Dodaj do ulubionych

Euro 2012: Kielce wchodzą do gry

11.03.09, 18:52
sport.onet.pl/74318,1248685,1931898,,euro_2012_kielce_wchodza_do_gry,wiadomosc.html
ZATKAO?
Obserwuj wątek
    • Gość: zalog Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: 78.88.228.* 11.03.09, 20:03
      czy mógłby mi Pan panie haxman wytłumaczyć co to znaczy ZATKAO ? bo podejrzewam
      ze to w jakimś slangu jest
      • kielce-niskiepodatki sukces i porażka pana Lubawskiego 11.03.09, 20:30
        Wiem, że to dziwnie zabrzmi pod moim nickiem, ale popieram to, co zrobił pan
        prezydent Wojciech Lubawski. (Proszę tylko nie pisać, że jestem "magistracki",
        bo już to przerabialiśmy. Ci, którzy znają moje poglądy, wiedzą, że nie jestem
        fanem obecnej władzy.)

Słusznie zaproponował udział Kielc w przygotowaniach do Euro 2012. Do tej pory
        mówiło się w zasadzie o 6 miastach. I to pewnie spośród nich zostaną wybrane te
        4, które zorganizują finały ME.

Ale dobrze, że pokazaliśmy się, nawet, jako "ten 7-my". Biorąc pod uwagę
        wszelkie statystyki gospodarcze, w których jesteśmy gdzieś na szarym końcu, to
        ciekawa odskocznia.

Martwi tylko to, że pan Lubawski od razu daje za wygraną. Świadczą o tym dwa
        fragmenty jego wypowiedzi: "- Złożyłem pismo do pana ministra Drzewieckiego, że
        jakby mu się świat zawalił, to - znając swoje miejsce w szeregu". To pokazuje,
        jak pan Lubawski myśli o Kielcach i że prawdopodobnie nie widzi dla nich szans
        na dalszy rozwój.

I drugi cytat: "- Proszę nie traktować tej propozycji jako pewnego szaleństwa,
        bo ona brzmi na początek jak szaleństwo". Skoro przyznaje, że brzmi, jak
        szaleństwo, to po co to proponował.

Mam nadzieję, że dożyję kiedyś dnia, gdy prezydentem Kielc zostanie ktoś, kto
        zanim coś powie przemyśli to kilka razy.
        • haxman Re: sukces i porażka pana Lubawskiego 11.03.09, 20:45
          Ukraińców wykluczyć i mamy EURO.
          • Gość: kibic-budowlany Rechot budowlańców ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 21:29
            Żałosne to i prowincjonalne,że dochodzi do kompromitacji nawet w
            stolicy.
            W Klagenfurcie projektowano konstrukcję i budowano stadion z
            uwzglednieniem w wersji odchudzenia go po mistrzostwach.Bo tak
            postepuja zaradni gospodarze.
            W Kielcach stoi pokraczny stadion, aby go wyposazyc w dodatkową
            widownię i nowy dach, trzeba wyłozyc dwa razy tyle, albo i wiecej.
            Jak sie czyta takie pierdoły,ze "konstrukcja dodatkowej trybuny może
            byc w zasobach PZPN"- nie wiadomo czy płakac nad takimi talentami
            budowlanymi w magistracie czy smiac sie z ignoranctwa.PZPN bedzie
            porzechowyał te widownie w składziku w gmachu związku...Będa ja
            wypozyczac jak cyrk objazdowy ...Bowiem pasuje do każdego innego
            stadionu ...
            Kretynizmów ciag dalszy.
        • Gość: Lili Re: sukces i porażka pana Lubawskiego IP: *.gprs.plus.pl 11.03.09, 20:54
          polecam wszystkim przejazd aleja IX wiekow Kielc, a potem przez
          centrum ( oczywiscie wgodzinach szczytu), zaparkowac mozna w
          powstajacym wlasnie parkingu przy UM. Albo lepiej wywalimy cmentarz
          stary i nowy i bedzie jak znalazl.
    • Gość: jasiu Lubawski bez bajek nie może wytrzymac tygodnia !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 21:13
      Tym razem nawet zaangazował zmeczonego wizyta w krajach arabskich
      ministra,a ten pewnie az usiadł z wrazenia na dywanie
      ministerialnym!
      EURO w Kielcach ?! Zakrawa na kpiny jak wiele innych antypropozycji
      prezydenta.
      60 baniek - to chyba wyliczył Mnietek lub specjalista do wsystkiego,
      czyli doradca,fachura od Obic i inych głupich inwestycji w miescie?!
      Jeszcze niejedna bajke pusci Lubawski przed wyborami ?
      Tym bardziej,ze KE nie ma ochoty dawac pieniadze na wydumane
      kieleckie inwestycje, typu węzeł Żelazna czy na remont Krakowskiej
      lub centrum miasta!!
      • Gość: dawać Re: Lubawski bez bajek nie może wytrzymac tygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 21:34
        KE to ku... i mają dawać
      • Gość: mieszkaniec Re: Lubawski wymyśla.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 07:48
        Pamietacie ? Kielce mialy byc miejscem pobytowym dla reprezentacji
        narodowych.Uśmiano sie z takiej ignoranckiej oferty, jakby
        magistraccy nie znali wymagań ani nie ogladali tv, pokazujacej np.
        osrodek w którym polscy piłikarze przebywali na ostatnich
        mistrzostwach...
        Takie wymyslanie tylko kompromituje kielczan poprzez zarządcow ich
        miasta, bo miasto nie jest magistatu, magistrat jest tylko do
        zawiadywania Kielcami.
      • fulwia Lubawski bez bajek nie może wytrzymac DNia 12.03.09, 14:10
        Wieczorem 11.03. już był nowy wątek: Prezydent zapowiedział, że zlikwiduje
        strefę płatnego parkowania w centrum Kielc.
        A także, że postanowił uruchomić roboty publiczne na remonty chodników. No nie,
        nie od razu. Najpierw chce stworzyć listę rankingową remontów /!/ Dać obywatelom
        igrzyska - niech pogadają sobie.
        Ludzki Pan.
        • fulwia Re: Lubawski bez bajek nie może wytrzymac DNia 12.03.09, 15:49
          Niektórzy mówią, żeby mówić.
    • Gość: Retro Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 21:23
      No cóż, gość się kompletnie kompromituje. Najgorsze jest to, że on
      nawet tego nie rozumie.
      • Gość: widz domowy Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 21:34
        Na kieleckim stadionie nawet dachu poprawnie nie zrobili, ścian
        oslonowych nie ma , wieje i piździ jak na wsi, urozmaiceniem jest
        obowiązkowy prysznic sanitarny ( bo nie wszyscy sie myją ? ), jak
        pada deszcz.
        • Gość: wyborcawas Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: 81.6.135.* 11.03.09, 22:00
          Aż mi szczęka opadła,nie doceniłem jednak prezia to dopiero wizja, pomyślałem że
          byłoby fajnie zobaczyć mistrzostwa w Kielcach, choćby i za 60 melonów tylko jak
          do tych Kielc te wszystkie sławy piłki miały by się dostać.
          Dojechać zdołają chyba tylko ci co używają terenowych autokarów i to
          przygotowanych jak do Dakaru,może dolecą pomyślałem, wszak Obice ale jak znam
          życie dolecą tylko ci co używają najstarszego znanego w świętokrzyskim sprzętu
          do latania -miotły i ze spec-maścią, a bogatsi to przylecą pewnie na drzwiach od
          stodoły, a i nasz "władca" użyje wrót świętokrzyskich jak ich oczywiście
          wcześniej nie sprzeda, środki te pozwolą nawet na lądowanie wprost na płycie
          stadionu, tak że malkontenty Obice to pryszcz.
          No i ostatnia kwestia wszyscy muszą przytargać ze sobą namioty
          (chińskich nie polecam bo ciekną), tylko kurna gdzie ustawimy miasteczko
          namiotowe, musi blisko stadionu bo inaczej gro meczy to będą walkowery z powodu
          niedotarcia zainteresowanych na czas ....
    • pathos_phobos Kolejny MEGApomysł 11.03.09, 23:56
      MEGAoratorium
      MEGAlotnisko
      MEGApolis
      MEGAeuro
      • Gość: z ciebie Re: Kolejny MEGApomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 00:08
        MEGApajac
        • pathos_phobos Re: Kolejny MEGApomysł 12.03.09, 00:11
          Kielcok!!!Dawno cie nie było!!!
          • Gość: łoooostroooowiesz? Re: Kolejny MEGApomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 00:35
            Cześć fujaro.
      • Gość: pz Re: Kolejny MEGApomysł IP: 81.219.133.* 12.03.09, 21:45
        MEGAnapinacz z ostrowca
    • Gość: kopacz za 60 baniek to można nowy stadion wybudować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 00:03
      Za tyle kasy to można wybudować prowizoryczny jednorazowy stadion na te kilka
      meczów.
      • Gość: haha Re: za 60 baniek to można nowy stadion wybudować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 00:09
        chyba w radomiu
        • Gość: majster Brednie budowlańca ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 08:03
          takie kolejne głupoty wygaduje budowlaniec ...Moze zapomniał wiedze
          ze studiów ?
          • Gość: troll Re: Brednie budowlańca ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 08:29
            widzę że większość komentujących ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
            • Gość: czytelnik Re: Brednie budowlańca ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 09:44
              z punktu marketingowego Kielc mówienie o mistrzostwach 2010 to
              darmowa reklama

z punktu realistycznego kompletna paranoja żeby nie powiedzieć
              niegospodarność

mistrzostwa to krótkotrwały miraż, a po nich wielki kac

• fulwia Re: za 60 baniek to można nowy stadion wybudować 12.03.09, 13:44
        "Wątpliwości mają jednak inżynierowie, którzy budowali kielecki stadion. Ich
        zdaniem rozbudowa jest możliwa, ale wymagałaby bardzo dużych nakładów
        finansowych. Nie jest to jednak jedyny problem. Dla rozbudowy potrzebne jest
        dużo miejsca, którego wokół kieleckiego stadionu brak. Pojawia się też pytanie,
        po co Kielcom tak duży obiekt. Zdaniem prezydenta Lubawskiego, po mistrzostwach
        znów można by stadion przebudować, przywracając go do stanu obecnego".
        www.polskatimes.pl/aktualnosci/93421,kielce-chca-przebudowac-stadion-na-euro-2012,id,t.html
        • Gość: gość Re: za 60 baniek to można nowy stadion wybudować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 15:05
          coś tu nie gra

Miasto gotowe rozbudować stadion na Euro

Lubawski tłumaczy, że miasto ma ekspertyzy konstruktorów, którzy
          uznali, że bez zagrożenia dla obiektu można zdjąć dach i nadbudować
          trybuny. W ten sposób stadion zamiast 15 tys. miejsc miałby 30, a
          tym samym spełniłby wymagania, jakie muszą mieć stadiony na Euro
          2012. - Kosztowałoby to tylko 60 mln, a nie kilka czy kilkanaście
          razy tyle co budowa nowego obiektu - podkreślił prezydent Kielc. Jak
          twierdzi, rozbudowa byłaby możliwa w rok.

> www.polskatimes.pl/aktualnosci/93421,kielce-chca-przebudowac-
          stadion-na-euro-2012,id,t.html

do Pani Joanny Gergont kto mówi prawdę

wedłóg mnie Pan Lubawski strzelił sobie w stopę tak ostatnio sie
          komentuje gafy decydentów
          • Gość: zyta Re: za 60 baniek to można nowy stadion wybudować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 15:41
            Nie wiedziałam,ze pan Lubawski jest inzynierem budownictwa, to tym
            bardziej kompromituje jego wypowiedzi inwestycyjne.Ludzie z branzy
            smieją sie na te sztubackie pomysły, nie majace uzasadnienia
            technicznego, a ekonomicznego wcale .
            Jak sie nie zna, nie ma dobrych doradcow, to niech nie zabiera głosu.
            • Gość: aaaj moheryzm praktykujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 15:58
              to jest moheryzm praktykujący. M<am nadzieję, że z tego pomysłu
              nieźle się warszawka bawi, a przy okazji jeszcze lotnisko w Obicach
              wybuduje.Ten model to sam nie wie co z sobą w związku z
              nadchodzącymi wyborami ma a sobą zrobić.Głupieje z dnia na dzień a
              na uniwerku opowiada bzdury o swoim wykszkałceniu, lepszym od
              istneijącej w kiel.cach uczelni. ą gdzie tunel jako najważniejsze
              zadanie powyborcze, a gdzie gondole itp. To jest tak jak obowiązki
              powierzy się czlowiekowi bez idei, wyobraźni, wykształcenia i
              odpowiedzialności.a stadion to Was skończył, czy od Legionow to nie
              jest syf i gomora?
              • Gość: matuzalem Re: moheryzm praktykujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 16:17
                Cześć wam. Gdy wsiadałem do taxi na dworcu, to szofer zapytał mnie, czy wyjąłem sztuczną szczękę, co przez wzgląg na szczęke, pomnąłem dyskretnym milczeniem.
                On tylko dodał jeszcze, patrząc smutno-zamyslony na jezdnię - panocku, ja z dobrego serca, bo w Kielcowie som takie dziury w drogach, że scęki śtucne sie rozlatujom....
                Chociaż jeden uczciwy szofer.
                U nas w Radomiu bez obaw jeżdżę taksówkami.
                • Gość: Pan z Kielc Re: moheryzm praktykujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 16:25
                  Radom to stolica polskiego dziadostwa i wiejskości. I nie prowokuj mendo radomska z marnych pochodzeniem.
                  • Gość: panisko Re: moheryzm praktykujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 16:34
                    O odezwał się chłopointeligeent pochodzenia chłoporobotniczego czyli ludowego
                    • Gość: CK Re: moheryzm praktykujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 16:37
                      Zamknijcie mordy albo piszcie na temat osły.
                      • wsiowy Re: moheryzm praktykujący 12.03.09, 17:01
                        Ostatnie wypowiedzi dobitnie świadczą, iż w Kielcach nic sie nie zrobi normalnie.
                        Jaka mentalność mieszkańców zamieszkujących tę gminna osadę takie Kielce.
                        Pan Lubawski dobrze poznał Waszą mentalność i się Waszą wiejskością bawi, a wy chłopomieszczuchy tego w ogóle jeszcze swym innym umysłem nie pojęliście.
                        Pozdro z Krakowa
                        • Gość: HEH Re: moheryzm praktykujący IP: 77.223.220.* 12.03.09, 17:30
                          To tylko WIELKA Wiejska Improwizacja,a oni myślą, że Wielki ŚWIAT.
                        • Gość: pz Re: moheryzm praktykujący IP: 81.219.133.* 12.03.09, 21:49
                          wypuść węża z kieszeni centusiu bo kryzys tak szybko nie minie
                        • Gość: kraków->wieśniaków Re: moheryzm praktykujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 23:33
                          Wsiowy to faktycznie jest ale Krakówek, to widać jak się wjeżdża od północy do tej polnej osady. Zresztą ta mieścina 50 lat temu była wielkości Kielc, a że przez ostatnie pół wieku przybyło tam ponad pół miliona ludzi z małopolskich i nie tylko WIOSEK to dzisiaj mamy to co mamy, czyli duuuuuużą WIEŚ, która obnosi się ze swoim ryneczkiem i tym że setki lat temu była w tym miejscu stolica Polski. Ale rzeczywiście niczym innym nie mogą się pochwalić, nawet ten ich czerwony sołtys Majchrowski świadczy o mentalności tej dziury, gdzie ANGOLE SRAJĄ i SZCZAJĄ na środku ulicy.
                          • Gość: havi kompleks Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 23:51
                            za to jak sie wjezdza do kielc to widac ze to metropolia heheh,
                            (za pare lat al.29listopada czyli wjazd od strony warszawy jak to sie mowi w krakowie nie bedzie głownym wjazdem do miasta od tej strony,powstana nowe dwie drogi wlotowe)
                            ciekawe jak wygladały kielce 50 lat temu, były wielkosci pinczowa...

przez ostatnie poł wieku dominujacą grupa napływowa wcale nie chłoporobotnicy z małopolski, ale ochotnicy ktorzy zgłaszali sie do budowy nowej huty z całej polski, a nastepnie imigranci min z takich wsi jak kielce do dzis dnia...

Krakow w przeciwienstwie do kielc wpisał sie w narodowa historie, a rynek i centrum to dowod swietnosci z czasow kiedy w kielcach nawet wychodka nie było na miejscu rynku.

O waszym sołtysie to szkoda czasu pisac bo nawet, niektorzy z was go nienawidza i osmieszaja. nie mowiac o jego chorych pomysłach i co mysla o nich warszawa i KE

A srajacych angoli to chyba wam zazdrosc, bo pomimo recesji nadal przyjezdaja i zostawiaja kase, no i nie sraja.. bo straz miejska wzieła sie za porzadek
                            • Gość: havi Re: kompleks Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 23:53
                              jeszcze jedno to taka metropolia a jeden z was napisał:

Akcja "Gazety". Zgłoś chodnik do remontu
                              Autor: kielczanin30 12.03.09, 07:16
                              Dodaj do ulubionych Skasujcie
                              Odpowiedz
                              Żeby zgłosić chodnik do remontu to go trzeba najpierw mieć. W całych
                              Posłowicach nie ma chyba nawet kawałka chodnika. Zresztą normalnej
                              drogi też nie ma. O takim luksusie jak kanalizacja nawet nie będę
                              mówił.
                            • Gość: havi cześć geju Re: kompleks Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 11:09
                              Cześć, to znowu ty, obrońco krakowskiego zaścianka. Powiedz czy ty aby nie wyemigrowałeś z Kielc do krakowa i nie udajesz teraz krakuska? Coś mi się tak właśnie zdaje, bo za często widzę tutaj twoje wypocinki broniące tej zatęchłej wioski kraków.
                              • Gość: havi do kieleckich zakompleksionych gejow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 23:00
                                mam w dupie to forum, ale smiac mi sie chce z waszych zawistnych komentarzy-to takie kieleckie, czy trzeba byc emigrantem aby pisac na kieleckim forum, chyba nie, nastepnemu niepodoba sie galeria krakowska ma do tego prawo, oczywiscie, ale skad wie ze galeria echo to bedzie cud i pewnie przebije poznanski stary browar. to megalomanskie nastawienie jest do bolu chore, a skonczy sie to tak ze nawet połowy takich sklepow jak w GK to nawet za 10lat w kielcach nie bedzie.
                                A bronie krakowa bo to rodzinne moje miasto.
                                • Gość: havi gej samotnik Re: do kieleckich zakompleksionych gejow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 23:05
                                  idź już z tego forum, idź na POLE
                                  • Gość: pz oni wychodzą na pole IP: 81.219.133.* 14.03.09, 11:32
                                    a my na dwór:-) zawsze mnie to śmieszyło i ich głupie tłumaczenie że pan
                                    wychodził na pole żeby pilnować chłopów a oni przychodzili na dwór:-) tylko jak
                                    to jest że w całej Polsce każdy mówi że wychodzi na dwór??? no cóż, centusie są
                                    arystokratami z 10 pokolenia, w nich płynie tylko błękitna krew:-)))

Za to że są tacy zarozumiali na tym punkcie to ich nie lubie, tak samo jak
                                    "rodowitych" warszawiaków z Grójca

ps. od niedawna mają także nową tradycje, noszenie noża w kieszeni, tyle co jest
                                    ataków z użyciem noża w krakwie to nie ma w całej Polsce

kraków - miasto nożowników
                                  • Gość: gej z kielc Re: do kieleckich zakompleksionych gejow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 14:22
                                    muszę robić w polu a tu pada
                                • Gość: ha ha ha ha do zakompleksieńca z zaszczanka krakoskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 23:27
                                  w galerii echo będzie 300 sklepów czyli będą wszystkie te co w krakowie i jeszcze ileś tam więcej, boli co?
                                  • havi1 Re: do zakompleksieńca z zaszczanka krakoskiego 14.03.09, 00:10
                                    najpierw zobacz jak zaszczane i nie tylko sa bramy na bodzentynskiej i garaze obok kosciola sw wojciecha,
                                    mnie tam nie boli to ty sie onanizujesz iloscia sklepow, ciekawe czy bedzie trussardi, Peek&Cloppenburg, czy D&G,
                                    zobaczymy,
                                    daj wam panie boze kasy i mozliwosci
                                    juz nie chce pisac o nowej galerii w KRK z 500 sklepami, bo nie chodzi o liczbe sklepow aby miasto było bardziej miejskie
                            • Gość: pz Re: kompleks Euro IP: 81.219.133.* 13.03.09, 18:16
                              no proszę jaki się zrobił krakus hahahaha LOL
                              pewnie pochodzi ze wsi, pojechał na studia do krakowa i tam został mieszczuch z
                              odzysku :-))))
                              • Gość: haha Re: kompleks Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 20:58
                                a co weekend do mamy na wioskę po koper i cebule
                          • Gość: haha Re: moheryzm praktykujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 11:10
                            kraków jest równie wioskowy jak ta ich galeria krakowska, galeria echo to będzie o 3 klasy lepszy obiekt bez meneli i bezdomnych w przejściach
    • Gość: 71 Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.chello.pl 13.03.09, 10:08
      A po co się ograniczać? Czy Kielc nie stać na organizację Olimpiady? Mamy w końcu 2 stadiony, 2 a nawet 3 hale, stadion lekkoatletyczny. A w KCK można zorganizować EXPO. <rotfl>
      • Gość: wsiowyKielecki Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 12:44
        mamy tez tramwaje, trolejbusy, lotniska 2, ponad 100 pomniczków z dzika świnią, pastorałami na Sienkiewce, uniwersytet przymiotnikowy, i .........
        i mądrych inaczej mieszkańców tej pipidóówy.
        • Gość: haha Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 12:49
          A ciebie od pasania kur.
          • wsiowy Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry 13.03.09, 16:14
            Szanowne chłopomieszczuchy kieleckie. Zajrzyjcie sobie w dowody osobiste swoich starych lub dziadków to obaczycie skąd wam nogi wyrosły. Prawie 80 procent tzw. kielczan ma pochodzenie chłopskie. Takiemu flancowanemu kieleckiemu wsiowemu na nic zdadzą się studia bo zawszeć bedzie chłopem. No może chłopoineligentem. Poza tym - tylko chłop z mentalnoscia typową dla chłopa - morgi, morgi i morgi, czyli forsa, forsa i tylko forsa, bo jak jest forsa to na wies można wrócić ale nie do roboty tylko aby "se grilować"...
            Teraz mamy taką Polskę i Kielce jak wsiowi na to pozwolą!
            • Gość: CK Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 20:59
              No nie każdy jest z pochodzenia wiochmenem jak ty pastuchu:))))))
    • Gość: czytacz Zrobił was w ciula ? Słuchajcie bajczarza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 15:55
      Dupa zbita z EURO 2012 ! Minister olał ofertę Lubasia.A kielecka gawiedź się
      przejęła, dziennikarze na pysk popadali,przed takim wspaniałym zarządcą miasta.
      A ten sobie jaja z nich zrobił ! I co teraz Red.Ncz. "Echa"i "Gazety", na kolana
      i przepraszać czytelników - kielczan za te brednie !
    • Gość: gainek Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 19:05
      Reklama to tylko na tym forum,jakoś w ogolnopolskich mediach nikt nic nie
      bąknął.A co dopiero poza granicami państwa.
      • fulwia Re: Euro 2012 13.03.09, 20:34
        www.polskatimes.pl/aktualnosci/93421,kielce-chca-przebudowac-stadion-na-euro-2012,id,t.html
        A kto zrobi szlaki kolejowe, drogi dojazdowe, ulice, parkingi, hotele dla gości
        Euro? Restauracje, lokale gastronomiczne, bary, kawiarnie... dla 30 tys.osób?
        Przed meczami, po meczach - co im zapewnicie? Będą siedzieć na stadionie?
        Prezydent jest bez wyobraźni i jego fani też. Ocknijcie się! Jak miasto przyjmie
        jednorazowo 30 tys. ludzi? Jak zabezpieczy ich potrzeby? Także zdrowotne? Macie
        jakieś pojęcie o tym? Taką propozycję prezydenta można tylko przemilczeć.
        • Gość: żaaaaaal Re: Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 21:02
          A jak to zrobią dziury ukraińskie, którym przyznano Euro? Ludzie będą spać na tekturze na polu i jeść bliny z kapustą? A na koniec zostaną okradzeni i pobici przez ukraińskich parobów?
        • Gość: havi Re: Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 23:06
          przeciez ten wasz prezio to nienormalny pajac jest, cała polska sie smieje z niego.(i was)

chocbyscie raz przyznali temu racje sa tacy np. antyWEL

---------------
          pisac kazdy moze jeden lepiej, drugi.......
          • Gość: korki Re: Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 23:29
            kraków osada wieśniaków co wychodzą na pole, a czerwony sołtys sprząta srakę po angolach
    • Gość: warszawianin Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 23:30
      Dobry pomysł, macie lepszy stadion niż to coś badziewne budowane od 10 lat w krakówku!
      • havi1 Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry 13.03.09, 23:37
        idz chłopie z pola na dwór po dobre maniery bo w burokach ich nie znajdziesz
      • Gość: kibic Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 15:09
        Jaki stadion ? Wczoraj na meczu z Widzewem, ludzie sikali gdzie popadnie, na
        piętrowej platformie, po schodach, bo tak zaprojektowali trybuny na tym
        europejskim obiekcie, ze toalety sa na dole ! W przewie nikt nie może się
        przecisnąć na wąskich schodach , jedni schodzą z góry inni idą na górę !! jaja
        ! Wstyd mi było przed znajomymi ze stolicy !
        Brud, śmieci, tacki, kubki, butelki z piwa !
    • Gość: sdfg Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.kielce.vectranet.pl 14.03.09, 00:35
      wiadomosci.polska.pl/sport/article,Drzewiecki_w_Kielcach_nie_bedzie_Euro,id,369870.htm
      "ZATKAO?"-----ODETKAO?
      • Gość: HAHA PEŁO na śmietnik historii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 23:52
        DO EŁRO DRZEWIECKI I PEŁO BĘDĄ JUŻ NA ŚMIETNIKU HISTORII
        • Gość: gen kielce były w grze- ha haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 09:21
          Ostatnio była w kraju delegacja UEFA i znowu wciągnęła Kielce do
          gry. Będziemy rezeerwowym stadionem - zapamiętali to sobie i sam
          autorytet Lubawski za gwarancję im wystarczył.I kto tu opowiada
          bajki dla moherów- ober magistracki urzęnik najwy,ższego
          szczebla.Ale intelektuaista.Apamiętacie te tysiące kibiców
          przewalających się przez Kielce i Obice, żeby wąsatego zobaczyć i
          podziwiać
          • Gość: CYSIO Re: kielce były w grze- ha haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 10:39
            A pamiętacie eksperta Lubawskiego, który PZPN zaproponował
            rusztowania do kupienia celem powięjszenia stadionu do 35 tys.
            hahahahahahahahah
            • Gość: mały prywaciarz kielce były w grze: Lub - Wąs ! ha haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 12:16
              Pamiętacie, że przedstawiciele reprezentacji narodowych, mieli walić drzwiami i
              oknami do magistratu, po lokalizację na ośrodek i zgrupowanie.
              Tak jak walili ( ale ze śmiechu baki ) na propozycje sfinansowania budowy
              parkingu obok ratusza !
              Jaja !Jeszcze większa kolejka czeka od dwóch lat na schodach magistrackich do
              gabinetu WEL-a, by otrzymać zgodę na finansowanie budowy transkontynentalnego
              portu lotniczego w Obicach !!
              Trochę mniejsza jest kolejka ludzi z zza wielkiego muru , by budować osiedle dla
              wąsa na terenach "Zieleni" !
              Wystarczy ? Na koniec , wspominam o długiej juz kolejce chętnych do wspierania
              zawodowego zespołu kopaczy I-ligowych.Jest ich tak wiele, zę urzędasom
              magistrackim trudno jest wybrać jednego, a majętnego ...
              • Gość: hahahah Re: kielce były w grze: Lub - Wąs ! ha haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 21:11
                Debilu nudzisz się w pracy? Pewnie jakaś ciota z najniższego magistrackiego szczebla wylewa żale na Lubawskiego:-)
                • Gość: ted Re: kielce były w grze: Lub - Wąs ! ha haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 08:41
                  ale jaja, bo bojczył pod mohery a teraz jak zwykle głupio wyszło i
                  coraz bardziej wychodzi brak kwqalifikacji Wąsa do rządzenia
                  miastem. Teraz będą Obice w 2015 roku przed olimpiadą w Warsdzawie a
                  kielcom przypadnA KAJaki na zalewie. Podchwyć WAs ten pomysł a znowu
                  się odrodzisz i będzie na topie.
              • Gość: jasiek Re: kielce były w grze: Lub - Wąs ! ha haha IP: *.netcity.pl 18.04.09, 09:11
                > Pamiętacie, że przedstawiciele reprezentacji narodowych, mieli
                > walić drzwiami i oknami do magistratu, po lokalizację na ośrodek i
                > zgrupowanie.

jeszcze nie wiadomo kto zagra na euro, a juz maja rezerwowac miejsca?
                • Gość: nikt Re: kielce były w grze: Lub - Wąs ! ha haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 09:04
                  A pamioętacie zabiegi magistratu o ekipy , które mkoiały trenować na
                  stadionier przed Mundialem w Niemczech i furmankami z Maswa mielin
                  dojeżdżać parę setek kilometrów na mecze.. Ten numer ten nie wyszedł
                  jak i Euro 2010 ale komediua trwa nadal.To jest nasza promocja.
                  • Gość: mysior Re: kielce były w grze: Lub - Wąs ! ha haha IP: *.pu.kielce.pl 21.04.09, 10:41
                    W tej grze Kielce nigdy nie były, nikt Kielc nie rozpatrywał
                    powaznie i nikt z Kielcami nie rozmawiał a Komisja PZPN bez dyskusji
                    Kielce zdyskwalifikowała słusznie. Jak poważny wniosek takie i
                    powazne traktowanie. Kielce same się w tej sprawie między soba
                    kiwały az się zakiwały. Był to wniosek medialny i do tego głupi,
                    obliczony na wybory Lubawskiego.
                    • Gość: aaa Re: kielce były w grze: Lub - Wąs ! ha haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 23:05
                      czy Kielce wróciły ndo gry o Euro 2012 czy znowubn same si,ę wykiwały
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka