Gość: Jakub IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 22:17 Wstyd !!! Ale banda! Tylko Marszałek Józef Piłsudski był Polakiem, ale on to jeszcze z II Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rebee Re: Jan Paweł II honorowym obywatelem Kielc IP: *.icpnet.pl 19.09.03, 22:54 To Wojtyła jeszcze nie był tym ...no honorowym obywtelem prześwietnego miasta Kielce? Cóż za niedopatrzenie! Ale wstyd i poruta! Proponuję natychmiast nadanie Wojtyle hurtem honorowego obywtelstwa wszystkich miast polskich, wsi i osad. Będzie szybciej, hojniej i taniej przede wszystko! Pozdrawiam was preześwietne kmiotki i buraczki z kolejnego pszenno-buraczanego miasteczka Kielce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YACK Re: Jan Paweł II honorowym obywatelem Kielc IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.0.* 20.09.03, 00:13 Gość portalu: rebee napisał(a): > To Wojtyła jeszcze nie był tym ...no honorowym obywtelem > prześwietnego miasta Kielce? Cóż za niedopatrzenie! Ale wstyd i > poruta! Proponuję natychmiast nadanie Wojtyle hurtem honorowego > obywtelstwa wszystkich miast polskich, wsi i osad. Będzie > szybciej, hojniej i taniej przede wszystko! > Pozdrawiam was preześwietne kmiotki i buraczki z kolejnego > pszenno-buraczanego miasteczka Kielce! Z jakiej to aglomeracji REBEE jesteś ? Rzym,Paryż,Londyn może Nowy Jork ? a może MOSKWA a może ...... Jedno jest pewne urwałeś się przedwcześnie z choinki !!! Komentowanie Twojej wypowiedzi byłoby dla mnie poniżeniem. Pozdrawiam Cię REBEE i życzę by Twa aglomeracja rosła w siłę i potęgę pod sztandarem SIERPA I MŁOTA !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: Jan Paweł II honorowym obywatelem Kielc IP: PROXY:* / 172.16.1.* 20.09.03, 07:56 Marek jaki Ty jesteś ubogi ,żal mi Ciebie .Za wszystko się w życiu płaci i ty za te słowa na starość też zaplacisz . Na łożu śmierci nie będziesz mógł skonać.Papież to wielki człowiek i każdy Polak jest z Niego dumny,a w Twojej wypowiedzi i rebee widać że jesteście pachołkami moskwy,lub parchami żydowskimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Jan Paweł II honorowym obywatelem Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 00:40 do domu starców z nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!przypomina ruskich sekretarzy z lat 80-tych, których tak u nas krytykowano właśnie ze względu na zdrowie itp., a czy on się od nich w tym względzie różni??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedrek Re: Jan Paweł II honorowym obywatelem Kielc IP: *.cg.shawcable.net 20.09.03, 03:40 Chamie jeden,cycu prosty gdyby nie Papiez to bys dzisiaj zyl na poziomie obywatela Albanii i napewno bys nie mial dostepu do internetu zeby prawic swoje prymitywne madrosci.Mam nadzieje ze ty nie doczekasz domu starcow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Planowa akcja komunistów? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 07:59 Gość portalu: marek napisał(a): > przypomina ruskich sekretarzy z lat > 80-tych, których tak u nas krytykowano właśnie ze względu na zdrowie itp., a > czy on się od nich w tym względzie różni??? Oczywiście, niebożątko, że się różni. Nie jest ruskim sekretarzem, a jakby nawet przeciwnie. Przecież kandydatura (nieświadoma!) Jana Pawła II na obywatela honorowego Kielc nie ma w sobie żadnych cech zła. Od czasów Józefa Piłsudskiego, ta kandydatura niesie w sobie dobro, tak obce pozostałym "obywatelom honorowym Kielc" (wyjąwszy zapewne tylko Leszka Mądzika, który w tym towarzystwie znalazł się przez własne gapiostwo - należy sprawdzać, gdzie się wchodzi). Na tym "uroczystym" posiedzeniu Rady Miasta Kielc, pierwszym punktem obrad powinno być unieważnienie "honorowego obywatelstwa" nadanego przez morderców, bandytów, zdrajców i złodziei z PPR, KPP i PZPR (dziś SLD) całej tej antypolskiej bandzie. Dopiero potem można rozpatrywać nadanie obywatelstwa honorowego Janowi Pawłowi II. Chyba, że radni SLD, kierując się podszeptem samego diabła albo swojego chłopa Długosza, zaplanowali tę akcję umieszczenia Dobrego Papieża w poczcie bandytów antypolskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub No i jeszcze ulice? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 08:09 Drugim punktem obrad "uroczystej" sesji Rady Miasta Kielc powinna być zmiana tych nazw ulic i placów, które urągają państwu i narodowi polskiemu. Muszą zniknąć nazwy "ul. Manifestu Lipcowego", symbolu zła, symbolu komuno- sowieckiego zniewolenia Polski, i "rondo Herlinga - Grudzińskiego", symbolu nowej żydowskiej zdrady Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YACK Re: Jan Paweł II honorowym obywatelem Kielc IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.0.* 20.09.03, 11:49 Przed głosowaniem o nadaniu honorowego obywatelstwa m.Kielc naszemu PAPIEŻOWI proponuję aby Rada Miasta wystosowała do OJCA ŚWIĘTEGO JANA PAWŁA II gorące przeprosiny za skandaliczne przyjęcie jakie zgotowano MU w naszym mieście /patrz m.in.zdięcie/Nigdzie indziej nie widziałem takiej kompromitacji jak w Masłowie !!! Przypomnę tym którzy zapomnieli: strugi deszczu lały się za kołnierz PAPIEŻA brnął po kostki w wodzie na ołtarzu /lichy dywan tak był nasączony wodą,że stąpając po nim tryskały fontanny / gołe deski ołtarza były niczym lodowisko !!! a na końcu ten ``wspaniały`` wystrój ołtarza - tyle kwiatów tyle wszystkiego , i na dodatek ``artystyczna ``wizja KRZYŻA przypominająca bardziej pikujący samolot wbity w ziemie niż KRZYŻ Walnijcie się w pierś najpierw drodzy Rajcowie m.Kielc,padnijcie na kolana,proście z pokorą o wybaczenie swoich grzechów zaniechania,a gdy to Wam będzie dane / sądzę że tak ,bo MIŁOŚĆ OJCA ŚW.jest ogromna!!/ wówczas z czystym sumieniem głosujcie uchwałę o nadaniu honorowego obywatelstwa Papieżowi !!! za co będę mocno ściskał kciuki !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariamme Re: Jan Paweł II honorowym obywatelem Kielc IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.03, 18:49 Zgadzam się, byłam na tej mszy, nie dało się na to patrzeć... że też nie pomyslano o tak prostej konstrukcyjnie rzeczy, jaką jest dach nad głową, dla ochrony Ojca św, zarówno przed oberwaniem chmury, jak i 30 - stopniowym upałem... żenada to była! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Jan Paweł II honorowym obywatelem Kielc IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 20:09 To rzeczywiście musiał być, skoro tak piszecie, kolejny pokaz nieudolności urzędników kieleckich. Oni tacy już są, nie widzą dalej niż wczorajszy dzień, nic do przodu nie przewidzą. Ale z ołtarzem to wina także JE biskupa kieleckiego i jego pomagierów w sukienkach, to oni powinni wiedzieć, że ołtarz polowy z dachem też może być ładny. Wszyscy chcą się uczyć na własnych błędach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvs Re: Jan Paweł II honorowym obywatelem Kielc IP: *.the-beach.net 20.09.03, 20:41 Od tych miejskich tytulow honorowych papiezowi juz dawno szczeka opadla a rece trzesa sie by dolozyc miedzy oczy tym wszystkim dbajacym radnym i nie radnym.Dajta mu swiety spokoj,czas juz myslec o skladce na pogrzeb i nastepcy. cvs-skandalista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imię Róży Re: Jan Paweł II honorowym obywatelem Kielc IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.0.* 20.09.03, 22:16 UUuUUpppppppsss ale niedopatrzenie, że tez tak późno i kto za to odpowie przed biskupem, toz to najzwyczajniej w swiecie grzech, żeby dopiero we werzesniu 2003 nadawac naszemu papiezowi taki tytuł. Pytanie do zatwierdzajacych:' czy bedzie nam dostapione ogladac na tzw "live" naszego nowego obywatela. Cyba wypadaloby panie papiez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryffin Re: Kielce to ciemnogród IP: *.comnet.krakow.pl 21.09.03, 10:59 Czytam te Wasze wypociny i mi włosy dęba stają.Co papież i cała ta sekta katolicka ma wspólnego z wolnościa słowa i demokracją w Polsce? Kościelni grają na najniższych instynktach ludzi. Wykorzystują ich każdą słabość to jest zaraza którą należy wytępić a nie nobilitować.Cóż ten Karol Wojtyła mógł takiego zrobić dla Kielc, to że tam był,ja też tam byłem kilka razy. On o Kielcach szybko zapomniał a ja przynajmniej mówię znajomym, że Kielce to bardzo ładne miasto.Szkoda tylko, że mieszkają tam zacofani ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Kielce to ciemnogród IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 19:52 >Idiota napisał w debilnym upojeniu: >Cóż ten Karol Wojtyła mógł takiego zrobić dla Kielc, to że tam był,ja też tam >byłem kilka razy. Ale ciebie gnojku nawet nikt nie zauważył. Mogłoby cię w ogóle nie być na tym bożym swiecie i nikt by nawet nie zauważył tego. Wszystkich gnojów poubeckich powinno się kastrować, żeby to bydło się nie rozmnażało. >Ta pomilicyjna menda wymyśliła: >Kielce to bardzo ładne miasto.Szkoda tylko, że mieszkają tam zacofani ludzie. W logice tego debila są same debilizmy, bo czegóż innego można się spodziewać po debilu, potomku bydła ubeckiego. Pisze ten kretyn z Krakowa i nie zauważa nawet, zdebilały idiota, że według jego logiki krakowianie powinni być po wielokroć bardziej zacofani od kielczan, bo wielokrotnie już uhonorowali Papieża Jana Pawła II czyli dawnego krakowskiego arcybiskupa i kardynała Karola Wojtyłę. (To bydle musi być dodatkowo żydem!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Jan Paweł II honorowym obywatelem Kielc IP: *.one.pl / 192.168.7.* 21.09.03, 11:53 I znów budzą się polskie demony.... Mniej agresji, więcej szacunku i zrozumienia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryffin Re: Jan Paweł II honorowym obywatelem Kielc IP: *.comnet.krakow.pl 21.09.03, 13:30 rozwiń 'ja' ten temat szacunku i zrozumienia.Dość wciskania ciemnoty i nowego dogmatu 'Czwórcy świetej" /dobre ale nie moje/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Jan Paweł II honorowym obywatelem Kielc IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 19:55 No tak, typowa zagrywka żydowska. Ten żyd może mieć nawet ukończoną jesziwę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Jan Paweł II honorowym obywatelem Kielc IP: *.one.pl / 192.168.7.* 21.09.03, 16:42 Po prostu ten człowiek zrobił parę rzeczy dla Polski.I nie każdy musi być katolikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryffin Re: Jan Paweł II honorowym obywatelem Kielc IP: *.comnet.krakow.pl 21.09.03, 16:59 konkretnie jakich ? Trzeba powiedzieć to głośno, nic ale to nic nie zrobił. To Polska zrobiła dla niego bardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Jan Paweł II honorowym obywatelem Kielc IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 19:59 Wypuścili go właśnie z żydkowa i ma lukę w pamięci. Zapytaj rabina, czy wolno ci iść do biblioteki, żeby poczytać o Papieżu Janie Pawle II. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla Re: Jan Paweł II honorowym obywatelem Kielc IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 09:56 bla Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala gen. armii Dymitr Daniłowicz Leluszenko 12.10.03, 12:27 Lista oficerów Armii Czerwonej, którzy nadal (!) są Honorowymi Obywatelami miasta Kielc.... w tym towarzystwie - morderców - znajduje się Papież Jan Paweł II. Gazeta Wyborcza - jak pisze Jakub - przemilczała ten fakt. płk Michaił Romanowicz Burłak gen. armii Dymitr Daniłowicz Leluszenko gen. mjr Georgij Wasiliewicz Iwanow płk Wiktor Iwanowicz Woronin ppłk Dymitrij Josifowicz Awrutow sierż. Zinajda Grigorijewna Awrutowa kpt. Dawid Władimirowicz Eskin por. Sofia Moisiejewna Eskinowa kpt. Wiktor Fiodorowicz Kondraszew ppłk Konstantin Aleksandrowicz Borisow por. Michaił Wasiliewicz Biegłarjan szer. Mirzalie Mingbajew mjr Michaił Trofimowicz Mołokostow płk Iwan Aleksiejewicz Charitonow ppłk Wasilij Naumowicz Topojew kpt. Iwan Szamiliewicz Gurżinian ppłk Fiodor Michajłowicz Awierianow kpt. Paweł Jemielianowicz Niecziepurienke płk Iwan Fomicz Pomazkow Pełna lista.: www.um.kielce.pl/um_polish/honorowi.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narodowiec Re: gen. armii Dymitr Daniłowicz Leluszenko IP: *.play-internet.pl 02.12.14, 09:16 Oczyśćmy Kielce z komunizmu! www.facebook.com/events/762994740404244/?fref=ts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narodowiec Re: gen. armii Dymitr Daniłowicz Leluszenko IP: 81.219.133.* 02.12.14, 16:30 Oczyśćmy Kielce z komunizmu! www.facebook.com/events/762994740404244/?fref=ts Odpowiedz Link Zgłoś