Gość: karolcia IP: *.forward.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 10:07 proszę o opinie na temat tej uczelni - chciałabym rozpocząć studia w tej placówce prosze o rady i opinie - najbardziej interesuje mnie kierunek fil. angielska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szpaq Re: opinie o AŚ IP: 212.160.196.* 21.06.06, 14:11 Jak jestes spoza Kielc i zamierzasz cos wynajmowac to wybierz inna uczelnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: opinie o AŚ IP: *.forward.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 15:39 a możesz napisać dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberkal Re: opinie o AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:09 Zapytaj o to samo na portalu studenckim, na forum www.student.kielce.pl Pozdrawiam:) A uczelnia? Zależy jeszcze jaki kierunek chcesz wybrać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filolożka Re: opinie o AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 23:15 Poziom jest dość niski. Osobiście polecałabym filologię angielską w Lublinie, Łodzi bądź w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: opinie o AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 23:18 Jeśli masz kasę na lapówki,to szkola jest dobra i będziesz mieć dobre oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Re: opinie o AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 23:39 Może to właśnie o takie opinie chodziło przedstawicielom kieleckich prywatnych szkół? Bo jakoś nie wierzę, by ostatnia afera została wywołana przypadkowo przed rekrutacją? Pani Sylwia Bławat, dziennikarka ED, opisująca całą aferę, była też studentką AŚ. Dawała Pani łapówki, Pani Sylwio? Chyba tak, skoro Pani - jako polonistka - pisze: "starości z łapówkami";P. Starość starością... ale do starości chyba daleko? Karolciu, ja studiowałam na AŚ, a właściwie na WSP. I tego naprawdę nie żałuję.Spotkałam wielu wspaniałych ludzi. I nie dawałam łapówek. Ani żadnych innych rzeczy:P. Jeśli nie możesz sobie pozwolić na studia "zewnętrzne" (myślę o finansach) - AŚ to najlepsza ze szkół w naszym mieście. Nawet lepsza niż niektórzy myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: opinie o AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:54 zgadzam się z powyższym:) Ja też nie żałuję studiów na AŚ, wiele mi dały i w Kielcach pracuję i robię coś donrego. Pozdrawiam :) Wiele zależy od Ciebie, co zrobisz ze sobą podczas studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
silent_no_more Re: opinie o AŚ 22.06.06, 23:50 szkoła ok!!!!!!! Naprawde... I nieprawda, że poziom niski. Wręcz przeciwnie- na anglistyce (to) cisną. Ale można sie wiele rzeczy nauczyc-wiem z doswiadczenia;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P. Re: opinie o AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:55 jesli myślisz o anglistyce, to dobry wybór:) uciekaj od prywatnych uczelni w Kielach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filolożka Re: opinie o AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 15:53 To znowu ja. Doprecyzuję swoją poprzednią wypowiedź. Filologii angielskiej w Kielcach rzeczywiście nie polecam ze względu na niewysoki poziom, ale filologię polską - tak, polecam serdecznie. Ukończyłam oba kierunki (studia licencjackie w trybie zaocznym - filologia angielska; studia magisterskie w trybie stacjonarnym - filologia polska). W Toruniu robiłam magisterkę z filologii angielskiej. Stąd moje opinie. Nie opieram ich na pogłoskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: opinie o AŚ IP: *.forward.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 20:16 dziex bardzo za opinie - chyba sie zdecyduje z tym że przeraża mnie liczba osób która ma być przyjęta na rok< " aż " 45>;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemysław Re: opinie o AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 20:56 Szkola jest super, troche duzo burakow ale da sie wytrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś