Gość: masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 22:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kielczanin Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.chello.pl 22.08.07, 22:58 żałosne !! to z pewnością sprawka tych biednych kierowców i ich "guru",posłuchali go to będą teraz bez pracy ,on sie na pewno urządzi, przygarnie go ten drugi ,wielki przywódca regionalny- wreszcie ruszył swoja d..e i pokazał sie chociaż w TV - kto ich utrzymuje w tym regionalnym biurze ? biedni ludzie składki płacą a oni się bawią !! Odpowiedz Link Zgłoś
t-mon Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! 22.08.07, 23:10 no co zrobić takie życie...ciekawe jaki to autobus jechał o tej porze bo z tego co wiem to zastępczy jeździ tylko 19 :( dla szarego obywatela jak ja to nic nie zmienia,ja dalej musze dymać na piechotę z malikowa na ksm.... Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Zwolnic Polakow i zatrudnic Chinczykow 23.08.07, 13:30 Wszystich Polakow zwolnic w calej Polsce i zatrdnic tylko Chinczykow. DYREKCJE i WLASCICIELE BEDA ZADOWOLENI! Unia Jewropejska tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zwolnic Polakow i zatrudnic Chinczykow IP: 212.160.196.* 23.08.07, 14:29 latosiński do tej pory tylko mieszał w zakładzie a teraz wreszcie pracuje bo w zakresie czynności ma zapisane strajk i jako jedynemu należy mu się wynagrodzenie ponad 3 tys.niech przed kamerami pokaże pasek ile zarabia i nie kłamie społeczeństwa,jak się wzieło porzyczki to niestety trzeba spłacać i do ręki jest tylko 1800 a nie 3tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian.k poodzenia kierowcy mpk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:00 W pełni popieram i chciałem przekazać wyrazy szacunku 600 strajkującym kierowcom i ich rodzinom. powodzenia ! Adrian Kowalski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielec Re: poodzenia kierowcy mpk! IP: 217.97.156.* 23.08.07, 08:45 zastanów się lepiej nad sobą człowieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: poodzenia kierowcy mpk! IP: 212.160.196.* 23.08.07, 13:12 Mam nadzieje ze dostaniesz w leb kamieniem od jednego ze swoich ulubiencow. Benda bydla. Odpowiedz Link Zgłoś
charnel Re:poodzenia NIEkierowcy mpk! 23.08.07, 13:20 Dla czyjegoś widzimisie ktoś musi zapier... z buta przez całe Kielce. W pełni nie popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re:poodzenia NIEkierowcy mpk! 23.08.07, 19:08 > Dla czyjegoś widzimisie ktoś musi zapier... z buta przez całe Kielce. > > W pełni nie popieram! Racja. Precz z Lubawskim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.chello.pl 22.08.07, 23:07 Także popieram strajkujących kierowców. Pan prezydent myślał że sprzeda jakiemuś znajomemu zakład za grosze, a tamten wysprzedaje co sie da i ogłosi upadłość albo zwolni połowę a reszcie da grosze. No niestety plan sie nie udał, a ci co teraz jeżdżą tą komunikacja w ogóle powinni odmówić (gdzie jest solidarność zawodowa). A jeśli chodzi o wstyd to się powinny władze miasta wstydzić że do tego dopuściły (bo to przecież one są za to odpowiedzialne)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buri Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: 195.205.41.* 23.08.07, 10:04 Co Ty bredzisz człowieku? Co sprzeda? Te złomy co sie rozpadna za rok? Z tego co wiem to rdzy na złomie nie skupują...kazdy kto popiera ten strajk i solidaryzuje sie z tą ideą sra w swoje gniazdo. Tylko prywatyzacja pozwoli nam jeździć normalnymi punktualnymi i klimatyzowanymi autobusami. Niestety takim "mądralom" jak Ty prywatyzacja kojarzy sie rozkradaniem majątku.........moze tata albo Ty sam dobrze kombinowałes w PRL, a tera mierzysz wszystkich swoją miarą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman S. Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.va.shawcable.net 22.08.07, 23:07 A kim ty jestes, zeby ciezko pracujacych ludzi nazywac bydlem? I jaka jest twoja pozycja spoleczna, ze popierasz wyzysk pracownikow przez kapitalistow? Gdyby nie strajki i ruch robotniczy zasuwalbys teraz zapewne 80 godzin tygodniowo za jakis nedzny grosz. Zastanow sie nieco zanim zaczniesz pisac "bydlo" o ludziach ktorzy chca lepszego zycia dla siebie i swoich rodzin. K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.icpnet.pl 22.08.07, 23:16 Obrzucanie kamieniami autobusów komunikacji zastępczej nazywasz ciężką pracą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman S. Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.va.shawcable.net 23.08.07, 03:02 Jezeli masz dowody powinienes teraz byc na posterunku policji i skladac zeznania. Jesli nie masz - domniemaj niewinnosc. K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jim Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 04:15 Na posterunku to powinni byc, ale kierowcy MPK ktorzy pare dni temu zajechali droge kolumnie autobusow Veolii zatrzymujac ich i grożąc ze porozwalaja im autobusy - widac slowa dotrzymali!!! A konkretniej powinni juz byc na posterunku... w areszcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sid Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:16 Masz recje, ale obrzucanie autobusu z pasażeami strajkującym raczej zaszkodźi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.chello.pl 22.08.07, 23:38 Gość portalu: Roman S. napisał(a): > A kim ty jestes, zeby ciezko pracujacych ludzi nazywac bydlem? I jaka jest twoj > a > pozycja spoleczna, ze popierasz wyzysk pracownikow przez kapitalistow? Gdyby ni > e > strajki i ruch robotniczy zasuwalbys teraz zapewne 80 godzin tygodniowo za jaki > s > nedzny grosz. > > Zastanow sie nieco zanim zaczniesz pisac "bydlo" o ludziach ktorzy chca lepszeg > o > zycia dla siebie i swoich rodzin. > > K. jak ja chcialem lepszej pracy to ja po prostu zmienilem a nie plakalem i tupalem noga ze chce wiecej wiec przestan bronic tyh nierobow ciekawe ze nie chca pracowac w prywatnych firmach gdzie polaca wiecej niz w mpk poza tym jesli by polowe zwolnili to oznacza ze jest ich o polowe za duzo jak ktos potrzebuje jednego pracownika to zatrudnia jednego a nie trzech tak jak to robia panstweowe firmy ktore dostaja pieniadze z moich podastkow bo sa nierentowne Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Ten "ruch robotniczy" to wielka granda! 23.08.07, 00:27 Pod demagogicznymi hasłami lumpy objęły władzę w Rosji w 1917 i w Niemczech w 1933. Jeśli chodzi o wyzysk, to najbardziej wyzyskują urzędasy. Wszystkich: przedsiębiorców, pracowników, konsumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman S. Re: Ten "ruch robotniczy" to wielka granda! IP: *.va.shawcable.net 23.08.07, 03:11 Tu nie chodzi o wladze lumpow, tu chodzi o szacunek do ludzi pracujacych i chcacych miec z tej pracy wiecej. Nic w tym nagannego. Nie godzi sie nazywac ich bydlem nie majac nawet dowodu ich winy w tym przypadku. Robiac tak sam wystawiasz sobie swiadectwo. Jak nas wyzyskuja urzednicy? Wiem, ze utrudniaja nam zycie zle wykonujac swoja prace, ale jak to sie ma do wyzysku? Jestesmy spoleczenstwem w wiekszosci zlozonym z pracownikow najemnych lub drobnych, jedno lub kilkuosobowych firm. Powinnismy popierac starania o lepsze zarobki w tej grupie, nawet jesli nie dotycza nas bezposrednio. Gardlujac za dopychaniem kieszeni prezesa niczego nie zyskamy. K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K..wa Re: Ten "ruch robotniczy" to wielka granda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 12:00 Gdyby nie ten prezes frajerska chmuro, to byś wił wianki albo koszyki wiklinowe za bułkę z masłem, a twoja żona i bachory żarliby chleb z cukrem. Won wszystkim robolom, co im się wydaje, że szefom firm kasa spada z nieba. Zazdrościsz? Sam załóż i pokaż, co potrafisz. Dasz mega wypłaty, mega socjal, zapewnisz mega odprawy i... narobisz mega długów przypale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitek Re: Ten "ruch robotniczy" to wielka granda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 12:16 Jeśli by chodziło o większą płacę to bym ich poparł (oczywiście w granicach rozsądku, choć ogólnie nie korzystam z usług tej firmy), ale dlaczego z mojego majątku (mojego bo jestem mieszkańcem tego miasta) mam im dodawać do tego jakieś akcje, autobusy, czy gwarancje zatrudnienia do końca życia. Nauczyli się od innych związkowców z dużych państwowych zakładów brać ile wlezie, bo przecież firma jest niczyja to można. W tym przypadku jest miejska i chociaż nie lubię Lubawskiego, to uważam że jego obowiązkiem jest dbać o interes miasta a nie grupy związkowców. Odpowiedz Link Zgłoś
rock73 Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! 23.08.07, 03:13 Gość portalu: Roman S. napisał(a): > A kim ty jestes, zeby ciezko pracujacych ludzi nazywac bydlem? I jaka jest twoja > pozycja spoleczna, ze popierasz wyzysk pracownikow przez kapitalistow? Wiesz co, ale tym kapitalistą-wyzyskiwaczem to akurat Ty jesteś. Popatrz sobie jakie marne grosze płacisz za bilet, o ile w ogóle, jakie marne płacisz podatki, bo przecież z nich jest dofinansowanie biletów (fakt, marnie zarabiasz, ale kto Ci kazał tak marnie się uczyć w szkole?) Policz sobie to wszystko na spokojnie i wyjdzie Ci ile zarabia kierowca MPK i dlaczego nie da się więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacperek Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 07:14 Ale masz poczucie humoru. Dawno nie czytałem takich bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafvonthorn Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 12:26 To może wykażesz argumentami, gdzie są te "bzdury"? Co Ci nie pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
rock73 Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! 23.08.07, 12:57 Chyba że gościowi chodziło o to, że wykazałem się poczuciem humoru, komentując takie bzdury, jakich on jeszcze nie widział. Bo w przeciwnym wypadku chyba w dalszym ciągu jest przekonany, że MPK jest finansowane z biletów, a kierowcy za mało zarabiają, bo "oni" nie chcą im dać pieniędzy, albo "oni" kradną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacperek Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 19:59 Teraz to ja się już zgubiłem, poza tym wybacz ale nie dyskutujemy o tym co ja myślę. Ale masz racje jeśli to Twoje był sarkazm to całkiem fajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kak Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:20 Coś się koledze pomieszało. Komuna zdechła i nawet jak na swoim czerepie staniesz to jej nie reanimujesz. Jesteś koleś przykładem porażki systemu szkolnictwa. Socjalizm zbankrutował wszędzie poza Szwecją ale tam ludzie uczciwi. Bydło. Chcą podwyżek i innych frykasów niedostępnych dla ludzi ciężko pracujących w normalnych warunkach, często obrażanych i poniżanych przez jakiegoś szefa - frustrata. Chcą lepszego życia? Niech idą pracować poza tą swoją cieplarnią. Kierowców przyjmują z otwartymi rękami spedycje. W międzynarodówce można bez problemu 4 - 6 tysięcy zarobić ale nie jest lekko. Nie ma jak wyciągać łapy po kasę ludzi ciężko pracujących, nie? Bo to oni na pensje tych pasożytów pracują. W nosie mają pasażerów, starsze osoby, które nie posiadają własnych aut i nie stać na taksówki. Zamiast religii powinno się wprowadzić obowiązkowo podstawy ekonomii żeby najgłupszy zrozumiał skąd państwowe i dotowane przedsiębiorstwa biorą środki na pensje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman S Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: 70.69.160.* 23.08.07, 17:01 Mylisz sie wielokrotnie. Pracuje w duzej, prywatnej firmie. Ponad 500 osob. Zarabiam bardzo przyzwoicie (dzieki mojemu niezlemu wyksztalceniu), mam bardzo dobry pakiet socjalny lacznie z prywatnym ubezpieczeniem zdrowotnym. Moja szef zarabia jeszcze lepiej niz ja, a wlasciciel naszej firmy jest milionerem - ile ma kasy dokladnie nie wiem i mnie to nie obchodzi. Przykro mi czytac ataki frustratow na tym forum. Coz, anonimowosc sprzyja rozluznieniu obyczajow. Czy ktos pomyslal, ze szefostwo zakladu moglo zorganizowac atak kamieniami zeby wygrac poparcie opinii publicznej? Nikt? Koncze dyskusje, nie zamierzam sie scigac na obelgi... BTW, socjalizm kwitnie w Kanadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewnie Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 19:38 jakiś b... z audi lub innego merca.Oczywiscie słuzbowego bo za taki to nie musi płacic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobiczek popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:12 z lamistrajkami należy walczyc wszystkimi możliwymi metodami.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qusz Re: popieram IP: *.aster.pl 22.08.07, 23:20 to niech się zwolnią jak im nie odpowiada. Mamy wolny rynek do cholery! Podobno kierowców nie ma i zatrudniają młodych bez doświadczenia... Socjal i komuna ludziom w du... pomieszała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szacunek Re: popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:21 Nie mam szacunku do prezydenta, przybylskiego, łamistrajków z veolia i innych. Chciałem przekazać szacunek dla rodzin strajkujących pracowników MPK. Pracownikom zaś życzę szybkiego bezkonfliktowego rozwiązania ich problemu co z taką antyludzką-antyrobotniczą radą miejską jest bardzo trudne. To jest rada miejska od jarmarków świętokrzyskich i pomników a jak jest naprawde problem to udawają greka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Antyrobotnicza rada miejska-posłuchaj się komuchu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 11:57 Zresztą po słowie "udawają" i treści wnoszę, że to członek rodziny jednego z "kamieniarzy". Puk puk - komuna skończyła się 17 lat temu. A wy ciągle myślicie, że dadzą, zapewnią i że zadymą coś wywalczycie. Powodzenia - 80% społeczeństwa jest już przeciw wam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkrs Re: popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:25 antyrobotniczy, antyludzki! dodaj jeszcze, że antysocjalistyczny i będzie komplet. a z tym "udawają" ostro pojechałeś, nie powiem :D Jak widzę taki język w komentarzach, to się zastanawiam, co właściwie wiesz o prowadzeniu przedsiębiorstw i o wolnym rynku :D komuna minęła, trzeba sobie zapracować, z nieba nie spadnie. W Veolii przynajmniej to zrozumieli i wzięli się do roboty, gdy przyszła możliwość, zamiast siedzieć i płakać, jak im źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: popieram IP: 88.156.66.* 22.08.07, 23:49 to takich jak ty wypadałoby w takim razie rozstrzelać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szakaL Zbrodnia, hańba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:17 O 22.oo na Grunwaldzkiej obrzucona kamieniami autobus komunikacji zastępczej z pasażerami w środku. ZBRODNIA !!!! Na sygnałach widziałem jeżdżą karetki, policja i straż miejska. Wybite niemal wszystkie szyby, w środku przestraszeni pasażerowie. Wokół ekipy mediów i fotoreporterów. Oczywiście nie wiadomo kto to zrobił i oczywiście nie ma to związku ze strajkiem w MPK. Oczywiście dla idiotów i strajkujących z MPK. Nic nie dzieje sie bez przyczyny. Ludzie puknijcie się w głowy. TO JEST ZBRODNIA. CZemu ofiarami mają być niewinni Kielczanie. SzakaL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok Re: Zbrodnia, hańba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:23 Popieram i zgadzam się z wypowiedzią pana szakal z forum. Oby tych drani złapano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Zbrodnia, hańba IP: *.205.udn.pl 23.08.07, 07:32 szakaL, weź se na wstrzymanie - jakby to był kierowca to policja by go złapała, ale jak to prowokacja kogoś z drugiej strony, to może niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobiczek Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:23 wini sa dobrodzieje z UM , ktorzy doprowadzaja ludzi do takich dialan,kielczanie wiedzac w czym rzecz powinni bojkotowac komunikacje zastepcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanka Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: 193.24.202.* 23.08.07, 08:29 Ludzie co wy mówicie??Bojkotować? Cieszcie się, że macie czym do pracy jezdzić. Nie rozumiem marudzenia i ciągłego narzekania w autobusach. Jeśli komuś nie pasuje, to niech jeżdzi taksówkami albo dyma na piechote. Wszystkiemu winni są kierowcy; powiedzmy sobie szczerze- w większości firm w naszym mieście pracownicy zarabiają 1- 1,5 tys. zł. Żyjemy w mieście, w którym są takie właśnie zarobki i jeśli komuś nie pasuje to niech się zwolni. Każdy chce zarabiać więcej, ludzie po dwóch fakultetach też tyle zarabiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.chello.pl 23.08.07, 11:10 Moja 60-letnia mama też ma bojkotować komunikacją zastępczą chodząc codziennie ze Stoku do Polikliniki? Puknij się w łeb idioto, jesteś pokroju tych strajkujących baranów. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Autobus Veolii obrzucony kamieniami! 22.08.07, 23:23 jak już Veolia zwolni kierowców z Kielc to czeka praca w MPK Lublin - firma polska i nie prywatna więc dobrze płaci - 6,50 zł za godzinę brutto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacperek Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 07:17 Zwariowałeś? Przecież połowa tych kierowców to się nigdzie nie ruszy. Jak im tak źle to już dawno mogli odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejKK Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: 85.14.94.* 22.08.07, 23:24 Strajkujący niech się karną do Bytomia, to zobaczą, co ich czeka. Komunikację miejską obsługują autobusy z Tych, bilety niezdrożały, a autobusy lepsze. Też mieli takich "doradców" i trzeba było ogłosić upadłość. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_inw Autobus Veolii obrzucony kamieniami! 22.08.07, 23:28 I dziwią się, ze mowią o nich per patologia. Przynosicie Kielcom wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_inv Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! 23.08.07, 07:58 Jurku z magistratu, wstyd to przynosi naszemu pięknemu miasta całkiem kto inny, ale przecież nie będziesz na swojego szefa psioczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafvonthorn Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 12:53 Ziom, rzucanie kamieniami w pojazdy pełne ludzi to przestępstwo, bez względu na okoliczności. "A gdyby tak w tym autobusie siedziała pańska matka?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafvonthorn Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:00 (Sprawdzić, czy nie ksiądz) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobiczek Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:30 na fotograiach nie widac ani rannych ,ani wybiych szyb !????????????? nieopłaca cie UM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:36 gdzie sa te fotografie cwaniaku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.205.udn.pl 23.08.07, 11:03 do xxx: w gazecie są te fotografie i UWAGA! taki tekst: "Kamienie wybiły dwie szyby w autobusie" - to faktycznie prawie wszystkie z możliwych; w związku z tym powątpiewam w to czy reszta relacji na forum jest zgodna z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocian i jest też zdjęcie kamienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 12:25 ...nie trzeba mieć dużej wyobraźni, by wyobrazić sobie co by się stało gdyby taki kamior trafił jakiegoś pasażera. Ale nawet gdyby trafił, i ktoś zginął, to przecież wina prezydenta - mógł przecież nie załatwiać transportu zastępczego i ten pasażer mógłby chodzić pieszo i wtedy na pewno nic by go nie trafiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: i jest też zdjęcie kamienia IP: *.205.udn.pl 23.08.07, 16:08 Na szczęście nie trafił - skoro chcesz odnieść się do kwestii winy, to pewnie masz rację; pójdźmy dalej: to pewnie jego wina, bo najpierw podpisał porozumienie z zz, a potem chałę gwarantował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta kierowca Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:37 A czy ktoś zainteresuje się co ci strajkujący robią pod bazą na Jagiellońskiej? Zatrzymali mnie jak jechałam i prawie wyciągnęli z samochodu żebym podpisała wniosek o dymisję Lubawskiego. Odmówiłam, więc wyzwali mnie od k...rew, spisali numery rejestracyjne i powiedzieli ,że wkrótce się spotkamy. Dlaczego prezydent Kielc to toleruje? Gdzie Straż Miejska? Gdzie policja? Gdzie Prokuratura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xel Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:49 Poinformuj policje lub kogoś z urzedu kto za to odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: police Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: 193.59.48.* 22.08.07, 23:49 No to należało zawezwać policję, bo to pachnie co najmniej naruszeniem dóbr osobistych.Koniec kropka. A swoją drogą, bez żadnych dowodów, nie uwierzę w taką sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 No przeciez zwyciezyla Solidarnosc 23.08.07, 07:58 i Bolek Walesa wiec jest dobrze jak chcieliscie. Dlaczego wiec strajkujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Latosiński Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 02:02 Dlaczego Pani kłamie , co Pani to da, czy warto - Latosińsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacperek Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 07:53 Jedyny prawdomówny Latosiński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.205.udn.pl 23.08.07, 10:32 DO Kobiety-kierowcy: mogłabyś opisać, jak dokładnie wyglądało to "prawie wyciąganie z samochodu" - tak dla większej wiarygodności twojej wypowiedzi, bo tu sporo osób wątpi w twoją prawdomówność, jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 10:59 Opanuj się , kto ci kazał to napisać,chyba pracujesz w UM Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Oczywiści e ze zrobiły to krasnoludki albo 22.08.07, 23:43 okolenie JP II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobiczek xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:45 u góry bystrzaku .podpos _ amienie wybily 2 szby kilka trafilo karoserie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczo i boso Re: xxx i tak dalej... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 22.08.07, 23:52 W Polsce ludzie wciaz cierpia na rozdwojenie jazni bo chca pracowac w firmach dzialajacych za "glebokiego" socjalizmu, a zarabiac jak w rozwinietych krajach kapitalistycznych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franjo Re: xxx i tak dalej... SWIĘTE SŁOWA IP: 195.205.163.* 23.08.07, 12:06 Podpisuje sie obiema rekami pod Twoja wypowiedzia. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: xxx 23.08.07, 00:25 Gość portalu: dobiczek napisał(a): > u góry bystrzaku .podpos _ amienie wybily 2 szby kilka trafilo > karoserie Hmmm. Kamienie same wybiły? Toż to cud!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzyn cepa Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 22.08.07, 23:50 Chyba jesteś szwagrem szwagra siostrzenicy ,więc wyluzuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksu Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 22.08.07, 23:57 lekka przesada, ten kto popiera sam powinien dostac tym kamieniem w ryj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:58 JAk zwykle w telewizji pokarza jak to kulturalnie kielczanie dziękuja tym którzy przyjechali nam pomóc i wozić dupy nasze. Gratuluje głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! 23.08.07, 00:30 Gość portalu: juzek napisał(a): > JAk zwykle w telewizji pokarza jak to kulturalnie kielczanie dziękuja tym którz > y > przyjechali nam pomóc i wozić dupy nasze. Gratuluje głupoty A kto wozi twoją dupę? Bo sądząc po tym "yntelygentnym" poście szans na zdanie egzaminu na prawo jazy nie masz żadnych, chyba że je kupiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 00:38 No niestety jestem zawodowym kierowca muszę Cie zmartwić i to z wykształcenie inzyniera inteligencjo. A co do mojej obrazy osobu skieruje do sądu sprawe o obraze mojej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogon Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: 212.160.172.* 23.08.07, 13:14 12 letni inzynier??? toz to nie moze byc :) PS: pozdrow twoja osobe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobiczek a takich jak ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 00:00 już o tym pisalem. w latach 70 rsetrykcje wobec robotników fiata ,alfy ,pirreli lamanie praw pracowniczych, restukturyzacja przediebiorstw kosztem pracownikow , cynizm i bezdusznosc menagerow sprawilo iz podprzywódcwem rennato rosso doktora uniwersytetu w padwiepowstaly czerwone brygady. poczatkowo podpalaly samochody dobodzieji i specjalistów , lub rozbierali do naga i przykuwali do slupow oswieteniowych , czasami rowniez wytrzaskali po pysku by uswiadomic interes spoleczny skonczyly na odstreleniu mistra ldo moro za ,,reformowanie ,,prawa pracy . wybiez sobie co zrobic z takim jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: a takich jak ty 23.08.07, 00:35 Gość portalu: dobiczek napisał(a): > już o tym pisalem. w latach 70 rsetrykcje wobec robotników > fiata ,alfy ,pirreli lamanie praw pracowniczych, restukturyzacja > przediebiorstw kosztem pracownikow , cynizm i bezdusznosc menagerow > sprawilo iz podprzywódcwem rennato rosso doktora uniwersytetu w > padwiepowstaly czerwone brygady. poczatkowo podpalaly samochody > dobodzieji i specjalistów , lub rozbierali do naga i przykuwali do > slupow oswieteniowych , czasami rowniez wytrzaskali po pysku by > uswiadomic interes spoleczny skonczyly na odstreleniu mistra ldo > moro za ,,reformowanie ,,prawa pracy . wybiez sobie co zrobic z > takim jak ty Minister ido moro? Coś ci sie popieprzyło albo xle cię zaprogramowano:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobiczek przyjechaly lamistrajki i wiedzieli po co przyjech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 00:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacperek Re: przyjechaly lamistrajki i wiedzieli po co prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 08:04 Nawet nie warto komentować tego co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antympkowiec Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 00:10 JAk tak można. wstydzić się tylko idzie za zachowanie bandy idiotów która to zrobiła. Jak tak mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porażony Re: Dobrze, że nie potraktowali IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 23.08.07, 00:23 To fakt,wiedzieli w co wchodzą.Wolałbym iśc do opieki niż jechać do takiej pracy,dlatego Amnesty International powinna zając się tą sprawą.Ludzie p-ko ludziom nie mogą być używani.To hańba dla naszego miasta.POGROM strajkujących i ich rodzin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chaqm Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 23.08.07, 00:25 w tyłkach się tym "strajkującym" poprzewracało, mam 24 lata i wiem, co Wałęsa zrobił dla Polski, ale teraz te wszystkie strajki to są parodie tych Zwiazkow Zawodowych, ktore były w latach 80-tych. Już o wszystko można strajkować, bo zupa byla za slona... po co w kieleckim taborze co 4 pracownik to mechanik?, bo przeciez wszuystkie w zwiazkach i krzywdy sobie (zwolnic) nie dadza! a kazdy po kolei prostak... nie mam samochodu i do pracy zapylam przez cale miasto, jezdze tez komunikacja zastepcza w tloku i goracu.. ale lamac sie przed nierobami i wykorzystujacymi sytuacje nie wolno! kapitalizm, szukajcie sobie innej pracy, jak wam zle.. ja skonczylem podwojne studia i tez biore na reke lekko ponad 1000zl, a wy co? tylko za kolkiem siedziec umiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: 80.51.192.* 23.08.07, 00:38 Myślę że tu już jeden z ministrów powinien przysłać swoich ludzi, albo europejska grupa operacyjna wziąć to na oko, tu coś śmierdzi rybą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Czuję tu anntypisowską prowokację IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 23.08.07, 00:42 Metody dziwnie te same... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobiczek rospoczoles studia jako 16 latelk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 00:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: rospoczoles studia jako 16 latelk? IP: *.chello.pl 23.08.07, 00:56 Jesli sie nie myle nie ma zakazu ROWNOCZESNEGO studiowania na wiecej niz jednym kierunku....byc moze to przekracza Twoja percepcje...ale wiele osob tak robi.... Odpowiedz Link Zgłoś