Dodaj do ulubionych

Sławomir Kopyciński - Przeciw

IP: *.chello.pl 01.10.07, 16:38
WPISUJCIE KTO JEST PRZECIW
Obserwuj wątek
    • Gość: Komunista Re: Sławomir Kopyciński - Przeciw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 16:48
      W czym się ma przejawiać jego lewicowość żeby można na niego było zagłosować.
      Według mnie w niczym...niestety...
    • Gość: Martini Re: Sławomir Kopyciński - Przeciw IP: *.klc.vectranet.pl 01.10.07, 21:25
      Taki pionek nie będzie miał żadnego wpływu na najważniejsze decyzje
      w sejmie.
      • Gość: jokker Re: Sławomir Kopyciński - Przeciw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 21:35
        Szkoda głosu lepiej zagłosuj na każdego innego z listy LiD!
        • Gość: xxx Re: Sławomir Kopyciński - Przeciw IP: *.chello.pl 01.10.07, 23:34
          specjalista od wszystkiego. Studiując politologię był kimś ważnym w kasie
          chorych, gdy go z tamtąd wywalono został "kimś" z szefostwa nie pamiętam czy
          dyrekytoram czy jakiś zastępcą w agencji estrukturyzacji czy też rozwoju
          rolnictwa. Teraz jest zastępcą dyrektora chyba w Banku Spółdzielczym. Wybitny
          specjalista od wszystkiego. Typowy karierowicz, zadufany w sobie, wychowanek
          Długosza. Żona nauczycielka angielskiego. Jestem lekarzem, mam 33 lata podobnie
          jak Kopyciński, pracując w szpitalu, biorąc dodatkowe dyżury nie zarobiłam na
          dom. Kopyciński ma go już doość dawno wybudował, urządził i w nim zamieszkał.
          NIE zagłosuję na niego. Szkoda, że taki ktoś reprezentuje kielecką lewicę.
          Mierny ale wierny. Może ktoś przypomni jak to Sławuś
          nadzorował "wolne wybory" w swoich kręgach.
          • Gość: kasia Re: Sławomir Kopyciński - Przeciw IP: 81.219.213.* 02.10.07, 07:53
            Jest taki nijaki a pcha się na pierwsze miejsce. Napewno na niego
            nie oddam głosu. Nic nie osiągną a pcha się do Sejmu. Powinien
            mieć ostatnią pozycję na liście

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka