Dodaj do ulubionych

Forum kielce-reklama Radia Maryja!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 11:54
Watek reklamuje RM/program,tematy/-czy to zgodne z regulaminem? Jesli tak to
reklamujmy wszystko.
Obserwuj wątek
    • Gość: caramba Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:48
      mOby-uprzejmie prosze o interwencje ,znow watki reklamujace RM.Babetka jest kon-
      sekwentna w swojej "dzialalnosci",poza reklama,ocen wypowiedzi,/Lepper-Walesa/,
      Prosze o wypowiedz /w watku/,forum to regulamin a takze atmosfera,sposob dysku-
      sji.
      • Gość: plisak Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 28.12.06, 18:24
        Gość portalu: caramba napisał(a): > mOby-uprzejmie prosze o interwencje ,

Tak. Więcej cenzury i przymusu. Wszędzie.
        • Gość: caramba Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 11:42
          Nie chodzi o cenzure,ale o regulamin,netykiete!Forum w watkach staje sie rekla-
          ma Radia Maryja,O.Rydzyka i jego otoczenia,promuje nazizm,antyzydowstwo,wulgary-
          zm,ataki personalne.Jest to "zasluga"babetki i jej zwolennikow,a takze admina,
          ktory to toleruje,akceptuje.Dzis znow program RM.Czy mamy isc podobna droga,ka-
          zdy z reklama,komentarzem do niej,/partyjna,wyznaniowa,asortymentowa,uslugowa./
          Bronie zasad,kodeksu,demokracji,prawa,a takze szacunku w etyce i etykiecie na
          forum.Mozna sie roznic w pogladach,ale w sposob cywilizowany,z poszanowaniem
          godnosci adwersarza,jako czlowieka bez wzgledu na jego narodowosc,wyznanie,itp.
          • Gość: caramba Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 17:56
            Babetka nadaje,propaganda RM w pelni,powraca koszmar nawiedzenia i reklamy.
            • Gość: Filip Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.dsl.bell.ca 12.01.07, 18:43
              >>Babetka nadaje,propaganda RM w pelni,powraca koszmar nawiedzenia i reklamy.<<

...takie jest twoje zdanie ...a moje zdanie jest inne....bez wlasciwego
              nawiedzenia i wlasciwej reklamy prawdy nie ruszymy z miejsca...wciaz bedziemy
              tkwili w ubeckich poprlowskich ukladach i mafijnych relacjach ludzi z ukladu
              Kiszczaka, Jaruzelskiego...

...mam nadzieje ze sa to juz twoje ostatnie podrygi zdychajacej
              ostrygi...niebawem odetniemy ci doplyw wysokiej 4.000zl/m ubeckiej emerytury...

...no coz jest cichy uklad prasowy...cos pada i cos sie rodzi...ale robota, jej
              cele, ta sama.....jesli jestes dziennikarzem...kilka miesiecy bezrobotnego...a
              pozniej cichaczem pojawisz sie w nowej redakcji...moze nikt tego nie
              zauwazy....a moze zauwazy...i znow doceni...w ostrych atakach na RM....a
              tymsamym na nas Polakow.

• Gość: caramba Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 21:55
                Filipie/z konopii/-Zawsze pisz w liczbie pojedynczej,od siebie,chyba ze MY po-
                zostalo ci z posiedzen partyjnych."Odetniemy" KTO? Jestes toksycznie nawiedzony
                podobnie jak Babetka przez Rydzyka i jego sekte,pisz co chcesz,sluchaj RM,ale
                na innych lamach.Forum Kielce jest dla obywateli,nie dla narodowosciowcow,ski-
                now,wyznawcow,sekciarzy!Niech ci ktos przelozy dekalog,bo nic nie zrozumiales
                czytajac,a napewno znajdziesz tam CZLOWIEKA,a nie tylko Polaka,stad twoj nazizm
                Nie majac szacunku do innych/narod,wyznanie,rasa/schizofrenicznie wywyzszasz
                siebie,podpierajac katolicyzmem,a to juz jest dranstwo,zwyrodnienie ludzkie.
                • plisak Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! 12.01.07, 23:52
                  Proponuję caramba na naczelnego cenzora tego forum. Idealny kandydat.
    • Gość: Filip Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.dsl.bell.ca 12.01.07, 18:24
      >>Watek reklamuje RM/program,tematy/-czy to zgodne z regulaminem? Jesli tak to
      reklamujmy wszystko.<<

...czy ktos ci nie pozwoli czegos reklamowac...?
      ...ja wielokrotnie odwoluje sie do materialu zamieszczanego w Wirtualnej P.

...a dlaczegoz to nie mozna odwolac sie do materialu R.M....RM jest polskim
      radiem....ma swoich sluchaczy tak w Polsce jak i za granica....RM nadaje w
      Polsce dla Polakow...a takze i to "Forum Gazeta. pl" jest przeznaczone dla
      Polakow...w dolaczonych don materialach informujacych na temat forum nie
      znalazlem wzmianki jakoby mialo ono sluzyc innym miejszoscia narodowym
      polskojezycznym z wylaczeniem Polakow...

...takim wyjasnieniem moze zajac sie prokuratura jesli bedziesz sie upieral
      przy swoim.
      • Gość: alfa Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 00:28
        skutecznie dzielą Polaków - może to jest ich głowne zadanie?
        nawet z kaczyńskimi sie poróżnili
        widocznie cele maja inne
        bo ekumenii w tym nie widze
        sprawne i skuteczne jest w dzieleniu
        Polaków - tylko komu to przynosi korzyści - kto jest beneficjantem tych podziałów
        kto zyskuje na takim dzieleniu Polaków i pogłębianiu tych podziałów
        komu zalezy na podgrzewaniu atmosfery i jeszcze wykorzystywaniu do tego Kościoła
        mówienia za Kościół! w jego imieniu Kto jest tutaj beneficjantem ?
    • Gość: czytelnik Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 15:56
      Dlaczego nikt nie protestuje przeciw reklamie np. gabinetów lekarskich?
      • Gość: Ja Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 22:31
        Tak , to prawda.
    • Gość: o.s.s.e Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.pu.kielce.pl 16.01.07, 16:39
      Caramba i Filip w jednym stali wątku.
      Caramba go zaczął, a Filip w porządku
      Drugi był, potem alfa i babet - niestety
      Dołączyli się do tej gadki o rety.
      Caramba był grzeczny, poprawnie myślący,
      Filip przeciwnie - spiski wietrzący,
      Caramba politycznym był centrolewicowcem,
      Filip z ojczyzny wywiózł poglądy niezdrowe.
      Caramba w Michnika wierzył, w każde jego słowo,
      Fipip przeciwnie - Rydzyka szanował.
      Kiedy Caramba kosmopolityzm głosił,
      Filip mu na złość - patriotyzm chwalił,
      Caramba tolerancję, pluralizm, liberalizm,
      Filip konserwatyzm, tradycję, zamordyzm,
      Caramba na Radyjo, Trwam, Dziennik i inne g....a,
      Filip uczulony był tylko na TVN i Michnika.
      Caramby tata w Unii mądrował,
      Filipa ojciec w ZSS figlował.
      Stąd Caramba z Filipem żadnym sposobem
      Podstępem, fortelem ni też dowodem
      Nie mogli przyjść po rozum do głowy.
      Caramba u Michnika nauki pobierał,
      Filip nic tylko do TRWAMU spozierał,
      Obaj gadali bez ładu i składu,
      Aż nasza parka zjawiła się do obiadu.
      Caramba zakazać chciał reklamy Radyja,
      Na co Filipek nasz krzyknął: "a figa!"
      Bo Caramba nasz drogi w tolerancję wierzył
      (jeszcze u Michnika się jej był nauczył,
      robiąc w pampersy - tak syn ojca uczył).
      Caramby tatuś wielki był Polak.
      Na równi z Polską Żydów on kochał.
      W miłości do nich syna wychował,
      Dlatego Caramba po nocach szlochał
      Zawsze gdy słychał jak drwią, bluźniom Żydom
      Rydzyk i kumple jego z ekipą.
      Do synek tatusia tolerancji był nauczony,
      Stąd donos do mObiego wnet był złożony.
      Wyciąć, wytrzebić te wątki diabelskie,
      w których przeciw ........ słowa zdradzieckie.
      Wszak tatuś z Michnikiem uczyli tak przecie,
      że nic na tolerancję, pluralizm milszego na świecie.
      Totoeż uczeń ich pilny wierny słowom mistrzów,
      Za donosy się zabrał, chcąc tamtych znieść tu.
      Bowiem Michnik, a wcześniej Mazowiecki i inni,
      zawsze powtarzali: "wolność!" moi mili.
      To też Carambuś wolności zapragnął
      DLa swoich, Rydzykowców z nacjonalistami wygarnął
      Z forum tego, i odtąd
      Spokój był na łamach forum kieleckiego.
      Jego ukochanej gazeci nie plamił
      żaden okrzyk zdradziecki i nieprawomyślny,
      kontrliberalny i niekosmopolityczny.
      Odtąd wszyscy już w jednym zywali się duchu,
      Wiwat niech żyje towarzysz Carambuś nam tu.
      Przecież to on jest najtolerancyjniejszy,
      i daje nam chwalić ustrój najidealniejszy.
      Reżim Carambusia - tak kazał go nazwać,
      nie można w nim nic wogóle nic gadać,
      jak tylko chwalić tolerancję i wolność,
      a potępiać katolstwo, tępotę, zabobon,
      i koniecznie polactwo tępić w nim potrza,
      aby w rok lub dwa już się nie ostał.
      "Boć trza kultury, netykiety i zasad,
      dlatego nikt nie mówić inaczej niż ja
      nie może i nie powinien - toć wola moja!"
      Odczytać se kazał na tych jego forach.
      Odtąd już nikt nie śmie się ozwać w te ślady,
      gdyż Filipek z flupusiem już gryzą od dna kwiaty,
      a Babet z całą resztą gniją w lochach za to,
      że o interesie Polactwa głos chcieli zabrać.
      O zabobonach, wszetecznictwie, lustracjach mu tu
      Nikt już nie odważy się pisać nu nu.
      Bo Carambuś dyktatorem naszym jest,
      Amen i po wieki cześć mu cześć.
      • Gość: caramba Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 18:45
        o.s.s.e -Powtorka melodii/juz czytalem podobny Twoj "memorial"/troche a duzo so-
        bie powalasz piszac o moim ojcu,jego naukach,na "poete" to bardzo bagienne.Mam
        wlasna wole,poglady,ocene.Nie jest w stanie nikt mnie toksycznie zarazic,prawa
        czy lewa obcja.Nie lubie mongolskiej muzyki,ale szanuje mongolow.Jestem niezale-
        nym facetem,szanuje odmienne oceny,ale nie pozwole ich sobie narzucic.Uwazam,ze
        nie wolno przekraczac granic przyzwoitosci w stosunkach miedzyludzkich na kaz-
        dym poziomie:wyznania,pochodzenia,pozycji zawodowej i spolecznej itp.Wiem ile
        wiem,a takze ile nie wiem,pytam,czytam,ucze sie ciagle ale od ludzi z KLASA!Pozd
        • Gość: o.s.s.a.k. Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.pu.kielce.pl 17.01.07, 16:33
          Carambuś - wcale nie przejąłem się tym, co raczyłeś napisać.
          Musisz po prostu przyjąć do wiadomości, że jesteś intelektualnym i mentalnym
          tworem propagandy liberalnej i szkoły poprawnego myślenia wojującej od ponad 15
          lat. Ja pamiętam te czasy, też mam swoje lata, nie myśl sobie.
          Niedawno jeden głupek na RM nazwał takich jak to - "totalniakami". Myślę, że
          jeśli ty sam nie zdiagnuzujesz siebie, to nic ci już nie pomoże i będziesz
          stracony dla normalnej części społeczeństwa. Nie chodzi wcale o to, byś zaczął
          śpiewać godzinki z ojcem dyrektorem, ale byś zobaczył jak bardzo głupio i
          beznadziejnie piszesz na tym forum. Czytać uczyłeś się na Gazecie Wyborczej czy
          Mitach i Faktach? Czy na jednych i drugich?
          • Gość: caramba Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 19:31
            Zdrobniale nazywaja mnie:znajomi,ludzie z branzy,przyjaciele,kochanki,wiec nie
            kumam dlaczego "kadzisz-wazelinujesz"?.Czytam wiele,co tylko mi sie podoba/tak-
            ze prase zachodnia-z racji pracy/.Interesuje mnie rozwoj,postep,nowe technolo-
            gie,dochody mam/a raczej mamy/spore,wydatki podobnie,w tym podatki,cla,ZUS,a na-
            wet stypendia,legalne,prawnie.Chcemy wiecej liberalizmu w gospodarce,podatkach,
            bo to rozwoj,samodzielnosc prawna,stabilnosc,nie chce dotacji ani ulg,dam rade.
            Ale nie chce tez placic podatkow na niby:pracownikow,fachowcow,bezrobotnych,wyz-
            nawcow,pokrzywdzonych a w rzeczywistosci:cwaniakow,nierobow,pasozytow spoleczn
            nych,lekkoduchow wspieranych przez im podobnych:organizacyjnie,wyznaniowo.
            Prawo zabrania mi reklamy dzialalnosci,dlaczego to nie dotyczy RM?Rowni i inni?
            Nie interesuje mnie O.Rydzyk i to jako dyrektor,kaplan,osoba prywatna,to postac
            negatywna we wszystkich wcieleniach,zyje i dziala dzieki obludzie,ktora toksycz-
            nie "wszczepil"wlasnym wyznawcom,dumnie nazywajac ich moherami.Pozdrawiam.
            • Gość: o.s.s.e Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.pu.kielce.pl 18.01.07, 09:31
              Dogłębnie poruszyłeś mnie swoim wyznaniem.
              Napiszę więc tylko to co musze i spadam: bądź sobie kim chcesz (bogowie z Tobą).
              Pisz, co chcesz (bogowie z Tobą). Rób, co chcesz (bogowie z Tobą). I pozwól
              innym, by robili, byli, pisali i gderali co chcą.
              "Nie zgadzam się z tym, co mówisz, ale oddałbym życie, żebyś mógł mowić to, co
              mówisz" - zgadnij kto to napisał, i z czego to wzięte... a zresztą, na stówe
              wiesz, przeciesz jesteś taki mondry.
              Pozdrawiam
              • Gość: caramba Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 18:17
                Doglednie porusza to RM /ale specyficzna grupe wyznawcow tzw.rydzykomanow/Spa-
                dasz,rozumie z tego forum,brawo,szalej,gderaj,ujadaj na forach tematycznych bli-
                skich twoim wierzeniow i misji.Tu obowiazuja pewne prawa i zwyczaje,podobnie
                jak w wierze,na bazarach czy burdelu,nie lubie mieszac miejsc i ich specyfiki.
                Nie wiem kto to napisal,ale wiem ze oddales umysl Rydzykowi,toksycznie cie zara-
                zil a ty nieswiadomie chcesz infekowac innych,kazdego,nawet za pomoca forum,ale
                ja protestuje.mONdry na pewno nie jestem,normalny,obywatelski,ludzki-staram sie
                byc/asertywnie oceniam tez siebie/.Nie mieszaj bogow do rzeczywistosci,nie wzy-
                waj ich,grzeszysz,bogowie to nie kumple,to przyjaciele a ich sie szanuje.Pozdr.
                • Gość: o.s.s.e Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.pu.kielce.pl 19.01.07, 17:01
                  Nie no, tego już za wiele.
                  Liczyłem przynajmniej że kulturalnie zakończymy tą głupią wymianę zdań, a tu
                  nic z tego. Nie będę cię obrażał, wyzywał od zfisiowanych totalniaków itd., bo
                  szkoda mi czasu. A spadam z tego forum, bo nie chcę się denerwować (podobnie
                  jak np. słuchając jadowitych wiadomości w TVN, ale równie dobrze RM).
                  W przeciwieństwie do ciebie nie będę się chwalił forsą i kochankami, ale powiem
                  ci jedno: żyj sobie jak chcesz, uprawiaj swoją libertyńską świńską pyszałkowatą
                  propagandę, możesz sobie nawet razem z Frasyniukiem i Sz. Weissem zamknąć
                  Radyjo, mam to gdzieś. Dasz tylko wyraz swojej fałszywej i obłudnej tzw.
                  "tolerancji", co to nienawidzi odmienności (tzw. totalniacyzm). Nie jesteś
                  wcale nowoczesny, tolerancyjny i liberalny - no chyba że w rozumieniu Kuby
                  Wojewódzkiego i Szymusia Majewskiego. Jesteś totalniakiem. Po prostu.
                  A od radiomaryjowców możesz mnie wywywać ile ci się tylko podoba. Słucham tego
                  radia raptem pięc minut tygodniowo, tak z ciekawości, ale jeżeli ulży ci, jeśli
                  mnie nazwiesz dewotem, sekciarzem, rydzykowcem wyznawcą itp., to proszę bardzo.
                  Jestem tolerancyjny.
                  • Gość: caramba Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:53
                    Pamietaj o dobrej zasadzie:zawsze pisz o sobie,w liczbie pojedynczej,o proble-
                    mie,zjawisku a nie osobach z imienia i nazwiska.Mam cos wspolnego z W.Frasyniu-
                    kiem,tzn.dziedzine sportu,oraz duze samochody.Nowoscia jest informacja ze tez
                    RM,widzisz sa jeszcze zdrowi faceci,dzieki za informacje.Wolne programy rozryw-
                    kowo-satyryczne lubie/w tym Pietrzaka,"kabaret-prezio"/,ale wole jazz.Toleran-
                    cyjnie konczymy wymiane pogladow,powodzenia i do zobaczenia w ...piekle!
                    • Gość: o.s.s.e Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.pu.kielce.pl 22.01.07, 10:58
                      Aż mnie chyciło na czyszczenie, gdy to przeczytałem. A może to rozwolnienie...
                      nie wiem.
                      Dałeś jednak poznać po sobie kawałek twojej osobowości (i umysłowości), a ta nie
                      napawa optymizmem. Wyprowadzony z równowagi, zacząłeś miotać klątwy na Rydzyka i
                      wypisywać, że mu się jakoby zaprzedałem etc. Jesteś totalniakiem z objawami
                      furii wywołanej samym tylko hasłem "Radio Maryja". Takich jak ty, jest tutaj
                      więcej. Ja tego brzękolenia przestałem słuchać wogóle - podobnie jak niektórych
                      innych. Tobie radzę to samo, bo przy obecnym stanie zdrowia, za 2-3 lata
                      wstąpisz do Lewicy i Demokratów.pl, a potem, niestety, do PPS-u, zostaniesz
                      redaktorem Faktów i Mitów lub Nie, ogolisz się na łyso i pójdziesz podpalać
                      kościoły i siedzibę Rydzyka w Toruniu lub jeszcze coś gorszego.
                      Pokazałeś, że w takhcb jak ty siedzi frustracja i chorobliwa nienawiść do
                      Kościoła, że jesteś tolerancyjny tylko w deklaracjach, a gdyby ci pozwolno,
                      poleciałbyś z bombami do Torunia (albo najlepiej pojechałbyś tam czołgiem).
                      A co do piekła - nie wypowiadam się. Jestem w tych sprawach całkowitym dyletantem.
                      • Gość: caramba Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 19:41
                        Chycilo i sie nie sfajdales,to znaczy ze flaki pracuja,a glowka szwankuje.Inkwi-
                        zytorze Rydzykomnie,slugo RM zaloz sobie forum i wyj wyznaniowo do kogo chcesz,
                        reklamuj,agituj,uswiadamiaj.Napewna tam nie zawitam/a takze i inni/,gdzie wsta-
                        pie organizacyjnie to moja decyzja,napewno nie stane sie moherem,sponsorem RM.
                        Nie pisze o wierze/kosciolow jest wiele jako wyznan/ale Ty znasz tylko KOSCIOL
                        Rydzyka i RM,to Twoja wola,wiara,nie manifestuj tego,nie truj innych,nie graj
                        demagoga i swietego.Dyletantem to jestes wyznaniowym,a diabel to tez element
                        wierzen,bywaja takze w sutannach otoczeni ludzmi ktorych "osaczyli".Nie walcze
                        z Kosciolami.RM i Rydzyka oceniam zle bo nie maja wiele wspolnego z KK.To dzia-
                        lalnosc biznesowa pod szyldem KK,czytelna powinna byc dzialalnosc,koszty,podat-
                        ki,REKLAMA.Napewno prawo musi wkroczyc,choc obecna koalicja ta polityka w RM,
                        a mohery dumnie wspieraja obie strony,sa wiernymi i elektoratem i to jest OK?
                        Mam szeroki obraz swiatopogladowy,chce kraju obywatelskiego nie wyznaniowego,
                        europejskiego,nowoczesnego.Wyznanie to sprawa osobista jak autorytet,Rydzyk go
                        nie posiada nawet wsrod Episkopatu,to watazka wyznaniowy,a RM to biznes.Pozdraw.
                        • Gość: o.s.s.e Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.pu.kielce.pl 23.01.07, 11:55
                          Podejrzewałem to, ale teraz mam już 100% pewności, że jesteś chory psychicznie.
                          To czasem wychodzi na tym forum dopiero po czasie (tak jak w przypadku pstryka).

Jesteś chory, nie chce mi się też komentować Twych wynurzeń, oprócz tego, że nie
                          masz żadnego szerokiego obrazu światopoglądowego oraz że twój obraz uforomowały
                          media liberalne, których to obraz jest równie daleki od optymalnego, jak obraz
                          rzeczywistości rydzykowej. Poza tym, napisałem o Tobie wierszyk, przepiszę go
                          jutro, to se poczytasz. ;)
                          • Gość: caramba Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:23
                            "to SE poczytasz"-napewno SOBIE nie poczytam,uwazaj na stolec,tworco moherowy,
                            prymitywizm,koltunizm nie dla mnie,spadaj oszolomie prymitywny w krzaki,badyle!
                            • Gość: ossak nowe wypociny o genialnym karambusiu IP: *.pu.kielce.pl 24.01.07, 18:53
                              Inwokacja
                              mObuś nasz kochany w d... ma Carambusia
                              nie dbając nic na to,
                              dalej wycinać bieży wątki nie-pomyślne,
                              wątki bardzo brzydkie i nieprawomyślne.
                              Niech sobie mOby nasz miły tego nie wycina,
                              I niech się lepiej zajmie tym, co tu przeklina,
                              O co prosim, błagalim do rączek całować
                              Za co żydowską Gazecię ślubujem kupować.

Caramba obywatel dumnie w Kielcach mieszkał,
                              Głupie ma myśli ten nasz koleżka.
                              Walczy on dzielnie z gangiem mocherów,
                              Totalniakiem będąc, Frasyniuk dopomoż.
                              Klawiaturkę dzierżąc, groźnie on spoziera,
                              Żydłaczków dzielnie broniąc, męczeństwo wybiera.
                              mOby'ego przyzywając, o pomoc go prosząc,
                              jak Roland nasz bohater, śmierć z tego ponosząc.
                              Walczyć on tu będzie w obronie netykiety,
                              Nie widząc, że sam g.... dziamota, niestety.
                              Morał z tego jest taki, moi mili krajanie,
                              Że nie ma tu morału - ot, głupie gadanie.

KONIEC
    • Gość: Obywatel Zamknąć Radio Maryja i całą chołotę z sekty IP: 202.71.100.* 16.01.07, 18:04
      To prywatna opinia
      • Gość: Filip Re: ..."I Have a Dream" IP: *.dsl.bell.ca 16.01.07, 18:35
        ...dziekuje...osse !

...wiele tu cennych okreslen padlo pod moim Filipa adresem....ze nacionalista,
        ze prawe nauki w kraju pobieral...ze O.T.Rydzyka powaza i szanuje...

...niewatpliwie bliskie prawdy to stwierdzenia...napisalem tu kiedys ze nim
        wyjechalem z kraju Poznan mialem juz oplakatowany "NSZZ Solidarnosc"..

...tam gdzies zostaly moje namietnosci....ale ten "dream" (mazenie)...nadal
        tkwi we mnie;....But we bealive we are all one big family that should live in
        harmony...
    • Gość: babetka Znakomitego Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 18:20
      słuchają polskie elity.

Słuchają także dziennikarze z żydowskiej gazety dla Polaków.

Ja bardzo chętnie słucham Radio Maryja :)
      • Gość: B.G. Re: Znakomitego Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 20:40
        Bebetko ty nie masz ryja,ja nie mam ryja ,to kto według ciebie ma ryja radia ma-
        ryja.
      • edico Re: Znakomitego Radio Maryja 107,2 MHz 28.01.07, 16:12
        www.youtube.com/watch?v=slC0Nx7WhFM
    • Gość: babetka Polecam wysłuchanie w Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 18:31
      wypwiedzi znakomitego profesora Jerzego Roberta Nowaka, który demaskuje
      antypolskość bolszewików w Ministerstwie Spraw Zagranicznych.
      Wydana została publikacja, która zamiast zaprzeczać bezczelnym antypolskim
      kłamstwom żydowskiego współpracownika SB Tomasza Grossa, to unaje tę żydowską
      kanalię za osobę wiarygodną.

www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=4008
      • Gość: Ja Re: Polecam wysłuchanie w Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 15:42
        Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam.
      • edico Re: Polecam wysłuchanie w Radio Maryja 28.01.07, 16:13
        www.youtube.com/watch?v=obeDQUay9sg
    • Gość: babetka Prezent dla Szanownych Słuchaczy Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 18:44
      www.mytempdir.com/1163043
    • Gość: babetka Kolejny prezent dla Słuchaczy Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 19:10
      www.mytempdir.com/1170116
      • Gość: WTC Re: Kolejny prezent dla Słuchaczy Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 21:48
        Dziękuję za wspanialy prezent.
        • edico Re: Kolejny prezent dla Słuchaczy Radio Maryja 28.01.07, 16:05
          www.youtube.com/watch?v=PxTx3ZhU1VI
    • Gość: babetka Polecam lekturę felietonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:06
      wygłoszonego w dniu dzisiejszym w Radio Maryja przez pana Stanisława Michalkiewicza.

„Na przykład 31 sierpnia 1989 roku, na podstawie zezwolenia dewizowego, PZPR
      przekazała do szwajcarskiego banku 22 miliony franków szwajcarskich i 750
      tysięcy dolarów. Autor artykułu twierdził, że w latach 1988-1989 PZPR otrzymała
      800 zezwoleń dewizowych. Ile w takim razie pieniędzy ulokowała na tajnych
      kontach w szwajcarskich bankach, skoro tylko jednego dnia potrafiła przelać
      takie bajońskie sumy?

Nietrudno było domyślić się, skąd tygodnik „Wprost” ma te wiadomości. Ponieważ
      podawał dokładne dane z lat 1988-1989, a lata wcześniejsze omawiał tylko
      ogólnie, wszystko wskazywało na to, iż informatorem jest generał Zacharski,
      który – po wymienieniu go na amerykańskich agentów – został dyrektorem Peweksu,
      żeby się trochę pocieszyć po pobycie w amerykańskim więzieniu, gdzie odsiadywał
      wyrok za szpiegostwo.
      (...)
      Artykuł o pieniądzach, które PZPR kradła z Peweksu i chowała w Szwajcarii
      zdenerwował bardzo prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego. Zagroził on, że jeśli
      chociaż jedno słowo ukaże się na ten temat w mediach, to on w odwecie zarządzi
      „lustrację totalną”. Po tym ostrzeżeniu Jacek Kuroń i Karol Modzelewski napisali
      do prezydenta utrzymany w pojednawczym tonie list; niech już tylko Józef Oleksy
      ustąpi i znowu pełna zgoda”.

Całość jest tu:

www.michalkiewicz.pl/rdm_2007-01-18.php
    • Gość: babetka Posłucham dzisiaj Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:11
      Dzisiaj o godzinie 21:40 w "Rozmowach niedokończonych" będzie audycja pod
      tytułem "Propaganda polityczna w mediach" z udziałem ks. bp dr Adama Lepy.

Chyba będę słuchała i polecam to innym :)
      • Gość: babetka Słucham Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:49
        Bardzo ciekawa audycja!
        • Gość: Ja Re: Słucham Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 20:44
          Tylko RM jest polskim radiem!
        • edico Re: Słucham Radio Maryja 107,2 MHz 28.01.07, 16:09
          www.youtube.com/watch?v=F66ohZF59cc
    • Gość: babetka Dzisiaj w świetnym Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 13:37
      zapowiadają się niezłe "Rozmowy niedokończone".

18:10

Rozmowy niedokończone z ministrami Zbigniewem Wassermannem i Przemysławem Gosiewskim

21:40

Rozmowy niedokończone z ministrami Zbigniewem Wassermannem i Przemysławem Gosiewskim

Postaram się wysłuchać.
      • Gość: babetka Dzisiaj w świetnym Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 18:31
        Uprzejmie informuję, że już trwa audycja "Rozmowy niedokończone" z ministrami
        Zbigniewem Wassermannem i Przemysławem Gosiewskim.

Zapraszam do odbiorników :)
        • Gość: chlub w dziub Re: Dzisiaj w świetnym Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 18:44
          ło mój losie tak żem lecioł do tego odbiornika tylko mi cosik w krzyzu łupneło
          i takoj zem utknoł w jednym miejscu i cóżek jo poczne toż to takie mondre głowy
          w ty radyju radzo a jo tu cołkiem płomony spoczywom chyba bebetke trza prosic
          coby napisała co mondrego poradzili ci dwoj wielcy panowie
        • Gość: babetka To była znakomita audycja Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 19:54
          zapraszam na drugą część o godzinie 21:40
        • edico Re: Dzisiaj w świetnym Radio Maryja 107,2 MHz 28.01.07, 16:16
          www.youtube.com/watch?v=sO2bMzrC2Wc
      • Gość: babetka Zapraszam do słuchania Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 21:59
        Właśnie rozpoczęła się druga część "Rozmów niedokończonych" z udziałem ministrów
        Zbigniewa Wassermanna i Przemysława Gosiewskiego.
    • Gość: babetka Zapraszam do świetnego Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 18:18
      Właśnie rozpoczęła się audycja "Rozmowy niedokończone" z udziałem znakomitego
      profesora Jerzego Roberta Nowaka.
    • Gość: babetka Pan Profesor Jerzy Robert Nowak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 19:57
      przedstawił w pierwszej części „Rozmów niedokończonych”bardzo ciekawy wykład .

Zapraszam na drugą część, która rozpocznie się o godzinie 21:40 i zapowiada się
      równie ciekawie.

Pan Profesor nawiązał w pierwszej części dwukrotnie do Kielc. Jeden raz mówiąc o
      bardzo dobrym kazaniu kieleckiego biskupa Ryczana, a drugi raz wspominając o
      haniebnej publikacji Ministerstwa Spraw Zagranicznych, która nie wiadomo, czym
      ma być. W każdym razie publikacja ta nie demaskuje bezczelnych kłamstw
      żydowskiego współpracownika SB Tomasza Grossa.
      W tej publikacji wspomniany jest kłamliwie tzw. pogrom kielecki.

W Ministerstwie Spraw Zagranicznych od II wojny było bardzo mnóstwo
      antypolskiego łajna. Nie da się ukryć, że smród czuć nadal.

Dlatego do 21:40 polecam lekturę tekstu Pana Profesora Jerzego Roberta Nowaka w
      „Naszym Dzienniku”:

www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20070127&id=my16.txt
    • ikser caramba wyluzuj! 27.01.07, 20:25
      Każdy ma prawo do prezentacji swoich poglądów na FORUM. Twoich propozycji jakoś
      dziwnie nie widziałem. Dla mnie może być tematem wychodek w Pcimiu . Nie znaczy
      to, że zgadzam się z czymś. Rozmawiając poznaję inne poglądy. Czasem moi
      oponenci mają rację. Dziwne? NIE! Naturalne.
      Nie jestem entuzjastą Radyja, ale babetkę traktuję jako solidnego przeciwnika w
      dyskusji. Do zmiany moich poglądów jeszcze mnie nie zmusiła.
      • Gość: caramba Re: caramba wyluzuj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 14:44
        Ikser-Watek to moja propozycja bo:regulamin,netykieta,etyka,etykieta forumowi-
        cza jako dyskutanta publicznego.Temat kazdy,ale w cywilizowanej formie,z posza-
        nowaniem adwersarza,jego godnosci.Nektar podany przez wampira ma smak krwi-zga-
        dzasz sie? Wampir na wampirze fora!Prosze zaloz prywatne forum i uskuteczniaj-
        cie omloty,za i przeciw wszystkiemu i wszystkim,choc tam tez jest regulamin.
        Moze Twoje spotkanie z Babetka/nad Silnica?/,moze zaapeluj do:gazeta.pl.kielce
        o strone forum np.Babetka-Ikser szok-bluzgi,i dawajcie czadu,powodzenia.Forum
        to opinia o nas,kielczanach,czy Babetka to reprezentat,czy to nasz obraz?
        Czy to postawa godna kobiety,katolika,obywatela?.Troche asertywnosci Ikserze.
        Tak ona wprowadza ozywienie,szum informacyjny,ale to szkodzi forum,nam,a najbar-
        dziej Babetce.Forum to jej zywiol,ale zywiol pochlania ofiary.Pozdrawiam.
        • Gość: o.s.s.e Re: caramba wyluzuj! IP: *.pu.kielce.pl 30.01.07, 18:17
          Chcę wtrącić swoje 5 groszy:
          z postów caramby jednoznacznie wynika, iż jest on charakterologicznie tępym
          omłotkiem i myślenie przychodzi mu z trudem. A propos: pisze sam o
          etykiecie,netykiecie, o potrzebie merytoryczności dyskusji, itd. itp., a 1,5
          zdania dalej jedzie z mięsem i wyzwiskami do kogobądź.
          Podsumowując: forumowicz caramba nadaje się do zdiagnozowania przez psychiatrę.
          Ja nim nie jestem, diagnozuję więc na ile pozwala mi moje dyletanctwo i
          subiektywny punkt widzenia.
          Tak jak na Allegro: odradzam klienta.
          • Gość: realista Re: caramba wyluzuj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 20:10
            A ja powiem tak:sledze wasze za i przeciw na forum,z ciekawosci bez namietnosci
            Mysle ze to dwa swiaty pogladowe,spoleczne,taki tradycyjny staroswiecki i otwar-
            ty,nowomodny,troche glupich wzajemnych pyskowek i racji.Mysle ze to sie tak nie
            skonczy jakims porozumieniem.Moim zdaniem caramba ma przewage argumentow,ocen.
            To juz jest niestrawne.
            • Gość: o.s.s.e Re: caramba wyluzuj! IP: *.pu.kielce.pl 02.02.07, 15:22
              Ja też tak sądzę. Caramba ma rację. Przyszłość Polski = Carambolandia,
              carambokracja. Czyli taka demokracja plus pluralizm minus prawo do poglądów
              innych niż te propagowane przez liberalną część naszej elitki.
              W zupełności się z tobą zgadzam. W przyszłości będą zamykać za nieliberalne i
              niepoprawnościowopolityczne reakcjonistyczne myślenie. I będzie wreszcie
              porządek, jak za dobrych starych czasów dziadka Lenina, tylko że doktryna się
              zmieni.
    • Gość: babetka Najlepsze Radio Maryja 107,2 MHz zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 21:48
      na drugą część "Rozmów niedokończonych" z udziałem Pana Profesora Jerzego
      Roberta Nowaka.

Audycja właśnie się rozpoczęła.
      • Gość: Babetko! Re: Najlepsze Radio Maryja 107,2 MHz zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 22:07
        Byle jak, ale się zachowuj!!!!
        • ikser Re: Najlepsze Radio Maryja 107,2 MHz zaprasza 27.01.07, 22:09
          Powyższy post był mój!!!
    • Gość: babetka Radio Maryja 107,2 MHz także zaprasza po północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 00:11
      Pan Profesor Jerzy Robert Nowak jest tak szlachetny, że teraz, po północy, także
      uczestniczy w roamowach w znakomitym Radio Maryja.

Zapraszam do odbiorników :)
      • Gość: x Re: Radio Maryja 107,2 MHz także zaprasza po półn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 15:39
        no cóż ja bym sie tym forum tak nie przejmowała a babetka niech tam sobie
        bluzga niech ma swoje poglądy,swoje widzenie swiata i dziwne argumenty -z tego
        co sie zdążyłam zorientowac to babetka jedyne o czym jakies tam blade po0jecie
        ma jest rm i jej zdaniem ludzie którzy zasługują na miano sbeka lub zdrajcy
        narodu-mnie to nie interesuje mam wiele innych wazniejszych rzeczy na głowie
        niz zajmowaniem sie radiem czy polityką -ludzie ledwie wiążą koniec z koncem
        zeby zarobic na zycie na dzieci na cały ten bajzel i w nosie mam jakies tam
        poglądy emerytów na temat sbekówi ich podobnym -niech sobie babetka mnoży
        sbeków jesli nic innego do roboty nie ma albo niech zajmie sie wnukamidzieciom
        pomoze bo produkowanie sie na tym forum zajmuje jej chyba cały emerycki
        czas.Ja jutro musze isc ciezko pracowac bo to nie te czasy ze czy sie siedzi
        czy sie lezy tysiac złoy\ty sie nalezy-
        • edico Re: Radio Maryja 107,2 MHz także zaprasza po półn 29.01.07, 02:54
          www.wrzuta.pl/obraz/wtx6a5TGFT/image001
          • Gość: Polak Re: Radio Maryja 107,2 MHz także zaprasza po półn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 21:14
            Serdeczne pozdrowienia dla słuchczy Radia Maryja !!!!
    • Gość: babetka Dzisiaj w znakomitym Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 12:20
      w audycji „Rozmowy niedokończone” wystąpi min. Antoni Macierewicz.

Pan Macierewicz będzie mówił, co zawiera Raport w sprawie likwidacji WSI.

Zapraszam do odbiorników o godzinie 18:10 i 21:40
    • Gość: babetka A przedtem można sobie posłuchać ciekawej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 13:24
      wypowiedzi znakomitego profesora Jerzego Roberta Nowaka.

Tę wypowiedź można pobrać tu:

www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=4208

Polecam :)
      • Gość: Moher Re: A przedtem można sobie posłuchać ciekawej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:05
        Wpaniałe.
    • Gość: babetka Świetne audycje w Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 14:12
      Ci, którzy w ubiegłym tygodniu nie mieli okazji wysłuchać „Rozmów
      niedokończonych” z udziałem profesora J.R. Nowaka, mogą sobie te audycje ściągnąć.

Tu jest część pierwsza:

www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=4154

a tu część druga:

www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=4155

Warto :)
      • Gość: za gorami za lasam Re: Świetne audycje w Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 17:14
        czy te rozmowy niedokonczone kiedys sie skoncza to juz sie robi nudne z deczka
        • Gość: babetka Re: Świetne audycje w Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 17:38
          Gość portalu: za gorami za lasam napisał(a):

> czy te rozmowy niedokonczone kiedys sie skoncza to juz sie robi nudne z deczka

Osobiście mam nadzieję, że się nie skończą.

Skoro Cię nudzą, to nikr przecież nie nakazuje słuchać. Słuchanie jest
          dobrowolne. Tym niemniej każdy inteligentny człowiek słucha.
    • Gość: babetka Niestety, dzisiaj nie będzie audycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 19:33
      z udziałem Pana Antoniego Macierewicza.

Pomimo to zapraszam do słuchania znakomitego Radio Maryja 107,2 MHz :)
    • Gość: babetka Izabella Cywińska i Krzysztof Zanussi złodzieje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 17:58
      www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=4216

Ukradziono co najmniej 10 milionów złotych. Na czele złodziejstwa stał agent WSI
      Janusz Brodniewicz
      We władzach Fundacji Kultury, oprócz postaci znanych ze świata kultury i sztuki,
      jak Izabella Cywińska, czy Krzysztof Zanussi zasiadły też osoby zajmujące się
      biznesem, jak Aleksander Gawronik, były senator, obecnie przebywający w
      więzieniu za przestępstwa gospodarcze.
    • Gość: babetka Krzysio Janik z SLD i z Żeromskiego złodziejem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 18:05
      www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=4192

Może Krzysio Janik z SLD i uczeń Liceum Żeromskiego w Kielcach kradł tylko
      wtedy, kiedy był pijany, jak Olo Komsomolec Kwaśniewski?

Nie dziwię się, że ministrowie spraw wewnętrznych z SLD są przestępcami. To jest
      regułą, że czerwone gnidy na czele ministerstwa mającego ścigać przestępców
      stawiały zawsze największe czerwone gó.wna.
      • Gość: Filip Re: Krzysio Janik z SLD i z Żeromskiego złodzieje IP: *.dsl.bell.ca 05.02.07, 18:21
        ...aha...masz racje babetko...to trzeba wytruc...oni - towarzysze SLD sa
        spadkobiercami CZEKA...Beri...sowieckiego ludobojstwa...

Miednoje, Katyn, Ostaszkow, Kolyma, Sybir....oni wiedza co to jest
        ludobojstwo/...ale widac ze ich sposcizne przejmuje zwolna PO...Tusk to taki
        wspolczesny Beria...gdyby mu dac armie Azjatow robil by to samo...pewnie
        genetyka odziedziczona po dziadku....antypolska zawzietosc.
        • Gość: Gość Re: Krzysio Janik z SLD i z Żeromskiego złodzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 18:28
          Oszołomy! do egzorcysty.
    • Gość: babetka Znakomite Radio Maryja 107,2 MHz zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 11:12
      Dzisiaj w „Rozmowach niedokończonych” zapowiada się ciekawa audycja „Nie
      mogliśmy przyznać się do własnych życiorysów. Sybiracy” z udziałem Ireny
      Głowackiej; Barbary Piotrowskiej - Dubik; Jana Chobiana i Franciszka Kamińskiego.

Zapraszam do wysłuchania części pierwszej o godzinie 18:10 i części drugiej o 21:40.
      • Gość: babetka Przepraszam bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 18:39
        jako, że czasu nie liczę, więc pomyliłam się.
        Audycja "Nie mogliśmy przyznać się do własnych życiorysów. Sybiracy” zostanie
        wyemitowana w dniu jutrzejszym :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka