Gość: Gapa IP: *.kielce.uw.gov.pl 30.01.03, 09:37 Większość zwalnianych prominentów choruje.Może po nazwiskach:J.Dawid., A.Sosnowski,Szopa,Z.Sabat i dziesiątki innych z różnych tzw. partii.Jak widać choroba nie wybiera... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BBB Re: Z ratusza IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 12:38 Wiem, że choroba nie wybiera czasu ani miejsca. Jednak związek stanu zdrowia z sytuacjami zawodowymi aż sie prosi o przeprowadzenie badań statystycznych. Kłania się także "fachowość" lekarzy. Jedni wystawiają zaświadczenia, że delikwent jest zdrowy jak "rydz" i nadaje się do pracy a inni, nieraz po miesiącu, stwierdzają chorobę wymagającą wielomiesięcznego leczenia. Może warto stworzyć listę tych "fachowców" i polecić ich uwadze US lub UKS. Pozdrawiam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
dygresja Re: Z ratusza 30.01.03, 21:52 Gość portalu: BBB napisał(a): > Wiem, że choroba nie wybiera czasu ani miejsca. Jednak związek > stanu zdrowia z sytuacjami zawodowymi aż sie prosi o > przeprowadzenie badań statystycznych. Kłania się > także "fachowość" lekarzy. Jedni wystawiają zaświadczenia, że > delikwent jest zdrowy jak "rydz" i nadaje się do pracy a inni, > nieraz po miesiącu, stwierdzają chorobę wymagającą > wielomiesięcznego leczenia. Może warto stworzyć listę > tych "fachowców" i polecić ich uwadze US lub UKS. Pozdrawiam :-( Zgadzam się. Ja nie twierdzę, że wszyscy chorzy to oszuści. Ale jeśli to tylko ucieczka od decyzji hmmmm Moja babcia opowiadała mi kiedyś, że w czasach międzywojennych, kiedy jakiemuś ważnemu urzędnikowi udowodniono oszustwa, matactwa, krętactwa - gość zamykał się w pokoiku i popełniał samobójstwo... A teraz??? jak nie ta posadka to inna posadka. ech dygresja Odpowiedz Link Zgłoś