Gość: Lerik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 08:10 czy w Kielcach jest darmowy dosęp do internetu "radiowego"-słyszałem,że tak czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rob Re: internet IP: *.server.ntli.net 28.12.06, 08:35 Bardzo czesto jest :) Zeby nie inwestowac na darmo zapros kolege z karta wi-fi lub nowszym laptopem (zwykle wyposazone standartowo w taka karte) i wyszukaj dostepne sieci. Wyszukaj dostepne sieci i jesli znajdziesz silny, niezabezpieczony sygnal - masz internet za free. Oczywiscie do czasu az udostepniajacy to pojmie, co czasem trwa latami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 15:21 no tak to wiemy ale ja słyszałem,że jest darmowy w ramach promocji miasta i regionu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: internet IP: *.netcity.pl 28.12.06, 16:37 nie ma i nie licz na to, ze bedzie, utopia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstryk Re: internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 18:13 pozostaje francuski kołchoz tylko ? czy jaka jest mozliwośc 1MEGABIT za 50zeta czy nieco drożej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drajwer Re: internet IP: 81.219.210.* 28.12.06, 18:27 Mam net z firmy GLOBIT aka GLOBSHIT :). Download - 1 Mbit, Upload 10 Mbit. Problem jest tylko z p2p, SMTP/POP3, FTP - wszystkie te usługi mają ograniczenie 256 kb na download i 192 kb na upload :/. Za to wysyłając plik poprzez HTTP mam czasami 800 kiloBAJTÓW / sekundę. I to kosztuje mnie 59zł/miesiąc, bez żadnej lojalki itp. Do tego sieć LAN 100 Mb(kilkadziesiąt komputerów). Niestety w przypadku awarii nie ma gdzie zadzwonić - sluchawka odlozona, komorek nie odbieraja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAK Re: internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 16:10 Czyli to bujda z tym darmowym internetem???Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gandhi Re: internet IP: 193.24.201.* 26.01.07, 01:01 Odradzam serdecznie firmę Globit. Na początku jest fajnie, ale niech tylko coś ci się spieprzy albo będziesz musiał cokolwiek załatwić - koniec. Właściciel firmy to straszny krętacz, łże w żywe oczy. Telefonów nie odbierają, a jak się do nich pofatygujesz i zobaczywszy, że siedzą w "biurze", to ci na bezczela powiedzą, że np. na obiedzie byli i każą przyjść później, gdyż teraz czasu nie mają etc. Odradzam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś