Gość: gość IP: *.klc.vectranet.pl 12.11.07, 09:13 bracia Kaczyńscy na korcie tenisowym ? - grają w siatkówkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: / Re: Co robią.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 15:22 dowcip prostacki,w polskim dobrym obyczaju nie nasmiewano sie z garbatych,nieładnych,tych "z krótkim..",tych z zezem..,ułomnych.. Skąd taki zwyczaj przybył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moskit Re: Co robią.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 15:46 Tak masz racje,zly to zwyczaj,ale ONYCH /ZOMO,wyksztakciuchy,lze- elity,lumpenliberalowie itp./okreslili Kaczynscy i ich zwolennicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co robią.. IP: *.klc.vectranet.pl 12.11.07, 15:57 Wzrost to nie kalectwo, mam znajomego (wzrost 2.17) stale go pytam o pogodę, nigdy się nie obraził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Co robią.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 16:18 No to go pytaj teraz :"czy wszystko poszło w nać"? Daj znac czy nadal jesteście przyjaciółmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyk Re: Co robią.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 16:40 Przywyklem,tez mowia na mnie "dzidzius" i pytaja o dane wielkosciowe,mowie:dwa metry+Kwintal+ maly i duzy VAT/3/cm/22/kg/OK! Najwiecej pytaja tzw.plaskolazy tzn.do 160 wzrosty,choc mam takiego serdecznego kumpla.Pozdrawiam Marka/tez pisze na forum/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co robią.. IP: *.klc.vectranet.pl 12.11.07, 16:47 Kaczyńscy nie bawili się na podwórku, tam każdy miał przezwisko i nikt się nie obrażał. A jeśli to obraźliwe, to dobrze, mają do kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Co robią.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 17:06 Cóż,dzieci bywają okrutne... Odpowiedz Link Zgłoś