Dodaj do ulubionych

Kieleckie przedszkola czynne tylko do 16.30

01.05.08, 23:34
Czyżby WEL i inni decydenci nie mieli dzieci ???
Obserwuj wątek
    • Gość: asdr Re: Kieleckie przedszkola czynne tylko do 16.30 IP: *.klc.vectranet.pl 02.05.08, 00:53
      przeciez Wel ma ale w Krakowie, wiec nie musi sie martwic jak po nie
      dojechac po pracy...mysli tylko kiedy do nich dolaczyc..
    • Gość: monia Kieleckie przedszkola czynne tylko do 16.30 IP: *.chello.pl 02.05.08, 07:30
      dosyc ze nie ma miejsc w przedszkolach to jeszcze obcinają godziny a
      co z dziecmi ktorych rodzice pracuja do 17-18 beda czekaly przed
      przedszkolem? zachecaja nas do powiekszania rodzin ale zamiast cos
      dawac dzieciom wola wszystko odebrac
    • Gość: Rodzic Kieleckie przedszkola czynne tylko do 16.30 IP: 91.197.155.* 02.05.08, 08:18
      Większość rodziców kończy pracę o 16:00 + korki to trudno zdążyć na 16:30 do przedszkola !!!!!!
    • Gość: rodzic Kieleckie przedszkola czynne tylko do 16.30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 17:19
      Podobno władze są otwarte do przedłużenia godzin pracy?! śMIECH NA SALI!!!
      To dlaczego dyrektorka przedszkola kiedy ja jako rodzic wpisałam w karcie ze
      będę odbierać dziecko ok. 17 to kazała mi skreślić i napisać do 16:30? I CO NA
      TO PANI STANISłAWSKA "MARTWE ETATY"
    • Gość: mama_ze_wsi Re: Kieleckie przedszkola czynne tylko do 16.30 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.08, 19:47
      Ja bym chciała, zeby moje przedszkole czynne było do 16.30. Ja swoje
      dziecko musze zabrać do 15, a i tak nauczycielki nosem kręcą, że za
      późno ktoś przychodzi, bo inni rodzice zabieraja dzieci między 13 a
      14, więc godzinę siedzą tylko z moim. Pracuję do 15.30, dojazd do
      przedszkola zajmuje mi pół godziny. Przedszkole otwierają o 7, ale
      to tylko teoria, bo 7.20 najczęściej nikogo jeszcze nie ma i często
      dziecko zostawiam pod opieką kucharki (!), by móc zdążyć do pracy na
      7.30 (i tak zazwyczaj się spóźniam niestety). Koszmar.
      • Gość: Mama Re: Kieleckie przedszkola czynne tylko do 16.30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 09:59
        Najlepszym rozwiązaniem jest wybrać przedszkole, którego ten problem nie
        dotyczy. Sprawdzone przeze mnie i moje dziecko - Akademia Malucha
        Kadra dostosowuje się do naszych potrzeb, każdą sytuację (problem) można omówić,
        i dogadać.
        www.akademia-malucha.com.pl
        Naprawdę polecam.
        • Gość: Rodzic Re: akademia -malucha a kogo na nią stać?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 17:41
          Kobieto, a kogo stać na takie czesne 420 zł ?????NIE WSZYSCY Są PREZESAMI
          FIRM!!!! POZWóL SOBIE NA KOMFORT MYśLENIA! TO NAPRAWDę NIE BOLI!!!!
          • Gość: Mama Re: akademia -malucha a kogo na nią stać?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 12:50
            Pozwalając sobie na komfort myślenia... dochodzę do wniosku, że:
            1. Wolę zaoszczędzić na niektórych zbędnych rozrywkach, zapewniając dziecku
            fachową opiekę.
            2. Nie wszyscy są prezesami firm a jednak mogą sobie pozwolić na taki wydatek.
            3. Nie napisałam nic takiego, że każdy powinien i każdy może oddać swoje dziecko
            do Akademii Malucha.
            4. Z niektórymi ludźmi nie da się rozmawiać. Nie rozumiem dlaczego musisz mnie
            tak atakować przecież nie napisałam nic obraźliwego, a tylko podzieliłam się
            swoimi spostrzeżeniami. Nie jest moją winą że w ludziach budzi sie frustracja z
            powodu mniejszych zarobków i nie życzę sobie takich ataków. Z własnego
            doświadczenia wiem, że rodzice nie będąc prezesami ani kierownikami decydują się
            na współpracę z Akademią Malucha. I faktycznie myślenie nie boli... mnie nie
            boli... ale chyba Ciebie boli to, że komuna dawno minęła i nie każdy ma po równo.
            Wybacz jeśli Cię uraziłam, wybacz że sa tacy co mają więcej, wybacz że zrobię
            wszystko, żeby moje dziecko było wychowywane w jak najlepszych warunkach, ze
            wspaniała zabawą, wśród wykwalifikowanych pedagogów.

A dla wszystkich zainteresowanych: Jeszcze raz polecam bo naprawdę warto!!

Pozdrawiam
            Mama
    • Gość: domik brawo Lubawski!!! IP: *.colc.cable.ntl.com 03.05.08, 10:59
      Brawo masto Brawo Lubawski...piekna polityka pro rodzinna w
      Kielcach... rece opadaja...3ba byc prezydentem miasta i miec kaske
      na opiekunke wtedy problem sie sam rozwiaze:(
    • Gość: 71 Kieleckie przedszkola czynne tylko do 16.30 IP: *.chello.pl 03.05.08, 12:00
      Widocznie kieleckie przedszkola mają być dostępne tylko dla urzędników, w końcu to oni pracują max do 16. Reszta (chołota) ma sobie radzić sama, a najlepiej wynieść się z ICH miasta. W końcu urzędy to jedna rodzina.
      • Gość: hawk Leniwe matki IP: *.chello.pl 03.05.08, 12:10
        Trzymają dzieci w przytułku do godzin wieczornych, żeby im nie
        przeszkadzały w ogladaniu Klanu i Plebanii.
        • Gość: Azazz Całe Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 15:59
          Powtórzę za osobą która napisała to już wcześniej: nie dość że
          miejsc mało to jeszcze do 16.30....... Jaki pan taki kram! Kolejny
          rewelacyjny pomysł kieleckich władz.
        • Gość: kak Re: Leniwe matki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.08, 16:07
          Leniwy umysłowo niepolski sokole, wyobraź sobie, że nie każdy ogląda te
          czachoeby, w których najwyraźniej gustujesz. Pochodzisz z patologicznej rodziny?
          Przeszkadzałeś rodzicom? Nie każdy kończy pracę o 16., nie każdy pochodzi stąd,
          mogąc oddać dziecko pod opiekę rodziny.

• Gość: kaz Re: Kieleckie przedszkola czynne tylko do 16.30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 12:30
      teraz ten problem go już nie dotyczy.Dzieci duże,poza
      Kielcami,zapewne przedszkole "przeszły za komuny" a wtedy zapewne
      nie było takich problemów.A teraz byleby do "prezydenckiej
      emerytury" a emeryckie lata w jakims bardziej cywilizowanym mieście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka