Dodaj do ulubionych

Fryzjer w Kielcach

IP: *.mac.pl 28.06.06, 08:05
Cześć,
Czy moglibyście polecić dobrego fryzjera w Kielcach? Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 11:27
      Ja jestem zadowolona z pani Kasi. Strzyże na ulicy Hipotecznej i nie jest droga.
      Zakład Kriss jest na odcinku tej ulicy między Sienkiewicza a Św. Leonarda.
    • Gość: Iga Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.mac.pl 30.06.06, 08:33
      Dzięki za odpowiedz, ale widzę, że mało ludzi odwiedza salony fyzjerskie albo
      zataja info o dobrych fryzjerach ;)
      • Gość: kala Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 30.06.06, 10:14
        Według mnie dobry jest na ulicy Maślanej bardzo ładnie obcina pani Wiola
    • Gość: CK Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 09:45
      Fryzjera zamknęli
      sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3447891.html
      • Gość: beebee Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:22
        A faceta fryzjera nie znacie?
    • Gość: kasia Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:00
      znajome były zadowolone po wizycie w salonie "trendy" obok sniadka i "matrix"
      okolice czarnowa,ale nie byłam w żadnym z nich,od siebie mogę polecić salon
      "benita" niedaleko Zus-u,dziewczynę właśnie Benitę
      • Gość: Lady Raven Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:10
        Mogę polecić ci studio Matrix chodzę tam już 4 rok i jestem naprawdę
        zadowolona. Pni Magda, która tam pracuje jest rewelacyjna. Godny polecenia jet
        też Jean Louis David w Galerii Echo.
    • Gość: Aga Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.06.06, 21:19
    • Gość: Aga Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.06.06, 21:20
      Ja moge polecić na Solnej panią Dorote salon CARMEN
      • Gość: Kie Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.dyn.optonline.net 01.07.06, 02:06
        Jeden byl dobry w strzyzeniu kasy, choc nie byl z Kielc,
        to pseudonim mu pasuje jak Edgarowi Filipinka!
    • Gość: ==\\ Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 01.07.06, 18:33
      Salon "Teresa" na przeciwko apteki na Placu Wolności
      • Gość: Ola Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.07.06, 21:50
        Ja chodzę do Moniki do salonu L'oreala na Jasnej. Fakt, ceny mają wysokie, ale
        zawsze wychodze zadowolona, nie zdarzyło mi się, żebym po wizycie mia.ła
        zniszczone włosy rozjaśnianiem czy farbą - mimo, że baaardzo eksperymentuję z
        włoskami:)

Robiłam u Moniki baleyage, farbę (kilka razy), dekoloryzację, strzyzenie, a
        ostatnio przedłużanie włosów - i wyszło ślicznie:) Do tego stopnia
        profesjonalnie mi to zrobiła, że nawet fryzjerka z innego salonu nie
        zorientowała się że to nie są moje włosy:)))

Za kilka dni wybieram się do l'oreala na fryzurę ślubna, miałam juz zrobiona
        próbną i bardzo mi się podobała:)

I do wszystkich ewentualnych złośliwców - nie jestem siostrą ani koleżanką
        Moniki czy szefa z L'oreala:)
        Po prostu długo szukałam profesjonalnego salonu z którego nie będe wychodziła
        zalana łzami - i po wielu poszukiwaniach znalazłam.
        Kiedyś dobrzy fryzjerzy byli też w Atelier na Słowakckiego (dawne CeCe), ale po
        tym jak poodchodzili ci najlepsi (chłopaki) - dałam sobie spokój z tym salonem.
      • Gość: as Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:28
        Salon "Teresa" odradzam. Fryzjerka tam nie potrafiła dobrze wycieniować mi
        włosów i do tego ścięła je nierówno.
        • Gość: Ania Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 15:23
          NIE PRAWDA ZAWSZE Z SALONU ,,TERESA'' NA PL. WOLNOŚCI WYCHODZE BARDZO
          ZADOWOLONA SĄ TAM DZIEWCZYNY MŁODE I CHĘTNE COŚ PODPOWIEDZIEĆ LUB DORADZIĆ. TO
          JEST WAŻNE ABY KAŻDA OSOBA TAM PRZEBYWAJĄCA CZUŁA SIĘ DOBRZE. JEST MIŁA
          ATMOSFERA .ROBIE SOBIE WŁOSKI TAM JUŻ KILKA LAT I ZAWSZE JESTEM ZADOWOLONA Z
          KOLORU I WYKONANEJ FRYZURKI A MA WŁOSY BARDZO CIĘŻKIE I SZTUKĄ JEST JE
          UCZESAWIŻCIE MI
        • Gość: KASIA Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 15:24
          A PRZEPRASZAM KTÓRA FRYZJERKA
          • Gość: MAGDA Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 15:35
            jestem bardzo wymagającą osoba która lubi dobrze zawsze i wszędzie wyglądac z
            resztą moja praca wymaga tego żebym była zadbana i zawsze włosy były ułożone
            więc chodze do zakładu TERESA na PL.Wolności raz a czasami dwa razy w tygodniu
            i jestem zadowolona ładnie czeszą farbuja i obcinają więc jak jedna na milion
            osoba nie jest zadowolona to sukces
            • Gość: kasiek Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:31
              byłam w salonie Teresa,jakiś czas temu,szczerze to mnie nie zachwycił,chciałam
              jakiejś odmiany a fryzjerka,praktycznie tylko podcięła mi końcówki,więcej tam
              nie poszłam
    • Gość: emilia rulez Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 16:38
      pani Emilia na os.Kochanowskiego
      • Gość: Poszukuję Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.futuro.kielce.msk.pl 01.08.06, 17:45
        kobiety z pijawkami !!!,no moze być facet ,wiek obojętny
        • little_dreamer Re: Fryzjer w Kielcach 01.08.06, 21:41
          wszystkim szczerze odradzam Adriana w Camille Albane.
          zachowywal sie, jakby pierwszy raz w życiu mial w rękach nożyczki. Efekt?
          lepiej nie pytać.... chodziłam w opasce przez 3 miesiące....
          • Gość: gosia Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.futuro.kielce.msk.pl 02.08.06, 09:56
            Witam. Całkiem niedawno "odkryłam" zakład fryzjerski na ul. Domaniówka(boczna od Górny Szydłówek}. Wreszcie mam włosy zdrowe i zadbane. Pani nie tylko strzyże i czesze, ale również pielęgnuje.Po różnych eksperymentach, niekoniecznie chcianych przeze mnie, mam fryzurę o jakiej nawet nie marzyłam. Ceny też nie są wygórowane.Polecam.
            • Gość: Fryzura Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.futuro.kielce.msk.pl 02.08.06, 11:30
              Ludzie zastanówcie się po co jest to forum ? Wstyd przed ludżmi z innych
              województw !Udowadniacie ,ze jesteśmy wiochą ,w której nic nie ma i w doatku
              ludzie muszą zasięgać języka jak na wsi ..między opłotkami !Forum to nie sklep
              GS-u !!Niektóre posty wzbudzają wprost .. obrzydzenie !!!
              • Gość: wieśniok Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:07
                no popotrz a w krakowie tyż som więśniaki:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=46218663
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=46227165
                i nowet w warszowie:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=46162459
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=46060970
                • Gość: hihihi Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.futuro.kielce.msk.pl 02.08.06, 13:48
                  no cóż POLSKA to nie Francja ,zresztą wszędzie się wieśniok znajdzie/ a gdzie
                  nas nie ma ? / Rzecz tylko w rozmiarach tego wieśnioctwa...u nas to az się
                  wylewa...z kazdej niemalże chałupy. A jak siętrafi kompa ? To dopiero można
                  zaprezentować hehe " swoje image "!!!
    • Gość: marry22 Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:47
      a w którym salonie zrobić fryzurę ślubną???
      • chewela Re: Fryzjer w Kielcach 18.08.06, 10:14
        JA POLECAM SZCZEZE SALON FRYZJERSKI W HOTELU lAMAR NA SIKORSKIEGO TAM GDZIE SA
        KREGLE PRZYJMUJA TAM PANI JASIA I PANI EMILKA SUPER FRYZJERKI ZAWSZE DORADZA A
        CENA JEST NAPRAWDE NISKA A SALON SUPER!!!!!!!!!!
        • chewela Re: Fryzjer w Kielcach 18.08.06, 10:16
          aha zapomnialam dodac ze chodze tam od roku i tez robiłam sobie slubna fryzure
          trzymala sie nawet po poprawinach:) naprawde rewelacja salon!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka