Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 11:28 Czy ktos tam byl na weselu niech sie wypowie dzieki z gory :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwariat Re: Wesele w "Zajeździe Raj" 09.10.06, 12:19 ja byłem w Motelu ELIOT w gminie Morawica - nie polecam. FATALNA OBSŁUGA! Szkoda gadać. Może i ładnie tam jest, ale obsługa FATALNA!! Zwłaszcza taka czarna, bo te 2 blondi to jeszcze jak cie mogę, ale ta czarna to poraźka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wesele w "Zajeździe Raj" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 12:42 Ale mi chodzi o zajazd raj nie Eliot! Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Wesele w "Zajeździe Raj" 09.10.06, 12:53 Ale BMWariat był w Eliocie, a nie w Raju. Przecież Ci napisał:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Wesele w "Zajeździe Raj" 09.10.06, 12:57 tamtego nie znam, ale pisze którego NIE polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wesele w "Zajeździe Raj" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 13:14 Ok dzieki za wypowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Wesele w "Zajeździe Raj" IP: 81.26.1.* 09.10.06, 14:59 Byłam tam kilka lat temu, więc może coś się zmieniło. W sali było tylko "jedzenie". Tańce przeniesiono na zewnątrz, na dwór. Na szczęście pogoda dopisała, miejsce to nie było zadaszone. Myslę, że było na tym weselu ok. 50 - 70 osób. Ale o tańcach wewnątrz przy złej pogodzie nie byłoby mowy. Odpowiedz Link Zgłoś