Gość: Fazi IP: *.tht.net 11.10.01, 18:39 Zeromszczacy, wszystkie roczniki, odezwijcie sie, co robicie, gdzie jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hocest Re: Do Zeromszczakow IP: *.bbnplanet.com 12.10.01, 09:13 Matura 1993 Wawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi Re: Do Zeromszczakow IP: *.tht.net 12.10.01, 14:42 Matura 1988 Toronto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwak Re: Do Zeromszczakow IP: 195.117.86.* 15.10.01, 11:52 matura '89 scyzoryk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levi Re: Do Zeromszczakow IP: *.webport.bt.net 05.12.01, 17:40 Wyglada na to, ze wiekszosc z obecnych tu byla w kl. biol.chem. A kto pamieta prof. Z. z matematyki (wszyscy sie go balismy...), prof. J. z chemii i prof. W. z fizyki? Mieli sale jeden nad drugim i czesto slyszelismy: "prosze isc do mojego uczonego kolegi na gorze i sprawdzic skad pochodzi ten halas..." By the way: czy ck to Konrad C-o z klasycznej? Bardzo jestem ciekawa... Londyn; matura 1985, kl. mat.-fiz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kc Re: Do Zeromszczakow IP: *.231-203-24.hull.mc.videotron.ca 06.12.01, 05:50 Gość portalu: levi napisał(a): (...) > By the way: czy ck to Konrad C-o z klasycznej? Bardzo jestem ciekawa... > Londyn; matura 1985, kl. mat.-fiz. Nie "ck", ale "kc"- Napisz moze do mnie: konrad@mac.com Sciskam z Ottawy, Konrad C-o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Do Zeromszczakow IP: *.csee.uq.edu.au 11.01.02, 08:18 matura 1967 z prof. Pojawska, potem Kielce, Szwecja, teraz Australia Milo slyszec, ze maturzysci z 1985 pamietaja takie same naukowe wydarzenia chemiczno/fizyczne. Wybuchy na gorze byly slynne i bardzo ekscytujace. Gość portalu: levi napisał(a): > Wyglada na to, ze wiekszosc z obecnych tu byla w kl. biol.chem. A kto pamieta > prof. Z. z matematyki (wszyscy sie go balismy...), prof. J. z chemii i prof. W. > > z fizyki? Mieli sale jeden nad drugim i czesto slyszelismy: "prosze isc do > mojego uczonego kolegi na gorze i sprawdzic skad pochodzi ten halas..." > By the way: czy ck to Konrad C-o z klasycznej? Bardzo jestem ciekawa... > Londyn; matura 1985, kl. mat.-fiz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levi Re: Do Zeromszczakow IP: *.webport-cl5-hg6.sheffield.mdip.bt.net 17.10.01, 00:43 matura 85!!! Kto te czasy jeszcze pamieta... Odpowiedz Link Zgłoś
whoknows Re: Do Zeromszczakow 20.11.01, 20:37 matura 84 czy jest ktos starszy odezwij sie Odpowiedz Link Zgłoś
whoknows Re: Do Zeromszczakow 21.11.01, 21:49 levi sir, pamieta, pamieta :) 1974 4b moscow city a co u was? krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUZA Re: Do Zeromszczakow IP: 62.148.88.* 29.10.01, 14:59 Ale naopowiadaliście co u was słychać! Co wy, wstydzicie się? To do Zeromszczakow niepodobne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Do Zeromszczakow IP: 38.161.93.* 30.10.01, 20:25 Matura'89 Nowy Jork Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Do Zeromszczakow IP: *.*.*.* 06.12.01, 18:41 rowniez 89!, mariusz wrona (Mariusz_Wrona@SultanOfBrunei.com), mat.-fiz. + niemiecki, mieszkam w cork w irlandii, pracuje dla siemens-a, w ny bede za kilka tygodnii, znamy sie? pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borman Re: Do Zeromszczakow IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 08:26 znamy sie znamy mariuszu W. hehe. a kogo jeszcze znamy? marcin_borek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Do Zeromszczakow IP: *.*.*.* 07.12.01, 12:06 witam marcinie b. jednak te kielce to duze miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Do Zeromszczakow IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 16:15 zapraszam na kanal #ILOkielce..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekl Re: Do Zeromszczakow IP: 213.96.205.* 02.11.01, 10:21 Matura-1983--Madryt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp Re: Do Zeromszczakow IP: 62.88.4.* 09.11.01, 15:26 matura 1986 Lublin, Londyn, Kraków, Kielce, Kraków, Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Do Zeromszczakow IP: *.stacje.agora.pl 10.11.01, 11:42 najmłodsza: matura 1999 - na razie Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga Re: Do Zeromszczakow IP: *.dialup.lineone.co.uk 16.11.01, 23:53 Paula, czy TA Paula, to Ty Paula? Matura '85 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek48 Re: Do Zeromszczakow IP: *.unregistered.formus.pl 18.12.01, 13:11 Gość portalu: paula napisał(a): > najmłodsza: matura 1999 - na razie Warszawa najstarszy? matura 1966 - Kielce/Wa-wa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubkins Re: Do Zeromszczakow IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.08.02, 14:20 Matura 98 Troche Moskwa, teraz znowu Kielce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ck Re: Do Zeromszczakow IP: *.proxy.aol.com 13.11.01, 05:05 Matura 1885 London, Paris, New York i Psie Gorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga Re: Do Zeromszczakow IP: *.dialup.lineone.co.uk 15.11.01, 23:34 Konradzie - nie rob sobie jaj! Co to za matura 1885?! ag - Londyn - matura 19!85 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kc Re: Do Zeromszczakow IP: *.101-202-24.hull.mc.videotron.ca 22.11.01, 02:20 Grzesiu, a czemu myslisz, ze to ja??? kc '86 Gość portalu: ga napisał(a): > Konradzie - nie rob sobie jaj! Co to za matura 1885?! > ag - Londyn - matura 19!85 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kc Re: Do Zeromszczakow IP: *.101-202-24.hull.mc.videotron.ca 22.11.01, 02:33 ... kc '86 - Roma - London - Warszawa - Vancouver - Victoria - Osnabrück - Ottawa (zapomnialem dodac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: Do Zeromszczakow 16.11.01, 00:38 Ojej - Psie Gorki - ja tam w dziecinstwie na sankach brykalam. Co sie tam teraz dzieje? Czy juz zabudowane jakims blokowiskiem? Pozdrawiam Zeromszczakow (a takze wszystkich wielbicieli ul. Zeromskiego, Wojska Polskiego i okolic). Odpowiedz Link Zgłoś
quak Re: Do Zeromszczakow 16.11.01, 11:43 Psich Górek nie zabudowali niczym - jadąc Żeromskiego nadal wyjeżdza się na otwarte pole. Ja też jeździłem tam na sankach. Odpowiedz Link Zgłoś
user3791 Re: Do Zeromszczakow 16.11.01, 11:49 quak napisał(a): > Psich Górek nie zabudowali niczym - jadąc Żeromskiego nadal wyjeżdza się na otw > arte pole. Ja też > jeździłem tam na sankach. Na sankach tez jezdzilem ale pamietam czasy jak sie deski od wielikich, bialych, plastikowych pojemnikow z miesnego na rogu Wojska i Zeroma pozyczalo pozdawiam a tak w ogole to matura 1992 Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: Sanki na Psiakach 16.11.01, 11:55 No prosze! Ten miesny tez pamietam. A obok byla taka fajna kafejka gdzie mieli super ciacha z bita smietana posypane czekolada. Mniam. Skoro Psiaki jeszcze nie zabudowane a mlody duch w niektorych wciaz niespokojny to moze pora sie zmowic na jakies sanki na Psiakach? Są chetni? Odpowiedz Link Zgłoś
quak Re: Sanki na Psiakach 16.11.01, 12:04 Ja jeździłem na sankach samoróbkach, które były tak ciężkie, że nie mogłem ich wciągnąc pod górkę, ani zatrzymać w czasie zjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: Sanki na Psiakach 16.11.01, 12:10 Takie tez byly moje pierwsze sanki - robione przez mojego tate, ciezkie jak sto nieszczesc ale solidne jak zadne. Zjezdzalo sie super ale pod gorke bylo makabrycznie. No ale za to do tej pory nie nadgryzl ich zab czasu. A na Psiakach poza sezonem saneczkowym rozbijano czasem namioty cyrkowe. Raz podobno byl nawet jakis straszny pozar takiego namiotu podczas "widowiska" z tygrysami. To jednak stara, zaslyszana od rodzicow historia. Ja tego nie pamietam. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
user3791 Re: Sanki na Psiakach 16.11.01, 12:35 ja tez mialem samorobki czesi matalowe byly pomalowane na czerono i kilka listewek jako siedzisko byly ciezkie i wciagniecie ja pod gore to byl wyczyn ale za to dobrze ciagnely w dol Odpowiedz Link Zgłoś
user3791 Re: Sanki na Psiakach 16.11.01, 12:47 a potwm juz w liceum (ILO) pare razy przy pieknej pogodzie sie na piwko na psiaki zagladalo Piwko kupowalo sie w hurtowni na rogu krakowskiej i seminaryjskiej jakia to byla piwnica Upal ponad 30 stopni i bralo sie z niej lodowate piwko Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: Sanki na Psiakach 16.11.01, 13:30 No tak - licealne wagary "na piwko". A najlepsze piwo "ze sokiem" wiesz gdzie bylo? ps. chyba trafiam 6500!!! Odpowiedz Link Zgłoś
user3791 Re: Sanki na Psiakach 16.11.01, 13:31 w zajezdzie albo w panoramie na barwinku? nie wiem bo je ze sokiem nie pijalem Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: Sanki na Psiakach 16.11.01, 14:46 Najlepszy sok malinowy do piwa byl w pijalni pod chmurką w drodze na Karczówke. Piwo raczej podle tam bylo (i chyba chrzczone) ale ten sok - mniam. Ale to juz przeszłość niestety. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hocest a może zeszliście ciut z tematu ? (no text) IP: *.bbnplanet.com 16.11.01, 16:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: a może zeszliście ciut z tematu ? (no text) IP: 38.161.93.* 16.11.01, 18:06 Za moich czsow Zeromski i Panorama byly bardzo zwiazane. Tam oblewalem swoje Swiadectwo Maturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hocest a pamiętacie ... IP: *.bbnplanet.com 16.11.01, 18:43 frytki na przerwie w "barze" przy Małej Zgoda ??? a prof. C. - historia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: a pamiętacie ... IP: 38.161.93.* 16.11.01, 20:07 ... a Siwy Dym (WF) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga Re: a pamiętacie ... IP: *.dialup.lineone.co.uk 16.11.01, 23:51 Historia Prof. C. - o ho, ho, to byla CHISTORIA! MATURA - '85 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziku Re: a pamiętacie ... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 00:13 Profesor C. był dobry, ale byli jeszcze lepsi. Jeden Pan od masek pegaz - "a w tej strefie nitk nie przeżyje". Albo jedna Pani od Zetpete - co straszyła nawet niedopuszczeniem do matury i takie tam. A sławetna Pani od Geoografii, która nie powinna uczyć geografii. Oj fajnie jest powspominać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: a pamiętacie ... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 10:47 prof. C. juz nie uczy.....i nie ma kto do szafy wchodzic....a od techniki to pewnie chodzi o pania P..... techniki juz nie ma w tej szkole... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BALON KIBEL IP: 10.0.0.* 30.01.02, 15:06 Pozdrawiam wszystkich bywalcow kibla 89-93 odezwijcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re: KIBEL IP: *.kiel.gazeta.pl 04.02.02, 12:30 Gość portalu: BALON napisał(a): > Pozdrawiam wszystkich bywalcow kibla 89-93 > odezwijcie sie Balon,odzywam sie,lechu (4d) - kojarzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balon Re: KIBEL IP: *.ctk.com.pl / 10.0.0.* 18.02.02, 12:54 jasne ze pamietam szkoda ze tak malo sie odezwalo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hocest Re: a pamiętacie ... IP: *.bbnplanet.com 17.11.01, 12:36 pan od P.O. - uwagi a temat pocisków - z przodu mała dziurka a z tyłu nie ma plec !!! prof. od geografii tak naprawdę to lubiła kolory szczególnie ceniła je sobie na kartkówkach. prof. od biologii nasza wówczas vice zwana Rudą - też dawała popalić cha cha pamiętam też jak mieliśmy strzelanie z wiatrówek na małym boisku i koleżanka wycelowała w okno pracowni biologicznej na 2 piętrze gdzie lekcje miała druga grupa naszej klasy. zrobiła się mała dzieurka a krzyku było że ho ho odtąd nie było juz strzelania na boisku ale może to i dobrze bo i ptaki wróciły do gniazd wokół szkoły :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: a pamiętacie ... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 17:05 a.... pani dyrektor Rudzka tez juz nie uczy ... od tego roku poszla na jak najbardziej zasluzona emeryture... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borman Re: a pamiętacie ... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 08:35 pani K. od geografii lubila zielony i fioletowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plech94 Re: a pamiętacie ... IP: 212.160.138.* 14.01.02, 13:31 Albo jedna Pani od Zetpete - co straszyła nawet niedopuszczeniem do matury i takie tam oraz tak zwanymi "ciagami komunikacycjnymi" pawelz 1994 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kc Re: a pamiętacie ... IP: *.101-202-24.hull.mc.videotron.ca 22.11.01, 02:17 Oj, byla-byla; Prrosze sluchac, powem terrraz baaaardzo mONdre zdanie: Baarrok jest pelen paa-tosuuu!... kc '86 Gość portalu: ga napisał(a): > Historia Prof. C. - o ho, ho, to byla CHISTORIA! > > MATURA - '85 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUZA Re: a pamiętacie ... IP: 62.148.88.* 27.11.01, 12:41 "Kuchaną" prof. S. - biologia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filozof Re: a pamiętacie ... IP: *.*.*.* 14.01.02, 16:58 Kłania się matura 2001. Też miałem historię z profesorem C. Przesyłam wyrazy współczucia. Inna sprawa, że do tej pory nie wiem, jakim cudem miałem 5 na koniec. Od roku 2001/2002 profesor C. przestał uczyć w Żeromie, podobnie nauczycielka fizy D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SG Re: a pamiętacie ... IP: *.sympatico.ca 28.08.02, 17:37 Gość portalu: Filozof napisał(a): > Kłania się matura 2001. > Też miałem historię z profesorem C. > Przesyłam wyrazy współczucia. > Inna sprawa, że do tej pory nie wiem, jakim cudem miałem 5 na koniec. > Od roku 2001/2002 profesor C. przestał uczyć w Żeromie, > podobnie nauczycielka fizy D. Pamietam jego rozszerzone zrenice kiedy mu powiedzialem ze wybieram Historie na moj egzamin maturalny. "Ale to jest baaardzo obszerny przedmiot...!" Fajnie poczytac te wspomnienia. Szymon (matura chyba 1986..albo 87) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: a pamiętacie ... IP: *.kielce.uw.gov.pl 28.11.01, 09:22 Ja miałam WF z prof. K, a pamiętasz prof.B od PO (cyt."tak czy nie?"). matura 89, IVF pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: a pamiętacie ... IP: *.*.*.* 06.12.01, 18:51 rowniez 89!, mariusz wrona (Mariusz_Wrona@SultanOfBrunei.com), mat.-fiz. + niemiecki, mieszkam w cork w irlandii, pracuje dla siemens-a, znamy sie? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: a pamiętacie ... IP: *.cementownia-nowiny.com 24.12.01, 09:51 Rocznik 89. (Oczywiście matura) Z naszego rocznika chyba najmniej osób się zgłasza, rocznik z kiepską pamięcią.....? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borman Re: a pamiętacie ... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 08:37 Ewka, Ewka, która z Ewek? nitk przeciez nie zapomnial prof. B. marcin_borek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borman Re: Sanki na Psiakach IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 08:31 pewnie, że w Panoramie,bo tylko tam BYLO. a jak głowa po nim bolala! miodzio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mordka Re: Sanki na Psiakach IP: *.ast.co.za 14.01.02, 07:58 gaptosia napisał(a): > Takie tez byly moje pierwsze sanki - robione przez mojego tate, ciezkie jak sto > > nieszczesc ale solidne jak zadne. Zjezdzalo sie super ale pod gorke bylo > makabrycznie. No ale za to do tej pory nie nadgryzl ich zab czasu. > A na Psiakach poza sezonem saneczkowym rozbijano czasem namioty cyrkowe. Raz > podobno byl nawet jakis straszny pozar takiego namiotu podczas "widowiska" z > tygrysami. To jednak stara, zaslyszana od rodzicow historia. Ja tego nie > pamietam. > Pozdr. To nie byl pozar tylko straszny wiatr sie zerwal i... namiot sie zawalil... Akurat patrzylem z okna na swiatla "CYRK" i nagle zniknely. Rodzice mi nie pozwolili pobiec zobaczyc co sie stalo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksio Re: Sanki na Psiakach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 15:41 Nie był to pożar, lecz wichura i namiot się zawalił. Zwierzaki ponoć łapano nawet i w parku. Ludzie uciekali w popłochu, czasem bez butów. Miałam szczęście być wtedy na tym przedstawieniu (w wieku przedszkolnym, jak sądzę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mordka Re: Do Zeromszczakow IP: *.ast.co.za 14.01.02, 07:48 gaptosia napisał(a): > Ojej - Psie Gorki - ja tam w dziecinstwie na sankach brykalam. > Co sie tam teraz dzieje? Czy juz zabudowane jakims blokowiskiem? > Pozdrawiam Zeromszczakow > (a takze wszystkich wielbicieli ul. Zeromskiego, Wojska Polskiego i okolic). > Mieszkalem na Bema :), Psie Gorki zaraz za rogiem, bylem we wrzesniu w Polsce i jakies malutkie mi sie wydawaly :)), tez chodzilem do Zeromskiego, matura '77. Obecnie w RPA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubkins Re: Do Zeromszczakow IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.08.02, 14:23 matura 98, klasa ogólna z rosyjskim Trochę Moskwa, teraz Kielce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi Re: Do Zeromszczakow IP: *.tht.net 17.11.01, 16:10 A jak wspominacie prof. Z od biologii? ie zapomne tej ciszy jaka panowala u niej na lekcjach. A prof J od chemii - az lza sie w oku kreci jak sobie to przypominam. Niezapomniane doswiadczenie ze zbieraniem wodoru do garczka i nastepnie wybuch. To byly czasy. Matura 1988 pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
user3791 Re: Do Zeromszczakow 19.11.01, 08:28 A jeszcze byla prof. S od biologi Co do prof. P od techniki to opamietam jak chcial ami postawic ocene niedostateczny na koniec semestru za "Braki" w zeszycie A kto pamieta profesora W. od rosyjskiego pozdrawiam matura 1992 Odpowiedz Link Zgłoś
quak Re: Do Zeromszczakow 19.11.01, 09:50 Józka ze swoimi punkcikami i trepeczkami - pamiętacie? - łza się w oku kręci. I jeszcze "kałuż na szos" w kwadracie B4" profesora B. Piwo z sokiem oczywiście w Panoramie. I palenie cygar na boisku treningowym Błękitnych. Co to były za czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borman Re: Do Zeromszczakow IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 08:40 no kto nie popalal u Blekitnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hocest Re: Do Zeromszczakow IP: *.bbnplanet.com 19.11.01, 09:52 prof. W. to była legenda. miałem z nim co prawda jedynie rok nauki rosyjskiego ale to był rpof. gimnazjum z krwi i kości. Dobry przyjaciel prof. Z. od matematyki, którego z kolei znienawidziłem po przykrym incydencie. a prof. P. od PT to była jędza. narysowałem kiedyś rysynek techniczny młotka a ta oświadczyła że rysunek jest bez zarzutu ale widzi w tym rękę fachowca i może mni postawić jedynie 4. szlag mnie wtedy trafił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba_jer Re: Do Zeromszczakow IP: *.kielce.com.pl 19.11.01, 11:38 Z prof.W to mielismy do czynienia tylko 3 lub 4 miesionce a nie roczek, a szkoda, bo na pewno byloby interesujaco pod koniec roku. Ja w kazdym razie zdecydowanie musialbym zwiekszyc zainteresowanie tym przedmiotem... Odpowiedz Link Zgłoś
user3791 Re: Do Zeromszczakow 19.11.01, 11:41 a ja mialem cala piewsza klase i prawie cala druga Niestety choroba prof W. przerwala ma przygade z jezykiem rosyjskim A szkoda bo fajnie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hocest Re: Do Zeromszczakow IP: *.bbnplanet.com 19.11.01, 11:50 zdecydowanie mieliśmy z nim na pewno jeden senestr a potem wzięła Nas to śmieszna co to przy niej nic się nie naumiałem cha cha a rpof. K. od WF pamiętacie pamiętam jak na pierwszej lekcji podzielił nas na dwa zespoły, rzucił piłę do kosza i kazał grać. małośmy się wtedy nie pozabijali a psor tylko się za głowę trzymał a potem to się chłopina załamał i aż sobie usiadł :)) Odpowiedz Link Zgłoś
quak Re: Do Zeromszczakow 19.11.01, 12:06 cytat z prof. K. od WF "w dwuszeregu zbiorka!!!!!!!!, pokryj każdy swego!" - chyba nie muszę mówić, że umarliśmy wtedy ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
gruszko Re: Do Zeromszczakow 19.11.01, 13:39 Matura 1995. Klasa żeńska- jedyna w historii szkoły. A wychowawcą była też kobieta- prof. K.(W-F), co to już myslała że ludzi ze mnie nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berry Re: Do Zeromszczakow IP: 212.244.153.* 28.12.01, 21:25 pani Z. śniła mi się co noc przez cały pierwszy rok studiów, HORRRRRORRRR !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Do Zeromszczakow IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 19:15 Prof. Z byla naszą wychowawczynią, oj czasmi dala ognia :-) Pozdrowienia z Kielc-matura73 4a, Jagoda i Jurek Gość portalu: Fazi napisał(a): > A jak wspominacie prof. Z od biologii? ie zapomne tej ciszy jaka panowala u > niej na lekcjach. > A prof J od chemii - az lza sie w oku kreci jak sobie to przypominam. > Niezapomniane doswiadczenie ze zbieraniem wodoru do garczka i nastepnie wybuch. > > To byly czasy. > Matura 1988 > pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Do Zeromszczakow IP: *.piasecki.com.pl 20.11.01, 10:53 Pozdrawiam wszystkich Żeromszczaków, matura '92 odezwijcie się do kolegi z IV D Odpowiedz Link Zgłoś
user3791 Re: Do Zeromszczakow 20.11.01, 12:13 a moze ktos z IV B tez z roku 1992 tu sie pojawia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brainey Re: Do Zeromszczakow IP: 195.116.213.* 20.11.01, 12:38 Fazi chyba chodziles do klasy z moim bratem zwanym Rakiem Czekam na odpowiedz i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi Re: Do brainey IP: *.tht.net 20.11.01, 14:05 Czesc, Ja chodzilem do ogolnej,a Raku do mat-fiz, ale imprezowalismy razem i pozniej bylismy razem na polibudzie. Co tam u niego slychac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brainey Re: Do brainey IP: 195.116.213.* 20.11.01, 15:42 fazi gdzie teraz siedzisz i jaki chcesz kontakt do niego: e-mail, telefon, fax pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi Re: Do brainey IP: *.tht.net 20.11.01, 16:28 Jestem teraz w Toronto w Kanadzie podaj mu moj e-mail:greg@graphprint.ca pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merliin Re: Do Zeromszczakow IP: 212.157.1.* 04.12.01, 10:38 Matura 1996. Obecnie Wawka. Pozdrawiam gorąco wszystkich Żeromszczaków, ze szczególnym uwzględnieniem "BSDyG-ów" :-) Ciekawe, czy Radiowęzeł jeszcze działa i co obecnie gra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Do Zeromszczakow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 14:45 A czy ktos z BSDyG-ów pamieta historie o dziewczynei ktora spadla z Orlej Perci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Do Zeromszczakow IP: *.sympatico.ca 26.02.02, 22:31 Gos´c´ portalu: megi napisa?(a): > A czy ktos z BSDyG-ów pamieta historie o dziewczynei ktora spadla z Orlej Perci > ? Ja pamietam!!! Magda (matura'91 klasyczna) Odpowiedz Link Zgłoś
whoknows Re: Do Zeromszczakow 21.11.01, 21:47 Sir 1974, 4b, matfiz, Prof. Jelińska bsdg, kabaret Moskwa, RF, budownictwo, a co u Was Fazi Sir? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hocest Do Zeromszczakow-to whoknows IP: *.bbnplanet.com 23.11.01, 10:44 bsdg to jest hasło a odzew 2 KDH pozdrawiam whoknows :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whoknows Re: Do Zeromszczakow-to whoknows IP: *.dial.sovam.com 23.11.01, 15:29 czy utrzymujesz kontakty zeszczepem? jaki rocznik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Do Zeromszczakow-to whoknows IP: *.sympatico.ca 26.02.02, 22:35 Gos´c´ portalu: hocest napisa?(a): > bsdg to jest has?o > a odzew 2 KDH > pozdrawiam whoknows :)) a odzew nie moze brzmiec 102 KDH? Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam Do Redakcji !!!! IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 23:48 Zlituj się Redakcjo, nie "do Żeromszczków", tylko "do Żeromszczaków" :-D pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hocest Do Redakcji !!!! WSTYD IP: *.bbnplanet.com 26.11.01, 09:51 ponieważ widać że nadal nie zmieniliście linku ze strony Gazeta.pl/Kielce pozwolę sobie wyrazić swoje ubolewanie nad tym faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kc Re: Do Redakcji !!!! WSTYD IP: *.188-201-24.hull.mc.videotron.ca 19.12.01, 17:18 .... Wlasnie zmieniono "Zeromszczkow" na "ZeromszczAkow"... Podziekujcie Ziemkowi Nowakowi... kc Gość portalu: hocest napisał(a): > ponieważ widać że nadal nie zmieniliście linku ze strony Gazeta.pl/Kielce > pozwolę sobie wyrazić swoje ubolewanie nad tym faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
malech Re: Do Zeromszczakow 08.12.01, 22:03 Matura 1985-klasa klasyczna(wychowawczyni prof.M.-G.,a pamiętacie prof.Kruszelnicką-łacina,greka).Ten profil podobno juz nie istnieje!Pozdrawiam Konrada C. zdaje się,że to kolega ze szkolnej ławy.Było ich tylko trzech (przemiennie-nieprawdaż?:Grzesiek,Konrad,Zbysio i Mariusz)-reszta to totalny babiniec.Ale fajnie bylo.Obecnie Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kc Re: Do Zeromszczakow IP: *.188-201-24.hull.mc.videotron.ca 19.12.01, 17:21 Dzieki za pozdrowienia. Prosze o kontakt na adres: konrad@mac.com Nie za bardzo moge zgadnac, kim jest "malech@poczta.gazeta.pl" Czy ktos wies? :-) kc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAZ Re: Do Zeromszczakow IP: 62.244.141.* 20.12.01, 15:23 matura 93, Kielce, ogólna z niemieckim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarekm Re: Do Zeromszczakow IP: *.rochester.ibm.com 21.12.01, 05:40 Matura 80, klasa mat-fiz z niemeckim. To byl rocznik! Potem Wroclaw, Niemcy, znowu Wroclaw, teraz w Stanach od 5 lat. Mielismy super impreze na 15-to lecie matury w niedogrzanej knajpie nad Zalewem. Sanki na Psiakach? I owszem - od zawsze. Do tego jeszcze "Piekielko" kolo miesnego na rogu Zeromskiego i Woj. Polskiego. Pozdrowienia dla Buly, Kuby i reszty bandy. Miszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berry Re: Do Zeromszczakow IP: 212.244.153.* 21.12.01, 13:04 matura 1982, stan wojennny, jedyny rocznik bez studniówki, ale za to komers w "jodłowym dworze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canseco Re: Do Zeromszczakow IP: 212.244.153.* 08.01.02, 14:38 Matura 1995, klasa "B" mat-fiz, wychowawca: E. German... pozdrawiam wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
user3791 Re: Do Zeromszczakow 08.01.02, 17:32 Gość portalu: canseco napisał(a): > Matura 1995, klasa "B" mat-fiz, wychowawca: E. German... pozdrawiam > wszystkich... Chyba matura 1997 bo w 1995 German to chyba sie nazywala inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Do Zeromszczakow IP: *.u.mcnet.pl 09.01.02, 10:51 Cześć współtowarzysze podróży z lat 1971-1975. Do wszystkich: ludzie jesteśmy wszędzie, na całym świecie. andy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whoknows Re: Do Zeromszczakow IP: *.dial.sovam.com 09.01.02, 15:10 witaj dinozaurze 1970-1974 4b 3-4 klasa prof.Jelinska napisz pare slow jak mozesz na poczte w gazecie whoknows Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: Do Zeromszczakow IP: 62.98.82.* 12.01.02, 21:48 matura 1977 wychowawca Tadek Juszczyk, a za pol roku mamy 25-lecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mordka Re: Do Zeromszczakow IP: *.ast.co.za 14.01.02, 07:39 Gość portalu: gruba napisał(a): > matura 1977 wychowawca Tadek Juszczyk, a za pol roku mamy 25-lecie Jestem z tej samej klasy :), 4b, obecnie w Johannesburgu w RPA i na pewno bede na imprezie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek48 Re: Do Zeromszczakow IP: *.unregistered.formus.pl 14.01.02, 16:53 matura 66, odpowiadalem pauli - kto "da wiecej"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whoknows Re: Do Zeromszczakow IP: *.dial.sovam.com 18.01.02, 20:57 do jakiej klasy? kto byl wychowawca? grales? muzykowales? inne zajecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek48 Re: Do Zeromszczakow IP: *.unregistered.formus.pl 21.01.02, 14:30 Gość portalu: whoknows napisał(a): > do jakiej klasy? A > kto byl wychowawca? p. Smiech > grales? w co? > muzykowales? nie > inne zajecia? - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whoknows Re: Do Zeromszczakow IP: *.dial.sovam.com 21.01.02, 22:07 dzieki, ale niestety nie mam ze soba rocznikow i twoje odpowiedzi nic mi nie daly, teoretycznie jest szansa, ze chodziles razem z kims z mojego rodzenstwa, ale niestety on nie dawno umarl, a niej nie mam danych jak bede w kraju postaram sie ciebie zidentyfikowac :)))))))))))))) jak masz ochote napisz na adres w gazecie whoknows Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Longus Re: Do Zeromszczakow IP: *.tomaszow.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 21:01 Gość portalu: gruba napisał(a): > matura 1977 wychowawca Tadek Juszczyk, a za pol roku mamy 25-lecie Hej Gruba! Nie zapomnijcie poinformować mnie o imprezie, chociaż finiszowałem w klasie pani Marcinkowskiej. Mordka pomylił się w pierwszym poście, chodziliśmy przecież do C-klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: Do Zeromszczakow IP: 62.98.89.* 04.02.02, 21:47 czesc Longus, masz racje, Mordka dal ciala, przeciez 4b to byly kujony, a nie takie nygusy, jak my. Przepraszam za spozniona odpowiedz, ale czasem musze tez troszke popracowac, a nie tylko surfowac z roboty po internecie. A impreza na pewno sie odbedzie, bo juz wszyscy cholewki poleruja. Jestem w kontakcie z Bzylami i z Ewa H., oni tez na pewno przyjada. Piszcie, chlopaki, jakby co, to odpowiem chociaz czasem z lekkim opoznieniem. Pa-pa, Gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Longus Re: Do Zeromszczakow IP: *.tomaszow.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 20:06 cześć Gruba, fajnie, że czasem jednak surfujesz i znalazłaś chwilę czasu aby odpisać. Wprawdzie do imprezy sporo jeszcze czasu ale skoro masz kontakt z ludźmi z klasy - ja nie wiem kto w Kielcach organizuje spotkanie - to jak będzie znany termin prześlij mi informację na mój adres: BogaczP@interia.pl Tak będzie pewniej, bo to forum może być z upływem czasu skasowane, a trochę się obawiam, że organizatorzy nie do wszystkich zdołają dotrzeć. Serdeczne pozdrowienia, Longus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Re: Do Zeromszczakow IP: 213.77.50.* 02.04.02, 18:05 Matura rocznik 1999. Po dłudich zagranicznych bojach osiadłam na chwilę w Warszawce. Walcze dzielnie z turystyką i kilkoma językami obcymi jednocześnie. No, cóż wymóg czasów. Czasem tęsknię za sielskimi czasami i nauką w Żeromie. Gorąco pozdrawiam wszystkich Żeromszczaków. Gdziekolwiek jesteście pamietajcie, "że jesteśmy tylko epizodami w historii przedmiotów" dlatego cokolwiek sie dzieje głowa do góry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manilay Re: Do Zeromszczakow IP: *.pk.edu.pl 11.06.02, 21:04 Hej! Hej! Sorki za spóźnienie!Witam wszystkich. Matura 99 klasa ogólna IVf Obesnie walczę z budownictwem na Politechnice Krakowskiej (III rok).To miłe poczuć znowu klimat starego poczciwego Żeroma.Gorący całus dla wszystkich! KACHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Do Zeromszczakow IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 23:01 user3791 napisał(a): > Gość portalu: canseco napisał(a): > > > Matura 1995, klasa "B" mat-fiz, wychowawca: E. German... pozdrawiam > > wszystkich... > > Chyba matura 1997 > bo w 1995 German to chyba sie nazywala inaczej Może i nazywała się inaczej, ale i tak wszyscy mówili German... A tak swoją drogą, czy żyje ktoś z 4d lub 4g- matura 95? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slob Re: Do Zeromszczakow IP: 192.168.2.* 04.02.02, 14:29 Ja mieszkalem kiedys na Zeromskiego. Teraz mieszkam na Stoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarekz Re: Do Zeromszczakow IP: 206.57.125.* 06.02.02, 19:16 Jarek, matura 1975, klasa Jana Wojcika obecnie Nowy Jork Classmates napiszcie: jarekz@att.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Do Zeromszczakow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.02, 19:41 matfiz matura 1993 KK Wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hocest do KK IP: 217.153.90.* 18.02.02, 10:30 zapomniałeś dodać wychowawca prof. Zaremba chodzilismy do jesnej klasy ale ja nie lubiłem matmy i naszego psora :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: do KK IP: 157.25.121.* 18.02.02, 13:47 jak można było nie lubić Zaremby. był super. też chodziłam do tej klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canseco Re: do KK IP: 212.244.153.* 19.02.02, 13:44 Zaremba - swietny człowiek, byłem w klasie matfiz - otworzym mnie na matemtyke serio... (matura 1995, klasa B)... pozdrawiam Gość portalu: ? napisał(a): > jak można było nie lubić Zaremby. był super. też chodziłam do tej klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hocest do ? IP: 217.153.90.* 19.02.02, 14:38 nie lubiłem matematyki w jego wydaniiu. poszedłem do mat fiz żeby się czegoś nauczyć a nie by być najlepszym mogę powiedzieć wprost `ze przestałem lubić ten purzedmiot powiedziałem kiedyś Zarembie że nie lubie już matematyki i że będę robił wszystko w życiu aby nie mieć z nią nic wspólnego no i przesrałem sobie od tej pory tj od początku 3 klasy nie był łaskaw zrobić dla mnie nic mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć że nie lubię faceta przez niego mam w nocy koszmary ze nie odrobiłem matmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruba Re: do ? IP: 62.98.86.* 19.02.02, 23:13 Trudno mi uwierzyc, ze ktos mogl nie lubic matmy w wykonaniu Zaremby. Do dzis lubie i znam matematyke mimo, ze nie mam juz nic z nia do czynienia (za wyjatkiem korepetycji dawanych wlasnym dzieciom, ktore juz sa w liceum). Mam nadzieje, ze bedzie gosciem mojej klasy na 25-leciu matury w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: do KK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 22:22 ludzie, ujawnijcie sie :-) jak nie tu to na priva, chriso@interia.pl, UIN 5403876 w ten weekend bede w kielcach, wiec moze maly spocik? Odpowiedz Link Zgłoś
robaczywa Re: Do Zeromszczakow 18.02.02, 10:39 A czemu "redaktor" Ziemowit nie zabiera udzialu w tej dyskusji? Czyzby sie wstydzil tej szkoly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Do Zeromszczakow IP: 216.139.153.* 06.03.02, 20:14 Siemanko mat-fiz z ang, matura 1990 aktualnie New York pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BasiaK Re: Do Zeromszczakow IP: 192.168.2.* 19.02.02, 10:27 matura 93 klasa 4e wychowawca Pani Znojek Kielce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek O Re: Do Zeromszczakow IP: *.chok.kielce.pl 21.02.02, 08:55 Skończyłem liceum Żeromskiego w 1986 roku- klasa IVd. Obecnie mieszkam w Kielcach, pracuję w Szpitalu Dziecięcym, jestem lekarzem. mój email: osman@chok.kielce.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whoknows Re: Do Zeromszczakow IP: *.dial.sovam.com 23.02.02, 00:15 czy ktos wie o jakims planowanym ogolnym spotkaniu szkolnym? Odpowiedz Link Zgłoś