Gość: Daisy1981 Lubawski prezydentem CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:53 Glosowalam na pana i jest dumna z postawy pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia34 Pan Pisudski:) (LUBAWSKI). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damianek Wojtku powodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:55 Chociaz lewica w Kielcach zbiera szyki do wyborow samorzadowych to mysle , ze i tak Wojciech da im popalic, zrobil cos dla miasta i tego nie da sie ukryc, zrobi jeszcze wiecej pewnie wiec dam mu szanse, zaglosuje na wojciecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ketchup1976 Piotrowicz??porazka-popieram Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:57 Ja tylko jednego mam kandydata zaczyna sie na Lub........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toldi Lubawski(popieram Pana) bo nie ma afer. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:58 Popeiram Pana bo nie dzieje sie nic zlego w tym miescie, zadnych afer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciu31 Glosuje na prawdziwego Katolika(lubawski) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merfi Oki- ja tez Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:59 wole byc w wiekszosc a do tego goscia nic nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolinka Sl wzg. och macie racje Lubawski jednak tylko on. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:59 Bo jest dobry tak mi sie wydaje w tym co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Nie uwierzylem...ale praiwe kazde Id jest inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 01:06 Myslalem ze posty pisze jedna i ta sama osoba ale z racji tego ze jestem informatykiem dalo sie to sprawdzic. Nie uwierzylem oczom prawie kazdy Id jest inny. NIektore tylko sie powtarzaja po 2-3 razy. Co sie dzieje. Jednak popre Piotrowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakier Re: Nie uwierzylem...ale praiwe kazde Id jest in IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:54 to jestes kiepskim informatykiem skoro nie wiesz ze w neostradzie IP jest zmienne. Posty pisze jedna i ta sama osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suchar Jerzy Suchański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:47 Bo to wspaniały człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Popre Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 01:09 Gdyz jest chyba najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merfi Popieram Piotrowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:47 Bo to lojalny i spoko gosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystek. Jednak Lubawski takze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 01:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junior Zostal mi tylko LUbawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 01:13 Nie zaluje, niech bedzie jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Kto następnym prezydentem Kielc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 02:31 Ja. Bo najbardziej się do tego nadaję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odzi Zastanowie sie nad Lubawskim, ale kto wie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 12:31 Fakt cos zrobil juz w tym miescie ale wielu rzeczy nie udalo mu sie np. uniwersytetu, parkingow wielopoziomowych, jakis wielkich inwestorow sprowadzic do Kielc, ale na jego korzysc inwestycje w miescie ida do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Piotrowicz prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 12:32 Popre bylego przewodniczacego RM Odpowiedz Link Zgłoś
miskorabol Jakie inwestycje ?? Co Lubawski zrobił ?? 26.12.05, 21:56 Cóz ten człowiek zrobił dla miasta ?? Ano nic oprócz golgot osadzania stanowis swoimi i sprzedawaniu za niski czynsz lokali na Sienkiewce. Widze ze behemoty i inne przydupasy WELa działaja na całego. Uwazajcie wazelina sie konczy i w przyszłym roku zaboli oj zaboli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szakaL popieram wojtka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 23:20 Jakie przydupasy, wez czlowieku ochlodz sie widac zes PRL-owski beto nb i nie mozesz sie pogodzic ze w miescie rzadzi Lubawski i prawica. Co wy zrobliscie przez prawie 8 lat>??? nic. Odpowiedz Link Zgłoś
miskorabol Re: popieram wojtka 27.12.05, 07:39 naucz sie poprawnie pisac i wysławiac to pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Prezydent Lubawski - tylko on 29.12.05, 12:38 Moze nie obylo sie bez zgrzytow, ale ten nie popelnia bledow kto nic nie robi, a wlasnie poprzednicy Lubawskiego nic nie robili... Za prezydentury Lubawskiego wreszcie zaczelo sie cos dziac w miescie, Kielce pieknieja z roku na rok. Jest tez wiele pomyslow na przyszlosc... Mysle ze sporo osob w Kielcach to widzi i stad Lubawski ma takie poparcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Prezydent Lubawski - tylko on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 17:18 Może i ma pomysły, ale delikatnie mówiąc chybione. Stadion będzie piękny ( nawet z toaletami), ale usytuowanie fatalne. Współczuje sobie i innym mieszkańcom pobliskich budynków mieszkalnych. Zła obsługa komunikacyjna, brak parkingów ( ten na 300 miejsc to kropla w morzu potrzeb). Co za drogowcy to uzgodnili? Pewnie nie mieli nic do powiedzenia, spełniali tylko oczekiwania prezydenta. Nastepna wielce przez kielczan oczekiwana inwestycja to parking wielopoziomowy na placu Konstytucji 3 Maja. Nie było chyba osoby, która poparłaby tą inwestycję. Protestowali urbaniści i architekci, krytykowali drogowcy spoza układu miejskiego ( znów ukłon w stronę drogowców miejskich, bo lokalizacja z uwagi na obsługe komunikacyją fatalna). A inwestycja nadal jest projektowana i na nasze nieszczescie moze byc zrealizowana. Jedyna nadzieja, ze Prezydent nie zdazy przed wyborami oraz, ze Go nie wybiora. Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Coz, malkontentom sie nie dogodzi... 02.01.06, 14:40 Moze nie widza zmiany jaka zaszla w Kielcach w ciagu ostatnich 4 lat?? Moze podobalo im sie nic_nie_robienie poprzednikow WL?? A moze z natury nic im sie nie podoba i potrafia tylko narzekac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 23:20 Moim zdaniem tylko on. Odpowiedz Link Zgłoś
baba53 Re: Lubawski wygra 27.12.05, 09:53 brak nam jeszcze kościoła na Zagnańskiej/Witosa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Penksa Re: Kto następnym prezydentem Kielc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:33 Marek Kwitek jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Wojciechu do dziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:15 Jestemn za kolejna kadencja obecnego prezydentna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Jestem za Lubawskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:16 Jestem zanim, bo naprawde ten chlop zrobil dosc wiele dla naszego maista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kania Wojciech Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:17 TAk, zgadzam sie z wiekszoscia, moze i nie wszystko wypalilo, ale zrobil wiele, bede glosowal za na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Moim zdaniem Wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:17 Glosowalam i bede glosowala na Pana, panie prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pekinczyk Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:18 Zaglosuje na obecnego prezydenta, to juz jest przesadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
miskorabol Re: Lubawski 30.12.05, 12:33 oj babetko vel behemocie vel kobylybbb nic nie pomozesz Lubawskiemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzakaL Miskorabol - LEwica przegra pograzy sie w rozpaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:44 Stwierdzam iz SLD w naszym miescie przegra wszystko, prezydentem bedzie prezydent Lubawski, Urzad marszalkowski bedzie prawicowy i oczywiscie urzad wojewodzki takze, Wiec nic wam nie da obczernianie obecnej wlaczy i prawicy, dosc juz waszych wyglupow na tym forum. Lewica przegra wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:45 Stwierdzam, iz Pan Lubawski i PIs z PO poprowadza w naszym regionie do wygranej prawicy i upadku Sld. To juz jest wasz koniec nie ma juz nic, jestescie wolni mozecie isc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meteuszek PAn prezydent Lubawski-jestem za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:46 Ja bede glosowal pierwszy raz ale moi rodzice glosuja na niego to ja tekze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Lewica polegnie , prawica bedzie triumfowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:32 OJ Lewica, sromotnie przegra wybory w przyszłym roku, Panowie z Lewicy już nic nie będziecie mieli. A jeśli jeszcze się łudzicie to spójżcie na sądaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Lubawski ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:33 I zobaczcie sobie na strony PKW- ile prawica dostala razem glosow w miescie i w województwie a ile wy pod szyldem lewica i cento lewica. Porażka, popieram tylko Lubawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osuch jasne, |e obecny prezydent CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:38 Jasne , że tylko Pan Lubawski, człowiek solidny, zaradny i przede wszystkim uczciwy. Widze, że beton z Sld zaczyna także robić sobie już kampanie wyborczą działając pod Niskiem MISKOROBAL. Nic wam to nie da, macie ostatni rok urząd marszałkowski i ostatnie dni urząd wojewódzki. Jedenym poważnym człowiekiem jest tylko Obecny wojewoda Wójcie. Popieram Wojtka Lubawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś