Gość: Iga IP: *.mac.pl 28.06.06, 08:05 Cześć, Czy moglibyście polecić dobrego fryzjera w Kielcach? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 11:27 Ja jestem zadowolona z pani Kasi. Strzyże na ulicy Hipotecznej i nie jest droga. Zakład Kriss jest na odcinku tej ulicy między Sienkiewicza a Św. Leonarda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.mac.pl 30.06.06, 08:33 Dzięki za odpowiedz, ale widzę, że mało ludzi odwiedza salony fyzjerskie albo zataja info o dobrych fryzjerach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 30.06.06, 10:14 Według mnie dobry jest na ulicy Maślanej bardzo ładnie obcina pani Wiola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CK Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 09:45 Fryzjera zamknęli sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3447891.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beebee Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:22 A faceta fryzjera nie znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:00 znajome były zadowolone po wizycie w salonie "trendy" obok sniadka i "matrix" okolice czarnowa,ale nie byłam w żadnym z nich,od siebie mogę polecić salon "benita" niedaleko Zus-u,dziewczynę właśnie Benitę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Raven Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:10 Mogę polecić ci studio Matrix chodzę tam już 4 rok i jestem naprawdę zadowolona. Pni Magda, która tam pracuje jest rewelacyjna. Godny polecenia jet też Jean Louis David w Galerii Echo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.06.06, 21:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.06.06, 21:20 Ja moge polecić na Solnej panią Dorote salon CARMEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kie Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.dyn.optonline.net 01.07.06, 02:06 Jeden byl dobry w strzyzeniu kasy, choc nie byl z Kielc, to pseudonim mu pasuje jak Edgarowi Filipinka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ==\\ Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 01.07.06, 18:33 Salon "Teresa" na przeciwko apteki na Placu Wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.07.06, 21:50 Ja chodzę do Moniki do salonu L'oreala na Jasnej. Fakt, ceny mają wysokie, ale zawsze wychodze zadowolona, nie zdarzyło mi się, żebym po wizycie mia.ła zniszczone włosy rozjaśnianiem czy farbą - mimo, że baaardzo eksperymentuję z włoskami:) Robiłam u Moniki baleyage, farbę (kilka razy), dekoloryzację, strzyzenie, a ostatnio przedłużanie włosów - i wyszło ślicznie:) Do tego stopnia profesjonalnie mi to zrobiła, że nawet fryzjerka z innego salonu nie zorientowała się że to nie są moje włosy:))) Za kilka dni wybieram się do l'oreala na fryzurę ślubna, miałam juz zrobiona próbną i bardzo mi się podobała:) I do wszystkich ewentualnych złośliwców - nie jestem siostrą ani koleżanką Moniki czy szefa z L'oreala:) Po prostu długo szukałam profesjonalnego salonu z którego nie będe wychodziła zalana łzami - i po wielu poszukiwaniach znalazłam. Kiedyś dobrzy fryzjerzy byli też w Atelier na Słowakckiego (dawne CeCe), ale po tym jak poodchodzili ci najlepsi (chłopaki) - dałam sobie spokój z tym salonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:28 Salon "Teresa" odradzam. Fryzjerka tam nie potrafiła dobrze wycieniować mi włosów i do tego ścięła je nierówno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 15:23 NIE PRAWDA ZAWSZE Z SALONU ,,TERESA'' NA PL. WOLNOŚCI WYCHODZE BARDZO ZADOWOLONA SĄ TAM DZIEWCZYNY MŁODE I CHĘTNE COŚ PODPOWIEDZIEĆ LUB DORADZIĆ. TO JEST WAŻNE ABY KAŻDA OSOBA TAM PRZEBYWAJĄCA CZUŁA SIĘ DOBRZE. JEST MIŁA ATMOSFERA .ROBIE SOBIE WŁOSKI TAM JUŻ KILKA LAT I ZAWSZE JESTEM ZADOWOLONA Z KOLORU I WYKONANEJ FRYZURKI A MA WŁOSY BARDZO CIĘŻKIE I SZTUKĄ JEST JE UCZESAWIŻCIE MI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 15:24 A PRZEPRASZAM KTÓRA FRYZJERKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 15:35 jestem bardzo wymagającą osoba która lubi dobrze zawsze i wszędzie wyglądac z resztą moja praca wymaga tego żebym była zadbana i zawsze włosy były ułożone więc chodze do zakładu TERESA na PL.Wolności raz a czasami dwa razy w tygodniu i jestem zadowolona ładnie czeszą farbuja i obcinają więc jak jedna na milion osoba nie jest zadowolona to sukces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:31 byłam w salonie Teresa,jakiś czas temu,szczerze to mnie nie zachwycił,chciałam jakiejś odmiany a fryzjerka,praktycznie tylko podcięła mi końcówki,więcej tam nie poszłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilia rulez Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 16:38 pani Emilia na os.Kochanowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poszukuję Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.futuro.kielce.msk.pl 01.08.06, 17:45 kobiety z pijawkami !!!,no moze być facet ,wiek obojętny Odpowiedz Link Zgłoś
little_dreamer Re: Fryzjer w Kielcach 01.08.06, 21:41 wszystkim szczerze odradzam Adriana w Camille Albane. zachowywal sie, jakby pierwszy raz w życiu mial w rękach nożyczki. Efekt? lepiej nie pytać.... chodziłam w opasce przez 3 miesiące.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.futuro.kielce.msk.pl 02.08.06, 09:56 Witam. Całkiem niedawno "odkryłam" zakład fryzjerski na ul. Domaniówka(boczna od Górny Szydłówek}. Wreszcie mam włosy zdrowe i zadbane. Pani nie tylko strzyże i czesze, ale również pielęgnuje.Po różnych eksperymentach, niekoniecznie chcianych przeze mnie, mam fryzurę o jakiej nawet nie marzyłam. Ceny też nie są wygórowane.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryzura Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.futuro.kielce.msk.pl 02.08.06, 11:30 Ludzie zastanówcie się po co jest to forum ? Wstyd przed ludżmi z innych województw !Udowadniacie ,ze jesteśmy wiochą ,w której nic nie ma i w doatku ludzie muszą zasięgać języka jak na wsi ..między opłotkami !Forum to nie sklep GS-u !!Niektóre posty wzbudzają wprost .. obrzydzenie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniok Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:07 no popotrz a w krakowie tyż som więśniaki: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=46218663 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=46227165 i nowet w warszowie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=46162459 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=46060970 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.futuro.kielce.msk.pl 02.08.06, 13:48 no cóż POLSKA to nie Francja ,zresztą wszędzie się wieśniok znajdzie/ a gdzie nas nie ma ? / Rzecz tylko w rozmiarach tego wieśnioctwa...u nas to az się wylewa...z kazdej niemalże chałupy. A jak siętrafi kompa ? To dopiero można zaprezentować hehe " swoje image "!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marry22 Re: Fryzjer w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:47 a w którym salonie zrobić fryzurę ślubną??? Odpowiedz Link Zgłoś
chewela Re: Fryzjer w Kielcach 18.08.06, 10:14 JA POLECAM SZCZEZE SALON FRYZJERSKI W HOTELU lAMAR NA SIKORSKIEGO TAM GDZIE SA KREGLE PRZYJMUJA TAM PANI JASIA I PANI EMILKA SUPER FRYZJERKI ZAWSZE DORADZA A CENA JEST NAPRAWDE NISKA A SALON SUPER!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chewela Re: Fryzjer w Kielcach 18.08.06, 10:16 aha zapomnialam dodac ze chodze tam od roku i tez robiłam sobie slubna fryzure trzymala sie nawet po poprawinach:) naprawde rewelacja salon!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś