Dodaj do ulubionych

najlepszy batonik ;)))))))

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 21:49
znów forum dział ajkby chciało a nie mogło
więc proponuje kokursik:
Jaki batonik jest najlepszy ?
Snickers, MilkyWay, Mars , Grześki, czy co ? Pawełek ? Bounty ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.mancafe2.mancomplex.pl 18.11.01, 10:23
      Grześki są najlepsze!
    • Gość: Pawel Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.radiofama.com.pl 18.11.01, 10:45
      Uwazam ze pawelek !!!! ten z nadzieniem tofi !!!!

pozdrawiam
      • Gość: Hamster Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 13:17
        Gość portalu: Pawel napisał(a):

> Uwazam ze pawelek !!!! ten z nadzieniem tofi !!!!
        >
        > pozdrawiam

A co powiesz o pawełku o nadzieniu kakaowym.... Heh...Fu... Tfuj
    • Gość: hocest Dove z carmelem- bomba (no text) IP: *.bbnplanet.com 18.11.01, 13:53
    • Gość: jojo Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.116.124.* 18.11.01, 14:57
      Najlepszy batonik (moim zdaniem) to baton mięsny !
      Karczek faszerowany mielonym boczkiem (mniej tłusta wersja mielony indyk) i to wszystko upieczone
      w "rękawie" z dodatkiem ziółek.
      Pyszota. Do tego chrzanik itp. i zimne piwo. SUPER.
    • Gość: maam Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.acn.waw.pl 18.11.01, 20:53
      Najlepszy batonik to twardy betonik
      • Gość: mtb Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 21:38
        jak jest nieprzeterminowany to też dobrze. Aaaa... i co do tofii, niezłe są
        Grześki toffi!
        • quak Re: najlepszy batonik ;))))))) 19.11.01, 10:42
          Grześki - owszem - ale tylko klasyczne i w opakowaniu z ząbkowanymi brzegami i z długą datą
          przydatności do spożycia
    • Gość: kb Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 22.04.02, 14:34
      Kinder Bueno
      • Gość: nube Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 15:03
        I Kinder, i Grześki, i Picnic, i Princessa orzechowa, i Prince Polo cappucino,
        i...
        Pozdrowienia
        nube
        • Gość: Mała Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 22.04.02, 15:15
          Grześki TOFFI!!!!!!!!!!!!! i Kinder Bueno!!!!! i jeszcze raz Kinder
          Bueno!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: nube Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 15:29
            I Kinder Bueno do oporu!!!
            Smacznego!!!
            nube
          • Gość: nube Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 15:36
            ...albo do pełna!!!
            Jeszcze raz smacznego :-)
            nube
            • Gość: Mała Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 23.04.02, 08:25
              Dopiero teraz mogę powiedzieć dziękuję ponieważ przełknęłam ostatni kęs
              Kinderka, jadłam Kinderki całe wczorajsze popołudnie , całą noc i ...zaraz
              zacznę je jeść od nowa....i proszę się nie krępować tylko proszę się częstować,
              tylko szybciutko, szybciutko, bo zaraz nie będzie ................
              • Gość: nube Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 10:27
              • Gość: nube Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 10:42
                Sorki za pusty post. Coś się w bebechach komputera pokręciło.

A wracając do sprawy najważniejszej: ja mam w tej chwili okres abstynencji w
                jedzeniu batoników czekoladowych (z małymi skokami w bok w międzyczasie).
                Ostatnio zachorowałam na punkcie krówek. Ale już mi przechodzi.
                Co do wspomnianej abstynencji, niestety cała słodycz, choćby nie wiem jak
                dobra, zawarta w batonikach, znacząco wpływa na kształt mojej figury.
                Ale z drugiej strony raz się żyje, nieważne czy umrę grubsza czy chudsza, więc
                dzisiaj nastąpi w/w skok w bok i kupię sobie co najmniej (!) jednego Kindera
                Bueno, i może jeszcze Grześka, i...
                Smacznego
                Pozdrowienia
                nube
                • Gość: Mała Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 23.04.02, 11:53
                  No właśnie najgorsza jest abstynencja słodyczowa :-((((((((((( zazdroszczę
                  ludziom, którzy nie lubią słodyczy a z drugiej strony patrzę na nich jak na
                  "dziwadła":-)Bo jak można nie lubieć słodyczy???????????!!!!!!
                  • Gość: rz Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.uw.gov.pl 23.04.02, 14:10
                    moja wypowiedź będzie krótka:
                    głosuję na "no name" :}}

a może, hm... coby nie zakładać nowego wątku - wypowiedzielibyście się o
                    czekoladach?
                    • Gość: nube Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 15:10
                      Hmmm, czekolada, moja wielka i odwzajemniona (z powodu nabytych kalorii)
                      miłość...
                      Ostatnio nachętniej jadam mleczną Goplanę (chyba fioletowe opakowanie). To smak
                      mojego dzieciństwa.
                      nube:>
                    • Gość: Mała Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 23.04.02, 15:12
                      Czekolady !!!!!! Kiedyś Milka robiła taką mleczną z całymi orzechami
                      arachidowymi, najlepiej smakowała jak 3 minuty poleżała na słońcu - Niebo w
                      gębie. Wspomnienia. Teraz dobra jest taka mleczna z całymi orzechami laskowymi
                      tzw. czekolada z okienkiem. Ogólnie to uważam , że czekolada jest zbędnym
                      dodatkiem do tych orzeszków laskowych. No i jeszcze z nadzieniem truskawkowym
                      Wedla i wszystkie Milki, oooooooooooooooooooo ide coś zjeść....
                      • Gość: Hamster Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 23.04.02, 15:28
                        Gość portalu: Mała napisał(a):

> Czekolady !!!!!! Kiedyś Milka robiła taką mleczną z całymi orzechami
                        > arachidowymi, najlepiej smakowała jak 3 minuty poleżała na słońcu - Niebo w
                        > gębie. Wspomnienia. Teraz dobra jest taka mleczna z całymi orzechami laskowymi
                        > tzw. czekolada z okienkiem. Ogólnie to uważam , że czekolada jest zbędnym
                        > dodatkiem do tych orzeszków laskowych. No i jeszcze z nadzieniem truskawkowym
                        > Wedla i wszystkie Milki, oooooooooooooooooooo ide coś zjeść....

Jestescie ZBOCZENI !!! :-)))

• Gość: Mała Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 23.04.02, 15:30
                          Nie zapytam się dlaczego!!!!
                        • Gość: nube Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 15:50
                          Ja też nie zapytam.
                          Przecież wiadomo, że wszyscy są w jakimś stopniu zboczeni. ;-)
                          A ty Hamster, jakie masz odchyły?
                          Pozdrowienia
                          nube
                          • Gość: Hamster Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 24.04.02, 08:23
                            Gość portalu: nube napisał(a):

> Ja też nie zapytam.
                            > Przecież wiadomo, że wszyscy są w jakimś stopniu zboczeni. ;-)
                            > A ty Hamster, jakie masz odchyły?
                            > Pozdrowienia
                            > nube

Ja, hmmmm. Szaszlyk z grilla lub karczek, musztardka, chlebek i zimny Zywiec :-)))
                            Ech, cieplo sie robi , lato sie zbliza i nadchodza te piekne czasy grillowania :-
                            ))
    • jello_b Re: najlepszy batonik ;))))))) 23.04.02, 15:41
      3 Bit. zwłaszcza duży :-)
      • dm_ Re: najlepszy batonik ;))))))) 23.04.02, 18:38
        ja uwilbiam kinder delice, kocham.....
        :((((((

Uwielbiam tez czelokade z nadzieniem likierowym ;) :(
        buu
    • Gość: bmp Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: green.d* / 10.9.60.* 13.05.02, 14:24
      twarda gorzka Wedlowska lub Wawel i niezmiennie tradycyjne Prince Polo (XXL)
    • Gość: Frog Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 213.77.1.* 13.05.02, 19:02
      ...ja tam lubie batony "Bajka" polecam, mozna je kupic w "Żabce" :))
    • Gość: Mała Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 14.05.02, 08:43
      Ciekawe czy pamiętacie takie batoniki - podróby snickersa - KLEKSY. Robili je w
      Kielcach, albo tylko je tu zawijali. To było juz dawno i chyba ich juz nie
      robia , ciekawe czy ktos z Was pamieta. W smaku były niezłe jak na "tamte
      czasy".
      • Gość: dm Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.multinet.pl / 195.117.92.* 14.05.02, 09:08
        Gość portalu: Mała napisał(a):

> Ciekawe czy pamiętacie takie batoniki - podróby snickersa - KLEKSY. Robili je w
        >
        > Kielcach, albo tylko je tu zawijali. To było juz dawno i chyba ich juz nie
        > robia , ciekawe czy ktos z Was pamieta. W smaku były niezłe jak na "tamte
        > czasy".

pamietam kleksy. Nia jadalam ich bo nei lubie tego typu batonow, ciagnace jakies
        fe.....nawet krowki zawsze prosze 'kruche':)
        • Gość: Mała Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 14.05.02, 09:34
          Najlepszej jakości to one nie były, ale były. A krówki to lubie "ciągutki" i
          kruchutkie też. Ale zeby były w 100% mleczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka