plisak 13.06.08, 20:41 Dziękuj Wam Irlandczycy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oloros Re: Traktat lizboński 13.06.08, 22:31 znowu Irlandczycy uratowali Europe wystarczy zeby choć w jednym kraju politycy pozwolili sie wypowiedziec ludziom - wynik bardzo pomyslny dla wolnej Europy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Irlandio i irlandczycy wielkie dzięki IP: *.dyn.optonline.net 14.06.08, 10:40 Tak wspaniałe społeczeństwo które rozumie co dla niego jest dobre co mnie obchodzi dobro urzędasa w Brukseli ja wiem co dobre dla mnie i moich dzieci a w Polsce nikt mnie o to nie pyta. Szczególnie Eurowizja-głosowanie pokazało jak europa kocha Polskę no i Euro2008 SZANUJMY SIĘ SAMI JAKO NARÓD A OSIĄGNIEMY NAJWIĘCEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Irlandio i irlandczycy wielkie dzięki 14.06.08, 15:52 Irlandia to już trzeci kraj, obok Francji i Holandii, którego obywatele powiedzieli "NIE" dla Konstytucji Europejskiej... Ciekawe co dalej? Tak nagle ucichło w mediach, nikomu się jak widać nie chce czytać obszernych materiałów, no bo i po co? Ciekawe też co my jako Polacy byśmy powiedzieli, gdyby nas o to zapytano???:))) Odpowiedz Link Zgłoś