Dodaj do ulubionych

Dachy w Kielcach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 19:35
W obliczu tragedii w Katowicach warto spojrzeć na nasz teren. I co w
wiadomościach regionalnych pokazywane były dachy kieleckich hal i
hipermarketów.Dla mnie szok. Zwały śniegu na dachu galerii
Echa,Reala.Dlaczego nikt tego nie nadzorował,gdzie jest nadzór budowlany?
Dlaczego właścieciele nie szanują zdrowia klientów pozostawiających pieniądze
w ich sklepach?
Brak słów!
Obserwuj wątek
    • Gość: aaanonim Re: Dachy w Kielcach IP: *.futuro.kielce.msk.pl 29.01.06, 19:59
      W sobotę, jeszcze przed tragedią w Katowicach, widziałem ludzi odsnieżających
      dach w Galerii Echo.

Nie ma sensu generalizować problemu i wieszać psy na wszystkich właścicielach
      podobnych obiektów.

10 cm śniegu na dachu, nawet jesli jest widoczony z lotu ptaka, to nie 50 cm jak
      to miało miejsce w Katowicach. Nie urządzajmy polowania na czarownice, tylko
      przeprowadźmy rzetelne kontrole a później wyciągajmy wnioski i konsekwencje
      ewentualnych zaniedbań.
      • edi_27 Re: Dachy w Kielcach 29.01.06, 20:32

• edi_27 Re: Dachy w Kielcach 29.01.06, 20:34
          też widziałam jak odsnieżali dach w galerii Echo, jeszcze przed tragedią.
          • Gość: jas Re: Dachy w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:56
            przed tragedja tylko boki a dzis caly dach
          • hatrik77 Re: Dachy w Kielcach 29.01.06, 22:05
            powtierdzam, widziałem ok 15 tej w sobotę usuwali śnieg z galerii echo, ale
            ostrożności nigdy nie za wiele,
    • Gość: Ola Re: Dachy w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 21:16
      Słuchajcie jak pokazali w regionalnych waidomościach ile tam śniegu,to naprawdę
      była spora ilość.I wcale nie wieszam na nikim psów. Napewno wcześniej nie
      odśnieżali,bo przecież nie było ostatnio opadów lub odśnieżali nie całość.
      A dziś po katastrofie, na dachu Echa ludzi było sporo i dopiero o tym
      pomyśleli. Może to dla nich były za duże koszty.
      • Gość: GOŚĆ Re: Dachy w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 18:45
        Jak nie wiesz to się nie odzywaj. Echo odśnieżali jeszcze w czwartek i w
        piątek. Najłatwiej oskarżać. Ale jak się coś mówi to powinno się mieć fakty
        sprawdzone. Ty kłamiesz.
    • Gość: Kris Re: Dachy w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 17:26
      Podobno na Makro było dużo sniegu?
    • Gość: zz Re: Dachy w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 17:38
      nie moge zrozumiec dlaczego tylk te dachy teraz sa tak ciekawe - a juz np sople
      długosci 2 metry to juz nie, jak tak zadzieracie głowy = to dlaczego nie
      popatrzycie na te dziury - co noge mozna złamac - albo te barykady śniegu -
      dlaczego straż miejska nie wali chociaz mandatów właściecielom posesji w
      Kilecach gdzie notorycznie sie nie odśnieża a kuz wywożenie śniegu - to jakbyś
      komuś powiedzial to cie uzna za wariata - bo on nie zrozumie jak można wywozic
      cś co zaraz stopnieje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka