Dodaj do ulubionych

Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielcac...

IP: *.dynamic.mts.net 11.01.06, 00:33
Wstyd, wstyd, wstyd... . Takich ludzi trzeba leczyc.
Obserwuj wątek
    • Gość: kielczanin Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: 212.160.196.* 11.01.06, 10:10
      takich ludzi trzeba odstrzelić a nie leczyć kto za to będzie płacił
      • Gość: gosc Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 11:06
        ha ha ha nikt nic nie wiedział.....
        • Gość: Rychu Re: ZNOWU PZPR/SLD!!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 11.01.06, 19:48
          Ciągle daje znac o sobie. A to Gargamelem, a to Agnostykiem, a to Pedofilem
    • Gość: Palmer No to teraz sie zabawią nim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 11:20
      Hehe...Teraz stary zboczeniec bedzie miał jazde jak go zgredy z pod celi wezmą
      w obroty.Odechce mu się dzieci raz na zawsze.A tak apropo karania to powinno
      sie takich wykolejeńców zamykać z najgorszymi świrami w jednej celi.
    • Gość: gość a to pedał je..y!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 12:19
      Mam nadzieję, że kolesie w mamrze dupę mu rozkalibrują.
    • Gość: Palmer Wykastrować delikwenta.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 13:24
      A do końca życia niech inne zbokole molestują jego.Wtedy by sie wyleczył
      zbokol.$ literki by bolały hehe
    • Gość: jan Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: *.kielce.net.pl 11.01.06, 14:07
      szkoda, że dopiero teraz się za niego wzięli.W zhp wszyscy o tym wiedzieli
      tylko nikt nie mówił o tym na głos.
      • Gość: Igor Subocz Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 18:01
        Co Ty pierniczysz człowieku?? Jak wiedzieli!!?? Jestem w ZHP od 1991 roku a Pana Dariusza znam od chyba 1995 i nie wiedziałem!! Nie wycieraj sobie gęby hasłem ZHP bo prawda jest taka że Pan Dariusz bezpośredniego kontaktu ze strukturami ZHP a zwłaszcza z harcerzami tymi najmłodszymi nie miał od kilku ładnych lat! Owszem zawsze pomagał jak mógł ale akurat na imprezach ZHP nie było bezpośredniego kontaktu harcerzy z Panem Dariuszem bo pośredniczyli zawsze instruktorzy drużyn. I jak chcesz pisać takie brednie to się choć podpisz baranie!!
        • Gość: All Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: 162.27.160.* 29.09.16, 12:51
          W połowie lat 80tych byłem na obozie w NRD, był tam ten zbok, już w pociągu ładował mi łapy w rozporek. Cały obóz musiałem się od niego opędzać. Chłopaki z innych drużyn też opowiadali jak na obozach wchodził w nocy do namiotów i ich obmacywał.
      • Gość: ja Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: 213.155.191.* 11.01.06, 21:43
        Jeśli jest tak jak mówisz to ci co wiedzieli są współwinni. Łącznie z tobą jak
        podejrzewam - skoro wiedzieli i milczeli to znaczy że było to przez nich
        akceptowane.
        PS. celowo "tobą" jest z małej litery
        • Gość: Matka Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: 213.77.117.* 12.01.06, 00:20
          To prawda, wiele osób wiedziało o skłonnościach tego pana. Mój syn i jego
          koledzy, którzy w połowie lat osiemdziesiątych uczyli się strzelać, w ramach
          harcerstwa, także o tym mówili. Byli wówczas małymi chłopcami w wieku 8-10 lat.
          Druch, bo tak go nazywali, podczas pokazywania im pozycji strzeleckich
          zachowywał sie w sposób, które nawet te dzieci uznały za przykry. Do niektórych
          chłopców dzwonił nieustannie, próbował się spotykać. Zabroniłyśmy my, matki,
          chodzic im na te zajecia. Nie zgłaszałysmy tego nikomu bo wówczas o pedofilii
          prawie sie nie mówiło. Ciężko byłoby temu człowiekowi cokolwiek udowodnić a
          poza tym była obawa, że jak zaczna sie przesłuchania, to narobią one o wiele
          więcej szkód niz uczynił ten chory czlowiek. Wtedy z przesluchiwanymi się tak
          delikatnie jak dzis nie obchodzono. Niektórzy dziwia się, ze niczego przez lata
          nie zauważyli, ale to dlatego, że on dorosłych nie zaczepiał, nie intersowali
          go. Natomiast gadanie, ze w Kielcach nie było o tym wiadomo, można miedzy bajki
          włozyć. problem był w tym, ze nie było oficjalnie skarżących sie, gdyz to
          wstydliwa sprawa.
    • Gość: dawck WSZYSCY WIEDZIELI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 14:45
      TO NIE PIERWSZY RAZ ,jakies 15 lat temu była taka sama sprawa oczywiscie z tym
      samym gosciem w szkole podstawowej nr. 1 na bocianku a ten Lucek Pietrzyk
      niech nie pieprzy ze oniczym nie wiedział. Ten K. to oczywiscie Dariusz Kwapisz.
      • Gość: zynth Re: WSZYSCY WIEDZIELI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 18:04
        a dawck to pewnie kto?? wez pajacu nie ujawniaj nazwisk jak sam sie nie przedstawiasz... I nie gadaj o czyms o czym guzik wiesz
        Ten czlowiek zrobile zle i poniesie teraz kare ale nie mieszaj w to lusni i calego ZHP!
    • Gość: jan Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: *.kielce.net.pl 11.01.06, 14:51
      wszyscy wiedzieli ale teraz każdy będzie udawał Greka. Trzeba było się
      wcześniej za nigo zabrać.
    • Gość: nochalopagus i sie doigrał... IP: *.hypermobile.pl 11.01.06, 14:51
      bedzie niezle zamieszanie, dobrze przynajmniej ze to nie harcerz ten 12-latek,
      chociaz nie wiadomo...
    • Gość: jan Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: *.kielce.net.pl 11.01.06, 14:54
      wreszcie mu się ktoś do dupy dobierze :-))
    • Gość: jan Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: *.kielce.net.pl 11.01.06, 14:57
      Pietrzczyk powiedział, że gdyby wiedzieli zrobili by wszystko żeby to ukrócić -
      chyba UKRYĆ
      • Gość: harcerz Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 17:29
        Ty sie od Lucka odharcerz jak najszybciej, bo znam chłopa i musiałbyś kilka
        razy żyć, zeby zrobic tyle dobrego co on! Ukryć... To może się przedstaw, a nie
        ukrywaj? Chłopie zastanów się, dopiero coś pisz...
    • Gość: ar Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: 213.241.73.* 11.01.06, 15:27
      Ale poza tym zrobił dużo dobrego dla ZHP.
      • michalmos [...] 01.04.23, 21:12
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ar Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: 213.241.73.* 11.01.06, 15:27
      Ale poza tym zrobił dużo dobrego dla ZHP.
      • Gość: Hks 47 Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: 193.24.201.* 11.01.06, 15:55
        To qrwa nie prawda!!!
        Znam kolesia od wielu lat nigdy sie nic nie działo. To jest zdrowy, porzadny
        człowiek. W tym momencia ktoś obrabia mu dupe. Za dobrze szły interesy.
        Przyznał sie? Gó.. prawda!!!
        • Gość: XxXxX Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:14
          Co Ty pieprzysz. To on kupił dzieciakowi bilet do kina i podrzucił mu na wycieraczkę, miejsca wykupił w ostatnim rzędzie w rogu, jedna z kasjerek rozmawiała z tym chłopcem i powiedział jej, że gościu go macał po jajkach. Zresztą kasjerki go zapamiętały i to one zawidomiły policję, nagrała go też kamera w Kinoplexie jak kupuje te bilety.Masz swojego znajomego.
          • Gość: czyzyk Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: 81.6.130.* 11.01.06, 19:01
            najbardziej jest przykre to ze sie czepiaj dh Lucka, ktory robi duzo i dobrze. W
            sumie przykre jest to ze zawsze sie znajdzie jakis czlowiek ktory przeczyta
            artykul i myslie ze wie wszystko. no ale coz i takie sie znajdzie
        • Gość: donosiciel Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: *.slb.wisg.uwo.ca 11.01.06, 19:07
          Kwapisz wykorzystywal mlodocianych od dobrych 30-tu lat. Gdy jeszcze chodzilem
          do podstawowki paru kolesi chodzilo do niego 'do domu zdawac' na Odznaki
          Sprawnosci Obronnej. Jeden z nich dostal zlota i nawet nie chce wiedziec co
          musial za nia 'zrobic'!?! Innym razem paru moich kumpli pojechalo z nim na
          strzelnice pod Karczowka, mieli spac w namiotach i wrocic nastepnego dnia. Jak
          sie zaczal do nich dobierac to w srodku nocy uciekali do domu. Jakby
          prokurator bylby zainteresowany to sluze nazwiskami ...
          • Gość: prokurator Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 19:18
            no to poprosze najpierw o Twoje nazwisko... kretynie
            • Gość: pedagog I TERAZ MÓWISZ? IP: 193.24.203.* 11.01.06, 23:36
              Skoro masz takie informacje od tylu lat to nie jest ci wstyd, że nie zareagowales wczesniej? Wiesz to chory czlowiek i chyba nie mógl sobie z tym poradzic... ale ty bedąc tego swiadomym nic nie zrobiles??!! i mozesz rano patrzec sobie spokojnie w lustro? nie czujesz sie wspolwinny?
          • Gość: zynth Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 19:21
            A to ciekawe... Ja też mam złote OSO i musiałem umieć dobrze strzelać z wiatrówki, biegać i rzucać granatem... Ale najlepiej dać się porwać fantazji... Pewnie sam ciołku nie zdobyłeś nawet brązu i dlatego teraz takie głupoty opowiadasz...
            • t-mon Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc 11.01.06, 19:34
              No ładnie sie harcerze bawią :D.A poważnie to po co ta awantura-dostanie gość wyrok to już sie nim koledzy z celi zajmą.I po co tyle krzyku??
          • Gość: Czuwaj Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 19:42
            służysz nazwiskami... to podaj je pod przysięgą jełopie na rozprawie sądowej,
            bądź świadkiem cwaniaku, a nie przed komputerem wypisujesz bajki opowiedziane
            przez kolegów
            • Gość: ktosiek Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:26
              Moi drodzy.... Trochę przeraża mnie ta dyskusja... Jest przestępstwo, jest
              sprawca, powinna być kara. O ile ten sprawca, to naprawdę "ten", a wiele na to
              wskazuje...Jeśli się faktycznie przyznał, to pewnie zadziałała nie tylko siła
              dowodów, ale też i "zmęczenie samym sobą".... Bo dla człowieka, który pracował
              z młodzieżą z prawdziwym zaangazowaniem - bez podtekstów - zdecydowanie się na
              taki czyn to prawdziwy akt desperacji i samozniszczenia w pewnym sensie...Nie
              nie jestem z Kielc. Nie znam człowieka osobiście, tylko ze słyszenia.Dotychczas
              tylko z tej dobrej strony. Ale nie ulega wątpliwości,że współczuć trzeba
              ofiarom, nie sprawcom....
    • Gość: Buda Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:05
      Nie wiem dlaczego jeden z Was tak strasznie broni tego jegomościa. Ja słyszalem
      juz od lat, gdy chodziłem do szkoły, że to PEDAŁ. A takich kara musi spotkać.
      Lecz dawniej takich gości wyśmiewano, a nie karano. Z chęcią splułbym mu w
      twarz. Szkoda tylko, że ten je..y pedał robił to pod szyldem ZHP.
      • Gość: mateusz Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:13
        nie chodzi o bronienie, ale przeciwdziałanie bajkom... ZHP nagle zaczyna być
        instytucją, która wychowuje pedofili, tak? zobacz forum o tym zdarzeniu na
        wwww.wp.pl co robią przez to z ZHP, nawet sie "bracia" ZHR odezwali...
        • Gość: Hks 47 Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: 193.24.201.* 11.01.06, 22:03
          Nie mial co robic tylko jakiegos goscia po jajkach macac. On czasem nie ma
          czasu zjesc bo zapiepsza w firmie na takich obrotach ze czasem sam sie
          zastanawiam jak on to robi. Bylem z nim na wielu wyjazdach i zawodach. I nigdy
          nic podobnego sie nie zdarzylo ani mi ani innym ludzia z klubu. Najbardziej
          mnie denerwuja Ci co sie odzywaja i oceniaja goscia na podstawie jakiegos
          artykułu ktory zapewne jest niezle sciemniony.:/
          • Gość: czyzyk Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: 81.6.130.* 11.01.06, 22:12
            zamiast na czlowieka bluzgac poczekajmy na wyrok, przypominam ze zgodnie z
            polskim prawem nikt nie jest winny do czasu udowodnienia mu popelnionych czynow
            co jest rownoznaczne z wydaniem wyroku przez sad. i nie ja nie bronie tylko
            czlowiek sie przyznal, zaplaci za winy, prawdopodobnie w wiezieniu przezyje
            koszmar, ale raczej nikt z was nie ma prawa niszczyc jego imienia
            • Gość: marta opanujcie się troszkę... IP: *.zeork.com.pl 12.01.06, 23:04
              wg mnie czyzyk jest jedyna osobą zdrowo myslącą na tym forum. Nie wiecie jak
              było, nie znacie człowieka - nie mieszajcie go z błotem!! Nawet jak wam się
              wydaje że jesteście obyci w temacie i macie info z "pierwszej ręki", to czy tak
              na prawdę macie pojęcie o tym co siedzi w jego głowie?? To choroba... Nie chcę
              go tutaj usprawiedliwiać - w żadnym wypadku!! Sama mam ojca alkocholika i to że
              jest chory nie jest dla mnie żadnym usprawiedliwieniem - podobnie jak dla tych
              chłopców!!! Ale poza tym wszystkim, kryje się druga strona medalu, drugie
              oblicze człowieka o którym również trzeba pamiętać... Osobiście jest mi przykro
              że wieloletni instruktor nie podjął walki z tą chorobą... Jednak jako harcercka
              wiem, że nie łatwo jest walczyć o zgodność naszego życia z naznaczoną ideologią,
              wg przyjętych zasad... Zastanówcie się nad tym... Zawsze w pierwszej kolejności
              zastanówcie się nad sobą...
            • millerowiec Gargamelu czyżby to twój partner. 14.01.06, 13:43
              Gość portalu: czyzyk napisał(a):

> zamiast na czlowieka bluzgac poczekajmy na wyrok, przypominam ze zgodnie z
              > polskim prawem nikt nie jest winny do czasu udowodnienia mu popelnionych
              czynow
              > co jest rownoznaczne z wydaniem wyroku przez sad. i nie ja nie bronie tylko
              > czlowiek sie przyznal, zaplaci za winy, prawdopodobnie w wiezieniu przezyje
              > koszmar, ale raczej nikt z was nie ma prawa niszczyc jego imienia
          • Gość: xxx Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:28
            Nie jakiegoś gościa tylko 11 letniego chłopca. To już jest przestępstwo !!!!!!!!!!
      • Gość: do budy ! Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:34
        jak nie masz pojęcia to nie pisz. Pedofil czy pederasta to nie to samo.
      • Gość: marcia do Budy IP: 193.24.202.* 13.01.06, 22:51
        Nie znoszę sytuacji, kiedy ktoś ocenia kogokolwiek po przeczytaniu artykułu w
        gazecie... To przykre... Ja z tym człowiekiem miałam doczynienia parę dobrych
        lat, jeździłam z nim na różne wyjazdy i nigdy nie zauważyłam niczego, co dałoby
        mi podstawy aby teraz go w ten sposób osadzać... Niesamowite, że są
        inni, "mądrzejsi" ode mnie i pewnie sadza, że wiedzą lepiej... A szkoda, bo ci,
        którzy najgłośniej i najostrzej Darka krytykują wcale go nie znają i nie wiedzą
        ile tak naprawdę dobrego w swoim życiu zrobił...
    • Gość: Kielczanin Re: Szef Harcerskiego Klubu Strzeleckiego w Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:26
      Ale jaja. Normalnie ciężko mi w to uwierzyć. Chodziłem do kolesia na strzelnice
      przez 2 lata, nigdy jakichś skłonności nie wykazywał, a jestem na to
      przeczulony, bo geów nie lubię. Normalnie masakra. W kazdym razie robił dużo
      dobrego ucząc młodych ludzi. Szkoda, że skończyło sie to w ten sposób. Naprawdę
      szkoda. Szkoda tych dzieci i tego człowieka też, bo uwierzcie mi - był
      wartościowy. Ci, którzy go znają na pewno to potwierdzą.
      • redakcja_kielce Redakcja prosi o kontakt 12.01.06, 13:28
        Temat zamierzamy kontynuować. Prosimy o kontakt z redakcją. Gwarantujemy
        anonimowość. Tel. 041 36 38 203, e-mail redakcja@kielce.agora.pl
        Redakcja
        • Gość: ZAPRASZAM ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO GALERII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 09:10
          ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO GALERII

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=719
          możecie tu umieszczać swoje foty z Kielc !
    • michalmos [...] 01.04.23, 21:11
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka