Dodaj do ulubionych

Poseł Gosiewski...

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 01:42
...wytyka SLD korupcje, a zapominał, ze w Warszawie jego dwie zony, obecna i
była są radnymi z listy PiS. Wygrały, bo "wsadził" je na pierwsze miejsca na
listach.

Ciekawe! W ten sposób nie potrzebuje płacić chłopak zadnych alimentów.
Zapomnial, ze nepotyzm, to też korupcja. Sam tez był radnym sejmiku
warszawskiego.

Ot cały PiS w wydaniu posła Gosiewskiego. Dobrze, ze pan poseł nie ma
dorosłych dzieci i kilku byłych żon, bo wtedy bez skrupłów obasadził by kilka
rad w Warszawie lub jedną w całości. Do tego ta rozdzielczość majątkowa pana
posła.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pincz Re: Nie badz pan kiep, IP: *.MAN.atcom.net.pl 31.07.03, 15:33
      posle Nowak.... Miara polityka jest jego ocena sytuacji.Walka na oslep z calym
      swiatem doprowadzila do kleski Don Kichota... Chyba nie ma pan ambicji zostac
      Don Kichotem... Te przewiny posla Gosiewskiego, ktore pan wymienil, nadaja sie
      do lichego kabaretu, a nie do forum ani do politycznej walki. Sa po prostu
      glupie i prostackie...
      • Gość: poseł nowak Re: Nie badz pan kiep, IP: 213.77.1.* 31.07.03, 17:56
        Gość portalu: Pincz napisał(a):

> posle Nowak.... Miara polityka jest jego ocena sytuacji.Walka na oslep z
        calym
        > swiatem doprowadzila do kleski Don Kichota... Chyba nie ma pan ambicji zostac
        > Don Kichotem... Te przewiny posla Gosiewskiego, ktore pan wymienil, nadaja
        sie
        > do lichego kabaretu, a nie do forum ani do politycznej walki. Sa po prostu
        > glupie i prostackie...

To jest sucha informacja, a nie walka polityczna! Celem było pokazanie, kim
        jest Gosiewski. W sprawie Starachowic twierdzi wszem i wobec - korupcja,
        korupcja, basen, mafia itd! A czym nazwać działanie posła Gosiewskiego?

To właśnie "pseudodziałenie" posła Gosiewskiego i jego "fanatyzm"
        jest "waleniem na oślep" w kazdego mieszkanca Starachowic. On nic nie chce
        konkretnego zrobić, tylko slizgać się na haśle PiS.

Jak przychodzi do prostowania sytuacji w kieleckim wymiarze sprawiedliwosci, to
        ten pan "doradca ministra" Kaczynskiego chowa głowe w piasek

To co nazywa pan "walką na oślep" nie jest ani "walką z wiatrakami" ani tym
        bardziej "walką na oślep"

To przynosi wymierne korzysci, ktorych Pan nie zauważa. Zapewniam pana, że
        Długoszowi wyraznie dopomogłem. Czytał pan odpowiedz od ministra, ktorą
        opublikowałem na forum?

Do Gisiewskiego pracownicy KPBM chodzili pół roku. Co zrobił? "Kisił"
        dokumenty.
        Po co coś robieć, usować "haki" kiedy panu przemkowi przydadzą się, kiedy
        znowu być może bedzie doradcą ministra sprawiedliwosci.
        • robespierre2 Re: Nie badz pan kiep, 31.07.03, 19:18
          A skąd ten Gosiewski nagle tu w Kielczech się wziął.Kto go tu wybrał.Bo z tego
          co się orientuję to w żadnym stopniu nie jest on związany z Kielecczyzną.
          To samo pytanie dotyczy innych posłów głównie z SLD,których nazwisk nawet nie
          wymienię bo ich nie znam/no poza H.D,J.J i posłem Jagiełłą,który uzskał spory
          rozgłos,reszta siedzi w Wawie i nawet tu nie zagląda/.Pozdrawiam.
          • Gość: zibi Re: Nie badz pan kiep, IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 21:27
            robespierre2 napisał:

> A skąd ten Gosiewski nagle tu w Kielczech się wziął.Kto go tu wybrał.Bo z
            tego
            > co się orientuję to w żadnym stopniu nie jest on związany z Kielecczyzną.
            > To samo pytanie dotyczy innych posłów głównie z SLD,których nazwisk nawet nie
            > wymienię bo ich nie znam/no poza H.D,J.J i posłem Jagiełłą,który uzskał spory
            > rozgłos,reszta siedzi w Wawie i nawet tu nie zagląda/.Pozdrawiam
            Szlak mnie trafia jak ktoś mówi o nim, że reprezentuje województwo
            świętokrzyskie. Jeszcze parę lat temu był radnym w sejmiku mazowieckim, dziś
            posłem z kieleckiego a jutro ... ? Proste wybierajcie swoich a nie podrzuconych
            przez partie polityczne z "centrali".
            • Gość: Jakub Re: Nie badz pan kiep, IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 22:22
              "Głosowali jak chcieli, a wybrali kogo trzeba".
              Wyborcy niewiele mają do gadania, wybierają partię, a partia wybiera posłów.
              Taki system. Taka ordynacja wyborcza. Spróbuj ją zmienić.
    • Gość: mały Re: Poseł Gosiewski... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 19:46
      Gość portalu: poseł nowak napisał(a):

> ...wytyka SLD korupcje, a zapominał, ze w Warszawie jego dwie zony, obecna i
      > była są radnymi z listy PiS. Wygrały, bo "wsadził" je na pierwsze miejsca na
      > listach.
      >
      > Ciekawe! W ten sposób nie potrzebuje płacić chłopak zadnych alimentów.
      > Zapomnial, ze nepotyzm, to też korupcja. Sam tez był radnym sejmiku
      > warszawskiego.
      >
      > Ot cały PiS w wydaniu posła Gosiewskiego. Dobrze, ze pan poseł nie ma
      > dorosłych dzieci i kilku byłych żon, bo wtedy bez skrupłów obasadził by kilka
      > rad w Warszawie lub jedną w całości. Do tego ta rozdzielczość majątkowa pana
      > posła.

Panie pośle . Czy to że pan poseł Gosiewski zachował sie jak człowiek i
      głosował przeciwko aresztowaniu posła Jagiełły tak pana zirytowało , czy dostał
      pan lewych obrotów?
      Z takimi tekstami proszę na bazar , a nie na forum.
      • Gość: poseł nowak Re: Poseł Gosiewski... IP: 62.233.163.* 01.08.03, 00:14
        Tak, tak, Jagiełło to moj kolega- kocham go bardzo, tak samo jak Długosza i
        całe SLD.

O Gosiewskim piszą w tej kwestii w tygodniu NIE

Owszem irytować to mnie irytuje, ale podszywanie przez pana posła się na
        wiecach pod moją osobę, tj moje efekty, tak jak to zrobił w Skarzysku
        i w sprawie naruszania ustawy antykorupcyjnej w UM w Kielcach
        • Gość: mały Re: Poseł Gosiewski... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 01:07

> Tak, tak, Jagiełło to moj kolega- kocham go bardzo, tak samo jak Długosza i
          > całe SLD.

Przecież za Milerem pan głosował.

> O Gosiewskim piszą w tej kwestii w tygodniu NIE
          >
          > Owszem irytować to mnie irytuje, ale podszywanie przez pana posła się na
          > wiecach pod moją osobę, tj moje efekty, tak jak to zrobił w Skarzysku
          > i w sprawie naruszania ustawy antykorupcyjnej w UM w Kielcach

No popatrz pan jaki on cwaniak . Nawet pod pana sie podszywa. A tak swoja drogą
          niech pan powie jak by pan głosował w sprawie Jagiełły gdyby pan był w sejmie?

• Gość: poseł nowak Re: Poseł Gosiewski... IP: 62.233.163.* 01.08.03, 01:26
            Wstrzymałbym się!

Wg Olejnika i sprawozdawcy Komisji regulaminowej, wnisek został złozony po to,
            aby moc zabezpieczyć mozliwość arestowania. OK! przy czym OLEJNIK publicznie
            wypowiedział się, że o ile Jagiełło poda cała prawdę, to nie bedzie aresztu.

Taka argumentacja potwierdza, że ktoś chce wykorzystać areszt tymczasowy do
            wymuszenia zeznań.
            Na cos takiego się nie godze, nadto, kazdy adwokat pozniej moze to podnieść i
            takie zeznania będą warte g...
            Po drugie- kilka tygodni od postawienia zarzutów twierdzić, ze istnieje
            mozliwośc matactwa, to jakaś kpina.

Dalej- nikt nie chcial pokazać wszystkim posłom kopi tego co powiedział
            Jagiełło. Dla mnie był to wniosek in blanko. Nad czym takim nie da się
            głosować.

Wniosek podpisany przez prokuratora panią Ole T. jest dla mnie tyle wart,
            co jej działalność z lat 1992- 1997, w sprawie której jutro czytam akta
            w sprawie w Krakowie ( afera kielecka dotycząca identycznych numerów jak w
            Starchowicach )

PO w Kielcach mogła od 25 kwietnia stosować podsłuch. Nie robiono tego do 4
            lipca.
            Więc skąd taka konjunktura na wnioski do Sejmu. A moze jakaś gorliwość, zeby
            pokazac Borowskiemu, ze nie ma sensu powoływac komisji śledczej.

Pozatym w VI Wydziale ( PZ ) PO w Kielcach pracuje conajmniej jeden
            prokurator, który panu posłowi Długoszowi skręcił sprawę KPBM

Ja w sprawie tzw. "przecieku" wiem za duzo ( zeznawałem aż dwa razy) zeby się
            dać wpuszczać, szczególnie w kontekscie "opowiesci" Olejnika i Martyniuka
    • Gość: mario Re: Poseł Gosiewski... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 12:16
      Poseł Nowak, żenujący mały człowieczek, który sprzymierzy się z każdym, aby
      tylko nie wsadzili go do więzienia. Przypominam Panu ""panie"pośle" Pana
      spotkania z H.Długoszem na początku kadencji. I szereg głosowań - w tym przede
      wszystkim za wotum zaufania dla rządu tak " znienawidzonego " przez pana SLD.
      Zadam panu tylko jedno pytanie - czy jest "pan" tak głupi czy po prostu coś na
      pana mają.
      • Gość: poseł nowak Re: Poseł Gosiewski... IP: *.kolornet.pl 01.08.03, 14:39
        Gość portalu: mario napisał(a):

> Poseł Nowak, żenujący mały człowieczek, który sprzymierzy się z każdym, aby
        > tylko nie wsadzili go do więzienia. Przypominam Panu ""panie"pośle" Pana
        > spotkania z H.Długoszem na początku kadencji. I szereg głosowań - w tym
        przede
        > wszystkim za wotum zaufania dla rządu tak " znienawidzonego " przez pana SLD.
        > Zadam panu tylko jedno pytanie - czy jest "pan" tak głupi czy po prostu coś
        na
        > pana mają.

Nigdy nie było zadnych spotkań z Długoszem, nawet rozmów. Jedna jedyna rozmowa
        była w Radio KIELCE i odbyła się przy świadkach. Przyczną tej rozmowy było
        pytanie dziennikarki.

Jakie glosowania? Glosuje wg własnego sumienia, a nie dlatego, ze lubie SLD czy
        Długosza.

Do więzienia nie trafie, bo nie mam za co! Bedę nieskormny, jak powiem, ze
        jestem czysty jak łza. Owszem próbowano, co się zreszta na początku udało,
        dorobić mi 7 zarzutów oraz ograniczoną poczytalność. Tak się jednak składa,
        że 6 z nich zostało umorzone z "Braku Cech Przestępstwa" Jaka wiec
        niepocztalnosć tempore criminis?

Z tego ostatniego zarzutu - zawiadomienia o niepopełnionym przestępstwie
        ( telefon do KPP w Pinczowie wskazujacy na rozmowców, którzy chcieli zglosić
        korpucje) jest ciękie jak polsilver), też się wybronie i to sam. Cały zarzut
        opiera się na zeznaniu jednego człowieka, ktory zeznawał z uprzedzeniem o
        mozliwosci odmowy zeznań. Fajny świadek- wszystko czym moze sam siebie obciazyć
        moze zatrzymać dla siebie. Aby nie obciazyć siebie musi kłamać na moją
        niekorzysć

nadto uprzedzam pana, że uważam w/w tekst za pomowienie, w wszczególnosci
        twierdzenie, że głosuje w zamian za to, zeby mnie nie wsadzili do wiezienia.

To moze tylko powiedziec jeden człowiek, ktory zresztą, to ze jestem przestępcą
        powtarza po Sejmie- jest nią poseł Gosiewski.
        Dlaczego? Bo pan jeden z Kaczynskich, co nóż mowi do mnie ty kryminalisto,
        przestępco.
        Widzę, 426651475 grzelczyk
      • Gość: posel nowak W sprawie głosowan! IP: *.kolornet.pl 01.08.03, 14:56
        ... niech Gosiewski poda choć jeden powod, dla kórego mialby glosowac z "NIM"
        Dla mnie to posel Gosiewski, jest zwykłym fanatykiem z pod znaku "TKM".

Pan Gosiewski miał swoją "aferę zelatynową" Powiedzieć Panu, czego nie zrobił i
        jak sprawie łeb ukręcono. Czym się rózni Rywin od Grabka?

> Poseł Nowak, żenujący mały człowieczek, który sprzymierzy się z każdym, aby
        > tylko nie wsadzili go do więzienia. Przypominam Panu ""panie"pośle" Pana
        > spotkania z H.Długoszem na początku kadencji. I szereg głosowań - w tym
        przede
        > wszystkim za wotum zaufania dla rządu tak " znienawidzonego " przez pana SLD.
        > Zadam panu tylko jedno pytanie - czy jest "pan" tak głupi czy po prostu coś
        na
        > pana mają.
        • Gość: Zenek Re: W sprawie głosowan! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 09:36
          Gosiewski to chyba nawet nie placi swoim pracownikom,cyz taki On jest splukany
          przez te swoje stare zony
        • Gość: marian Re: W sprawie głosowan! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 09:40
          Panie Mario ,Pan to jestes chyba Mariusz Goraj,dyrektor Pana Gosiewskiego.Czyz
          nie.
    • Gość: mario Re: Poseł Gosiewski... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 12:17
      Poseł Nowak jest tak zaciekły w zwalczaniu korupcji, że wreszcie złapie się za
      własną rekę.
      • Gość: poseł nowak Re: Poseł Gosiewski... IP: *.kolornet.pl 01.08.03, 14:41

> Poseł Nowak jest tak zaciekły w zwalczaniu korupcji, że wreszcie złapie się
        za
        > własną rekę.

W zwalczaniu korupcji, to zacieły jest poseł Gisiewski. Proszę zobaczyć, co
        jest w wystąpieniami posła na temat"

korucja, mafia, organizacja przestępcza itd. To ja ? Chyba jakieś zarty
    • Gość: mario Re: Poseł Gosiewski... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 12:23
      Posle Nowak - proponuję sięgnąć do słownika i sprawdzić znaczenie słowa
      nepotyzm. Moim zdaniem dotyczy to obsadzanie stanowisk. Radny do nie stanowisko
      tylko funkcja, którą dodatkowo obsadzają wyborcy. Poza tym więcej ogłady, bo z
      tego co wiem nie jest pan z Gosiewskim na "ty" więc używanie przez pana zwrotu
      Przemuś świadczy o całkowitym lekceważeniu przez pana jego osoby i zaniku
      elementarnych zasad kultury osobistej.
      • Gość: poseł nowak Re: Poseł Gosiewski... IP: *.kolornet.pl 01.08.03, 14:50

> Posle Nowak - proponuję sięgnąć do słownika i sprawdzić znaczenie słowa
        > nepotyzm. Moim zdaniem dotyczy to obsadzanie stanowisk. Radny do nie
        stanowisko
        >
        > tylko funkcja, którą dodatkowo obsadzają wyborcy. Poza tym więcej ogłady, bo
        z
        > tego co wiem nie jest pan z Gosiewskim na "ty" więc używanie przez pana
        zwrotu
        > Przemuś świadczy o całkowitym lekceważeniu przez pana jego osoby i zaniku
        > elementarnych zasad kultury osobistej.

Brakiem kultury, jest twierdzenie, ze w Strachowicach jest mafia i obrażaniem
        tym całcyh Starachowic. Jezeli już jest, to w ..... Pan poseł wie, ale jako ex
        doradcy ministra Kaczynskiego nie wypada mu o tym mowic. Posłem się bywa, a
        doradcą ministra jest!!!

"Sorry" za to, ze uraziłem posła "spadochroniarza", Gosiewskiego, ktory
        dając "talon" rodzinie na obsadzenie pierwszych miejsc na listach wyborczych,
        oczywiście nie jest skorumpwany! Zgadza się to jest funcja a nie stanowisko.
        Ciekawe tylko, czy panie zony, posła same nie załątwiają obsadzania stanowisk w
        Warszawie

Poseł Gosiewski pewnie jest wsciekły za to, ze z trybuny sejmowej powiedziałem
        mu, ze
        "panie posle- wiedział pan o Starachowicach o KPBM, ale Pan nic nie robił"

Proszę sie zapytać "pana posła" jak udziałowcy KPBM chodzili do jego biura i
        błagali o pomoc. Co robiło biuro posła? Proszę zapytać w biurze.

• Gość: mario Re: Poseł Gosiewski... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 15:50
          No cóż,pisać na forum to pan umie, i owszem, ale tak naprawdę to nic z tego nie
          wynika. Jak przychodzi co do czego - to pan - zagorzały antykomunista - głosuje
          tak " jak mówi panu sumienie" - albo chłopaki z SLD. Jest pan tak mieki, że
          nawet mi się nie chce walić w klawisze, żeby z panem polemizować. To właśnie
          przez takich POSŁÓW SAMOBRONY ( rozumianym w sensie dosłownym ) polski
          parlament jest na WIEJSKIEJ i budynek JEST OKRĄGŁY. Właśnie dlatego, że każdy
          cyrk pełen jest takich pajaców jak pan. Gdyby był kwadratowy, mógłby taki poseł
          Nowak, poseł Leper, Bonda ,Łyżwiński i inne tego typu barachło z pod znaku
          PASIASTEGO KRAWATA SCHOWAĆ SIĘ DO KONTA i nie drzec gęby na lewo i prawo. Co
          pan PANIE POSLE zrobił dla tego kraju. Ile głosów dostał pan w ostatnich
          wyborach od swoich wyborców - 16 czy 20. Koń pana sąsiada dostałby więcej. Nie
          pozdrawiam
          • Gość: poseł nowak Re: Poseł Gosiewski... IP: *.kolornet.pl 01.08.03, 16:20

> No cóż,pisać na forum to pan umie, i owszem, ale tak naprawdę to nic z tego
            nie
            >
            > wynika. Jak przychodzi co do czego - to pan - zagorzały antykomunista -
            głosuje
            >
            > tak " jak mówi panu sumienie" - albo chłopaki z SLD. Jest pan tak mieki, że
            > nawet mi się nie chce walić w klawisze, żeby z panem polemizować. To właśnie
            > przez takich POSŁÓW SAMOBRONY ( rozumianym w sensie dosłownym ) polski
            > parlament jest na WIEJSKIEJ i budynek JEST OKRĄGŁY. Właśnie dlatego, że każdy
            > cyrk pełen jest takich pajaców jak pan. Gdyby był kwadratowy, mógłby taki
            poseł
            >
            > Nowak, poseł Leper, Bonda ,Łyżwiński i inne tego typu barachło z pod znaku
            > PASIASTEGO KRAWATA SCHOWAĆ SIĘ DO KONTA i nie drzec gęby na lewo i prawo. Co
            > pan PANIE POSLE zrobił dla tego kraju. Ile głosów dostał pan w ostatnich
            > wyborach od swoich wyborców - 16 czy 20. Koń pana sąsiada dostałby więcej.
            Nie
            > pozdrawiam
            Mentalność posła Gosiewskiego! Jak jestem anty, to muszę zawsze, w kazdej
            sprawie, ktorej nie wniosi PiS lub "prawica" być przeciwko SLD i tym innym.

No właśnie! Potwierdzam Panu, ze z powodu takiego myślenia, nie mam ochoty
            zadawać się z założenia z takimi typami jak pan. Nie ważna jest sprawa ważny
            jest fanatyzm

Napewno więcej zrobiłem dla Polski niz Pan z Gosiewskim łącznie liczeni. Niech
            Pan poczyta sobie interpelacje i zapytania.

Krótko! Gdyby nie moje działanie, to napewno taki Gosiewski nie zauwazyłby, ze
            w polskim "WŚ " masowo giną akta, a sprawy są bezprawnie "skręcane"

Widzę, że Gosiewskiego w koncu coś ruszyło. Powinien coś robić a nie
            tylko "szczekać" w Radio Kielce, niedając nikomu dojść do słowa. bedzie miał
            jeszcze małe ogloszonko w prasie loklanej ( info na temat fuch zon)
            • Gość: Jakub Re: Poseł Gosiewski... IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 22:28
              - Panie pośle Nowak - z wyszukaną elegancją zwracam się do posła Nowaka. - A
              na co temu Gosiewskiemu kilka żon? Co on, muzułmanin? Dwie, rozumiem, że
              zużyte, przeznaczył do zarobkowania w polityce. A kto mu w domu obrobek
              oporządza? Musi mieć jeszcze jakieś młodsze pod ręką. Czy mógłby Pan sprawdzić
              w Sejmie Rzeczpospolitej Polskiej, ile ten Gosiewski podał żon w oświadczeniu o
              stanie majątkowym. I czy podał swoje niekatolickie wyznanie?

- Napisz też pan, panie pośle Nowak, temu mario od Gosiewskiego (może to jakaś
              jego nowa Marysia?), że posłowie nie mogą w Sejmie "SCHOWAĆ SIĘ DO KONTA",
              bo "do konta" można się schować w banku, gdzie posłowie rzadko przebywają, bo
              to przecież nie knajpa z pisuarami.

Pozdrowienia

PS. Ten PiS to straszna hołota, dziwi mnie, że Pan z nimi koleguje i prowadzi
              na tym forum taką wytwornie uprzejmą konwersację.
              • Gość: Kielczanin Re: Poseł Gosiewski... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 09:25
                Szanowny Panie Pośle Nowak.
                Wie Pan w jaki sposób powołano do życia ten cały PiS.
                Otóż bracia Kaczyńscy wraz z kotem nauczeni porażką z PC gdzie stracili
                władzę we własnej prywatnej partii postanowili ją utworzyć na granicy
                prawa polskiego.W okresie gdy "Kaczory" usadowiły się blisko Buzka
                poczęły kombinować.Postanowili utworzyć partię w oparciu o tak zwane
                resorty sprawiedliwości, jak Pan wie ustawy o "Sędziach, Prokuratorach
                i Policjantach" zabraniają im członkostwa ale nie sympati.Proste ? Proste.
                Kierownictwo nigdy się nie zmieni bo nie przybywa nowych członków
                a sympatyków, których należy przekonywać tylko raz na cztery lata.
                Kaczory mają wieczną władzę we własnej partii.
                Proszę pamiętać iż są to bardzo niebezpieczni przeciwnicy, oni pójdą
                z każdym na układy aby osiągnąć własny cel. Co do Posła Gosiewskiego
                to dla mnie osobiście zachowuje się jak gówniarz sterowany rękami
                dwóch cwaniaków.My kielczanie jesteśmy niepoprawni, tłumaczymy wybór
                takiego posła "ustawionym".Bzdura, początek list partyjnych zawsze
                jest ustawiony od miejsca 1 do 3 a dalej to już przypadkowość.
                Można oddać głos na ostattniego na liście. Wybory municypalne były tego
                dowodem że można.
                A co do forumowicza o niku "Mario" to nie zdziwił bym się gdyby to był
                sam Pan Poseł Gosiewski.
                Serdecznie pozdrawiam
                • Gość: poseł nowak Re: Poseł Gosiewski... IP: krakus:* / 192.168.1.* 02.08.03, 14:19
                  Wydaje się mi, że Pan trafił z tym wskazaniem. Pan poseł z uporem maniaka,
                  wszedzie gdzie się da zarzuca mi bliskie kontakty z posem Długszem. Coś takiego
                  moze zrodzić sie tylko w głowie takiego fanatyka jak pan Przemek. To dokładnie
                  jego ton!

Co do dalszych uwag, uważam je za w 100 % trafione. Są w PiS normalni posłowie,
                  ale wiekszość, np. tacy Kaczynscy, Gosewski itd, to cwaniako- fanatycy, dązący
                  do władzy na zasadzie "TKM"- To oni rzadzą a inni cicho- sza!

To nie tylko widać, to cuchnie i smierdzi. Przyznam się, ze pomimo, że jestem
                  prawica i blizej mi do NICH, to niestety, Gosiewski, Kaczynscy, są ostatnimi,
                  z którymi sę da rozmawiac i robić wspolne przedsiewziecia polityczne.

Gosiewski na pytanie, ( dość dawno i nie tylko wobec mnie) dlaczego nie chce
                  rozmawiać, twierdzi, że nie chce sie ze mną zadawać, "bo jestem
                  nieprzewidywalny".

Coś w tym jest panie pośle Gosiewski. Gdybym był " z panem" a widział Pana np
                  przekręty, ( pana rozdzielczość majątkowa ) faktycznie nie mogłby pan liczyć na
                  przychylność. Tego się Pan boi - nie dopuscić mnie do siebie, abym nie widział
                  zbyt duzo, bo mogę "puszcić pare" -"konia trojańśkiego"?

Gość portalu: Kielczanin napisał(a):

> Szanowny Panie Pośle Nowak.
                  > Wie Pan w jaki sposób powołano do życia ten cały PiS.
                  > Otóż bracia Kaczyńscy wraz z kotem nauczeni porażką z PC gdzie stracili
                  > władzę we własnej prywatnej partii postanowili ją utworzyć na granicy
                  > prawa polskiego.W okresie gdy "Kaczory" usadowiły się blisko Buzka
                  > poczęły kombinować.Postanowili utworzyć partię w oparciu o tak zwane
                  > resorty sprawiedliwości, jak Pan wie ustawy o "Sędziach, Prokuratorach
                  > i Policjantach" zabraniają im członkostwa ale nie sympati.Proste ? Proste.
                  > Kierownictwo nigdy się nie zmieni bo nie przybywa nowych członków
                  > a sympatyków, których należy przekonywać tylko raz na cztery lata.
                  > Kaczory mają wieczną władzę we własnej partii.
                  > Proszę pamiętać iż są to bardzo niebezpieczni przeciwnicy, oni pójdą
                  > z każdym na układy aby osiągnąć własny cel. Co do Posła Gosiewskiego
                  > to dla mnie osobiście zachowuje się jak gówniarz sterowany rękami
                  > dwóch cwaniaków.My kielczanie jesteśmy niepoprawni, tłumaczymy wybór
                  > takiego posła "ustawionym".Bzdura, początek list partyjnych zawsze
                  > jest ustawiony od miejsca 1 do 3 a dalej to już przypadkowość.
                  > Można oddać głos na ostattniego na liście. Wybory municypalne były tego
                  > dowodem że można.
                  > A co do forumowicza o niku "Mario" to nie zdziwił bym się gdyby to był
                  > sam Pan Poseł Gosiewski.
                  > Serdecznie pozdrawiam
                  >
          • Gość: Marian Re: Poseł Gosiewski... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 09:49
            Panie Mario c.zyli Mariuszu Goraju czego robisz pan bledy .Bo nie mam szkoly
    • Gość: Mariusz Goraj Re: Poseł Gosiewski... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 14:31
      Szanowny Panie " marian", Szanowny Panie Pośle Nowak, Szanowni Państwo!!!

W nawiązaniu do wpisu mniemam, że dżentelmana o pseudonimie marian oświadczam
      co następuje:

1. nie mam w zwyczaju obrzucania kogoś błotem pod jakimiś dziwnymi pseudonimami
      2. Z wykształcenia jestem dziennikarzem, ukończyłen Uniwersytet Jagielloński -
      to do wpisu na temat " moich " rzekomych błędów i braku szkoły. Jeżeli ma pan
      odwagę, zapraszam do Biura ( skoro mnie pan tak dobrze zna, to pewnie wie pan
      gdzie znajduje się biuro w którym urzęduję) - okażę odnośne dokumenty.
      3. Nie mam też w zwyczaju polemizować z ludźmi, których nie znam i pewnie nie
      miałbym ochoty poznać - Panie " marian"

Pozdrawiam

Mariusz Goraj
      • Gość: poseł nowak Re: Poseł Gosiewski... IP: krakus:* / 192.168.1.* 02.08.03, 17:49
        Szanowny Panie Goraj!

Sądzę, ze jestem jedynie adresatem Pana wpisu i zarzuty nie dotycza mojej
        osoby.

To po pierwsze!
        Po drugie - przyznam, że Pana tekst, absolwenta UJ, został tak napisany,
        ze jest on dla mnie nie do konca czytelny i zrozumiały. To jakiś misch, masz a
        nie oświadczenie. Proszę to raz jeszcze przeczytać!

Widzę, że się Pan bardzo zdenerwował!

Gość portalu: Mariusz Goraj napisał(a):

> Szanowny Panie " marian", Szanowny Panie Pośle Nowak, Szanowni Państwo!!!
        >
        > W nawiązaniu do wpisu mniemam, że dżentelmana o pseudonimie marian oświadczam
        > co następuje:
        >
        > 1. nie mam w zwyczaju obrzucania kogoś błotem pod jakimiś dziwnymi
        pseudonimami

a pod nazwiskiem?
        > 2. Z wykształcenia jestem dziennikarzem, ukończyłen Uniwersytet Jagielloński -

> to do wpisu na temat " moich " rzekomych błędów i braku szkoły. Jeżeli ma pan
        > odwagę, zapraszam do Biura ( skoro mnie pan tak dobrze zna, to pewnie wie pan
        > gdzie znajduje się biuro w którym urzęduję) - okażę odnośne dokumenty.

jakie, na jaką okoliczność?

> 3. Nie mam też w zwyczaju polemizować z ludźmi, których nie znam i pewnie nie
        > miałbym ochoty poznać - Panie " marian"

ale ten ktoś pana dobrze zna i wiedział przedewszystkim, ze jest pan tu częstym
        gościem. Skąd?
        >
        > Pozdrawiam
        >
        > Mariusz Goraj

... a ja mogę wiedzieć, kim Pan jest i czy ma pan związek z PiS?
        ( faktultatywnie )
      • Gość: poseł nowak PiS inwiliguje? IP: krakus:* / 192.168.1.* 02.08.03, 17:53
        ...jezeli tak jest, to pewnie dyrektor biura PiS realizuje instrukcje 0015!!!
        • Gość: Kielczanin Re: PiS inwiliguje? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 08:53
          Trafiony zatopiony, brawo Panie Pośle.
          • Gość: Zenek Re: PiS inwiliguje? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 11:26
            Panie Pośle Gosiewski ,czy wszyscy członkowie PiSu są mali.Czy w dzieciństwie
            przechodził Pan krzywicę i czy mieszkał Pan na wsi ,gdzie na takie choroby nie
            zwracano uwagi!
            • Gość: maliniak Na które miejsce na liście wsadził Nowaka Lepper? IP: 195.205.230.* 03.08.03, 14:25
              I czy nie ma tu jakichś erotycznych podtekstów?
              • Gość: maliniak Czy Nowakowa może zostać radną? IP: 195.205.230.* 03.08.03, 17:28
                • Gość: poseł Re: Czy Nowakowa może zostać radną? IP: *.komfort.tarman.pl 04.08.03, 12:52
                  nie ma zadnej nowakowej, a nawet gdyby była, to zadnego nepotyzmu
                  • Gość: maliniak Re: Czy Nowakowa może zostać radną? IP: 195.205.230.* 04.08.03, 14:13
                    Gość portalu: poseł napisał(a):

> nie ma zadnej nowakowej, a nawet gdyby była, to zadnego nepotyzmu

Konstytucja nie zabrania kandydowania Nowakowej z listy Samoobrony.
                    Resztę rozstrzygają wyborcy.
              • Gość: posel Re: Na które miejsce na liście wsadził Nowaka Lep IP: *.komfort.tarman.pl 04.08.03, 12:51
                6
                • Gość: maliniak Re: Na które miejsce na liście wsadził Nowaka Lep IP: 195.205.230.* 04.08.03, 14:15
                  Gość portalu: posel napisał(a):

> 6

To się pan poseł niezbyt wykosztował. Myślę, że już się zwróciło.
                  • Gość: poseł nowak Re: Na które miejsce na liście wsadził Nowaka Lep IP: *.komfort.tarman.pl 04.08.03, 14:54
                    kosztowało 13 tys zl

... a w jakich kategoriach mam odpowiedziec. Z firmy NOVA miałem 12 tys i
                    mogłem sobie dorabiać do woli. teraz wziałem 8 tys i nie mogę nic, nawet wtedy,
                    gdy nie ma konfliktu interesów.

Więc?
                    • Gość: maliniak Więc proszę nie zarzucać innym,.. IP: 195.205.230.* 04.08.03, 15:02
                      ...że zostali wybrani w demokratycznych wyborach.
                      • Gość: Jakub Demokracją sobie, maliniak, gęby nie wycierajcie IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 21:49
                        Ordynacja wyborcza nie ma nic wspólnego z demokracją, towarzyszu maliniak.
    • Gość: poseł nowak Re: Poseł Gosiewski... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 01:31
      Samochodzik, ktorym porusza się pan poseł Gosiewski ( Białostockie numery )nie
      jest tez ujety w oświadczeniu majątkowym obecnej zony - radnej m. Warszawa jak
      równiez nie mozna nic znależć na ten temat w sejmowym rejestrze korzyci pana
      posła

na dowód:

orka.sejm.gov.pl/RejIVk.nsf/web/099
      Mentalność Kalego! Mam na mysli wypowiedzi zarówno Pana posła Gosiewskiego,
      a szczególnie ostatnie, pyskatego i bezczelnego prezydenta Warszawy- Lecha
      Kaczynskiego. Mało nie zagryzłprzedwczoraj dziennikarza "Monitora" w TVP

Toż to gorsze niż Lepper!

> ...wytyka SLD korupcje, a zapominał, ze w Warszawie jego dwie zony, obecna i
      > była są radnymi z listy PiS. Wygrały, bo "wsadził" je na pierwsze miejsca na
      > listach.
      >
      > Ciekawe! W ten sposób nie potrzebuje płacić chłopak zadnych alimentów.
      > Zapomnial, ze nepotyzm, to też korupcja. Sam tez był radnym sejmiku
      > warszawskiego.
      >
      > Ot cały PiS w wydaniu posła Gosiewskiego. Dobrze, ze pan poseł nie ma
      > dorosłych dzieci i kilku byłych żon, bo wtedy bez skrupłów obasadził by kilka
      > rad w Warszawie lub jedną w całości. Do tego ta rozdzielczość majątkowa pana
      > posła.
      • Gość: Jakub Re: Poseł Gosiewski... IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 01:59
        O godzinie 1:31 ciepłej nocy sierpniowej dobrze się śpi, a pan o polityce,
        panie Pośle. Teraz wiem, co mnie obudziło. To Pan stukał w klawiaturę. :)
        Pozdrowienia i miłych snów o Polsce bez socjalistów PiS-ów, POPiS-ów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka