Dodaj do ulubionych

Akcja "Gazety". I ty możesz wpisać coś do budże...

IP: 82.139.11.* 21.11.06, 01:09
I tak władza miejska ma w dupie obywateli ,chwali się oddaniem bloku na
ul.Jagiellońskiej gdzie jest ciemno jak u murzyna w dupie i tylko chuligani
się cieszą bo mogą robić bezkarnie co chcą , i tak inwestycja miejska jakim
jest blok socjalny popada w ruinę dzięki nieudolności decydentów i już
niedługo będzie przypominać wieżowiec przy Młodej !!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: obywatel Re: Akcja "Gazety". I ty możesz wpisać coś do bud IP: 81.26.1.* 21.11.06, 12:50
      Ten blok to niewypał na rondzie. Czy w latach siedemdziesiątych, gdy wieżwce w
      ciągu ulic Grunwaldzka, Piekoszowska były zaplanowane z takim 'zapasem '.
      Ten 'zapas' to skwerek zieleni gdzie dostawili obecnie sracza, że zbiera mi się
      na wymioty.
    • Gość: Ńike Akcja "Gazety". I ty możesz wpisać coś do budże.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:51
      tak, to ja w imieniu mieszkańcow osiedla Baranówek poproszę o zrobienie ulicy Janczarskiej na odcinku od Chodkiewicza do Ściegiennego,żeby można było bezpiecznie na przystanek MZK dojść. Jakieś oświetlenie by się przydało no i droga asfaltowa.
    • ikser Kpina!!! 21.11.06, 16:20
      Z ponad 600 mln na inwestycje jest ok. 50 mln. Czy resztę "przejada" budżet???
      Czy Wel zaplanował swoje "bawidka"???
      • Gość: ikser 199 tys na psychiatryczne leczenie iksera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:05
        to i tak za mało
      • Gość: Janina Re: Kpina!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 17:59
        A ile rocznie bedzie płacił za kredyty wziete na halę, stadion, muzea, ulkicxe,
        Sienkiewkę ?Jest jeszcze oświata, słuzba zdrowia, nawet takie Centrum
        Monitorowanias Medycznego ?! Co to za twor ! Komu to potzrebne !Rozbudowane
        instytucje komunalne, spółki pobierające wyśrubowane opłaty za wodę, śmieci i
        ciepło ?
      • ikser Re: Kpina!!! 29.11.06, 14:43
        Mniej niż 10% na inwestycje? Dlaczego tak mało? Czy kielczanie nie płacą podatków?
    • Gość: Selena Akcja "Gazety". I ty możesz wpisać coś do budże.. IP: 213.76.134.* 23.11.06, 13:45
      Dlaczego w Kilecach nie robi się ekranó dźwiękoszczelnych. Mieszkanie np. przy
      rondzie na Grumwaldzkiej w tym nowym bloku to gehenna. Ulice takie jak
      Jagiellońska, przez którą jest trudno przejść a tam stoją bloki. Współczuję
      mieszkańcom.W Warszawie duże większe odległości od ulicy i pełno ekranów. Tu
      widać ważniejsze są hale sportowe i tadiony.
    • Gość: slawsc Akcja "Gazety". I ty możesz wpisać coś do budże.. IP: 195.116.245.* 28.11.06, 11:57
      Mam nadzieję, że miasto nie zapomi o rozpoczętej budowie placu zabaw przy ul.
      Zamenhofa. Na razie postawiono dwie bramki, podiesiono ogrodzenie za nimi oraz
      zamontowano ślizgawkę i pociąg. Czekamy na c.d.
      slawsc
    • Gość: rozsądek Re: Akcja "Gazety". I ty możesz wpisać coś do bud IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 28.11.06, 18:17
      Jako odpowiedzialny obywatel miasta Kielc wpisuję 0 dodatkowych
      wydatków,błyskotek i kogucików na druciku ! Stop z wydatkami na zieleń, na cuda
      na patykach /podmienianych co kilka m-cy/ !
      • ariam7 co zrobić!? 28.11.06, 20:37
        jestem za remontem ulic!!!! Przy okazji poprawi się oświetlenie, a jk będzie to
        solidna praca, jak przy sienkiewce (z której jestem dumna) to kanalizacja też
        się poprawi. Interesuję się Częstochowską i wciąż są awarie, a więc zrywanie
        chodnika i łatanie. Może ci chłopcy zrobią to raz a porządnie?! Pozdrawiam.
    • Gość: an Akcja "Gazety". I ty możesz wpisać coś do budże.. IP: *.eranet.pl 29.11.06, 09:22
      od lat oczekujemy na kanalizację w częsci Cedzyny należącej do miasta. Nasi
      sąsiedzi, nie należący do miasta mają kanalizację, a my żyjemy w mieście
      wojewódzkim.
      • miskorabol Re: Akcja "Gazety". I ty możesz wpisać coś do bud 29.11.06, 15:17
        przecież wybraliście ponownie swojego przedsatwiciela więc nie rozumiem o co te
        pretensje ?? Po co Wam kanalizacja ?? przeciez wazniejsze sa pomniki, oratoria
        i zatrudnianie swojaków.
      • ikser an pomyśl 29.11.06, 15:29
        W centrum Kielc ludzie mają problem z "mediami". Z tego co wiem w Posłowicach w
        szkole chodzi się do "sławojki" za potrzebą! To jest prawdziwy wizerunek miasta.
    • Gość: ELA Akcja "Gazety". I ty możesz wpisać coś do budże.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 15:51
      WIĘC MAM NADZIEJĘ NA NAPRAWĘ CHODNIKÓW I SCHODKÓW PRZY STARYCH SKLEPACH NA
      UL.WIŚNIOWEJ SĄ W FATALNYM STANIE A TU MIESZKA WIĘKSZOŚĆ LUDZ STARSZYCH I
      NIEDOŁĘŻNYCH AŻ STRACH POMYŚLEĆ CO ZNOWU BĘDZIE ZIMĄ. DLACZEGO NA INNYCH
      OŚIEDLACH JEST WYBRUKOWANE KOSTKĄ A TU BEZ REMONTÓW OD 40-TU LAT!!!
      • ikser Re: Akcja "Gazety". I ty możesz wpisać coś do bud 29.11.06, 16:29
        ELU masz znikome szanse na realizacje Twoich potrzeb. W Kielcach (na dziś)
        wygrywają tzw. kibice i urzędnicy ratusza. Oni wiedzą lepiej niż Ty.
    • Gość: an Akcja "Gazety". I ty możesz wpisać coś do budże.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 08:23
      taka ankieta jest bez sensu, przypuszczam, ze ok 85% mieszkańców Kielc, posiada
      kanalizację, więc oni na pewno nie będa głosowć za kanalizacją. Ci bez
      kanalizacji to peryferia Kielc i na ogół bez taniego dostępu do internetu. Więc
      oczywiście najwiecej głosów jest za remontem ulic. A te rejony, które nie mają
      kanalizacji przecież też nie chca życ jak za króla Ćwieczka.
    • Gość: ryza Akcja "Gazety". I ty możesz wpisać coś do budże.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 11:10
      Zanim coś zrobicie (radni) w sprawie remontów ulic radzę pojechać do Rzeszowa.
      Tam wykonano fantastyczną robotę. Z zapyziałego kiedyś Rzeszowa wyjechałem
      zszokowany.Tam się nie gada tylko robi!!!!!!!
    • Gość: gustavko Akcja "Gazety". I ty możesz wpisać coś do budże.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 12:58
      Nie wyręczam Kolumba, ale te przede wszystkim, na te ulice, które pomogą
      udrożnić ruch kołowy w centrum, a więc przyległe do rynku,dalej IX wieków,
      Ogrodowa, Seminaryjska, Paderewskiego, Czarnowska, Żelazna itd., itd,. Koszmar,
      rozpacz, trzeba by spojrzeć do spisu ulic... Ale jestem
      optymistą /"niedzielnym"/ i myślę, że >70% Prezydent ze wszystkim sobie
      świetnie poradzi i jeszcze na dodatek wypromuje nmiasto i ... siebie... A jak
      będzie licho szlo, to się zamówi kolejny psałterz, tablice albo pomnik "czynu
      intelektualnego"...
    • umpakrak1 Akcja "Gazety". I ty możesz wpisać coś do budże.. 04.12.06, 19:26
      Droga Rado Miasta
      Czy tylko widzicie centrum?? A np ul.Głogowa? Woda opadowa płynie środkiem
      ulicy tak jak XV wieku. Co Szanowni Radni na to?? Może łatwiej odwołać opady i
      pobrać dietę i wyjechać w ciepłe kraje??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka