Gość: Mat3u5z IP: 82.160.55.* 09.05.07, 13:33 Witam która za szkół jest najlepsza ?? SUKCES Sprint Hit Expres Krzysztof ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Szkoły Jazdy IP: *.chello.pl 09.05.07, 17:03 Zaława (Śladowski) Podobno mają najlepszą zdawalność w Kielcach. Ja zdałem bez problemów za pierwszym razem (tak samo większość moich znajomych którzy chodzili do Załawy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Szkoły Jazdy IP: *.chello.pl 09.05.07, 17:04 Nie Śladowski a Siatkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Szkoły Jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 17:10 Ja polecac nie bede, bo nie mam w tym zadnego interesu, ale jak chcesz to popytaj o szkole A.Chudego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotka Re: Szkoły Jazdy IP: 193.24.202.* 09.05.07, 17:20 ja tez polecam Chudego, właśnie jestem w trakcie robienia kursu i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia9635 Re: Szkoły Jazdy 09.05.07, 22:35 ja uczęszczałam na kurs do Załawy moim instruktorem był p.Mirosław Siatkowski wiele mnie nauczył jestem kierowca od 3 lat i polecam kazdemu przyszłemu kierowcy tego własnie instruktora.Jest opanowany i ma poczucie humoru.Jego rady bardzo mi sie przydały.Dzieki temu jestem bardziej pewniejsza i uwierzyłam w swoje mozliwosci mimo ze miałam przerwy 5lat odwazyłam sie i uwielbam kierowac.Pozdrawiam p.Mirka. I polecam go instruktora sami sie przekonacie ze warto.Szkoła Jazdy Zaława przynosi szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Szkoły Jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 18:16 ja tez polecam Załawe, zdałem za pierwszym razem i jestem bardzo zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
natalia9635 Re: Szkoły Jazdy 09.05.07, 22:38 to nie chodzi o interes tylko o opinie.Wyrazenie zdania na dany temat wiele nie kosztuje.A rady sa cenne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Szkoły Jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 23:52 natalia9635 napisała: > to nie chodzi o interes tylko o opinie.Wyrazenie zdania na dany temat wiele nie > > kosztuje.A rady sa cenne. Ok, po prostu nie chcialem byc nachalny jak niektorzy. Znam sporo osob, ktore byly na kursie u A.CH sobie chwalily. W ich i mojej opinii dobrze uczy przepisow, bo uczy je rozumiec, jego krzyzowki sa juz slynne i czesto o nich slyszalem od innych osob. O co chozi? Np. zamiast tlumaczenia - tu mamy taka krzyzowke, 3 auta i znaki - bylo np. tutaj swoja furmanka z koniem jedzie kolega X (ja akurat mialem PoRD z Chudym jako przedmiot w szkole), a z tej strony jedzie wartburgiem kolega Y. Ktory ma pierwszenstwo? Co? Zle, Joziu, furmanka to nie jest pojazd silnikowy tylko wolnobiezny i ma czekac... I tak w tym tonie, generalnie jakos latwiej wchodzilo i lepiej zostawalo w pamieci niz sztywne regulki. Popytaj moze znajomych, pewnie ktos byl na kursie u niego to ci powie wiecej jak to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Szkoły Jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 23:54 Zapomnialbym > > kosztuje.A rady sa cenne. Trzy pincdziesiat poprosze. Albo kliknij w pajacyka: www.pajacyk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel Re: Szkoły Jazdy IP: *.chello.pl 09.05.07, 18:17 Ja wybrałem "ZAŁAWĘ"bo znajoma z WORD-u powiedziała, że mają najlepszą "zdawalność".Najskuteczniejszego instruktora też znam, ale teraz ma bardzo długie kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Szkoły Jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 18:39 Kończyłam Kurs u Załawy....Siatkowski jest bardzo chwalony....coprawda z nim nie jeżdziłem.....ale nie polecam K. Wolnego....jako człowiek jest w porządku... ale uczy jeżdzić, parkować, zawracać tam gdzie jest mały ruch, a najlepiej jak wogóle go nie ma. Parkowanie polegało na tym, że jechał ze mną najczęściej w jedno miejsce-możliwie pusty parking i najlepiej przy krawężniku albo gdzieś na osiedlu gdzie nie ma typowej jazdy, korków, mnormalnej sytuacji na drodze.....A póżniej na egzaminie troche to inaczej wyglada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akaka oj tumany! jakie to ma znaczenie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 18:24 barany? czy wam szufla w puste łby trzeba wiedze pakowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel Re: oj tumany! jakie to ma znaczenie? IP: *.chello.pl 09.05.07, 19:25 A Ty gieniuś???GRATULUJE!!!Pewnie na medycynie, prawie, budownictwie itd. też się znasz.JESZCZE RAZ GRATULUJĘ i wyrazy współczucia dla otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Szkoły Jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:49 To którą szkołę wybrać? bo juz sma nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eXpert Kup sobie hulajnogę. IP: 81.219.210.* 12.05.07, 17:19 Samochody nie są dla bab, wy na rowerach powinnyście po zamkniętych torach w hełmach jeździć! Do garów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Kup sobie hulajnogę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 22:55 sam sobie kup rowerek... pewnie wołasz "tato kup mi rowerek taki jak ma Felek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Kup sobie hulajnogę. IP: *.chello.pl 16.05.07, 12:19 Prostaków do pustaków!!!Mam nadzieję że świadomość kobiet rośnie.Jeśli masz już żonę to dojrzy do czego się nadajesz.Jeśli nie masz-to nadzieję, że trafi Ci się taka która pokarze gdzie Twoje miejsce. Nie takich chojraków znałam a teraz żonom majtki piorą!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Kup sobie hulajnogę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 10:54 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Kup sobie hulajnogę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 16:45 Mimo iz sama jestem kobieta, to podzielam zdanie forumowicza, niestety wiekszosc z przedstawicielek plci pieknej nie nadaje sie za kierownice...a dowody na to mam codzinnie jazdzac po miescie ..gdy widze kobiete za kierwonica sama staram sie ja ominac szerokim lukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
honorata251 Re: Kup sobie hulajnogę. 22.05.07, 23:17 Nie zgodze sie z tą opinia.Sama kiedys zaczynałas jezdzic i zapomniałas jak wyglądały poczatki twojej jazdy tak samo inni ucza sie nabieraja pewnosci to gdzie maja sie jezdzic po chodnikach? Troszke wyrozumiałosci i opanowania sama mam prawo jazdy 6lat i tez bywało napoczatku róznie ale z biegiem czasu człowiek uczy sie,W tej chwili jestem kierowca i wiadomo na drodze bywa róznie ale wiecej cierpliwosci dla tych którzy uczą sie.Nie mam co przekreslac kobiet.Męzczyzni popełniaja błedy ale sie nie przyznaja za to u kobiet widza wszystko zle.Kobiety sa bardziej opanowane.Nie ma co krytykowac bo kazdy kierowca odpowiada za jazdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Kup sobie hulajnogę. IP: *.zse-kielce.edu.pl 24.05.07, 12:48 Jak będziesz mnie omijać szerokim łukiem (ale nie wyprzedzać) to uważaj, żebyś na pas dla jadących z naprzeciwka nie wjechała, bo możesz czołowo zderzyć się z jakimś innym kierowcą. Życzę ci, żeby to nie była kobieta, bo france strasznie cięte być potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: Szkoły Jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 23:24 pi..lona ciemniaku Odpowiedz Link Zgłoś