Gość: mtb IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 21:49 znów forum dział ajkby chciało a nie mogło więc proponuje kokursik: Jaki batonik jest najlepszy ? Snickers, MilkyWay, Mars , Grześki, czy co ? Pawełek ? Bounty ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.mancafe2.mancomplex.pl 18.11.01, 10:23 Grześki są najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.radiofama.com.pl 18.11.01, 10:45 Uwazam ze pawelek !!!! ten z nadzieniem tofi !!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 13:17 Gość portalu: Pawel napisał(a): > Uwazam ze pawelek !!!! ten z nadzieniem tofi !!!! > > pozdrawiam A co powiesz o pawełku o nadzieniu kakaowym.... Heh...Fu... Tfuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hocest Dove z carmelem- bomba (no text) IP: *.bbnplanet.com 18.11.01, 13:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.116.124.* 18.11.01, 14:57 Najlepszy batonik (moim zdaniem) to baton mięsny ! Karczek faszerowany mielonym boczkiem (mniej tłusta wersja mielony indyk) i to wszystko upieczone w "rękawie" z dodatkiem ziółek. Pyszota. Do tego chrzanik itp. i zimne piwo. SUPER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.acn.waw.pl 18.11.01, 20:53 Najlepszy batonik to twardy betonik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtb Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 21:38 jak jest nieprzeterminowany to też dobrze. Aaaa... i co do tofii, niezłe są Grześki toffi! Odpowiedz Link Zgłoś
quak Re: najlepszy batonik ;))))))) 19.11.01, 10:42 Grześki - owszem - ale tylko klasyczne i w opakowaniu z ząbkowanymi brzegami i z długą datą przydatności do spożycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kb Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 22.04.02, 14:34 Kinder Bueno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 15:03 I Kinder, i Grześki, i Picnic, i Princessa orzechowa, i Prince Polo cappucino, i... Pozdrowienia nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 22.04.02, 15:15 Grześki TOFFI!!!!!!!!!!!!! i Kinder Bueno!!!!! i jeszcze raz Kinder Bueno!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 15:29 I Kinder Bueno do oporu!!! Smacznego!!! nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 15:36 ...albo do pełna!!! Jeszcze raz smacznego :-) nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 23.04.02, 08:25 Dopiero teraz mogę powiedzieć dziękuję ponieważ przełknęłam ostatni kęs Kinderka, jadłam Kinderki całe wczorajsze popołudnie , całą noc i ...zaraz zacznę je jeść od nowa....i proszę się nie krępować tylko proszę się częstować, tylko szybciutko, szybciutko, bo zaraz nie będzie ................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 10:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 10:42 Sorki za pusty post. Coś się w bebechach komputera pokręciło. A wracając do sprawy najważniejszej: ja mam w tej chwili okres abstynencji w jedzeniu batoników czekoladowych (z małymi skokami w bok w międzyczasie). Ostatnio zachorowałam na punkcie krówek. Ale już mi przechodzi. Co do wspomnianej abstynencji, niestety cała słodycz, choćby nie wiem jak dobra, zawarta w batonikach, znacząco wpływa na kształt mojej figury. Ale z drugiej strony raz się żyje, nieważne czy umrę grubsza czy chudsza, więc dzisiaj nastąpi w/w skok w bok i kupię sobie co najmniej (!) jednego Kindera Bueno, i może jeszcze Grześka, i... Smacznego Pozdrowienia nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 23.04.02, 11:53 No właśnie najgorsza jest abstynencja słodyczowa :-((((((((((( zazdroszczę ludziom, którzy nie lubią słodyczy a z drugiej strony patrzę na nich jak na "dziwadła":-)Bo jak można nie lubieć słodyczy???????????!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rz Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.uw.gov.pl 23.04.02, 14:10 moja wypowiedź będzie krótka: głosuję na "no name" :}} a może, hm... coby nie zakładać nowego wątku - wypowiedzielibyście się o czekoladach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 15:10 Hmmm, czekolada, moja wielka i odwzajemniona (z powodu nabytych kalorii) miłość... Ostatnio nachętniej jadam mleczną Goplanę (chyba fioletowe opakowanie). To smak mojego dzieciństwa. nube:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 23.04.02, 15:12 Czekolady !!!!!! Kiedyś Milka robiła taką mleczną z całymi orzechami arachidowymi, najlepiej smakowała jak 3 minuty poleżała na słońcu - Niebo w gębie. Wspomnienia. Teraz dobra jest taka mleczna z całymi orzechami laskowymi tzw. czekolada z okienkiem. Ogólnie to uważam , że czekolada jest zbędnym dodatkiem do tych orzeszków laskowych. No i jeszcze z nadzieniem truskawkowym Wedla i wszystkie Milki, oooooooooooooooooooo ide coś zjeść.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 23.04.02, 15:28 Gość portalu: Mała napisał(a): > Czekolady !!!!!! Kiedyś Milka robiła taką mleczną z całymi orzechami > arachidowymi, najlepiej smakowała jak 3 minuty poleżała na słońcu - Niebo w > gębie. Wspomnienia. Teraz dobra jest taka mleczna z całymi orzechami laskowymi > tzw. czekolada z okienkiem. Ogólnie to uważam , że czekolada jest zbędnym > dodatkiem do tych orzeszków laskowych. No i jeszcze z nadzieniem truskawkowym > Wedla i wszystkie Milki, oooooooooooooooooooo ide coś zjeść.... Jestescie ZBOCZENI !!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 23.04.02, 15:30 Nie zapytam się dlaczego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 15:50 Ja też nie zapytam. Przecież wiadomo, że wszyscy są w jakimś stopniu zboczeni. ;-) A ty Hamster, jakie masz odchyły? Pozdrowienia nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 24.04.02, 08:23 Gość portalu: nube napisał(a): > Ja też nie zapytam. > Przecież wiadomo, że wszyscy są w jakimś stopniu zboczeni. ;-) > A ty Hamster, jakie masz odchyły? > Pozdrowienia > nube Ja, hmmmm. Szaszlyk z grilla lub karczek, musztardka, chlebek i zimny Zywiec :-))) Ech, cieplo sie robi , lato sie zbliza i nadchodza te piekne czasy grillowania :- )) Odpowiedz Link Zgłoś
jello_b Re: najlepszy batonik ;))))))) 23.04.02, 15:41 3 Bit. zwłaszcza duży :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: najlepszy batonik ;))))))) 23.04.02, 18:38 ja uwilbiam kinder delice, kocham..... :(((((( Uwielbiam tez czelokade z nadzieniem likierowym ;) :( buu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmp Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: green.d* / 10.9.60.* 13.05.02, 14:24 twarda gorzka Wedlowska lub Wawel i niezmiennie tradycyjne Prince Polo (XXL) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frog Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 213.77.1.* 13.05.02, 19:02 ...ja tam lubie batony "Bajka" polecam, mozna je kupic w "Żabce" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 14.05.02, 08:43 Ciekawe czy pamiętacie takie batoniki - podróby snickersa - KLEKSY. Robili je w Kielcach, albo tylko je tu zawijali. To było juz dawno i chyba ich juz nie robia , ciekawe czy ktos z Was pamieta. W smaku były niezłe jak na "tamte czasy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: *.kielce.multinet.pl / 195.117.92.* 14.05.02, 09:08 Gość portalu: Mała napisał(a): > Ciekawe czy pamiętacie takie batoniki - podróby snickersa - KLEKSY. Robili je w > > Kielcach, albo tylko je tu zawijali. To było juz dawno i chyba ich juz nie > robia , ciekawe czy ktos z Was pamieta. W smaku były niezłe jak na "tamte > czasy". pamietam kleksy. Nia jadalam ich bo nei lubie tego typu batonow, ciagnace jakies fe.....nawet krowki zawsze prosze 'kruche':) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: najlepszy batonik ;))))))) IP: 195.117.18.* 14.05.02, 09:34 Najlepszej jakości to one nie były, ale były. A krówki to lubie "ciągutki" i kruchutkie też. Ale zeby były w 100% mleczne. Odpowiedz Link Zgłoś