Dodaj do ulubionych

Goraj łamie ciszę wyborczą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 15:55
Mariusz Goraj kandydat na radnego z PiS łamie prawo. Łamie ciszę wyborczą. Mam
zdjęcia z sobotniej nocy (cisza wyborcza). Mam nagranie wideo. W poniedziałek
jestem z tym na komisarciacie.

Jak można szczyciś się praworządnościa i łamać jednocześnie podstawowe zasady
prawa? Nie mówię już o Goraju, ale o każdym kto się tak zachowuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: BolesławKrzywojajc Re: Goraj łamie ciszę wyborczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 16:23
      Poprostu niesamowity jest, no! Do diabła!
      • Gość: irasiad Re: Goraj łamie ciszę wyborczą IP: 82.139.11.* 12.11.06, 17:28
        pisalem o tym wczesniej.

• Gość: ... Re: Goraj łamie ciszę wyborczą IP: *.vf.pl 12.11.06, 17:34
          Daj link ...
    • Gość: Mariusz Goraj Re: Goraj łamie ciszę wyborczą IP: *.vf.pl 12.11.06, 20:47
      Oświadczenie

W związku z informacją, która pojawiła się dzisiaj o godzinie 15.55 na forum
      Gazety Wyborczej pt. „ Goraj łamie ciszę wyborczą” oświadczam, że wszelkie
      informacje podane w tym poście, jakobym ja osobiście, bądź ktokolwiek z mojego
      sztabu wyborczego łamał ciszę wyborczą poprzez jakąkolwiek agitację wyborczą są
      nieprawdziwe i mają na celu jedynie dyskredytację mnie jako kandydata oraz
      podważenie mojej wiarygodności. Z całą mocą podkreślam, że żadne działanie
      mojego sztabu wyborczego nie nosiło znamion łamania ciszy wyborczej.
      Oświadczam, że w poniedziałek zamierzam poinformować prokuraturę o podejrzeniu
      popełnienia dwóch przestępstw, tj. znieważenia funkcjonariusza publicznego oraz
      łamania ciszy wyborczej poprzez wpisy na forum publicznym ze wskazaniem na
      konkretnego kandydata wraz z określeniem komitetu wyborczego, z którego kandyduje.
      Informuję również, iż w moim imieniu protest w tej sprawie do Państwowej
      Komisji Wyborczej wniósł pełnomocnik wyborczy Komitetu Wyborczego „ Prawo i
      Sprawiedliwość” Mam nadzieję, że kompetentne w takich przypadkach służby
      śledcze wyjaśnią tą sprawę do końca, oraz to, że autor tej prowokacji wyborczej
      zostanie ujawniony.

Mariusz St. Goraj
      Radny Rady Miejskiej
      w Kielcach
      • Gość: pstryk 'Goraj łamie ciszę wyborczą' i nie odpisujenalisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:49
        nie odpisuje Pan na listy wyborcom Panie Goraj, bardzo nieładnie, nie mogłem na
        Pana przez to zagłosować :((((

pozdrawiam serdecznie
        ----
        pstryku
        • Gość: Mariusz Goraj Re: 'Goraj łamie ciszę wyborczą' i nie odpisujena IP: *.vf.pl 12.11.06, 20:56
          Przykro mi. Widocznie list przez ospałość poczty jeszcze nie doszedł !!!
          • Gość: Miecio Re: 'Goraj łamie ciszę wyborczą' i nie odpisujena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:08
            Czy to Pan ma być tym funkcjonariuszem?Zgodnie z art.115 par.13kk nie jest pan
            już funkcjonariuszem,gdyż Pana mandat wygasł.
          • Gość: pstryk Re: 'Goraj łamie ciszę wyborczą' i nie odpisujena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:09
            Przy okazji niech Pan pozwoli, że zapytam, czy podoba się Panu napis [który Pan
            zatwierdził] na pomniku Jacka Saala na Plantach, gdzie o ludności Kielc pisze w
            języku angielskim cytuję: "motłoch" ?

pozdrawiam
            ----
            pstryku
            • Gość: Mariusz Goraj Re: 'Goraj łamie ciszę wyborczą' i nie odpisujena IP: *.vf.pl 12.11.06, 21:12
            • Gość: Mariusz Goraj Re: 'Goraj łamie ciszę wyborczą' i nie odpisujena IP: *.vf.pl 12.11.06, 21:13
              Myślę, że czas na takie pytania był w trakcie kampanii wyborczej. Poza tym
              proponuję zmienić słownik języka angielskiego !!!
              • Gość: pstryk Re: 'Goraj łamie ciszę wyborczą' i nie odpisujena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:16
                Rozumiem, że po zakończeniu kampanii wyborczej już Pana nie interesują problemy
                i sprawy wyborców/mieszkańców Kielc ?

pozdrawiam
                ----
                pstryku
                • Gość: Mariusz Goraj Re: 'Goraj łamie ciszę wyborczą' i nie odpisujena IP: *.vf.pl 12.11.06, 21:19
                  Jestem pewien, że mieszkańcy Kielc mają o wiele ważniejsze problemy, niż napis
                  na jakimkolwiek pomniku. I na tym się skupiałem w trakcie kadencji i kampanii
                  wyborczej. Pozdrawiam
                  Mariusz Goraj
                  • Gość: misio [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:22
                    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: pstryk Re: 'Goraj łamie ciszę wyborczą' i nie odpisujena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:22
                    Mieszkańcy Kielc mają problem z bezrobociem. Co Pan zrobił aby powstały nowe
                    miejsca pracy ? Ja mam osobiście problem z niskim wynagrodzeniem - czy na to ma
                    Pan jakąś radę ?

pozdrawiam
                    ----
                    pstryku
                  • Gość: Tomasz W. Panie Mariuszu, nie ma sensu wdawać się w polemikę IP: 82.139.11.* 12.11.06, 21:28
                    Pozdrawiam. Tomek W.
                    • miskorabol Re: Panie Mariuszu, nie ma sensu wdawać się w pol 12.11.06, 21:34
                      czu Pan Panie Mariuszu nie uwaza ze w jakimś stopniu próbuje Pan zastraszyć
                      tego goscia ?? Niech Pan sie da mu wykazac.jesli mówi prawdę niech idzie na
                      komend i da ten film.
                      Panie Mariuszu jest takie przysłowie uderz w stół a norzyce się odezwą. Czyżby
                      było w tym troche prawdy ?? Czekam z niecierpliwością na to która strona ma
                      racje i Panowie troche mniej emocji.

Pozdrawiam
                      • Gość: Mariusz Goraj Re: Panie Mariuszu, nie ma sensu wdawać się w pol IP: *.vf.pl 12.11.06, 22:08
                        Szanowny Panie !
                        Mam wielką nadzieję, że z panem który stawia mi takie zarzuty spotkamy się jutro
                        na komisariacie policji. Co do emocjii - proszę mi się nie dziwić - brudna
                        kampania ma swoje granice! Szczególnie w dniu wyborów
                        • Gość: pstryk Re: Panie Mariuszu, nie ma sensu wdawać się w pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:20
                          Gość portalu: Mariusz Goraj napisał(a):
                          > Szanowny Panie !
                          > Mam wielką nadzieję, że z panem który stawia mi takie zarzuty spotkamy się
                          jutr
                          > o
                          > na komisariacie policji. Co do emocjii - proszę mi się nie dziwić - brudna
                          > kampania ma swoje granice! Szczególnie w dniu wyborów

A ze mną kiedy się Pan spotka ? bo na to, że odpisze Pan na mój list nie moge
                          się doczekać.

pozdrawiam
                          ----
                          pstryku
                        • miskorabol Re: Panie Mariuszu, nie ma sensu wdawać się w pol 13.11.06, 09:16
                          Panie Mariuszu czekam z niecierpliwością na rozwiązanie sprawy.
              • Gość: Calm Re: 'Goraj łamie ciszę wyborczą' i nie odpisujena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:33
                Szanowny Panie!
                Nas obchodzą napisy na pomnikach, bo mamy ich sporo! Pomniki to nasza kielecka
                rzeczywistość! Co nas obchodzi Pański program, bezrobocie i fundusze unijne?
                Pomniki to jest cel! Nie na jakimś pomniku, tylko na konkretnym pomniku. Poza
                tym, jeśli Pan już odpowiada na forum to chyba wypada Panu, jako rasowemu
                politykowi, powstrzymać się od emocji i odpisywać w sposób kulturalny a nie
                krzykliwy.
                Pozdrawiam
    • Gość: Mnik Re: Goraj łamie ciszę wyborczą IP: *.sds.uw.edu.pl 12.11.06, 22:28
      Jeśli jaśnie Pan Radny Goraj tzw. "funkcjonariusz publiczny" faktycznie
      prowadził agitację wyborczą po godz. 24:00 w nocy z piątku na sobotę to
      faktycznie to jest grubsza afera...

Swiadczyć moze na pewno o ogromnym apetycie na wladze charakterystycznym dla
      wszystkich osobników z PiSu.Jak patrze na te ich nalane gęby na plakatach to
      tylko utwierdzam sie w przekonaniu,ze tych ludzików trzeba izolowac od tak
      waznych miejsc jak samorzad. W szczególnosci mam tutaj np. na mysli prawdziwe
      gwiazdy kieleckiego PiSu - Karysia,Perza i rzecz jasna Goraja.

Mariuszu! Ujawnij prawdę, stań twarzą w twarz z oszczercą! Chociaz historia taśm
      prawdy Begerowej pokazuje,że jak ludzikom z PiS-u ktos pluje w twarz to oni
      mówią,że to deszcz pada;-)

Teraz będziemy mieli nasze kieleckie taśmy prawdy. Z przyjemnością je obejrzę.
      Wrzućcie linka!

• ikser Re: Goraj łamie ciszę wyborczą 12.11.06, 22:50
      Marcinie jeśli nagrywałeś cyfrówką, to nie jest problem wrzucić w net. Pokaż!
      • Gość: pytanie pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:54
        gdzie ma to ten człowiek wrzucić ? jaki adres serwisu ? www.wrzuta.pl ?
        • Gość: Mnik Goraj jak Kononowicz? IP: *.sds.uw.edu.pl 12.11.06, 22:59
          Wrzuć na youtube może Goraj powtórzy sukces Krzysztofa Kononowicz?;-)

Zeby nie było bandyctwa,łachmaństwa, niczego!
        • ikser Re: pytanie 12.11.06, 23:04
          Może wrzucić na stronę miasta, lub youtube. Ktoś wczesniej już to zaproponował.
          Są jeszcze strony przyjaciół i ewentualnie własna strona.
    • Gość: Kielczanin Re: Goraj łamie ciszę wyborczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 00:16
      z tego co wyczytałem w innym poście chodzi o plakaty wywieszane grubo po północy
      przez samego zainteresowanego (Pan Goraj). Myślę, że sytuacja jest ciekawa i z
      ciekawością będę śledził jej rozwinięcie.
      • Gość: Mariusz Goraj Re: Goraj łamie ciszę wyborczą IP: *.vf.pl 13.11.06, 00:53
        Prokuratura też
        • Gość: Mnik Re: Goraj łamie ciszę wyborczą IP: 195.85.249.* 13.11.06, 09:19
          Mariusz,a przypominasz sobie jak swego czas dyrektorując biuru poselskiemu
          Gosiewskiego ktoś pisał na forum Gazety niewybredne komentarze?

Kto mieczem wojuje...
          • Gość: Koles Re: Kobieta umiera czekając na szpital IP: *.dyn.optonline.net 14.11.06, 16:00
            Teraz po przegranych wyborach powinien pan za przeproszeniem
            czlonek PiS poprosic,swojego prezydenta i nadprezydencika
            o zmiane nazwy partii na PiM-Pamietliwosc i Msciwosc...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka