brainuser 08.02.09, 17:46 ...a "GW" milczy. www.niezalezna.pl/article/show/id/15966 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smurfmadrala Re: "Misja" vs. Michnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 19:05 Papierowej GW nie kupuję od bardzo dawna,tak jak nigdy nie kupiłem gadzinówki urbanowej. Zaglądam na www GW aby poczytać co się dzieje u propagandystów - uczniów szkoły Urbana (ministra stanu wojennego). Jaruzelski zbawca,Kiszczak człowiekiem honoru,Urban mistrzem rzemiosła dziennikarskiego. Tradycja postkomunistyczna zobowiązuje. GW -balon miłości do komuchów,utrwalaczy,konfidentów i kolaborantów często pierdnie nienawiścią do niewygodnej prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: "Misja" vs. Michnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 19:33 po prostu raz k..a zawsze k...a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prl emeryt Re: "Misja" vs. Michnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 17:20 byłem w zomo,byłem w ormo,teraz jestem za wyborczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icek Re: "Misja" vs. Michnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 19:28 Wreszcie ktoś odważył się rozliczyć naczelnego gazety koszernej z kilkudzisięciolecia klamstw . Za czyje pieniądze powstało imperium Agora? Czy przyjaciel ludzi honoru Kiszczaka i Jaruzeelskiego zostanie nadal nietykalny? Czy nadal będzie robił ludziom wodę z móżgu? Odpowiedz Link Zgłoś