 Gdy USA byly Polska , to po wrzuceniu zlotówki .. moglbys Stepniua podac do Sądu i zarządac miliona złotych za straty moralne... i nie wykluczone ze wygralbys sprawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Stępień PRZESADZA! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 19:49 Jakie jeszcze nazwy obierzesz HEY?? hey, obif, obi, heysel???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edee Re: Stępień PRZESADZA! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 10:51 ciekawe dlaczego wam nie przeszkadzalo jak ktos zdemolowal ja totalnie. W tedy winny byl osoba nie publiczna i nie bylo sie na kim wyzyc prawda!!?? milego dnia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Stępień PRZESADZA! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 11:02 ciekawe dlaczego wam nie przeszkadzalo jak ktos zdemolowal ja totalnie. W tedy winny byl osoba nie publiczna i nie bylo sie na kim wyzyc prawda!!?? milego dnia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walerek Re: Stępień PRZESADZA! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 19:26 Gość portalu: hey napisał(a): > Prezydent Włodzimierz S.postawił sobie słup wyborczy na Sienkiewce, który > zasłania widok z lunety.Chyba chce byc lepiej widoczny... Jak ci szkoda to postaw sobie i Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hey Re: Stępień PRZESADZA! IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 26.10.02, 11:55 Ciekawe czy zwykły obywatel mógłby sobie postawić w tym miejscu słup ogłoszeniowy(oczywiście za opłatą)????????? Odpowiedz Link Zgłoś