miska71 10.04.07, 16:41 Prosze polecic mi dobrego pediatre w Kielcach... obecnie prowadzi nas Domagala ale wolalabym kogos kto ma wiecej czasu dla pacjentow... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wera Re: Pediatra Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 17:59 polecam dr Parzałka. zawsze trafne diagnozy,skuteczne leczenie i ... ciepłe spojrzenie zza okularów na pacjenta nawet najbardziej zapłakanego. Opanowanie, profesjonalizm i doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWO Re: Pediatra Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 20:03 Precz z autoreklamą !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danika Re: Pediatra Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 20:13 Dr. Obarzanowski-nie ma lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
miska71 Re: Pediatra Kielce 10.04.07, 22:32 Obarzanowski to zdaje sie alergolog? Ja poszukuje pediatry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Pediatra Kielce IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 10.04.07, 22:37 Miśka, a poszukujesz pediatry prywatnie czy państwowo? Jeśli państwowo (czyli w godzinach pracy przychodni, bez wizyt domowych), to bardzo polecam dr Kotwę-Siwoń z przychodni przy ul. Pocieszka Odpowiedz Link Zgłoś
anin5 Re: Pediatra Kielce 10.04.07, 22:56 paDstwowo-dr Siwon -Pocieszka. Bardzo sympatyczna pani doktor,dokladna,dociekliwa,lubiana przez dzieci.ODPOWIEDNI CZLOWIEK NA ODPOWIEDNIM MIEJSCU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ello Re: Pediatra Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 23:07 polecam zastepce dr domagały dr bańska urbanek czy odwrotnie przyjmuje na waligóry naprzeciwko mc'donaldsa. zawsze ma czas i co najwazniejsze jestrównie dobra jak domagała - prowadzi mojego synka od 5 lat i jestem bardzo bardzo z niej zadowolona.a jak trafiłam na nia dr domagała jak zwkle miał przyjechac "zaraz" tylko to jego zarz trwało 5 godzin i w koncu pojechała na langiewicza. i synkiem zajełą sie jego zastepca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanka Re: Pediatra Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 23:11 A ja polecam dr Guzik, naprawdę cudowna osoba i wspaniały pedriatra. Przyjmuje na Lecha i na Karczówkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiek Re: Pediatra Kielce IP: 195.116.245.* 11.04.07, 10:37 polecam dr Szczukockiego. Kiedyś bardzo dobra była dr Kubik na Dalekiej, ale już jej tam nie ma, może ktoś wie czy gdzieś jeszcze przyjmuje w tej chwili? Odpowiedz Link Zgłoś
miska71 Re: Pediatra Kielce 13.04.07, 20:51 Szczukociekiego polecalo mi juz kilka osob... W Bilczy poza Domagala przyjmuje tez jakas pani doktor, chyba Wojtak - podobno bardzo fajna i kompetentna... Bylismy u Chamerskiej - mila, ma super podejscie do dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś