Dodaj do ulubionych

Kto następnym prezydentem Kielc.

• Gość: Daisy1981 Lubawski prezydentem CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:53
      Glosowalam na pana i jest dumna z postawy pana.
    • Gość: Basia34 Pan Pisudski:) (LUBAWSKI). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:54
    • Gość: Damianek Wojtku powodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:55
      Chociaz lewica w Kielcach zbiera szyki do wyborow samorzadowych to mysle , ze i
      tak Wojciech da im popalic, zrobil cos dla miasta i tego nie da sie ukryc,
      zrobi jeszcze wiecej pewnie wiec dam mu szanse, zaglosuje na wojciecha.
    • Gość: Ketchup1976 Piotrowicz??porazka-popieram Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:57
      Ja tylko jednego mam kandydata zaczyna sie na Lub........
    • Gość: Toldi Lubawski(popieram Pana) bo nie ma afer. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:58
      Popeiram Pana bo nie dzieje sie nic zlego w tym miescie, zadnych afer.
    • Gość: Gosciu31 Glosuje na prawdziwego Katolika(lubawski) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:58
    • Gość: Merfi Oki- ja tez Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:59
      wole byc w wiekszosc a do tego goscia nic nie mam.
    • Gość: Karolinka Sl wzg. och macie racje Lubawski jednak tylko on. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:59
      Bo jest dobry tak mi sie wydaje w tym co robi.
    • Gość: Krzych Nie uwierzylem...ale praiwe kazde Id jest inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 01:06
      Myslalem ze posty pisze jedna i ta sama osoba ale z racji tego ze jestem
      informatykiem dalo sie to sprawdzic. Nie uwierzylem oczom prawie kazdy Id jest
      inny. NIektore tylko sie powtarzaja po 2-3 razy. Co sie dzieje. Jednak popre
      Piotrowicza.
      • Gość: klakier Re: Nie uwierzylem...ale praiwe kazde Id jest in IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:54
        to jestes kiepskim informatykiem skoro nie wiesz ze w neostradzie IP jest
        zmienne. Posty pisze jedna i ta sama osoba.
        • Gość: Suchar Jerzy Suchański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:47
          Bo to wspaniały człowiek.
    • Gość: Kalina Popre Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 01:09
      Gdyz jest chyba najlepszy.
      • Gość: Merfi Popieram Piotrowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:47
        Bo to lojalny i spoko gosc
    • Gość: Krystek. Jednak Lubawski takze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 01:10
    • Gość: Junior Zostal mi tylko LUbawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 01:13
      Nie zaluje, niech bedzie jeszcze raz.
    • Gość: kamil Re: Kto następnym prezydentem Kielc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 02:31
      Ja. Bo najbardziej się do tego nadaję
    • Gość: Odzi Zastanowie sie nad Lubawskim, ale kto wie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 12:31
      Fakt cos zrobil juz w tym miescie ale wielu rzeczy nie udalo mu sie np.
      uniwersytetu, parkingow wielopoziomowych, jakis wielkich inwestorow sprowadzic
      do Kielc, ale na jego korzysc inwestycje w miescie ida do przodu.
    • Gość: Bartek Piotrowicz prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 12:32
      Popre bylego przewodniczacego RM
    • Gość: Karolekk Piotrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 12:35
      • miskorabol Jakie inwestycje ?? Co Lubawski zrobił ?? 26.12.05, 21:56
        Cóz ten człowiek zrobił dla miasta ?? Ano nic oprócz golgot osadzania stanowis
        swoimi i sprzedawaniu za niski czynsz lokali na Sienkiewce. Widze ze behemoty i
        inne przydupasy WELa działaja na całego. Uwazajcie wazelina sie konczy i w
        przyszłym roku zaboli oj zaboli
        • Gość: szakaL popieram wojtka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 23:20
          Jakie przydupasy, wez czlowieku ochlodz sie widac zes PRL-owski beto nb i nie
          mozesz sie pogodzic ze w miescie rzadzi Lubawski i prawica. Co wy zrobliscie
          przez prawie 8 lat>??? nic.
          • miskorabol Re: popieram wojtka 27.12.05, 07:39
            naucz sie poprawnie pisac i wysławiac to pogadamy
            • atomm Prezydent Lubawski - tylko on 29.12.05, 12:38
              Moze nie obylo sie bez zgrzytow, ale ten nie popelnia bledow kto nic nie robi,
              a wlasnie poprzednicy Lubawskiego nic nie robili...
              Za prezydentury Lubawskiego wreszcie zaczelo sie cos dziac w miescie, Kielce
              pieknieja z roku na rok. Jest tez wiele pomyslow na przyszlosc...
              Mysle ze sporo osob w Kielcach to widzi i stad Lubawski ma takie poparcie...
              • Gość: kielczanin Re: Prezydent Lubawski - tylko on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 17:18
                Może i ma pomysły, ale delikatnie mówiąc chybione. Stadion będzie piękny (
                nawet z toaletami), ale usytuowanie fatalne. Współczuje sobie i innym
                mieszkańcom pobliskich budynków mieszkalnych. Zła obsługa komunikacyjna, brak
                parkingów ( ten na 300 miejsc to kropla w morzu potrzeb). Co za drogowcy to
                uzgodnili? Pewnie nie mieli nic do powiedzenia, spełniali tylko oczekiwania
                prezydenta. Nastepna wielce przez kielczan oczekiwana inwestycja to parking
                wielopoziomowy na placu Konstytucji 3 Maja. Nie było chyba osoby, która
                poparłaby tą inwestycję. Protestowali urbaniści i architekci, krytykowali
                drogowcy spoza układu miejskiego ( znów ukłon w stronę drogowców miejskich, bo
                lokalizacja z uwagi na obsługe komunikacyją fatalna). A inwestycja nadal jest
                projektowana i na nasze nieszczescie moze byc zrealizowana. Jedyna nadzieja, ze
                Prezydent nie zdazy przed wyborami oraz, ze Go nie wybiora.
                • atomm Coz, malkontentom sie nie dogodzi... 02.01.06, 14:40
                  Moze nie widza zmiany jaka zaszla w Kielcach w ciagu ostatnich 4 lat??
                  Moze podobalo im sie nic_nie_robienie poprzednikow WL??
                  A moze z natury nic im sie nie podoba i potrafia tylko narzekac...
        • Gość: Artur Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 23:20
          Moim zdaniem tylko on.
          • baba53 Re: Lubawski wygra 27.12.05, 09:53
            brak nam jeszcze kościoła na Zagnańskiej/Witosa !
    • Gość: Penksa Re: Kto następnym prezydentem Kielc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:33
      Marek Kwitek jest OK
    • Gość: Paulina Wojciechu do dziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:15
      Jestemn za kolejna kadencja obecnego prezydentna.
    • Gość: Pablo Jestem za Lubawskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:16
      Jestem zanim, bo naprawde ten chlop zrobil dosc wiele dla naszego maista.
    • Gość: Kania Wojciech Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:17
      TAk, zgadzam sie z wiekszoscia, moze i nie wszystko wypalilo, ale zrobil wiele,
      bede glosowal za na niego.
    • Gość: Zuza Moim zdaniem Wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:17
      Glosowalam i bede glosowala na Pana, panie prezydencie.
    • Gość: Pekinczyk Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:18
      Zaglosuje na obecnego prezydenta, to juz jest przesadzone.
      • miskorabol Re: Lubawski 30.12.05, 12:33
        oj babetko vel behemocie vel kobylybbb nic nie pomozesz Lubawskiemu
        • Gość: SzakaL Miskorabol - LEwica przegra pograzy sie w rozpaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:44
          Stwierdzam iz SLD w naszym miescie przegra wszystko, prezydentem bedzie
          prezydent Lubawski, Urzad marszalkowski bedzie prawicowy i oczywiscie urzad
          wojewodzki takze, Wiec nic wam nie da obczernianie obecnej wlaczy i prawicy,
          dosc juz waszych wyglupow na tym forum. Lewica przegra wszystko.
        • Gość: Iga Tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:45
          Stwierdzam, iz Pan Lubawski i PIs z PO poprowadza w naszym regionie do wygranej
          prawicy i upadku Sld. To juz jest wasz koniec nie ma juz nic, jestescie wolni
          mozecie isc.
        • Gość: Meteuszek PAn prezydent Lubawski-jestem za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:46
          Ja bede glosowal pierwszy raz ale moi rodzice glosuja na niego to ja tekze.
    • Gość: Gabi Lewica polegnie , prawica bedzie triumfowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:32
      OJ Lewica, sromotnie przegra wybory w przyszłym roku, Panowie z Lewicy już nic
      nie będziecie mieli. A jeśli jeszcze się łudzicie to spójżcie na sądaze.
    • Gość: Milka Lubawski ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:33
      I zobaczcie sobie na strony PKW- ile prawica dostala razem glosow w miescie i
      w województwie a ile wy pod szyldem lewica i cento lewica. Porażka, popieram
      tylko Lubawskiego
    • Gość: Osuch jasne, |e obecny prezydent CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:38
      Jasne , że tylko Pan Lubawski, człowiek solidny, zaradny i przede wszystkim
      uczciwy. Widze, że beton z Sld zaczyna także robić sobie już kampanie wyborczą
      działając pod Niskiem MISKOROBAL. Nic wam to nie da, macie ostatni rok urząd
      marszałkowski i ostatnie dni urząd wojewódzki. Jedenym poważnym człowiekiem
      jest tylko Obecny wojewoda Wójcie. Popieram Wojtka Lubawskiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka