Gość: WŁAŚCICIEL FIRMY IP: *.infomax.com.pl 07.05.03, 23:40 Przecież ta decyzja to IDIOTYZM !!!! Za pieniądze za które do tej pory wynajmowałem halę o 18 dla pracowników mojej firmy po prostu coś sobie kupię ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: izka Re: Na wesele nie wynajmą IP: *.pu.kielce.pl 08.05.03, 07:32 Uważam, że to duży błąd. Szkoły w ten sposób sobie nieźle dorabiały i przynajmniej było widać, że się coś w nich robi. Miasto nie jest w stanie pokryć wszystkich potrzebnych wydatków w szkołach. Wszyscy o tym wiedzą. .... Przepraszam, niektórzy jednak żyją marzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Na wesele nie wynajmą IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 07:57 Gość portalu: izka napisał(a): > Uważam, że to duży błąd. Szkoły w ten sposób sobie nieźle > dorabiały i przynajmniej było widać, że się coś w nich robi. > Miasto nie jest w stanie pokryć wszystkich potrzebnych wydatków > w szkołach. Wszyscy o tym wiedzą. .... Przepraszam, niektórzy > jednak żyją marzeniami. Oj! Przecież Pan Prezydent, jeżeli poproszą, da pieniądze. Z małym jednak zastrzeżeniem: "...ale przecież szkoły mogą nadal zarabiać wynajmując pomieszczenia na cele edukacyjne". Ciekawe czy można będzie wynająć na np. kurs "Jak kulturalne spożywać alkohol - ćwiczenia praktyczne" lub "Praktyczna nauka seksu" itp. Ja jednak czekam na fundusze z Unii, za które zrobimy ze szkołami i w szkołach wszystko co zechcemy. Pan Prezydent obiecał, że przygotuje odpowiednie projekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Świątynia i kapłani? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 07:45 A czy kapłani w tej świątyni, o której mówi Pan Prezydent mogą oliwić? Np. z okazji zabaw i dyskotek szkolnych, Dnia Nauczyciela, rad pedagogicznych, imienin itp. okazji. Nieraz odbywa się to na oczach uczniów. Czy jest to bezczeszczenie świątyni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Kurator smolił? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 12:47 Ciekawe, czy osoby sprawujące funkcję kuratora oświaty w Kielcach np. Panowie Ryszard Kasperek i Andrzej Sygut smolili kiedyś w świątyni. A może jeszcze teraz zdarza im się smolić? Odpowiedz Link Zgłoś
grejon Re: Na wesele nie wynajmą 08.05.03, 09:42 Jaaassneee!! Pewnie jacyś jego znajomi mają restaurację i chcą żeby tam były organizowane wesela! Hipokryzja naszych władz nie zna granic! Odpowiedz Link Zgłoś
jgalka Re: Na wesele nie wynajmą 08.05.03, 12:02 Co za idiotyzm. Albo wzial od restauratorow, albo biskup kazal. Kielce to taki osrodek naukowy ze od imprez naukowych drzwi sie nie beda zamykaly. Teraz drogie dzieciaczki bedzie glodniej ale po Bozemu. Lubawskiemu dziekujcie Ducha nie gascie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Kolejna decyzja do dupy Lubawskiego! IP: *.crowley.pl 08.05.03, 11:21 Ciekaw jestem, czy Lubawski faktycznie bedzie dawal pieniadze szkolom tak jak zapowiedzial. Od tej decyzji bije taki kretynizm, ze az szkoda o tym pisac! Pewnie Lubawki zgodzilby sie, gdyby w niedziele w szkolach zaczely odbywac sie kolka ropzancowe, bo na to Ryczan z pewnoscia by mu pozwolil. Lubawski! Ponawiam apel: Wynos sie z KIELC, bo boje sie co bedzie dalej! Odpowiedz Link Zgłoś