Dodaj do ulubionych

Prosta- KTO JEST KTO?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 12:09
pOPARTY-JAK NASTAŁ LUBIŁ SŁUCHAĆ "ICH TROJE". NIC DZIWNEGO, SAM BYŁ W TAKIM
UKŁADZIE! ZMIENIŁ ŻONĘ I MUZYKĘ...DO TAŃCA .
2.PONURY WYCOFANY-POPARŁ,DLATEGO MÓGŁ ZAŁATWIĆ SWOJE SPRAWY, WSPIERANY
RAMIENIEM MAMUSI/nie swojej/TANECZNYM KROKIEM ZAPROSIŁ CÓRECZKĘ DO TAŃCA!
GURU MIENTKIEGO.
3.MIENTKI WKRĘCONY-BEZ PONUREGO NIE ZNACZY NIC.KAŻDĄ DECYZJĘ MUSI
POTWIERDZIĆ, NAWET WYMIANĘ TELEFONU. BOŻE,CO Z RESZTĄ!!! CHCIAŁ SIĘ WYKAZAĆ,
WPROWADZAJĄC "ŚWIĘTĄ KROWĘ" W KULISY GINEKOLOGII. BIEDNY WKRĘCONY...WYKAZUJE
SIĘ JAK MOŻE...
3.GLIŻDZIOCH-PIĘKNIE SIĘ WIJE JAK ZAŁATWIA COŚ DLA SIEBIE...PIĘKNIE SIĘ PŁOŻY
BEZ WZGLĘDU NA TOPOGRAFIĘ TERENU. HODOWCA ŻMIJ NA WŁASNEJ PIERSI. WALCZY I
CIĄGLE SIĘ WYKAZUJE...
CDN
Obserwuj wątek
    • Gość: zz Re: Prosta- KTO JEST KTO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 12:19
      bardzo ciekawe
      tylko pisz małymi literami
      • Gość: viva Re: Prosta- KTO JEST KTO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:29
        A to ciekawa zagadka, czekam na dalsze szczegóły.
    • Gość: katastrofa! Re: Prosta- KTO JEST KTO? IP: *.netcity.pl 05.11.06, 22:33
      to kastastrofa! czy Ponury to M? a Mientki to G? a reszta?
      • Gość: operka Re: Prosta- KTO JEST KTO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 15:42
        Glizdzioch pasuje do G.G.,teraz kandydata do rady miejskiej,powinien tam ze
        soba zabrać tą swoją sekretarke o żelaznym uśmiechu niech i inni mają pożytek.
        G.G. teraz jest pieszczochem echa dnia,a jak go wybiorą na radnego to bedzie
        robil 3usg dziennie
        • Gość: zła Re: Prosta- KTO JEST KTO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 15:59
          G.G. robił mi USG jak byłam w ciąży, szukał i nic nie znalazł (byłam 3 razy).
          dzieko urodziło się z wadą serca. Cienias
        • Gość: operka Re: Prosta- KTO JEST KTO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 17:04
          Kolejny wieśniak chciałby zaimponować kolegom.Taki będzie z niego radny jak z
          koziej dupy trąba.
    • pieronekmaly Re: Prosta- KTO JEST KTO? 06.11.06, 22:32
      Tam to mają bagienko.Starczy wpisać w wyszukiwarkę forum "prosta" i cały syf można poczytać.Skąd taka nienawiść między tymi ludźmi?! Szczególnie od lekarzy wymagałoby się jakiejś kultury i wyważenia.
      • bigbruno Re: Prosta-czyli róbmy swoje 07.11.06, 17:03
        Problem w tym,że każdy w tym szpitalu chciałby rządzić.Jak dobrze liczę to kandyduje do samorządu trójka lub czwórka lekarzy z Prostej.Dwóch z nich od miesiąca zamiast zająć się swoją robotą głównie snuje wizje jak po wyborach będą zarządzać szpitalem.Opowiadanie pierdół,głównie sobie nawzajem,wychodzi im tak wspaniale,że powinni założyć swoją własną małą partyjkę.
        • pieronekmaly Re: Prosta-czyli róbmy swoje 10.11.06, 10:51
          Jakie propozycje mają dla wyborców Świercz i Guzik? Coś konkretnego,czy nadrzędne hasło "chcemy władzy"? Chciałbym się zapoznać z ich programem wyborczym,pewnie mają wiele przemyśleń którymi chcieliby się podzielić z ludźmi;)
    • Gość: p1 Re: Prosta- KTO JEST KTO? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.11.06, 23:45
      Ile musiałby zarabiać ginekolog,żeby był szczęśliwy? Więcej niż koledzy... A jeśli to niemożliwe to trzeba kolegom podkładać świnie,judzić ich na siebie nawzajem i sr.. we własne,wspólne gniazdo.
      • Gość: Wiedząca Re: Prosta- KTO JEST KTO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 10:03
        Dziś w Echu pokazana jest część majątku Pana doktora G.Ś. To majątek, którego
        lwia część powstała dzięki "wziątką" za tzw. "poronienia samoistne" nie
        uwierzę, że z wynagrodzeń w szpitalu uwidocznionych na liście płac.
        P.S. Ciekawe dlaczego Pan Doktor jest tak ostatnio faworyzowany przez Echo?. Na
        mieście mówią, że Pan Redaktor Naczelny "siedzi u Pana Doktora w kieszeni",
        ciekawe czy to prawda?.
        A tak na marginesie, PLATWORMO OBYWATELSKA powinnaś za takich kandydatów co
        najmniej się wstydzić nie mówiąc już o biciu się w piersi mam na myśli również
        Panią Doktor M.P
        • Gość: ada Re: Prosta- KTO JEST KTO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 10:08
          Pani MP reprezentuje obecnie Samorząd 2002.
          • Gość: p1 Re: Prosta- KTO JEST KTO? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.11.06, 10:59
            Dr Pytlik reprezentuje w tych wyborach komitet Lubawskiego.Z ramienia ilu partii kandydowała sama już może nie pamiętać.Kandydowanie to jej hobby.Platforma może się wstydzić za kandydaturę dr Guzika,pewnie w PO nikt nie potrafiłby podać racjonalnych powodów wystawienia takiego kandydata.Swoją drogą,czy nie można wprowadzić obowiązku badania IQ kandydatów i podawania wyników do publicznej wiadomości?
            • Gość: sauer Re: Prosta- KTO JEST KTO? IP: *.beyond.pl 08.11.06, 12:23
              >Swoją drogą,czy nie można wprowadzić obowiązku badania IQ kandydatów i
              >podawania wyników do publicznej wiadomości?

Po ujawnieniu poziomu inteligencji Pytlikowej i Guzika samoobrona by się
              upomniała o takie kandydatury.U leppera średnie iq członka jest koło 85-lekkie
              zidiocenie,to Guzik i Pytlikowa by im za bardzo nie zawyżyli.Jak się komuś nie
              chce robić to idzie w polityke i ma już oficjalne wytłumaczenie swojego
              opieprzania w pracy.
            • ckck2 Re: Prosta- KTO JEST KTO? 09.11.06, 13:13
              Cóżeście się czepili Grześka Guzika? Jeśli ktoś z nim pracował to z czystym sumieniem może powiedzieć,że to naprawdę zdolny i rzetelny radiolog.To,że zajął się polityką to przy jego charakterze może i błąd.Grzegorz jest zbyt ufny i mało krytyczny wobec ludzi i co za tym idzie łatwy do manipulowania.Myślę że lepiej dla kielczan,żeby pomagał im jako lekarz,radiolog niż marnował siły na parapolitykę w kieleckim wydaniu.
        • urbanant Re: Prosta- KTO JEST KTO? 08.11.06, 11:41
          Świercz już blisko dwadzieścia lat sobie podskrobuje to się
          uzbierało.Wywoływanie takiego "samoistnego" poronienia kosztuje,bo wiadomo że
          taki doświadczony ginekolog jest nietani.Kabotyn i s...... znienawidzony przez
          wszystkich w szpitalu.
          • Gość: cebulowa Re: Prosta- KTO JEST KTO? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.11.06, 18:22
            Guzikowi będą pisali na kartce jak ma głosować;) Spoko,on ma minimalne szanse w tych wyborach.Ze Świerczem gorzej będzie,on ma trochę większe poparcie.Jeśli go wybiorą to skorzysta na tym szpital,spokojniej się zrobił .Świerczunio będzie jeździł melolem między sejmikiem,prokuraturą,policją i na rozrabianie na Prostej braknie mu czasu.
        • Gość: do wiedzaca Re: Prosta- KTO JEST KTO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 18:54
          skad to wiesz? (ja WIEM z autopsji niestety, ze tego nie robi- odeslal mnie) i
          jakiego "majątku" sie dopatrzyłas? Mieszka w bloku i ma troche mebli po
          dziadkach. Zobacz jak mieszka PK co handluje rajtuzami na bazarku- to ci mina
          zrzednie.Nie zazdrosc tak, czy wszyscy o ktorych pisza w gazetach musza
          siedziec w czyjes kieszeni, Jezu ale dno
          • Gość: marika Re: Prosta- KTO JEST KTO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:12
            nie mieszka w bloku tylko w prywatnym developerze na jarońskich, ma kilka
            nieruchomości w kielcach,a może nie tylko, a to co mówisz że nie robi to robi- i
            co z tego , niech robi, jak ktoś chce płacić, nic nikomu do tego- ja osobiście
            go lubię, jest przystojny, niezły bajerant, a przy tym bogaty, dowcipny hihihi i
            inteligentny, a takich niestety słabsi psychicznie "nie zniesą", mówią że cham-
            dla kogo cham dla tego cham, ja chce jest uroczy
            • Gość: viva Re: Prosta- KTO JEST KTO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:27
              Ale marika masz gust, Swiercz przystojny ha-ha, urodę to on ma pszenno-buraczną.
              • Gość: marika Re: Prosta- KTO JEST KTO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:29
                W sumie masz rację,nigdy taki typ nie był w moim typie, ale on mi się podoba i
                już, doceniam całokształt po prostu
            • Gość: ..,..,.. Re: Prosta- KTO JEST KTO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:58
              Guzik jest niezłym radiologiem,ale samorządowiec z niego nie będzie,cwaniak
              Świercz go wypuści i wydyma bez buziaka,na razie się śmieje,że ma tanią
              kampanię-Guzik dopłaca.
          • kagatora Re: Prosta- KTO JEST KTO? 09.11.06, 20:21
            Nie wstyd ci tak publicznie się przyznawać że chciałaś zabić własne dziecko? Czy to Świerczunio plecie głupoty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka