Dodaj do ulubionych

Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubawski...

14.11.08, 21:36
najlepsza decyzja to było rozgonienie terrorystów w czasie strajku
uniknęliśmy niewyobrażalnej katastrofy - za 100 000 to jest tanio
no i ten rozwój - co tam chodniki - w ilosci pomników na łebo/kielecki to
jesteśmy w scisłej europejskiej czołówce
dziwne jest to ze tylko 60 procent ocenia dobrze i bardzo dobrze - myslałem
ze jest wiecej tych zadowolonych z siebie i miasta przyg...
Obserwuj wątek
    • Gość: antyWEL Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 22:22
      > dziwne jest to ze tylko 60 procent ocenia dobrze i bardzo dobrze - myslałem
      > ze jest wiecej tych zadowolonych z siebie i miasta przyg...

To tak jak z wyborami - wygrał większością 70% głosów, ale jaka była frekwencja ?
      • Gość: mer Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 22:27
        Człowiek buja w obłokach
        • Gość: Dolly Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: 89.108.200.* 14.11.08, 23:37
          Ciekawe czemu tak się przeciwstawia budowie tramwaju?
          • Gość: tramwaj Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 23:50
            Gość portalu: Dolly napisał(a):

> Ciekawe czemu tak się przeciwstawia budowie tramwaju?

Pewnie boi się tego, że będzie musiał udzielać pierwszeństwa tramwajowi swoim
            audi. Poza tym decyzja o budowie tramwaju nie będzie tak popularna jak oratoria,
            piłka czy Łobice......
      • Gość: kielczanin Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: 213.77.117.* 15.11.08, 09:15
        wielkie brawa dla Prezydenta za to co robi ,tak dalej,tu nie ma cudów na co
        liczą POmazańcy ,tu trzeba uruchamiać rozum którego brakuje przeciwnikom
        Prezydenta
    • Gość: karol Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubawski.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 23:49
      Wszystko ładnie- deptak stadion mozna się chwalić.Co z ludżmi mieszkającymi
      dookoła centrum? gumiaki, gumiaki i maski na nosy ,bo jak się już znajdzie
      jakieś dojście w błocie to co widać dokoła rowy a'la rynsztoki, bo po co
      kanalizacja i deszczówka i co róg apartamentowce z deptakami na dachach garaży
      ,dzieciaki w oknach, bo na plac do kopania piłki nie starczyło miejsca ,albo
      smętnie zwisajace z jedynej w huśtawki bo to musi być.A domy kazdy jak
      pojedyńczy pomnik, jak sąsiad zielony ,to mój cerwony albo wywrócony jak on
      pałacyk ,to ja mu jak hotelowiec nad morzem czerwonym.To jak Prezydencie mają
      Kielce charakter?
      • Gość: al. Legionów Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 23:57
        Gość portalu: karol napisał(a):

> Wszystko ładnie- deptak stadion mozna się chwalić.

Czym się chwalić? Stadionów nie buduje się w centrum ! Jeśli ktoś tego nie
        rozumie to zapraszam na Al. Legionów w dniu meczu.
        • Gość: hmm Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: 77.223.220.* 15.11.08, 09:32
          Ręce opadają.Trudno,aby przez 6 ! lat nic nie powstało w mieście
          wojewódzkim,europejskim, w końcu! Ale wszysko powinno mieć swój
          SENS ! Każda złótówka musi być wydaną "z głową ",tak aby ludziom
          żyło się dobrze,a nie w stresie i udręczeniu. Za takie organizowanie
          życia podatnikom powinny być surowe kary ! Wydać forsę to żadna
          sztuki- na bezsens i bzdety !
        • Gość: pz masz złe wiadomości IP: 81.219.133.* 16.11.08, 09:34
          stadiony.net/
          stadiony budowało się, buduje i będzie budować w zdecydowanej większości w
          centrum a nie w szczerym polu!!! daleko nie musisz jechać żeby szukać przykładu
          z Polski, zobacz gdzie są stadiony w Łodzi, Krakowie czy Warszawie
          stadiony w Niemczech też są w centrum ale nie ścisłym, tak samo jest w Kielcach
          i nikomu to nie przeszkadza z wyjątkiem kilku zgredów z Al Legionów, wiem bo
          chodziłem do Piłsudskiego 10 lat temu i wiele razy miałem do czynienia z tymi
          skonfliktowanymi ludźmi z bloków obok szkoły
          • Gość: zp Re: masz złe wiadomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.08, 09:53
            Gość portalu: pz napisał(a):

> stadiony.net/
            > stadiony budowało się, buduje i będzie budować w zdecydowanej większości w
            > centrum a nie w szczerym polu!!! daleko nie musisz jechać żeby szukać przykładu
            > z Polski, zobacz gdzie są stadiony w Łodzi, Krakowie czy Warszawie
            > stadiony w Niemczech też są w centrum ale nie ścisłym, tak samo jest w Kielcach
            > i nikomu to nie przeszkadza z wyjątkiem kilku zgredów z Al Legionów, wiem bo
            > chodziłem do Piłsudskiego 10 lat temu i wiele razy miałem do czynienia z tymi
            > skonfliktowanymi ludźmi z bloków obok szkoły

Tylko, że kiedy powstawały te stadiony były inne czasy. Na mecze Błękitnych
            chodziło 200-300 osób, które miały góra 15 samochodów. Obecnie taki obiekt musi
            mieć odpowiednią infrastrukturę, na którą nie ma miejsca w centrum. Jeśli tego
            nie rozumiesz to trudno... A jak tak kochasz stadion to kup sobie mieszkanie na
            Al. Legionów - w kilku oknach są oferty sprzedania.
            • Gość: pz Re: masz złe wiadomości IP: 81.219.133.* 16.11.08, 09:58
              naprawdę??? chodzę tam na spacery i jakoś nie widziałem tych ogłoszeń a to że
              ludzie z tych bloków są konfliktowi to każdy wie, wiadomo że żadna inwestycja
              nie ma 100% poparcia i zawsze znajdzie się grupka co chce coś wydrzeć dla siebie
              - darmowa wymiana okien dla mieszkańców Al Legionów na koszt miasta
              • Gość: zp Re: masz złe wiadomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.08, 10:32
                Nie rozumiesz i nie chcesz zrozumieć. W dniu meczu w okolicy stadionu cyrk
                zaczyna się od południa. Pozamykane ulice, radiowozy na sygnale do późnych
                godzin wieczornych jak w stanie wojennym, nie można zaparkować pod własnym domem
                bo kibice zastawili. Nie wspomnę już o okolicznych szkołach, gdzie zajęcia są
                zakłócane przez wrzaski.
    • Gość: karol Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubawski.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 00:15
      Chwali się Prezydent dla mnie stadion tez jest wcisnięty na siłę
      • Gość: al. Legionów Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 00:35
        Gość portalu: karol napisał(a):

> Chwali się Prezydent dla mnie stadion tez jest wcisnięty na siłę

Stadion ma jedną, ale to poważną wadę - lokalizację.
        • Gość: / Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 00:46
          wyniki sondażu nie dziwia -tylu debili w jedyny miejscy może być tylko w Kielcach
          • Gość: hey Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: 77.223.220.* 15.11.08, 09:25
            I to jest prawda obiektywna.Pozdrawiam
          • Gość: kielcznin Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: 79.139.13.* 15.11.08, 09:54
            skoro prezydent "obsadził" wszystkie stanowiska "swoimi" ludźmi, to jak ma być?
            sami się więc chwalą, jak to jest dobrze, bo mają ciepłe posadki na
            preferowanych warunkach + gazety (jedna rozdawana w kościołach)i druga tak
            cholernie kulturalna, że nie da sie jej czytać-gdzie wciskają kit,kreują
            kolejnych "swoich" i narzucają niekoniecznie obiektywne opinie i jak to w
            Kielcach jest świetnie,a tymczasem rzeczywistość zgrzyta...ot, jakby taka
            prozaiczna sprawa-rozkłady jazdy autobusów-od co najmniej40 lat nie da sie
            ułożyć takiego rozkładu, żeby udało sie przesiąść z jednego aut. na drugi...ale
            co tam najważniejsze jest dobre samopoczucie prezydenckich urzędników i jego
            doradców ze swoja ekipą znajomych i "koleżanek".Nie robią (urzędnicy i doradcy)
            niczego ekstra,w dodatku za nasze podatników pieniądze,zatem niech się starają o
            unijne projekty, niech pracują na rzecz obywateli i miasta, bo za to biorą
            ciężkie pieniądze,nasze podatników pieniadze
            • Gość: / Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 14:05
              wystarczy pojechał do sąsiednich miast wojewódzkich i zobaczyć jak sobie radzą z
              problemami o wiele większymi Jak napływają inwestorzy
              jak umia się promować i rozwijać kulturę
              nie trzeba wiele tylko od czasu do czasu wyjechać
              ci którzy poruszają się nieco dalej wiedza jak problemy komunikacyjne np
              rozwiązuje się na Słowacji czy w Czechach lub Węgrzech
              nasze opowieści o Polsce która się dynamicznie rozwija to jest jedno wielkie
              kłamstwo i mit
              a co tu mówic o Kielcach
            • Gość: stepowa baba Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: 77.223.220.* 15.11.08, 14:16
              Jestem jak granit.Nie straszna mi sieriożna zima ani wielotonowa na
              szufli zmarzlina.Kto mi zaoferuje pracę w słoneczku, bez stresu i w
              zieleni odwdzięczę się i zwerbuję skolka ugodno członka.
              • Gość: pz Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: 81.219.133.* 16.11.08, 09:36
                pisz pod jednym nickiem bo ludzie pomyślą że Lubawski ma tyyyyylu przeciwników;-)
                • Gość: hihi Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: 77.223.220.* 16.11.08, 14:16
                  Jest nas coraz mniej,więc widać jak ludzie myślą i to jest
                  pocieszające w tym klerykowskim dramacie :))A kim ty jesteś,żeby
                  innych pouczać? Kamerdynerem czy sukcesorem gości stepowych ?
    • Gość: nmytj Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubawski.. IP: *.sta.vectranet.pl 15.11.08, 14:23
      aaaa to już teraz wiem dlaczego ten pryszczaty dziskus z
      seminaryjskiej 12 nagle zaczoł pokazywać sie między ludzmi
      • Gość: a nie jestem za Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: *.klc.vectranet.pl 15.11.08, 18:38
        Stadionu pan Wel nie chciał budować tylko dac 20 mln na
        MOPR,Sienkiewki nie zaczął i kończyć nie chciał(ponoć czekał na
        fundusze...).Zmian ulic ludzie nie chcieli ale chciał
        prezio,parkingu przed UM chyba mało kto chce ale prezio chce!!Każdy
        chyba by wolał sprzedać coś o 6,5 mln drożej ale Wel nie..Budowę
        lotniska z podpisami poparło 1,2% mieszkańców województwa, ale Wel
        chce.Większość zieleni w mieście (centrum)została zabudowana, bo Wel
        ma wizje.Mało kto był za kupnem biurowca na Strycharskiej od
        Kolportera,ale Wel chciał! Mało kto chce pomników (zwłaszcza takich
        jak na Kadzielni),ale Wel chce!....i tak można ciągnąć temać "chuci"
        Wel-a, ale po co?I tak robi co chce!A o planach zagospodarowania
        przestrzennego zapomnijcie-tego Wel niekoniecznie chce.
        • Gość: pz gdzie ta masowa wycinka drzew??? IP: 81.219.133.* 16.11.08, 09:39
          czekam na przykłady z dokładną lokalizacją i statystyką ilości wyciętych drzew w
          centrum miasta??? tylko nie piszcie o trawie, krzakach i chaszczach
    • Gość: podatnik Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 18:56
      fajnie jest zbawiac się czyjąś kasą
      jak by welek zapłacic miał ze swoich
      na pewno kilka razy by sie zastanowił

kazdy człowiek honoru będy podwładnych przyjmuje na siebie
      a urzedniczyna dla kilku srebrników sprzedał by własna matkę
      honoru sie nie kupuje
      honor sie po prostu ma
    • Gość: kst Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubawski.. IP: *.chello.pl 15.11.08, 18:57
      Jest lepiej bo wszystkie miasta się rozwijają. Pytanie o ile i jak porównaniu z
      innymi miastami podobnej wielkości - Rzeszów, Lublin, Olsztyn - wypadamy tu
      znacznie gorzej. WL śni o lotnisku podczas gdy w mieście nie ma praktycznie
      żadnej dostępnej pływalni. 2 szkolne baseny i wolny termin czasami o 7 rano. KCK
      pusty i martwy, nie mówiąc o tym że programu nie da sie znaleźć w internecie. 25
      listopada ma być operetka - znajdźcie to proszę na stronie KCK. Jeśli nie stać
      nas na prawdziwy teatr, to choćby co tydzień jakaś impreza importowana. Wielki
      gmach który pracuje dla mieszkańców 1,5 dnia na tydzień. Ogromny potencjał
      młodzieży -niemal 40 tys studentów - pojawiło się sporo pubów ale nic więcej.
      Poza tym co się z tym potencjałem dalej dzieje? Jakieś nowe miejsca pracy?,
      tereny przemysłowe?, ulgi dla nowych firm? Jak to się dzieje że w regionie o
      stosunkowo niskich płacach, w centrum kraju, z liczną i wykształconą młodzieżą
      nie ma istotnych inwestycji. A może problemem jest tu kielecka atmosfera wokół
      przedsiębiorców, nieustanne kontrole i kreowanie urzędnika na pana i władcę. Nie
      jest łatwo być prezydentem miasta ale też nikt pana WL nie brał z łapanki. 6 lat
      niemal całkowicie stracone.
      • Gość: / Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 20:58
        to jest nadal miasto urzędników i emerytów mimo ogromnej ilości młodzieży która
        po ukończeniu studiów stad wyjeżdża
        emeryci i urzędnicy nie maja wielkich aspiracji - 8 godzin i na obiadek , TV i
        drzemanko
        stabilizacja a nie rozwój
        i całe miasto jest takie - proszę zobaczyć główna ulice w każdym europejskim
        mieście po 20 tej - nawet na co niektórych wsiach jest o tej porze zwawiej
        zero ambicji , niskie wymagania,
    • Gość: gregor47 Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubawski.. IP: *.chello.pl 15.11.08, 21:56
      Mam prośbę!
      Wskażcie alternatywę dla WL-a, ale z konkretami przemawiającymi za tą osobą.
      Pozdrawiam.
      PS Po raz pierwszy i ostatni zagłosowałem na PO!
    • clio66 Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubawski.. 15.11.08, 22:10
      Ja mam dość korków na kieleckich ulicach. I żadnych widoków na
      polepszenie sytuacji. Nie popieram także pomysłu WL na ściągnięcie
      chińczyków do budowania nam czegokolwiek. Jakby nas było tu za mało
      WL marzy o chińskiej dzielnicy w centrum Kielc. Pomniki to wszystko
      co kojarzy mi się z obecnym prezydentem a strajk MPK do dziś wprawia
      mnie w olbrzymi dyskomfort.
      • agnostyk11 Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws 15.11.08, 22:24
        Nie jest łatwo kogoś oceniać po jego dokonaniach (czy nie
        dokonaniach) nie mając możliwości porównywania . Czy inny na miejscu
        WEL dokonałby więcej (czy lepiej)? Czy potrafiłby sprawniej
        wykorzystywać fundusze UE? Nawet „mało” czy „dużo” nie jest
        miernikiem. Że drogo? Że lokalizacja nietrafiona? Że brak
        przygotowań dla inwestorów? Że śmieszna wizja lotniska giganta
        przysłoniła rzeczywiste potrzeby rozbudowy Masłowa? Że część
        inwestycji nie była nikomu potrzebna?
        Według mnie gdyby w tych sześciu latach miastem kierował ktoś inny z
        całą pewnością mniej by nie dokonał. A może więcej? Przy takich
        jak obecnie możliwościach finansowych!!!
    • Gość: ANTY SRANTY Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubawski.. IP: 89.16.65.* 16.11.08, 00:41
      ha ha wreszcie ludzie wypowiedzieli sie w sprawie budowy lotniska i
      poparcia dla tej inwestycji... jak widac ZNACZNA wiekszosc ja
      popiera, PODOBNIE ja, wiec wszystkim marudom, wiecznie narzekajacym
      i szukajacym dziury w calym serdecznie dziekujemy...WON i rece z
      daleka od Wojtka:))) niech gosc robi swoje to moze chociaz nasze
      dzieci beda go dobrze wspominac i dziekowac ze Kielce mialy takiego
      gospodarza...i przy okazji warto dodac ze nie ma znaczenia kto z
      jakiej jest partii tylko to co robi dla Naszego miasta, pokazuje
      ludziom zrealizowane pomysly a nie tylko mami obietnicami bez
      pokrycia. niewazne czy Wojtek nalezy do SLD, PIS-u czy do Polskiej
      Partii Kochajacych Inaczej.WAZNE jest tylko to co robi dla tego
      miasta...a jak widac robi i to duzo dobrego...tak trzymac dalej.
      • Gość: Flip Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: *.dsl.bell.ca 16.11.08, 05:49
        ...kazdy ma swoja klase s ....niech jej pan bedzie wierny...Szanowny
        Panie Prezydencie Kielc...dziekuje Panu za wyjatkowa wrazliwosc, za
        okazna troske...za dar wyobrazni...i intuicje...za kazdy piekny
        detal z naszej sienkiwki....za kazde okazane dobro....za kazda
        wymieniona na nowa polamana plyte...za kazda przetarta jarzeniowke z
        kurzu....za kazdy pociag co doszedl na czas...za kazdy autobus
        zdazajacy do Kunicy Zdroj...za tak wiele...bo ty przelewasz dobro w
        ludzi...i wiesz, i wierzysz ze Obice wcale dla nas nie sa bajka
        tylko koniecznoscia .

www.youtube.com/watch?v=iS_p9JHSOcU
      • Gość: wyborca Re: Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubaws IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.08, 09:20
        A co on takiego wspaniałego zrobił dla przeciętnego mieszkańca ????
      • Gość: pz 62% popiera idee budowy lotniska IP: 81.219.133.* 16.11.08, 09:50
        DOKŁADNIE!!!

"Na mocne poparcie mieszkańców prezydent Lubawski może liczyć w dążeniu do
        budowy lotniska w Obicach. Decyzje polegające na wykupie gruntów pochwala 62
        proc. ankietowanych"

tak samo jest z przejęciem Korony "równie duże emocje wzbudził zakup klubu
        Korona. I widać to w sondażu - 20 proc. badanych (najwyższy wynik) jest
        niezadowolonych z przejęcia klubu. Następne w kolejności jest oddłużenie
        szpitala miejskiego, potem wykup gruntów pod budowę lotniska w Obicach"

czyli około 60% było za kupnem Korony przez miasto (pewnie z 20% nie miało
        zdania) i tak samo było za lotniskiem więc pokażcie mi WIECZNI KIELECCY UJADACZE
        gdzie ta wasza większość przeciwna budowie lotniska???
        wyjdźcie z nory i zbierajcie podpisy o odwołaniu Lubawskiego!!! piszcie donosy
        do Prokuratury, CBŚ , NIKu , RIO, Pitery i TVN Uwagi
        szczekacie od wielu miesięcy ale efektów w postaci skierowania spraw do sądu o
        niegospodarność władz miasta nie widać
        • Gość: zp Re: 62% popiera idee budowy lotniska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.08, 09:55
          Można tak wybrać ankietowanych, że 100% będzie przeciwko stadionowi, lotnisku itp.
          Napisz konkrety a nie ściemniaj.
          • Gość: pz Re: 62% popiera idee budowy lotniska IP: 81.219.133.* 16.11.08, 10:01
            właśnie pisze konkretne dane na podstawie ankiety Gazety Wyborczej, to wy
            ściemniacie że jest większość przeciwna budowie lotniska i przejęciu Korony,
            pokażcie swoje badania statystyczne???
            • Gość: / Re: 62% popiera idee budowy lotniska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.08, 14:18
              taki drobny szczegół ze Stadion prze ulice sasiaduje z Cmętarzem juz nikomu nie
              przeszkadza
    • Gość: hihi Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubawski.. IP: 77.223.220.* 16.11.08, 09:24
      Nigdy nie przypuszczalem,ze na forum możns spotkać misjonarzy :)) A
      mnie się marzy realizm,panowie bajarze, nie mylić z "bajczarze".
    • Gość: pz plusy/minusy IP: 81.219.133.* 16.11.08, 09:54
      Plusy Lubawskiego: chęć budowy lotniska w Obicach, wybudowanie
      najnowocześniejszego stadionu w Polsce i przejęcie Korony, remont Sienkiewicza,
      poprawa czystości na kieleckich ulicach, pozyskiwanie pieniędzy z UE na lata
      2008-2013 na inwestycje drogowe w Kielcach

Minusy Lubawskiego: brak zapowiadanych 6 lat temu inwestorów zza granicy, brak
      większych nakładów na wymianę płyt chodnikowych na kostkę brukową w centrum
      Kielc i na osiedlach, za wolno wprowadzane plany zagospodarowania przestrzennego
      w poszczególnych dzielnicach, mało przekazywanych gruntów pod bloki TBSu
      • Gość: biker Re: plusy/minusy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.08, 10:34
        > Minusy Lubawskiego: brak zapowiadanych 6 lat temu inwestorów zza granicy, brak
        > większych nakładów na wymianę płyt chodnikowych na kostkę brukową w centrum
        > Kielc i na osiedlach

Pewnie też jesteś za brukowaniem ścieżek rowerowych. Kostka brukowa jest dobra
        na wjazd do garażu, a nie na chodniki czy ścieżki.
      • Gość: sokrates Re: plusy/minusy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.08, 10:40

> Plusy Lubawskiego: chęć budowy lotniska w Obicach, wybudowanie
        > najnowocześniejszego stadionu w Polsce i przejęcie Korony,

To mają być plusy? Ile % mieszkańców z tego skorzysta? 5? 6?

> remont Sienkiewicza,
        > poprawa czystości na kieleckich ulicach,

Stępień zaczął remont Sienkiewki

> pozyskiwanie pieniędzy z UE na lata
        > 2008-2013 na inwestycje drogowe w Kielcach

Śnisz ?
        • Gość: Jagak Re: plusy/minusy IP: 213.77.117.* 16.11.08, 11:30
          Remont Sienkiewki wymyślił prezydent Robert Rzepka i za jego czasów rozpisano
          konkurs i wygrał częstochowski projekt, który następcy prezydenci Stępień i
          Lubawski dokończyli.
          • Gość: sokrates Re: plusy/minusy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.08, 12:14
            Gość portalu: Jagak napisał(a):

> Remont Sienkiewki wymyślił prezydent Robert Rzepka

Dobrze wiedzieć - dzięki !
            • Gość: pz Re: plusy/minusy IP: 81.219.133.* 16.11.08, 15:21
              dobrze wiedzieć że jest was tu tylu czerwonych oszołomów:-) i tylko tu bo
              poparcie dla sld sięga dna...
              • Gość: zp Re: plusy/minusy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.08, 15:51

> dobrze wiedzieć że jest was tu tylu czerwonych oszołomów:-) i tylko tu bo
                > poparcie dla sld sięga dna...

Nie wiadomo co gorsze...
      • Gość: hmm Re: plusy/minusy IP: 77.223.220.* 16.11.08, 12:02
        Gdyby osobiście odkrył kopalnię złota dla miasta to byłby sukces ale
        nie "pozyskiwanie pieniędzy unijnych i w dodatku na lata 2008-13".
        Trzeba nie mieć dystansu,żeby eksponować takie paranoje. A inne
        miasta to co ? Grzyby w buszu zbierają ? Oj wstyd wielki i TYLKo
        tyle i AZ TYLE !
        • Gość: pz Re: plusy/minusy IP: 81.219.133.* 16.11.08, 15:20
          ojjj komuszku i tak wasz Janek Gierada czy przydupas Kopyciński nie będzie
          prezydentem Kielc!!!
    • Gość: szad Półmetek kadencji prezydenta Wojciecha Lubawski.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 15:33
      na moje szczescie jestem apolityczny, mam gleboko gdzies kazda strukture i
      organizacje w naszym biednym - rzadzonym przez oszolomow kraju, a Wl wcale sie
      od nich nie rozni
      zycze mu rychlego odpadniecia od koryta :P
      co dedykuje rowniez wszystkim pozostalym :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka