Gość: żaba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:24 na bocianku prezio ma w nosie dziury i okej ale te na drogach osiedlowych to ma chyba w d... NIC nie dba o uliczki osiedlowe, czeka na roztopy i urwane koła???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bociek Re: Bocianek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:45 Sam mieszkan na Bocianku i wolę żeby dziury były załatane raz a dobrze jak już będzie odpowiednia ku temu pogoda, a nie pospolite w Polsce prowizorki. Koła nie urwiesz jadąc zgodnie z przepisami 20 km/h a nie pędząc po uliczkach i rozpędzajac pieszych. Może jak sobie urwiesz koło to się czegoś nauczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola marudy IP: 82.139.11.* 10.03.06, 17:26 a ja sobie długo nie jeździłam bo jak przejechał pług przez Wyspiańskiego to tak skutecznie zakopał parkujacych że trzeba było tydzień na roztopy czekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Bocianek IP: 82.139.11.* 10.03.06, 18:45 Człeku otrząśnij się. Podczas zimy koleiny 20 cm, a zamiast porządnej koparki z pługiem, jeżdzi jakiś traktor z benkiem na lemieszu i gładzi śnieg aby było ładniej, PORAŻKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bociek Re: Bocianek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 22:16 Ja pisałem o dziurach a nie o odśnieżaniu osiedla :) Przeczytaj jeszcze raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Bocianek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 08:10 trzeba jechać 3km/h( słownie trzy) ,przy 20 to zawieszenie w całości do remontu a o nauce to pomyśl we własnym interesie i pozdrów Pana Prezesa bo ciebie to już chyba nauczył? Odpowiedz Link Zgłoś