Gość: ttt IP: 80.252.0.* 16.11.03, 16:45 Chcialbym wiedziec. Pozdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jakub Re: Czy posel NOWAK jest nadal w Samoobronie ? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 16:58 Sprawdź na www.sejm.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysio Re: Czy posel NOWAK jest nadal w Samoobronie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 17:22 Ależ skąd to samoobrona jest w pośle Nowaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak odpowiedz! IP: *.pai.net.pl 16.11.03, 18:38 Nie jestem w Samoobronie i nigdy nie byłem, nigdy też nie złozyłem akcesu przystapienia do tej parti. Józef Cepil w ostatnim dniu zglaszania list wyborczych wpisał mnie na liste kandydatow. Zrobił to, bo nie miał pelnej listy 32 osob i nikogo z Pinczowa. Przez 2 miesiace do 13 grudnia 2001 roku bylem jedynie członkiem Klubu Parlamentarnego tej partii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: odpowiedz! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 08:12 Toć człowieku Cepilowi zycie zawdzięczasz.Zawsze jednak wychodzi jakim pan jest człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Re: odpowiedz! IP: 213.77.1.* 17.11.03, 13:37 Gość portalu: marian napisał(a): > Toć człowieku Cepilowi zycie zawdzięczasz.Zawsze jednak wychodzi jakim pan > jest człowiekiem. Tak, tak zgadza się bardzo, tym bardziej, ze pan kandydat Cepil otrzymal dodatowoch 4 "ciagnacych" liste- lacznie 5 oosb. Taka to była lista. To on przyszedł do mnie i nalegał - a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś