Gość: j.l IP: *.devs.futuro.pl 17.01.06, 09:45 Oj Ruchacze ruchacze cieniutko znowu cieniutko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elmar Re: Wyniki 6. kolejki piłkarskiej Świętokrzyskiej IP: *.devs.futuro.pl 17.01.06, 10:24 Elmar the best!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELMAR Re: Wyniki 6. kolejki piłkarskiej Świętokrzyskiej IP: *.devs.futuro.pl 17.01.06, 10:25 I ligia I liga ELMAR!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Mielnicki jak "Kiełbasa" :-) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.01.06, 10:30 Ten Mielnicki jest niesamowity. Strzela na zawołanie gole dla PC Techu jak "Kiełbasa" dla Korony. Nie ma meczu żeby nie strzelił bramki. Teraz znów pokazał swoj kunszt strzelecki, ładując dwie bramki Sportingowi. Oby tylko nie podkupił go inny zespół, bo PC Tech wiele by stracił!!! Mielnicki - TAK TRZYMAJ ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Mielnicki jak "Kiełbasa" :-) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.01.06, 12:25 Widziałem tego Mielnickiego w akcji. On to ma nosa do strzelania bramek. On nie szuka piłki na boisku, to piłka go szuka. Nie robi mu różnicy czy strzela z lewej nogi, czy z prawej. Jednak jego wielkim atutem jest strzał z główki. Dlatego też pewnie nadawałby się do gry w lidze angielskiej. Wróżę mu wielką karierę w świecie piłki. Może kupi go np. Sheffield Wednesday? Slyszalem że szukają napastnika bo bronia się przed spadkiem z I ligi angielskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.l E.Zdziechowicz IP: *.devs.futuro.pl 17.01.06, 13:08 Kolejnym zawodnikiem wyrózniajacym sie w Lidze Firm jest Erwin Zdziechowicz znany tez jako ''Dragon''.Chociaż bardziej pasuje do niego ksywa Jastrząb ponieważ jest niesamowicie szybki i zwinny niczym własnie ten Jastrzab atakujacy swoja ofiare w locie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr The BEST-bramkarz IP: *.devs.futuro.pl 17.01.06, 13:15 Najlepszym bramkarzem w lidze jest Jugo z drużyny Dyson jego interwencje sa na najwyższym poziomie i dzieki niemu dryzyna jest tak wysoko w II lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabanos Re: Mielnicki jak "Kiełbasa" :-) IP: *.devs.futuro.pl 17.01.06, 16:34 Nie widziałem wczesniej tego zawodnika ale to co on zrobił w tym meczu to majstersztyk wśród majstersztyków zaledwie w 1 minute potrafił uciszyc a nastepnie okiełznac piekielnie bojowo nastawinych zawodników Sportingu. Ten koles ma klase z niewiarygodnie trudnych sytuacji zdobywa bramki i z tego co słyszałem robi to z niewyobrazalną wręcz systematycznościa. Mówiąc krótko jak na boisku jest Mielnicki to wszyscy zdejmuja z głowy mycki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.o M.Słoń = Piekielne uderzenie IP: *.devs.futuro.pl 17.01.06, 11:36 W druzynie PC-TECH jest pewien zawodnik godny wielkiej uwagi. Jest to zawodnik który charakteryzuje sie tzw. piekielnym uderzenieniem i stanowi on bardzo wazne ogniwo w druzynie nazywa sie Słoń Marcin jest postarachem wszystkich bramkarzy.Chodza słuchy że dostał juz oferty od innych drużyn ale nie wie jeszcze czy zdecyduje sie zmienic barwy. Wszystko bedzie zależało od PC-Techu czy bedzie w stanie przebic oferty kontraktu indywidualnego od innych drużyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: M.Słoń = Piekielne uderzenie IP: *.devs.futuro.pl 17.01.06, 11:41 Zgodze sie sie autorem tego tematu widziałem pare meczy PC-Techu i pamietam własnie takiego zawodniaka który miał nieprawdopodobne kopniecie. Teraz juz wiem ze nazywa sie M.Słoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyczka Re: M.Słoń = Piekielne uderzenie IP: *.devs.futuro.pl 17.01.06, 15:07 Marcinek Słoń jest najwspanialszym i najprzystojniejszym facetem jwaki wystepuje w tym turnieju. Jego najwiekrzymi atutami sa oprócz oczywiscie piekielnego uderzenia niesamowity przeglad sytuacji, dokładnośc i wręcz piorunujaca charyzma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Tomasz Łazarski IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.01.06, 16:12 A mnie bardzo podoba się ten gracz z PC techu z nr 6. On się nazywa Łazarski czy jakoś tak. A do tego jak niesamowicie gra w piłkę. Drybluje, strzela, podaje, jak trzeba by było stanąć na bramce to też pewnie nieźle by sobie radził. Pójdę na następny mecz zeby zobaczyć go w akcji. Może da mi swój autograf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Mariusz Mazur IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.01.06, 16:16 Najlepszym bramkarzem Ligi jest Mariusz Mazur. Jest bardzo pewny w swoich interwencjach. Siła drużyny PC Techu tkwi własnie w bramkarzu. Już nie raz uratował punkty swojej drużynie. Udowodnił że Janas powinien chociaż go sprawdzic w meczach towarzyskich przed mundialem w Niemczech. Może dostanie szansę i zadomowi się w kadrze na stałe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Wyniki 6. kolejki piłkarskiej Świętokrzyskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:26 Ja wiem że wszyscy w drużynie PC-TECH są bardzo dobrymi zawodnikami. Największym atutem tej dróżyny jest wyrównany skład dzięki czemu zmiany na boisku nie powodują osłabienia w drużynie. Muszą rroszkę podkręcić żeby znaleźć się w czołówce pierwszej ligi. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek PC-TECH!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 23:10 Trzeba przyznac ze drużyna PC-Tech jest najbardziej medialna druzyna tej ligi tyle postów w jednym dniu o jednej drużynie.Unimax nie miał chyba tylu komentarzy przez wszystkie lata od kiedy gra w tej lidze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruchacz Re: Wyniki 6. kolejki piłkarskiej Świętokrzyskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 00:00 jeszcze przytyjemy <lol2> :P Odpowiedz Link Zgłoś