Dodaj do ulubionych

ILE mozna "czekac"

29.08.06, 22:11
na kobiete w ktorej sie zakochaliscie...???
Ona jest mlodsza, inteligentna, ladna... niesmiala...
Po jakim czasie sie "wypalacie"? Od czego to zalezy?
A moze nigdy nie "wymazujecie" jej z pamieci i z serca?
Panowie, jak to jest?
Obserwuj wątek
    • tapatik Re: ILE mozna "czekac" 31.08.06, 11:23
      Nie bardzo wiem, na co mam czekać. Czy dziewczyna wie, że ja jestem Nią
      zainteresowany, ale zastanawia się, czy wejść w związek?
      Opisz dokładniej problem.
    • waldek1610 jesli nie ma odzewu z jej strony..... ilez mozna? 31.08.06, 12:05
      No wlasnie, zycie ludzkie jest bardzo cenne, wiec nie tylko tych na ktorych sie
      czeka, ale rowniez Ci ktorzy czekaja.

Odpisalem na twoj watek dlatego ze wlasciwie taka byla histori z moja ex Junko,
      ona sadzila ze wystarcza jej slowa "nie martw sie, kiedys jeszcze sie spotkamy"
      zebym czekal .......bagatela 2 lata na nia zeby kontynuaowac znajomosc, na
      odleglosc.

Niektore kobiety czesto przeceniaja swoja wartosc...Ktos madrze kiedys
      powiedzial ze "cudze szczescie nigdy nie powinno byc waznejsze od naszego
      szczescia."
      • cleer13 Re: jesli nie ma odzewu z jej strony..... ilez mo 31.08.06, 12:13
        Litości - Twoja historie z Junko juz wszyscy znamy na pamięc, czy nic innego
        nie masz do powiedzenia?
        • waldek1610 forum jest jak autobus kursujacy na tej samej lini 31.08.06, 12:46
          forum jest jak autobus kursujacy non-stop na tej samej lini...jesli zawiozl
          Ciebie z punku A do punktu B to wysiadaj i pozwol innym skorzystac z niego.

Wlasnie to ze ty czytalas juz na ten temat nie znaczy ze autorka tego watku
          czytala, bo byc moze wlasnie moja uwage bedzie dla niej cenna.

Zreszta funkcja forum jest dawanie porad ludziom przypadkowym, a nie zabawianie
          i zadziwianie ludzi ktorzy sa tutaj zeby koniecznie uslyszec cos nowego.
          • cleer13 Re: forum jest jak autobus kursujacy na tej samej 31.08.06, 13:56
            No faktycznie Twoje rady są nie tylko cenne, ale wręcz bezcenne - tym bardziej
            ze zawsze sprowadzaja sie do tego ,ze kobiety są zarozumiałe i zbyt często
            olewają mężczyzn. Wysnuwasz taki wniosek na podstawie swojej historii Juko,
            ktora Cie olała - i wcale jej sie nie dziwię. Teraz powinienes napisać,ze nie
            mam prawa sie wypowiadac, bo mieszkam w Polsce, zaściankowym kraju. I juz
            wszystko bedzie jak zawsze.
            • waldek1610 Re: forum jest jak autobus kursujacy na tej samej 01.09.06, 06:43
              czy olala? Raczej nie, mysle ze mowiac w jezyku biznesowym to zaprzepascila
              swoja szanse, nie potrafiac zdopingowac i zatroszczyc sie bardziej o mnie zebym
              chcial czekac, tak jak ona chciala. I nie chodzi tutaj o czekanie na seks, bo
              to juz mielismy za soba. Mysle ze dla niej zawsze najwazniejsza byla ona sama,
              i jej szczescie, kariera.

Ciesze sie ze w koncu znalazlem dziewczyne ktora potrafi kochac i dawac, a nie
              tylko brac.
    • magister_dixit Re: ILE mozna "czekac" 31.08.06, 13:34
      To zalezy od tego jak gleboko ta osoba "zapada" w serce i pamiec.
      Trzeba tez brac pod uwage czynniki obiektywne takie jak chocby wiek.
    • znj2 Re: ILE mozna "czekac" 01.09.06, 06:22
      Jeżeli to prawdziwe uczucie, to nie można tego wymazać do końca życia.
      • rasowa_samica Re: ILE mozna "czekac" 02.09.06, 11:35
        znj2 napisała:

> Jeżeli to prawdziwe uczucie, to nie można tego wymazać do końca życia.

wymazać może nie można, ale czekać nie należy - po co marnować czas, chyba że
        się czuje że powinno...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka