Dodaj do ulubionych

Nareszcie,era "kielczoka"dobiegła końca!!!

IP: 82.139.11.* 17.07.06, 12:01
dziękujemy opiekunom niniejszego forum,że nie pozostą bierni wobec
demoralizatorskich działań pewnych zwyrodnialców.O resocjalizacji w tym
konkretnym przypadku nie może być mowy.Pozostaje jedynie
całkowita,permanentna likwidacja "chorych wytworów"/bo trudno to nazwać
postami/.Dziękujemyerpezet
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: Nareszcie,era "kielczoka"dobiegła końca!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 12:04
      idzie ku lepszemu :)
      • Gość: Malkontent Re: Nareszcie,era "kielczoka"dobiegła końca!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 12:06
        Ku lepszemu? z cenzurą? toz wraca komuna ze swoimi metodami.
        • Gość: as Re: Nareszcie,era "kielczoka"dobiegła końca!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 12:07
          nie myl wolnosci slowa z wolnoscia do klepania bzdur. trolom mowimy - nie.
        • Gość: jogin wolę cenzurę niż bydlęturę IP: 82.139.11.* 17.07.06, 12:08
          tak,tak!
      • Gość: kielczok Re: Nareszcie,era "kielczoka"dobiegła końca!!! IP: 81.6.130.* 17.07.06, 12:10
        Idzie ku LEPSZEMU - pewnie w całym Kraju ?
        • Gość: as Re: Nareszcie,era "kielczoka"dobiegła końca!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 12:12
          moj ty biedny, uciskany troliku, juz nie bedziesz meczyl ludzi swoimi wypocinami
        • Gość: kielczok Re: Nareszcie,era "kielczoka"dobiegła końca!!! IP: 81.6.130.* 17.07.06, 13:49
          Spokojna twoja główka - przykryj ją MOHEROWYM BERECIKIEM.
          • Gość: as Re: Nareszcie,era "kielczoka"dobiegła końca!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 14:02
            ty wolisz czapke-uszanke?
            • Gość: kielczok Re: Nareszcie,era "kielczoka"dobiegła końca!!! IP: 81.6.130.* 17.07.06, 16:30
              Podobnie jak mój IDOL nijaki Jerzy Urban mając za duże uszy (tak jak Fioletowy
              Bażant Józiu Glemp) muszę nosić KAPELUSZ lub JARMUŁKĘ. Oczywiście z SIERPEM i
              MŁOTEM.
    • krokodylik Re: Nareszcie,era "kielczoka"dobiegła końca!!! 17.07.06, 16:43
      Za komuny w ZSRR jak bolszewicy nie mogli sobie poradzić z opozycją to
      twierdzili, że "Oni" są nieuleczalnie chorzy (Tworki, Morawica). Ty twierdzisz
      że Kielczok jest niepoprawnym komunistą a od ciebie, "kontent" bolszewizmem
      śmierdzi!
      • Gość: ateista posłuchaj!jestem ateistą!,ale.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 21:57
        ,,,,jak taka kur.... szma... jeb....ny prokomucha porównuje nieżyjacego papierza
        POLAKA do koziołka matołka,to wybacz!!!,ale scyzoryk się otwiera. Poczytaj to co
        ten skur... wypisuje i wtedy stań w obronie tego skur...sy..,bo jak nazwać osobe
        dla której nawet PAPA nie był autorytetem.Z jakiej rodziny on się wykluł??
        Wybacz ale w moim odczuciu to kielczok jest śmieciem,a śmieci powinno się
        utylizować. I to raczej powinno dojść do skutku w przypadku wspomnianym,I dam
        sobie różaniec uciąć że to NASTĄPI!!!
        • Gość: Fiks Re: posłuchaj!jestem ateistą!,ale.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:10
          A fe! nieładnie jest uzywać tak brzydkich wyrazów. Różaniec nie jest
          przyrosnięty, więc uciąć go nie mozna, chyba że co innego miałeś na mysli ale
          to się inaczej nazywa. Pisze się PAPIEŻ - nie papierz. Dla mnie to wielka
          postać , ale nie dla każdego musi byc autorytetem. Świat jest różnorodny.
          • Gość: ateik Re: posłuchaj!jestem ateistą!,ale.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:15
            wcisnąć nieodpowiedni przycisk na klawiaturce,to raczej ludzka rzecz.A non stop
            pisać szmatławe teksty to już inna kwestia!poczytaj kielczoka i wtedy zajmij
            stanowisko!! daj może jeszcze dzieciom do poczytania tego skur,,,.to będzie na
            prawdę pouczajace.!!!A duzo młodziaków korzysta z forum!! Pozdrawiam!!
          • Gość: ateista za interpunkcję Cię nie oceniam!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:17
            daruję Ci te drobne błędy!
            • Gość: Fix Re: za interpunkcję Cię nie oceniam!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:26
              Częściej dzieci więcej gorszych rzeczy słyszą od własnych rodziców niz
              wyczytają na forum. Kielczak jest zagorzałym antyklerykałem. Takich różnych
              anty- (tu odpowiednie wstawić) jest wielu. Taki już jest świat i nie ma się co
              tym przejmować.
          • Gość: kielczok Re: posłuchaj!jestem ateistą!,ale.... IP: 81.6.130.* 17.07.06, 22:19
            Dzięki za taką opinię "Fiksie" - zmarły Karol z Wadowic będący przez wiele lat
            Panem Papieżem nie jest żadnym AUTORYTETEM dla setek milionów ludzi żyjących na
            tym świecie - w tym również dla wielu praktykujących katolików. Także w samej
            POLSCE WYZNANIOWEJ jest setki tysięcy (co najmniej) ludzi, którzy "nie płakali
            po jego śmierci. Ta prosta prawda nie dociera jednak do stałych słuchaczy Radia
            "Ma-Ryja".
            • Gość: pytajjka kure...potomku,zrozum...!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:34
              prawdopodobnie jestem większym /bardziej zatwardziałym/ateistą od ciebie.Ale
              drażni mnie to jak jakaś padlina u schyłku swego szmacianego jestestwa,usiłuje
              deprecjonowac POSTAĆ jak ty to określasz KAROLA Z WADOWIC..skoro on wg,ciebie
              był nikim/przyszła kupo!!!nawozu/!!To kim byli twoi twórcy!!! czyż nie powstałeś
              na skutek alkoholicznego porażenia umysłów podkieleckich wieśniaków??? opowiedz
              -napisz coś o sobie ,może rente dostaniesz dodatkową !ojciec cie
              gwałcił???matkę,siostrę/tak przypuszczać należy/?? napisz coś ciekawego!!te
              ataki na kler już nie są ciekawe! ciekawi wszystkich twoja przeszłość.Wszystko w
              TV jest cudne kolorowe,wypraSOWANE.Poznajmy więc tę szarą stronę naszej
              histori!Proponuję zatytułować te wątki" Skąd się biorą skur...ny?? co ty na to?/
              • Gość: kielczok Re: kure...potomku,zrozum...!! IP: 81.6.130.* 17.07.06, 22:51
                Według mnie Pan Karol Wojtyła "nie był NIKIM" - przez ponad 20 lat był bowiem
                "Szefem Państwa Watykańskiego" i "Głową Kościoła Katolickiego" - a wcześniej wy-
                sokim hierarchą tego Kościoła. W mojej rodzinie dominowali (niestety) abstyne-
                nci, a o "gwałtach" nikt nie słyszał - w przeciwieństwie do kościoła Watykań-
                skiego w którym PIJAŃSTWO i MOLESTOWANIE SEKSUALNE są prawdziwą PLAGĄ. Sam nigdy
                nie ośmieliłbym się w jakikolwiek sposób "uwłaszczać" zmarłemu Panu Papieżowi -
                nie "deprecjonuję" też jego POSTACI (jak piszesz)- bowiem dla mnie jak i milio-
                nów innych ludzi jego działalność jako tzw. AUTORYTETU była bez znaczenia.
                • Gość: kolusz uwłaszczać!!!! ma bydle zapędy -tawariszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:54
                  dd
                • Gość: as Re: kure...potomku,zrozum...!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 23:41
                  masz w sobie wiele z rycerza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka