Dodaj do ulubionych

opinie o AŚ

IP: *.forward.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 10:07
proszę o opinie na temat tej uczelni - chciałabym rozpocząć studia w tej
placówce prosze o rady i opinie - najbardziej interesuje mnie kierunek fil.
angielska
Obserwuj wątek
    • Gość: Szpaq Re: opinie o AŚ IP: 212.160.196.* 21.06.06, 14:11
      Jak jestes spoza Kielc i zamierzasz cos wynajmowac to wybierz inna uczelnie
      • Gość: karolcia Re: opinie o AŚ IP: *.forward.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 15:39
        a możesz napisać dlaczego?
    • Gość: liberkal Re: opinie o AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:09
      Zapytaj o to samo na portalu studenckim, na forum www.student.kielce.pl

Pozdrawiam:)

A uczelnia? Zależy jeszcze jaki kierunek chcesz wybrać...
    • Gość: filolożka Re: opinie o AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 23:15
      Poziom jest dość niski. Osobiście polecałabym filologię angielską w Lublinie,
      Łodzi bądź w Toruniu.
    • Gość: SmurfMądrala Re: opinie o AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 23:18
      Jeśli masz kasę na lapówki,to szkola jest dobra i będziesz mieć dobre oceny.
    • Gość: berta Re: opinie o AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 23:39
      Może to właśnie o takie opinie chodziło przedstawicielom kieleckich prywatnych
      szkół? Bo jakoś nie wierzę, by ostatnia afera została wywołana przypadkowo
      przed rekrutacją?
      Pani Sylwia Bławat, dziennikarka ED, opisująca całą aferę, była też studentką
      AŚ. Dawała Pani łapówki, Pani Sylwio? Chyba tak, skoro Pani - jako polonistka -
      pisze: "starości z łapówkami";P. Starość starością... ale do starości chyba
      daleko?
      Karolciu, ja studiowałam na AŚ, a właściwie na WSP. I tego naprawdę nie
      żałuję.Spotkałam wielu wspaniałych ludzi. I nie dawałam łapówek. Ani żadnych
      innych rzeczy:P.
      Jeśli nie możesz sobie pozwolić na studia "zewnętrzne" (myślę o finansach) - AŚ
      to najlepsza ze szkół w naszym mieście. Nawet lepsza niż niektórzy myślą.
      • Gość: Krzysztof Re: opinie o AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:54
        zgadzam się z powyższym:) Ja też nie żałuję studiów na AŚ, wiele mi dały i w
        Kielcach pracuję i robię coś donrego. Pozdrawiam :)
        Wiele zależy od Ciebie, co zrobisz ze sobą podczas studiów.
    • silent_no_more Re: opinie o AŚ 22.06.06, 23:50
      szkoła ok!!!!!!! Naprawde... I nieprawda, że poziom niski. Wręcz przeciwnie- na
      anglistyce (to) cisną. Ale można sie wiele rzeczy nauczyc-wiem z doswiadczenia;-
      )
    • Gość: Marek P. Re: opinie o AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:55
      jesli myślisz o anglistyce, to dobry wybór:)

uciekaj od prywatnych uczelni w Kielach.
    • Gość: filolożka Re: opinie o AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 15:53
      To znowu ja. Doprecyzuję swoją poprzednią wypowiedź.
      Filologii angielskiej w Kielcach rzeczywiście nie polecam ze względu na
      niewysoki poziom, ale filologię polską - tak, polecam serdecznie. Ukończyłam
      oba kierunki (studia licencjackie w trybie zaocznym - filologia angielska;
      studia magisterskie w trybie stacjonarnym - filologia polska). W Toruniu robiłam
      magisterkę z filologii angielskiej.
      Stąd moje opinie. Nie opieram ich na pogłoskach.
      • Gość: karolcia Re: opinie o AŚ IP: *.forward.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 20:16
        dziex bardzo za opinie - chyba sie zdecyduje z tym że przeraża mnie liczba osób
        która ma być przyjęta na rok< " aż " 45>;/
    • Gość: Przemysław Re: opinie o AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 20:56
      Szkola jest super, troche duzo burakow ale da sie wytrzymac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka