Dodaj do ulubionych

Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 12:48
Blaugrana wygrywa i będzie walczyć o mistrza! Żelazko się rozkręca! Mój typ
na pierwszą piątkę: 1. Blaugrana, 2. Becher, 3. Sporting, 4. PC-Tech, 5.
Siódemka.
Obserwuj wątek
    • Gość: adi. Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 13:56
      1 miejsce rozegraja miedzy soba zespoly PC TECHU siodemka i becher no i moze
      sporting dolaczy do tej grupy. Blaugrana nie ma szans nawet na "pudlo
      zobaczycie ze to sie sprawdzi. ogolnie organizacja turnieju na dobrym poziomie,
      chociaz stan siatek na bramkach moglby byc troche lepszy.pozdrawiam
    • Gość: Anonim Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:14
      Becher jest dobry ma najlepszy sklad chyba i wygraja lige. Odmlodzony sklad i
      wysoka technika to atuty tego zespolu.
      • Gość: kibic Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:20
        i ma Robka :-)
        • Gość: hyhyhyhy Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 17.04.07, 15:02
          + dobra obrona i słaby łyczek z Piasta :p
        • Gość: Akademia Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 15:02
          Z tego co wiem nowe siatki będą niebawem. Stare i nowe nie przeszkodzą
          Becherowi w wygraniu tej ligi. Na mecie Becher będzie miał 10 punktów przewagi
          nad Blaugraną. Typ: 1. Becher, 2. Blaugrana, 3. KSM Team, 4. PC-Tech, 5.
          Siódemka, 6. Karakal, 7. FC Corona, 8. Absolut, 9. Sporting, 10. Piast, 11. e-
          inga.pl, 12. Real II, 13. Barwa, 14. Ruch, 15. FC Czarnów, 16. Transpom, 17. FC
          Biesak, 18. Akcesoria. Królem strzelców zostanie Grzesiek Biela z Bechera,
          najlepszym bramkarze Michał Słaby z Bechera, najlepszym zawodnikiem Artur
          Dulnik z Bechera. Becher wygra Puchar Ligi, potem turniej Famy, Topsportu.
          • desperat10 Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) 17.04.07, 20:30
            Morze becher jeszcze misztrzostwo swiata zdobedzie ale jaja nie moge
            hahhahahahah i mistrzostwo polski hahahahah jestescie za pewni siebie i jak
            bedziecie na 3 miejscu to bedzie dobrze
    • Gość: Jędruś Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 15:07
      Racja, Becher wygra, a o tytuł będzie walczyć z Blaugraną. Troszkę niedoceniany
      jest nasz szkolny kolega Piotruś Adamiec, a on może grać wszędzie - na bramce,
      w obronie, w ataku, a za Bechera i tego Roberta od nich dałby sobie jaja odciąć.
      • Gość: obserwator Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.netcity.pl 17.04.07, 15:42
        Zawodnicy Bechera zdobądą wszystkie nagrody i wygraja wszystkie turnieje:
        Puchar Ligi, potem turniej Famy, Topsportu, Mistrzostwa okolicznych wsi i
        wiosek, Mistrzostwa Polski, Europy, a nawet Swiata i okolic. Pittbul zostanie
        prezesem FIFA, a ojciec dyrektor bedzie grał w reprezentacji Brazylii.
        Ludzie co wy piszecie!!!!
        • Gość: Johny Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.eranet.pl 17.04.07, 17:05
          Wesoło jest, a komuś wiosenne promienie słońca zaszkodziły, i to bardzo,
          bardzo. Ale najważniejsze, że się wszyscy dobrze bawią. A ligę i tak wygra
          Blaugrana. Pzdr dla Dawida Iwanka.
    • Gość: Hieronim Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 17:09
      Super, że jest taka liga. A czy ją wygra Becher, czy SIódemka, czy Sporting nie
      ma takiego znaczenia. Bo i tak wygra ten, co będzie pierwszy w tabeli.
      Pozdrawiam wszystkich zawodników FC Czarnów. Byliście wielcy w meczu z
      koperkami z ingi. Szokująca jest skuteczność Pitbula, to chyba jakiś sen.
    • Gość: lysy Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:42
      moim zdaniem wygra Blaugrana. Obserwowałem ich gre w poniedzialek i bylem pod
      wrazeniem. Wporzadku chlopaki ktorzy gdzies kopia w ligach,maja pojecie, nie
      pajacuja i spokojnie sobie graja i beda wygrywac. Troszke szwankuje defensywa
      ale z meczu na mecz jest coraz lepiej :) pozdro dla chlopakow. a co do turnieju
      to piekna sprawa. szacunek dla organizatora
      • Gość: Toro Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:29
        Szacunek dla Blaugrany i Sportingu. Tym drużynom życzę wygranej w lidze i
        dalszego kulturalnego zachowania. A najgorsze chamstwo to FC Corona. Brak
        kultury i jeszcze wyglądają jak zbieranina spod monopolowego.
        • Gość: gracz Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.tkdami.net 17.04.07, 23:46
          tak leszczu to zagraj sobie przeciwko coronie, co do hamstwa to sie musze
          zgodzic ale w kazdym zespole ktos jest bardziej nerwowy a kto inny mniej wiec
          nie musisz od razu wszystkich obrazac bo to swiadczy o twoim hamstwie!!! ty
          pewnie wygladasz jak panienka spod filharmonii, smieszny jestes!
          • Gość: kibic Zgody i Kosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 00:01
            Jestem bardzo ciekaw jakie zespoły maja tzw. kosy i zgody z druzyn które
            startuja w tej lidze. Z tego co wiem to kosy to napewno Sporting-Siódemka
            zgody Pc-Tech - Becher. Prosze o wpisywanie innych przykładów
            • Gość: Pablo Re: Zgody i Kosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 09:09
              Trudno mieć zgodę z Coroną, skoro oni piszą hamstwo przez h!!! Gram w jednym z
              zespołów, z dolnej połówki tabeli i uważam, że Corona to jedna z gorzej
              zachowujących się drużyn turnieju. To typowe buraki, szczególnie bramkarz. Za
              największych cwaniaczków uważam Siódemkę, strasznie lansuje się także Piast
              Bocianek. Najbardziej w porządku i z klasą są zespoły PC-Techu, Bechera i
              Sportingu, ale pod warunkiem, że nie gra z Siódemką.
              • Gość: zgody Re: Zgody i Kosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 13:22
                Zgody to Sporting- Blaugrana , a kosy Sporting - Siódemka
    • Gość: Filip Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 09:57
      Kosy: Absolut-Siódemka, Piast-kSM?, inga-Akcesoria. Zgody; Becher-PCTech, Ruch-
      SIódemka, Blaugrana-Biesak?
      • Gość: jan Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.chello.pl 18.04.07, 10:03
        Chyba chcecie za bardzo nadmuchac ten balon......tylko po co??
        • Gość: Misiek Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:12
          Najważniejsze, że się gra i o to chodzi. A forum i tak nie ma znaczenia, bo to
          zabawa dla anonimów takich jak ja czy Jan. Po prostu z nudów tu piszemy. Jeśli
          już miałbym typować to na mistrza stawiam Blaugranę.
          • Gość: jan Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.chello.pl 18.04.07, 10:30
            Zgadzam sie,z ta roznica tylko ze ja czy Ty nie obrazamy,wyzywamy lub wyglaszamy
            sądów o ludziach ktorych widzimy raz na tydzien na boisku,i tak na prawde ich
            nie znamy w wiekszosci......szkoda.To się nazywa podstawowy błąd
            atrybucji...........
            • Gość: no Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:47
              czytam was i myślę że aborcja was ominęła
          • Gość: kibic Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.tkdami.net 18.04.07, 10:53
            fajnie ze liga jest dosyc wyrownana, na dzis okolo 7 druzyn ma jeszcze szanse
            na zwyciestwo, ciekawe sa pojedynki miedzy czolowymi zespolami choc prawie
            kazda z tych druzyn stracila kilka punktow ze slabszymi. a do zachowania mozna
            miec troche zastrzezen lecz nie zapominajmy ze gramy w pilke, kazdemu zalezy na
            zwyciestwie, sedzia czasami moze sie pomylic, ale to nie znaczy ze ktos jest
            chamem czy nie, z reszta jarek juz na swojej stronce potrafi subtelnie
            zaznaczyc kto przesadza. pozdrowienia dla wszystkich graczy, kibicow, i
            oczywiscie studentek wsh ktore czesto obserwuja nasze mecze;-)
            • Gość: Robson Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 11:17
              Kielecki Futbol to nie jest strona Jarka, nią rządzi kto inny. Jarek podsyła
              info o turniejach jemu, wiem o tym dobrze, od chłopaków z Absoluta.
              • Gość: cin Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.chello.pl 18.04.07, 11:38
                Nie masz racji.Jarek odpowiada za tresci ktore sa na stronie.Za strone
                techniczna ( czyli wrzucanie na internet :D ) jest odpowiedzialny ktos inny.
                • Gość: Cinu Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 11:45
                  Pozdrawiam chłopaków z Absoluta!!!!!!!! Szczególnie Wajdę, bo jeździ za
                  kadrą!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Euro Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 11:44
      Mamy Euro 2012!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Polska Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 11:46
        Kielczanie najważniejsze jest to że dostaliśmy ME.
    • Gość: Absolut gracz Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:53
      Dziś jak wygramy mecz na Wiosennej Lidze to z dedykacją dla organizatorów Euro
      2012. POLSKA!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: normalll Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:41
      Pozdrawiam zawodnikow blaugrany, a także THC WARRIORS!! Szkoda ze nie grają w
      lidze jako jedna druzyna, a ich zawodnicy rozproszyli sie po druzynach
      Blaugrany, Bechera, i Absoluta... Mam nadzieje ze jeszcze chlopaki zagraja pod
      tą swietna nazwa THC bo przecież odnosili niemałe sukcesy.....
      • Gość: THC Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:41
        Wróci THC, wróci!!!!!!!!!!! Na Famę!!!!!
    • Gość: Niezawisły kibic Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:28
      Liga jest świetna, wysoki poziom i świetna atmosfera, a przy tym duże emocje no
      i dobra zabawa.
      Kosy? Zgody?
      Hmm z kos to pewnie Siódemka-Absolut, KSM - Piast, Siódemka-Sporting. Zgody
      Siódemka-Ruch, FF Real II-Ruch(?), Becher-PCTech(?).
      • Gość: Hools Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 15:09
        Nie ma zgody Bechera ze Sportingiem? Jestem ciekawy, bo zauważyłem że się te
        drużyny lubią. A FC Corona za dawną Wietrznię to ma chyba kosy z Becherem, PC-
        Techem, Siódemką. A największe ogórki grają w indze.
        • Gość: lukas$ Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 18.04.07, 15:26
          Dokładnie, uważam, że Corona sama w sobie nie ma sobie niesprzyjających drużyn, wszelkie kosy są efektem starej Wietrzni, którą Corona wchłonęła do siebie...
          • Gość: Mini Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 15:29
            Czrek Cieślak jest w porządku. Niestety, musi grać z takimi burakami... Ale
            niech gra, bo o to chodzi.
          • Gość: Kibic Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.tkdami.net 18.04.07, 15:38
            Obserwujac lige rzeczywiscie mozna doszukac sie ze niektore druzyny za soba nie
            przepadaja. Na szczescie wszystko mozemy udowodnic sobie na boisku. Po
            ostatnich meczach na faworyta urasta siodemka, maja szeroki sklad i poukladany
            zespol. Szacunek dla Marcina Dziarmagi, malo kto traktuje go powaznie a
            skubaniec troszke bramek nastrzelal! Pozdrowienia dla wszystkich druzyn, niech
            wygra lepszy.
            • Gość: Fc corona Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.tkdami.net 18.04.07, 15:41
              Widze ze za nami nie przepadaja. Bez kitu troche typy od nas przesadzaja,
              ciekawe dlaczego tak tej wietrzni ludzie nie trawili?
              • Gość: luka$ Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 18.04.07, 16:03
                Wyczuwam ironie nic więcej...

Bo jak sie zachowywała Wietrznia, każdy kto grał, albo kibicował, widział...
                • Gość: Mistrzu Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 16:15
                  Nie przesadzajmy, nie lepiej zachowuje się teraz Piast Bocianek. A w Wietrzni
                  jest może dwóch oszołomów którzy psują reputację. Pozdrawiam Becher.
                  • Gość: Łukasz K. Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 17:01
                    Sami nie potraficie w piłke grać, tylko głupie komentarze pisać. Wyjdzcie jeden
                    z drugim na boisko to zobaczymy czy dalej tacy twardzi będziecie??? Jak nie
                    macie pojęcia o piłce to lepiej sie FIFA pobawcie OSZOŁOMY!!!!!
                  • Gość: Krzysiek Ł. Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: 83.28.219.* 18.04.07, 17:08
                    Mini ; Mistrzu ; Luk@s jesteście BEZNADZIEJNI!!!!!
                  • Gość: Krzysiek Ł. Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: 83.28.219.* 18.04.07, 17:08
                    • Gość: Kamil Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 17:19
                      sam jesteś ciniasie beznadziejny, odzywa sie ten, co pyskuje na meczach,
                      zamiast grać. Skończcie płakać i faulować, a zacznijcie grać fair, jeżeli
                      potraficie
                      • Gość: Łukasz K. Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 17:46
                        Piszcie co chcecie. I tak wszystko wyjdzie na boisku!!! I dlatego ta gra jest
                        EXTRA. Zero niedomówień i nieporozumień.
                        Pozdrawiam wszystkich "PRAWDZIWYCH" zawodników!!!!
                        • Gość: Jurki Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:22
                          Bujajcie się wszyscy. Najważniejsze jest boisko, nie wasze wywody. Dziś
                          Sporting przegrał 2 mecze, KSM wygrał 2 i idzie na mistrza.
                          • Gość: AgentXXX Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 22:22
                            Widzieliscie warunki meczu Absolut - KSM?? Tragedia... Grad i ciemność, piłka i
                            beton śliskie jak nie wiem co. A KSM na mistrza?? Nie ma mowy z taką grą. Ledwo
                            absolut ograli....
                            • Gość: OKO Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.eranet.pl 18.04.07, 22:33
                              Grusznis, Ty nie płacz, za grę się weź. Sędzia się pytał Twojego kapitana to
                              chciał grać.
                            • Gość: OKO Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.eranet.pl 18.04.07, 22:35
                              Warunki były ciężkie, ale takie same dla obu drużyn. Więc nie płaczcie typki z
                              Absoluta. Sen z meczu z Siódemką się skończył i już nie potraficie się bronić.
                              • Gość: janusz Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.chello.pl 18.04.07, 23:27
                                Ostatnie mecze sa wlasnie przykladami na to ze wq tej lidze kazdy z kazdym moze
                                zarowno przegrac jak i wygrac.......przyklady Blaugrany,Siódemki,Sportingu mówią
                                same za siebie.Pozdrawiam
    • Gość: Z boku Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 08:30
      Sporting znowu popełnił błąd stawiając na grupę wypalonych ludzi typu Szopen
      czy Staniec. Oni sobie wybierają mecze w których chcą grać dlatego przychodzą
      porażki z ekipami klasy Barwy czy Transpomu. Sporting nie ma szans na mistrza,
      bo mimo stosunkowo szerokiej kadry brakuje mu zdolnej młodzieży. Ten Adrian
      którego mają jest przesłaby, nie umie przyjąć piłki, nie myśli i jest słabszy
      niż niejaki Pitbul. Kruku się musi poważnie zastanowić nad przyszłością drużyny.
    • Gość: Fan Blaugrany Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 09:23
      Szokujące co zrobił wczoraj SPorting. Niestety, wyszło im opieranie się na
      czwartoligowcach typu Dominik Staniec. Ten gwiazdorek odmówił Krukowi występu
      tłumacząc że zabronił mu trener Orlicza... Śmiech. Śmieszny Dominik będzie się
      do końca kariery kopał po czole w Suchedniowie. Za rok mu podnosą stypendium z
      200 do 220 zł to zarobi na nowy dom i samochód. DLa wszystkich drużyn:
      Uważajacie za czwartoligowców i piątoligowców. Blaugrana też musi się pilnować,
      bo póki mają jakieś warunki jest OK. Ale jak coś się pogorszy opuszczą zespół.
      • Gość: janek Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.chello.pl 19.04.07, 09:34
        Mysle ze to raczej zalezy od mentalnosci danego czlowieka i przywiazania do
        zespolu.Z calym szacunkiem dla Sportingu ale kazdy wie ze jest to taka armia
        zaciezna,wielu dobrych graczy ale kazdy z innej parafii i nie kazdy przyklada
        sie tak jak nalezy do gry.Jest klilka druzyn ktore tworza takie zgrane paczki i
        mysle ze to duzo daje.
        • Gość: Łukasz Szostak Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 14:17
          Jestem zbulwersowany tym co napisał Janek. Jetsem kibicem SPortingu od lat
          kilku, jeździłem z tym zespołem na mecze Pucharu Polski, chodziłem na ligę firm
          i wkurzyłem się, że zawodnik nowej drużyny śmie nazywać kogoś armią zacieżną.
          To jest nie fair. Poznaj najpierw historię Sportingu, potem napisz coś
          sensownego.
        • arturjanek JANEK 19.04.07, 15:09
          Siema Jestem Z Blaugrany.Nie Uczestnicze w Dyskujach Na Tym Forum,Bo mnie to
          nie rajcuje za bardzo.Wypowiadam sie teraz tylko i wylacznie dlatego,ze dzwonia
          do mnie ludzie z pretensjami odnosnie textu "Janka".Nie wiem kto to jest,ale
          napewno nie jestem to Ja,bo Ja nikogo nie obsmarowuje i wogole jak moglbym
          zabierac glos o meczach Sportingu,ktore przegrali,skoro mnie nawet na nich nie
          bylo!!Pozdrowiena Dla Wszystkich Normalnych Ludzi.Wyjdzcie na boisko i
          Zajmijcie Sie Gra,a jak juz chcecie sie wypowiadac to prowadzcie konstruktywna
          dyskusje lub powiedzcie cos komus prosto w twarz a nie slijcie anonimy. Visca
          El Barca PzDr
      • Gość: blaugrana Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 13:18
        Blaugrana nie musi się pilnować , ponieważ atmosfera panująca w naszej drużynie
        śmiem twierdzić jest najlepsza w całej lidze. Ludzi których zebrał Paweł znają
        się od wielu lat i co najważniejsze są bardzo dobrymi kumplami. Nie gramy dla
        koszulek , czy innych rzeczy lecz dlatego ,że jesteśmy ambitni i chcemy wygrywać.
        • Gość: Kibic Sportingu Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 14:10
          Janek nie masz racji, z armii zaciężnej w SPortingu to może jest dwóch
          zawodników. Plaga kontuzji dopadła zespół Jarka. Jeśli nie wiesz to bramkarz
          gra w Sportingu non stop, Artek Żońca też, Szopen z przerwami od ponad 10 lat,
          Żaba podobnie. JAk możesz nazywać ich armią zaciężną?
      • Gość: blaugrana Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 15:28
        chyba tak do końca nie jesteś fanem Blaugrany skoro piszesz ,że chłopaki grają
        tylko dlatego że w drużynie jest ok a jak się coś popsuje to opuszczą zespół .
        To co sugerujesz ,że grają tylko , bo mają dobrego sponsora? jak na fana trochę
        mało wiary :/
        • Gość: kibic Re: Wyniki Czwartkowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 20:30
          Jesli ktos zna wyniki dzisiejsze byłbym wdzeczny jak by napisał
          z góry dzieki
          • Gość: ,. Re: Wyniki Czwartkowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 21:06
            Ja znam tylko cztery pierwsze:
            RUCH SA - TRANSPOM 5-3
            TRANSPOM - BECHER 2-4
            BECHER – E-INGA.PL - Becher wygrał, ale nie pamiętam dokładnego wyniku.
            RUCH SA - ABSOLUT 2-0

pozdro ;)
            • Gość: Piotro Re: Wyniki Czwartkowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 21:12
              Transpom-KSM 3-4
              Inga-Absolut 1-2
              inga-KSM 2-4, słab mecze jak cholera
              PZdr dla Blaugrany.
    • Gość: Normalny Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 21:57
      dziś dwa mecze chyba wygrał becher, ale troche się męczył, mają za małą ławke
      rezerwowych. E - inga ma co raz lepszy skład, wierze, że będą grali z każdym
      meczem lepiej. Szkoda Transpomu, któremu dziś mało brakło, by wywalczyć punkty.
      Pozdrawiam uczestników.
      • Gość: Pikolo Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.eranet.pl 19.04.07, 23:34
        Becher zlekceważył ingę i miał nerwową końcówkę, a z Transpomem wygrał na
        luzie.
        • Gość: lukanyo Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (VIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 10:17
          moze nie tyle zlekcewazyli, co einga grała dobrze. Co raz czesciej Becher na
          mecze przychodzi w co raz mniejszym składzie, ostatnio chyba nawet z jakimś
          nowym bramkarzem. Mogą nie wytrzymać trudów kolejnych meczy.

E-Inga dalej gra piach, ale walczy, z nowymi zawodnikami, co moze byc prognozą
          na przyszłość.

Ciekawa jest gra KSM Team, ale jakoś nie upatruje w nich mistrza, bo są za
          młodzi i brak doświadczenia moze ich zgubić.

Transpom jest słaby, ale walczy i szkoda, że wczoraj nikomu nie urwali punktów,
          bo na to zasłużyli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka