Dodaj do ulubionych

Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów..

IP: 193.24.201.* 26.05.06, 19:04
..może mi powiedzieć kto to, czy może co to za indywiduum ta/ten cały/a BABETKA?
Jestem ciekawy skąd u tege czegoś jest tyle nienawiści i złości do wszystkich i wszystkiego.?
Ciekawy jestem skąd też czerpie informacje. Bo prawie na każdy temat "wali ploty" ile wlezie.
A może to taki kielecki "Bednarski"?.
Obserwuj wątek
    • Gość: wicek Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: 66.192.30.* 26.05.06, 19:19
      Babetka to taki skunks wypieprzony z SLD.
      Pisze ze SUSI os. Na Stoku 66/9
      • Gość: kielczok Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: 81.6.130.* 26.05.06, 19:44
        To zbyt wielki DEBIL na to aby mógł kiedykolwiek należeć do jakiejś Partii
        Politycznej w Kielcach - nawet i SLD. Pozostaje mu tylko przynależność do
        MOHEROWYCH BERECIKÓW.
        • Gość: Miłosz Gargamelu nie oczerniaj SLD IP: 62.116.40.* 26.05.06, 23:27
          Gość portalu: kielczok napisał(a):

> To zbyt wielki DEBIL na to aby mógł kiedykolwiek należeć do jakiejś Partii
          > Politycznej w Kielcach - nawet i SLD. Pozostaje mu tylko przynależność do
          > MOHEROWYCH BERECIKÓW.

W SLD nie są największe debile. Powinieneś napisać nawet i PiSuaru.
    • Gość: recenzent Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: 211.215.224.* 26.05.06, 20:03
      Babetka jest PiSarowym CIPISKIEM
      • Gość: Komandos Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 20:15
        Recenzent, obił ci ktoś mordę?
        • Gość: recenzent Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: 211.215.224.* 26.05.06, 20:19
          Nikt sie nie odwazy. Juz jeden z PiSuaru dostal po RYJU
        • Gość: recenzent Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: 211.215.224.* 26.05.06, 20:22
          DEBILOWI babetce z PiSuaru ogolimy leb na LYSO bo tak sie robi PRAWICOWYM KU...
          • Gość: Komandos Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 20:25
            Coś mi sie wydaje ze babetka pisze sam do siebie i na siebie.
            • Gość: babetka Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 21:28
              Kupta se chłopcy gwizdek na parę i nagwizdajcie mi w zakamarek.
              • Gość: ciekawy ciekawy w dalszym ciągu IP: 193.24.201.* 26.05.06, 22:55
                "Gość portalu: babetka napisał(a):
                > Kupta se chłopcy gwizdek na parę i nagwizdajcie mi w zakamarek."

Jak durny i pusty ten twój rym taka i moja odpowiedź, czyli;
                -Kupimy se gwizdki na zupe i nakopiemy ci w d...-
                A swoją drogą to Pawlak powiedziałby:
                "Ot durna bzdziągwa"
                Dalej jestem ciekawy co to jest ta cała "babetka"?
              • Gość: recenzent Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: 211.215.224.* 26.05.06, 23:14
                Tak ci DEBILU nakopiemy ze cie ten POKRACZNY Edgarek nie pozna
                • Gość: Psycholog Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 09:26
                  Bić go nie należy, bo to jest człowiek chory. W szkole był bity i przezywany co
                  głęboko odbiło sie na jego psychice. Wykazuje jak widac z postów odmienne
                  preferencje seksualne. Człowiek niedoceniony. Swoje zyciowe niepowodzenia
                  odreagowuje agresją na forum. Jest małpio złośliwy i trudny we współżyciu z
                  innymi. Jego ambicje przerastają możliwości intelektualne.
                  • Gość: Kamil Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 09:34
                    Babetka to jest prawicowy DEBIL z Pisuaru którego w dzieciństwie gwałcił ojciec.
    • Gość: Grazka Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 21:41
      a ta "babetka" to transwestyta"-tak?
    • Gość: alfa Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 09:40
      To chora psychicznie istota i trzeba go zamknąć w Morawicy. A zaczeło się od
      tego że byl molestowany przez ojca.
      • Gość: Psycholog Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 10:00
        Odświeżanie starych postów, podpisywanie sie nickami innych osób potwierdza
        psychologiczną charakterystyke Babetki.
        • Gość: Kamil Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 10:18
          Ten PISuarowski smieć babetka znow ma napad debilizmu
    • Gość: niepisuar Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.chello.pl 27.05.06, 11:18
      Ignorujcie tego pisuarowego psychopatę babetke ktory ciagle zasmieca forum
      • Gość: Gość Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 11:41
        Babetka, wyjdź na dwór i zaczerpnij troche świeżego powietrza, moze ci
        przejdzie.
        • Gość: Gość Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 16:35
          Jeszcze ten idiota szaleje na forum.
          • Gość: Viva Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 16:39
            czy istnieje techniczna mozliwość niedopuszczenia szaleńca do forum?
            • Gość: Kamil Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 16:41
              Trzeba obić ryja i połamać łapy temu pisuarowemu psychopacie
              • Gość: Viva Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 19:15
                Trzeba być nielicho porąbanym żeby przez cały dzień siedzieć przy komputerze i
                zaśmiecać forum.
                • Gość: Gość Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 08:44
                  Jak państwo widzicie bogobojny Babetka wizytę papieża uczcił chamstwem na forum
                  całkowicie go zaśmiecając. Czyżby pogoda tak ujemnie wpływała na psychicznie
                  chorych?
                  • Gość: ek82 Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.osiedle.net.pl 28.05.06, 10:12
                    Dobrze ktos napisał zeby jej obić ryja i połamać grabie. Wszystkim chamskim
                    suką z pisuaru powinno sie tak zrobić
    • Gość: SmurfMądrala Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 09:14
      Wszystkie posty niniejszego tematu pisane są językiem "kiblowej poezji".
      Wściekle,jadowite posty tworzą internetowy sąd kapturowy.
      Babetka jest równie jadowita,ale jest nieprawdopodobnie inteligentna w swej
      zlośliwości.
      Narazie jej wrogowie to 100 procent komucho-lewica,a więc za glupi na dyskusje,
      pozostaje więc wścieklość adwersarzy.
      Jeśli szukacie bolszewickie chamy wzorca waszej "kultury" ,to macie go w osobie
      Jerzego Urbana/wasz autorytet moralno-etyczno-intelektualny/.
      Babetka jest lepsza:)))
      • Gość: Gość Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 09:23
        Zadziwiające kryteria poziomu inteligencji. Obrzucanie adwersarzy błotem,
        kłamstwa, powtarzanie tego samego do znudzenia, nazywanie każdego kto ma inne
        zdanie głupkiem, oraz zaśmiecanie forum idiotycznymi postami to inteligencja
        czy symptomy choroby psychicznej?
        • Gość: SmurfMądrala Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 10:43
          Podejmij merytoryczna dyskusję z Babetką na jakikolwiek temat to zrozumiesz.
          Proponuję temat wyjściowy :recenzja niejakiego A....tyka1.
          • Gość: Kielczanin Babetka czy SmurfMądrala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 10:50
            Babetka dla czego zmieniasz nick na SmurfMądrala. Chcesz by od tej pory taką
            fajną postać z bajki opluwani.Zostań już przy swoim nicku.Fakt czasem masz rację
            ale tylko czasem. Ty nie chcesz dyskutować, Ty chcesz przemawiać.
          • Gość: Gość Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 10:57
            Oczywiście, dyskusja skończy sie wymienieniem nazwisk Piotr. Kiszcz. Jaruz. i
            innych, a dalej padną wyzwiska. Ponadto recenzja dotyczy twórczości a nie
            wypowiedzi i ich autorów.
            • Gość: Klon Re: Babetka??? Czy ktoś z forumowiczów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 18:15
              Równie owocnie mozna dyskutować z adapterem.
              • Gość: ciekawy Babetko... IP: 193.24.201.* 31.05.06, 21:14
                czy SmurfMądrala (jak piszą forumowicze) to jesteś Ty?
                • Gość: babetka Re: Babetko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:21
                  Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> czy SmurfMądrala (jak piszą forumowicze) to jesteś Ty?

Nie. Ani ja nie jestem Nim, ani On mną. Forumowicze posiadają nader bujną
                  wyobraźnię lub fobię - wszędzie widzą mnie. Ja już na to uwagi nie zwracam.
                  Napisz coś przeciwko bolszewikom, a Ciebie także posądzą, że jesteś mną :)
                  • Gość: SmurfMądrala Re: Babetko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 20:06
                    Nie jestem Babetką ,ale porównanie z Nią/lub Nim/ bardzo mi pochlebia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka