Gość: ciekawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 16:21 wiecie o nim cos wiecej niz pisza w gazecie? pisza ze bedzie ok 50 sklepow a wymieniaja z 10... a co z reszta?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaby Re: Pasaż Świętokrzyski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:00 nie bedzie reszty Odpowiedz Link Zgłoś
ikser Re: Pasaż Świętokrzyski 18.10.06, 20:07 Reszta na Bocianku, Szydłówku i Czarnowie. W sumie wyjdzie 50. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Pasaż Świętokrzyski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:52 jak fajnie ze na kieleckim forum zawsze mozna liczyc na inteligentne odpowiedzi... ludzie po to jest chyba forum zeby sobie pogadac itp a nie ciagle wysmiewac i szydzic. czasem to mi wstyd za kielczan... Odpowiedz Link Zgłoś
ikser Re: Pasaż Świętokrzyski 18.10.06, 21:02 Czyżbyś nie lubiła humoru? Na dziś te obiekty o które pytałaś nie istnieją. Nie wiem czy ktoś może odpowiedzieć szczerze na Twoje pytanie. Zresztą przyjmij wariant, że jeszcze dużo może się zmienić. Uśmiechnij się. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Pasaż Świętokrzyski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:37 :) pasaż już istnieje, nie został jeszcze tylko otwarty a to za niecały miesiąc... myślałam że ktoś może wie coś więcej i tyle... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gentelman Z Kielc Re: Pasaż Świętokrzyski IP: *.chello.pl 18.10.06, 21:41 zamiast tamtych sklepów bedzie biedronka... mknij już tępa babo po zakupy!!! może dostaniesz keczup gratis.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Pasaż Świętokrzyski IP: 82.139.11.* 19.10.06, 12:52 Gentelman (pożal się Boże) chyba spod Kielc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: Pasaż Świętokrzyski IP: 81.219.210.* 19.10.06, 14:30 Jeśli nie spod Kielc,to murowane, że z Ostrowca!! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Pasaż Świętokrzyski 19.10.06, 07:45 Kiedy ma być otwarcie, wie ktoś?? pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rece opadaja... Re: Pasaż Świętokrzyski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:36 gentelmen chyba z wypiździchowa wielkiego... pajac,jak cie tylko na zakupy w biedronce stac to tylko wspolczuc, za robote sie wez to i moze na ketchup kiedys bedziesz mial a nie bedziesz czatowal na ten gratis. szkoda gadać z takimi typami. a do osob kulturalnych to otwarcie planowane jest na 15 listopada podobno. Odpowiedz Link Zgłoś