Gość: mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 16:14 czy dr.Maciejewski przyjmuje publicznie? a dr.Grelewski? macie jakieś namiary? a jesli prywatnie to gdzie i ile za ta przyjemnośc musze zapłacić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Matka Polka Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 17:04 Nie zawracaj sobie głowy dziewczyno lekarzami z Prostej.Przyjmują prywatnie,a jak będziesz zmuszona leżec w szpitalu to i tak musisz się liczyć z kosztami. Tam odbywa się prywata pod przykrywką NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 17:07 w takim układzie kogo proponujesz? gdzies isc musze ,a słyszałam ze oni sa dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 20:47 Ja osobiście polecam dr W.Rokite, przyjmuje na ul.Targowej 9/4 tel.368 04 56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Polka Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 17:22 W przychodni przyszpitalnej na Artwińskiego przyjmują lekarze z oddziału ze szpitala (nic nie płacisz,wszyscy lekarze specjaliści).Zlecone badania, bez problemu i bez płacenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ejwonka Re: Ginekolog 05.04.06, 17:27 ok dzieki. zorientuje sie tam. pozdrawiam i miłego popołudnia Odpowiedz Link Zgłoś
asia_2312 Re: Ginekolog 06.04.06, 07:54 Grelewski przyjmuje prywatnie na Paderewskiego 20. Nie jestem jego pacjentką, ale byłam tam kiedyś i widziałam tabliczkę. Odpowiedz Link Zgłoś