Gość: Asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 21:33 Jaką szkołę językową polecacie w Kielcach,chodzi o język angielski.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 10:54 bez watpienia sa 3 najlepsze szkoly - Global Village (www.gv.edu.pl - ucze sie tam od kilku lat), Inter College (obie maja certyfikat jakosci PASE) i jeszcze jedna The Guides - poszukaj ich stron internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:54 W GV bym tak nie wierzyl, a to, ze uczysz sie tam od kilku lat to zaden wykladnik, podobnie jak certyfikat PASE, za ktorym powiedzmy sobie szczerze nic nie stoi, taka jest prawda. The Guides - jak najbardziej, ale tylko najwyzsze poziomy zaawansowania. Sa tez inne, dobre szkoly. Zobaczy np ranking Newsweek'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:24 Dzieki wielkie za odpowiedz.Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:55 ja bym z kolei nie wierzyla w ranking newsweeka... a certyfikat PASE nadawany jest przez niezalezne komisje ktore sprawdzaja jakosc zajec, zapelcze, wyposazenie, nauczycieli,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 00:10 Niezalezne komisje.. heheheh.. taka komisje to kazdy moze sobie do zycia powolac... Towarzystwo Wzajemnej Adoracji... Odpowiedz Link Zgłoś
woyytek1988 Re: Szkoły językowe 31.12.05, 00:17 Mam jzu FCE CAE i PCE i powiem jedno...Perfect tylko i wyłacznie. Chodzilem do GV, do IH i naprawde było duuuzo gorzej. Ponoc Guides jest super,ale ceny maja szalone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinky Re: Szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 10:05 A co to takiego tp PCE? JA wiem, ze jest CPE. I tu chlopcze widac, ze masz, ale luki w wiedzy, albo nie umiesz klawiatury obslugiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 19:12 co byście jeszcze dodali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik Re: Szkoły językowe IP: 82.22.252.* 27.03.06, 20:03 The Guides to bardzo dobra szkola... ...moze ADVICE... Odpowiedz Link Zgłoś