Dodaj do ulubionych

Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Firm

IP: *.chello.pl 23.02.06, 11:03
ten Guma jest niemożliwy... tym razem 40 punktów... a mogło być wiecej..
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 23.02.06, 11:23
      "Majkowski zdobył 17 punktów, w tym pięciokrotnie trafił za trzy punkty,
      zaliczył kilka asyst, ale nie wystarczyło to do zwycięstwa."...Dobre tylko sie
      zastanawiam skad autor tekstu widzial ze zaliczyl kilka asyst skoro go nie bylo
      na meczu. Hehe ma sie wyobraznie.
      • Gość: Marcin Majkowski Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.delphi.com 23.02.06, 11:27
        Chcialbym pogratulowac swoim bylym kolegom za mecz. Bardzo dobre spotkanie,
        szkoda tylko, ze wygraliscie, ale gratuluje. Natomiast pomimo tego, ze to liga
        amatorska, to sedziowie sa chyba z innego swiata, szkoda ze poraz kolejny psuja
        dobry mecz i doprowadzaja swoimi niezrozumialymi decyzjami do szewskiej pasji.
    • Gość: Marcin Majkowski Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.delphi.com 23.02.06, 11:41
      Tak to z reguly jest, ze jesli sie rozgrywa to czasem ma sie kilka asyst, nie
      musisz byc na meczu, by na to wpasc, a ze ja zawsze gram jako rozgrywajacy juz
      od poczatku ligi, wiec ludzie mnie znaja i wiedza, ze podaje i to czesto wiec
      kilka asyst wpadlo i to nawet powiedzialbym bardzo interesujacych. Pozdrawiam.
    • Gość: bball Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 13:24
      "CKM. Mimo że zespół nie jest w najwyższej formie, potrafił pokonać groźnego
      beniaminka CK Awans"
      Moze juz inne druzyny nie odstaja tak bardzo jak to bylo w innych edycjach? Czy
      pan redaktor szuka usprawiedliwienia dla mistrzow?
    • Gość: :))) Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 13:31
      Guma troche rzuca ostatnio i chyba bedzie najlepszym strzelcem ligi takiego mam
      czuja co wy na to?ale mistrzem zostanie kto inny tak mi sie zdaje obstawie
      chyba sellerka!moze poglosujemy na to kto mistrzem i kto najskuteczniejszy!!
      • Gość: Johny Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: 81.6.130.* 23.02.06, 13:49
        MVP dla Gumy, chyba należy mu się za wygrywanie meczy dla swojej drużyny. Nawet
        jak Frączyk będzie miał lepszą średnią i tak głosowałbym na Pisarskiego, bo
        wygrywa te mecze.
        Stawka się wyrównała odszedł z CKM Łata więc jest jakaś szansa że 1
        superstrzelec w CKM bedzie miał słabszy dzień. We dwoje byli nie do przejścia.
      • Gość: Kibic Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.pu.kielce.pl 23.02.06, 14:01
        Sellerek Mistrzem ?????????????????? dobry
        Żart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam uczestników forum
        • Gość: kibc2 Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.dsl.vf.pl 23.02.06, 14:09
          stawiam na Awans
    • Gość: :)))) Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 14:12
      Johny widziales druzyne Frączyka kolego se spojrzyj jak graja jego koledzy a
      jak Gumy!Jakby on mial taka druzyne jak guma to by wygrywal wszystkie meczem 40
      punktami!sam gosciu wszystko rzuca a koledzy nic bo tez srednia wieku jaka
      hahahahha tos porownal.A sellerek jak dobrze bedzie gral to spokojnie ogra
      reszte ckm juz z nimi przgral wiec inni tez moga!Mvp dla Frączyka!!!
      • Gość: ktos Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 14:24
        Guma jedzie swoje zawsze..Seller..buhahahahahah,oni mistrzem...troche powagi!
        Akademia,polibuda,CK Awans no i CKM, te zespoły bedą sie liczyc..ale CKM obroni
        mistrza.MVP - Guma, Frątczyk-rzuca,ale jest osamotniony w druzynie,wiec nic nie
        zdziała.pozdrawiam
        p.s. śedziowie potrafią zepsuć kazdy mecz...wiec wszystko jest mozliwe.
        • Gość: Ktosik Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.pu.kielce.pl 23.02.06, 14:33
          Tylko trzy druzyny będą sie liczyć CKM,Polibuda( i to zalezy ), być może
          Akademia jask się uda, reszta do bani. Liga jest tak słaba że mozna na jednej
          nodze rzucic 30 puktów no może 25 troche przesadziłem - także komentarze o
          ilości zdobytych punktów są zbędne. Nikt w lidze nie potrafi bronić ale to
          tylko zabawa. Pozdrawiam
          • Gość: Marcin Majkowski Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.delphi.com 23.02.06, 14:44
            Szanowni forumowicze, czytajac wasze wypowiedzi musze sie zgodzic tylko z
            jednym, ze samemu sie meczy nie wygra, a liczy sie tylko druzyna. Pomijajac juz
            fakt, ze wszyscy piejecie na CKM, ale liga sie wyrownala, nie ma juz 3 dobrych
            druzyn, jest ich co najmniej 6, wiec kazdy moze sprawic niespodzianke. Mowie,
            kazdy kto zwroci uwage nie tylko na atak, ale i na obrone, bez tego bedzie lipa
            tym bardziej, ze sedziowie naprawde zle sedziuja. To jest chyba najgorszy rok.
            Poziom ligi sie podniosl, ale poziom sedziow spadl na leb. Pierwszy rok byl
            najlepszy. Potem juz bylo do bani. Zycze wszystkim powodzenia i zwyciezstwa
            ligi.
            • Gość: myśliwy Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:01
              wcale nie bronię sędziów...........bo chyba jak każdy popełniają błędy.ale
              jakoś najłatwiej czepić sie sędziów.ale jak sie nie trafia do kosza spod dziury
              to tego nie widać.może należałoby sie najpierw popracować nad własnymi błędami
              przeczytać przepisy gry w koszykówkę.życzę dalszej miłej zabawy.
    • Gość: :))) Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 14:54
      Kurcze przestancie o tym sedziowaniu chlopaki staraja sie jak moga nikt nie
      jest doskonaly a zwlaszcza jesli chodzi o sedziowanie!Sedziowanie zostawcie
      sedziom a wy zajmijcie sie gra!zgadzam sie ze obrona jest najwazniejsza a
      poniewaz liga jest amatorska wiec dajmy spokoj z takimi komentarzami o poziomie
      ligi bo mnie to smieszy.sam zacznij grac to se zobaczysz poziom!A kolega
      Fraczyk 3 rok z rzedu jest pierwszy na liscie strzelcow a to chyba nie jest
      przypadek co?poprostu dobrze gra a ze druzyna mu nie pomaga to fakt samemu
      meczu nie wygra!!!a obstawie jednak seller i Awans to moi faworyci!trzymam
      kciuki!
      • Gość: ktosik Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.pu.kielce.pl 23.02.06, 15:16
        przeciez napisałem że liga to zabawa b, przykro mi Panie Marcinie ale według
        mojej oceny w lidze tak naprawde są trzy druzyny a nie 6 chociaz i to może za
        dużo. Uwazam że bardzo dobrze ze istnieje taka forma rozgrywek i cieszę sie z
        tego ale jeszcze lepiej byłoby gdyby [poziom ligi był nieco wyższy .Wyrazy
        największego szacunku Dla PAna Frączyka, za to on ze był 3 razy
        najlepszy.Pozdrowienia.
      • Gość: bball Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:43
        Awans.. byla szansa ograc CKM, gdyby 2 wysokich z pierwszej piatki nie grala z
        kontuzjami tylko byla w pelni zdrowia mysle, ze CKM znowu by polegl mimo tych
        40pkt gumy, natomiast co do walki o tytul.. wypadl z gry do konca sezonu
        najlepiej punktujacy zawodnik i na pewno ciezko bedzie go zastapic.
        • Gość: ktosik Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.pu.kielce.pl 23.02.06, 15:52
          bball jaki to zawodnik.....Guma
          • Gość: bball Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:39
            Nie, ja jestem z Awansu:P
      • Gość: sidney Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: 193.24.202.* 23.02.06, 17:18
        ale to sa kieleccy sedziowie wiec sie nie dziw ze inni na nich najezdzaja.to juz normalka.nic sie nie dzieje bez przyczyny...pozdro 600
    • Gość: :))) Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:17
      Awans szkoda ze wam tak wyszlo bez najlepszego to lipa a obstawialem was od
      poczatku i dalej trzymam kciuki!!!pozdrawiam Awans!!!Guma jest najlepszy tez
      tak mysle a wogóle to eeee..czemu guma? ze tak zapytam moze ktos wie moze sam
      guma powie.ale sami swoi tez nieżle z polibuda szkoda ze nie ograliscie nie
      lubie polibudy:((
    • Gość: :(((...Wiki Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 18:50
      W tym roku wygra Politechnika...do 3 razy sztuka...
      • Gość: :))) Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:55
        Polibuda nie ma szans graja za bardzo statycznie tak bym to nazwał sa jacys
        ciezko przestraszeni na meczu nie no porpostu jacys smieszni!:))))))))lipa i co
        z ta gumą?
        • Gość: kuba'85 Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.aster.pl 23.02.06, 23:49
          bardzo dobrze ze liga sie rozwija jesli chodzi o liczbe uczestnikow, ale z
          drugiej strony szkoda ze z roku na rok spada poziom sportowy...w Kielcach po
          prostu nie ma zawodnikow tylko podworkowe i szkolne grajki, wiec jest jak
          jest...wystarczy chociaz spojrzec na Wroclaw czy Wawe;tam graja naprawde dobrzy
          zawodnicy, ktorzy bez problemu lapali by sie w naszych "zawodowych" druzynach! a
          co do wyboru najlepszego zawodnika to zdecydowanie Guma; bo tylko on ma o tym
          pojecie. co do druzyny to ja bym nie przyznal nagrody bo zadna ekipa nie tworzy
          druzyny...coz, przykre ale prawdziwe.
          • Gość: Marcin Majkowski Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.delphi.com 24.02.06, 09:19
            Co do twojej wypowiedzi, ze w Kielcach nie ma uzdolnionych graczy to chyba sie
            grubo mylisz i jestes jeszcze bardzo mlody niestety. Bylo ich wielu i napewno
            jest wielu tylko Kielce sa niestety zadupiem jesli chodzi o sport i rekreacje i
            nie ma jak sie wybic, a z drugiej strony sa zajebisci kieleccy trenerzy slawni
            na caly swiat, ktorzy uprawiaja prywate wiec daj sobie spokoj i nie obrazaj
            ludzi, ktorzy maja talent.
            • Gość: obserwator Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.chello.pl 24.02.06, 09:29
              Geneza ksywy "Guma" wiąże się z jego dzieciństwem....ale to juz inna bajka :)
              • Gość: guma kim jest obserwator??? IP: *.mac.pl / *.mac.pl 24.02.06, 09:38
                czyżby to był mój serdeczny kolega z UPC?? (domyślam się po domenie)
                • Gość: obserwator Re: kim jest obserwator??? IP: *.chello.pl 24.02.06, 09:52
                  Obserwator to pewnie jakiś małomiasteczkowy widz, przyjeżdżający na Żytnią raz
                  na jakiś czas... :), ale na koszu, to on się zna... :)
                  • Gość: guma czyli dobrze się domyślałem. pozdrawiam IP: *.mac.pl / *.mac.pl 24.02.06, 09:56
                    p.s.
                    i resztę forumowiczów też pozdrawiam.
                    • Gość: obserwator dobrze, dobrze :) IP: *.chello.pl 24.02.06, 10:11
                      Widzimy sie o 18...
                      pozdrowienia dla wszystkich i pamiętajcie, że przegrywać też trzeba umieć....
                      wygrywać zresztą tez...
                      • Gość: Robert Frączyk Re: dobrze, dobrze :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:22
                        no hej pozdrawiam widze ze tu nieliche zainteresowanie tematem
                        koszykówki.Fajnie pozdrawiam wszystkich zwlaszcza Gume !!!Dobrze grasz mi sie
                        podoba!a jesli chodzi o mistrza to moze my lekarze wygramy w tym roku wejdziemy
                        z 8 miejsca i ogramy Ckm noi potem reszte ......:)))tak mysle trenuje chlopaków
                        jak moge no ale róznie wychodzi ale staraja sie !!!
                        • Gość: guma witam najlepszego strzelca IP: *.mac.pl / *.mac.pl 24.02.06, 14:31
                          w tym roku znowu raczej nie powalczę o tytuł najlepszego strzelca ale w
                          przyszłym roku obiecuję że się lepiej przyłożę. no i oczywiście życzę tego
                          awansu do play off a tam wszystko jest możliwe.pozdrawiam.
                          • Gość: Robert Frączyk Re: witam najlepszego strzelca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:11
                            Czemu mówisz ze nie powalczysz jak wlasnie walczysz?hahahhaah ja tez jakos o
                            tym nie mysle na meczach jakos tak wychodzi!cale zycie gram w druzynach które
                            przegrywają kurcze trzeba by kiedys sprówac w innej kiedy zaczyna sie okno
                            transferowe w KALFie?:)a z tym tytulem strzelca to trzymam za ciebie kciuki bo
                            za siebie to glupio!pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje ze pogramy razem na
                            meczu gwiazd i wreszcie zloimy przeciwników!
    • Gość: Wiki Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:49
      "Polibuda nie ma szans graja za bardzo statycznie tak bym to nazwał sa jacys
      ciezko przestraszeni na meczu nie no porpostu jacys smieszni!:))))))))"...Dobre
      niezle sie usmialem(hehehe).Nasza bardzo statyczna,smieszna i przestraszona gra
      sprawia pewnie, ze wygrywamy mecze przewaga 40 paro punktowa albo i wieksza.A
      co do ostatniego mecz to kazdy zespol ma slabszy dzien (niektore maja same
      slabe dni) jak my z Samymi.Wyszly wtedy braki w treningu i nieobecnosc
      niektorych zawodnikow.Ale teraz powinno wszystko wrocic do normy i mecze z
      CKMem i Akademia pokaza kto ma rzeczywiscie szanse na wygranie ligi.A i
      pozdrowiena dla Marcina te trojeczki byly niezle...jednak ostatnia Wypora byla
      najlepsza.
      • Gość: Marcin Majkowski Re: Tydzień w Koszykarskiej Amatorskiej Lidze Fir IP: *.net81-66-80.noos.fr 24.02.06, 22:56
        Wolalbym nie rzucic zadnej i wygrac ten mecz, nic tak nie cieszy jak wygrana,
        nigdy mi nie zalezalo na indywidualnych zdobyczach, bylem, jestem i bede
        rozgrywajacym, a jego zadaniem jest rozgrywac tak by druzyna wygrala. W meczu z
        wami sie nie sprawdzilem bo przegralismy. A co do Michala to fakt rzucil jedna,
        ale wazna i chwala mu za to. Jednak musiscie zaczac bronic szczegolnie na lini
        trzech puntkow bo beda was punktowac niemilosiernie, skoro mnie sie udawalo, a
        mam swoje lata, mlodsi beda wykorzystywac to czesciej. Aha i jeszcze szybki
        atak, nie ma go wogole. Jestem jednak z wami i zycze wam powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka