haxman 11.03.09, 18:52 sport.onet.pl/74318,1248685,1931898,,euro_2012_kielce_wchodza_do_gry,wiadomosc.html ZATKAO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zalog Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: 78.88.228.* 11.03.09, 20:03 czy mógłby mi Pan panie haxman wytłumaczyć co to znaczy ZATKAO ? bo podejrzewam ze to w jakimś slangu jest Odpowiedz Link Zgłoś
kielce-niskiepodatki sukces i porażka pana Lubawskiego 11.03.09, 20:30 Wiem, że to dziwnie zabrzmi pod moim nickiem, ale popieram to, co zrobił pan prezydent Wojciech Lubawski. (Proszę tylko nie pisać, że jestem "magistracki", bo już to przerabialiśmy. Ci, którzy znają moje poglądy, wiedzą, że nie jestem fanem obecnej władzy.) Słusznie zaproponował udział Kielc w przygotowaniach do Euro 2012. Do tej pory mówiło się w zasadzie o 6 miastach. I to pewnie spośród nich zostaną wybrane te 4, które zorganizują finały ME. Ale dobrze, że pokazaliśmy się, nawet, jako "ten 7-my". Biorąc pod uwagę wszelkie statystyki gospodarcze, w których jesteśmy gdzieś na szarym końcu, to ciekawa odskocznia. Martwi tylko to, że pan Lubawski od razu daje za wygraną. Świadczą o tym dwa fragmenty jego wypowiedzi: "- Złożyłem pismo do pana ministra Drzewieckiego, że jakby mu się świat zawalił, to - znając swoje miejsce w szeregu". To pokazuje, jak pan Lubawski myśli o Kielcach i że prawdopodobnie nie widzi dla nich szans na dalszy rozwój. I drugi cytat: "- Proszę nie traktować tej propozycji jako pewnego szaleństwa, bo ona brzmi na początek jak szaleństwo". Skoro przyznaje, że brzmi, jak szaleństwo, to po co to proponował. Mam nadzieję, że dożyję kiedyś dnia, gdy prezydentem Kielc zostanie ktoś, kto zanim coś powie przemyśli to kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
haxman Re: sukces i porażka pana Lubawskiego 11.03.09, 20:45 Ukraińców wykluczyć i mamy EURO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic-budowlany Rechot budowlańców ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 21:29 Żałosne to i prowincjonalne,że dochodzi do kompromitacji nawet w stolicy. W Klagenfurcie projektowano konstrukcję i budowano stadion z uwzglednieniem w wersji odchudzenia go po mistrzostwach.Bo tak postepuja zaradni gospodarze. W Kielcach stoi pokraczny stadion, aby go wyposazyc w dodatkową widownię i nowy dach, trzeba wyłozyc dwa razy tyle, albo i wiecej. Jak sie czyta takie pierdoły,ze "konstrukcja dodatkowej trybuny może byc w zasobach PZPN"- nie wiadomo czy płakac nad takimi talentami budowlanymi w magistracie czy smiac sie z ignoranctwa.PZPN bedzie porzechowyał te widownie w składziku w gmachu związku...Będa ja wypozyczac jak cyrk objazdowy ...Bowiem pasuje do każdego innego stadionu ... Kretynizmów ciag dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: sukces i porażka pana Lubawskiego IP: *.gprs.plus.pl 11.03.09, 20:54 polecam wszystkim przejazd aleja IX wiekow Kielc, a potem przez centrum ( oczywiscie wgodzinach szczytu), zaparkowac mozna w powstajacym wlasnie parkingu przy UM. Albo lepiej wywalimy cmentarz stary i nowy i bedzie jak znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Lubawski bez bajek nie może wytrzymac tygodnia !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 21:13 Tym razem nawet zaangazował zmeczonego wizyta w krajach arabskich ministra,a ten pewnie az usiadł z wrazenia na dywanie ministerialnym! EURO w Kielcach ?! Zakrawa na kpiny jak wiele innych antypropozycji prezydenta. 60 baniek - to chyba wyliczył Mnietek lub specjalista do wsystkiego, czyli doradca,fachura od Obic i inych głupich inwestycji w miescie?! Jeszcze niejedna bajke pusci Lubawski przed wyborami ? Tym bardziej,ze KE nie ma ochoty dawac pieniadze na wydumane kieleckie inwestycje, typu węzeł Żelazna czy na remont Krakowskiej lub centrum miasta!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawać Re: Lubawski bez bajek nie może wytrzymac tygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 21:34 KE to ku... i mają dawać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Lubawski wymyśla.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 07:48 Pamietacie ? Kielce mialy byc miejscem pobytowym dla reprezentacji narodowych.Uśmiano sie z takiej ignoranckiej oferty, jakby magistraccy nie znali wymagań ani nie ogladali tv, pokazujacej np. osrodek w którym polscy piłikarze przebywali na ostatnich mistrzostwach... Takie wymyslanie tylko kompromituje kielczan poprzez zarządcow ich miasta, bo miasto nie jest magistatu, magistrat jest tylko do zawiadywania Kielcami. Odpowiedz Link Zgłoś
fulwia Lubawski bez bajek nie może wytrzymac DNia 12.03.09, 14:10 Wieczorem 11.03. już był nowy wątek: Prezydent zapowiedział, że zlikwiduje strefę płatnego parkowania w centrum Kielc. A także, że postanowił uruchomić roboty publiczne na remonty chodników. No nie, nie od razu. Najpierw chce stworzyć listę rankingową remontów /!/ Dać obywatelom igrzyska - niech pogadają sobie. Ludzki Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
fulwia Re: Lubawski bez bajek nie może wytrzymac DNia 12.03.09, 15:49 Niektórzy mówią, żeby mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Retro Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 21:23 No cóż, gość się kompletnie kompromituje. Najgorsze jest to, że on nawet tego nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz domowy Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 21:34 Na kieleckim stadionie nawet dachu poprawnie nie zrobili, ścian oslonowych nie ma , wieje i piździ jak na wsi, urozmaiceniem jest obowiązkowy prysznic sanitarny ( bo nie wszyscy sie myją ? ), jak pada deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborcawas Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: 81.6.135.* 11.03.09, 22:00 Aż mi szczęka opadła,nie doceniłem jednak prezia to dopiero wizja, pomyślałem że byłoby fajnie zobaczyć mistrzostwa w Kielcach, choćby i za 60 melonów tylko jak do tych Kielc te wszystkie sławy piłki miały by się dostać. Dojechać zdołają chyba tylko ci co używają terenowych autokarów i to przygotowanych jak do Dakaru,może dolecą pomyślałem, wszak Obice ale jak znam życie dolecą tylko ci co używają najstarszego znanego w świętokrzyskim sprzętu do latania -miotły i ze spec-maścią, a bogatsi to przylecą pewnie na drzwiach od stodoły, a i nasz "władca" użyje wrót świętokrzyskich jak ich oczywiście wcześniej nie sprzeda, środki te pozwolą nawet na lądowanie wprost na płycie stadionu, tak że malkontenty Obice to pryszcz. No i ostatnia kwestia wszyscy muszą przytargać ze sobą namioty (chińskich nie polecam bo ciekną), tylko kurna gdzie ustawimy miasteczko namiotowe, musi blisko stadionu bo inaczej gro meczy to będą walkowery z powodu niedotarcia zainteresowanych na czas .... Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Kolejny MEGApomysł 11.03.09, 23:56 MEGAoratorium MEGAlotnisko MEGApolis MEGAeuro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z ciebie Re: Kolejny MEGApomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 00:08 MEGApajac Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Kolejny MEGApomysł 12.03.09, 00:11 Kielcok!!!Dawno cie nie było!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoooostroooowiesz? Re: Kolejny MEGApomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 00:35 Cześć fujaro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pz Re: Kolejny MEGApomysł IP: 81.219.133.* 12.03.09, 21:45 MEGAnapinacz z ostrowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopacz za 60 baniek to można nowy stadion wybudować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 00:03 Za tyle kasy to można wybudować prowizoryczny jednorazowy stadion na te kilka meczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: za 60 baniek to można nowy stadion wybudować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 00:09 chyba w radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Brednie budowlańca ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 08:03 takie kolejne głupoty wygaduje budowlaniec ...Moze zapomniał wiedze ze studiów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Brednie budowlańca ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 08:29 widzę że większość komentujących ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Brednie budowlańca ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 09:44 z punktu marketingowego Kielc mówienie o mistrzostwach 2010 to darmowa reklama z punktu realistycznego kompletna paranoja żeby nie powiedzieć niegospodarność mistrzostwa to krótkotrwały miraż, a po nich wielki kac Odpowiedz Link Zgłoś
fulwia Re: za 60 baniek to można nowy stadion wybudować 12.03.09, 13:44 "Wątpliwości mają jednak inżynierowie, którzy budowali kielecki stadion. Ich zdaniem rozbudowa jest możliwa, ale wymagałaby bardzo dużych nakładów finansowych. Nie jest to jednak jedyny problem. Dla rozbudowy potrzebne jest dużo miejsca, którego wokół kieleckiego stadionu brak. Pojawia się też pytanie, po co Kielcom tak duży obiekt. Zdaniem prezydenta Lubawskiego, po mistrzostwach znów można by stadion przebudować, przywracając go do stanu obecnego". www.polskatimes.pl/aktualnosci/93421,kielce-chca-przebudowac-stadion-na-euro-2012,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: za 60 baniek to można nowy stadion wybudować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 15:05 coś tu nie gra Miasto gotowe rozbudować stadion na Euro Lubawski tłumaczy, że miasto ma ekspertyzy konstruktorów, którzy uznali, że bez zagrożenia dla obiektu można zdjąć dach i nadbudować trybuny. W ten sposób stadion zamiast 15 tys. miejsc miałby 30, a tym samym spełniłby wymagania, jakie muszą mieć stadiony na Euro 2012. - Kosztowałoby to tylko 60 mln, a nie kilka czy kilkanaście razy tyle co budowa nowego obiektu - podkreślił prezydent Kielc. Jak twierdzi, rozbudowa byłaby możliwa w rok. > www.polskatimes.pl/aktualnosci/93421,kielce-chca-przebudowac- stadion-na-euro-2012,id,t.html do Pani Joanny Gergont kto mówi prawdę wedłóg mnie Pan Lubawski strzelił sobie w stopę tak ostatnio sie komentuje gafy decydentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: za 60 baniek to można nowy stadion wybudować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 15:41 Nie wiedziałam,ze pan Lubawski jest inzynierem budownictwa, to tym bardziej kompromituje jego wypowiedzi inwestycyjne.Ludzie z branzy smieją sie na te sztubackie pomysły, nie majace uzasadnienia technicznego, a ekonomicznego wcale . Jak sie nie zna, nie ma dobrych doradcow, to niech nie zabiera głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaj moheryzm praktykujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 15:58 to jest moheryzm praktykujący. M<am nadzieję, że z tego pomysłu nieźle się warszawka bawi, a przy okazji jeszcze lotnisko w Obicach wybuduje.Ten model to sam nie wie co z sobą w związku z nadchodzącymi wyborami ma a sobą zrobić.Głupieje z dnia na dzień a na uniwerku opowiada bzdury o swoim wykszkałceniu, lepszym od istneijącej w kiel.cach uczelni. ą gdzie tunel jako najważniejsze zadanie powyborcze, a gdzie gondole itp. To jest tak jak obowiązki powierzy się czlowiekowi bez idei, wyobraźni, wykształcenia i odpowiedzialności.a stadion to Was skończył, czy od Legionow to nie jest syf i gomora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matuzalem Re: moheryzm praktykujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 16:17 Cześć wam. Gdy wsiadałem do taxi na dworcu, to szofer zapytał mnie, czy wyjąłem sztuczną szczękę, co przez wzgląg na szczęke, pomnąłem dyskretnym milczeniem. On tylko dodał jeszcze, patrząc smutno-zamyslony na jezdnię - panocku, ja z dobrego serca, bo w Kielcowie som takie dziury w drogach, że scęki śtucne sie rozlatujom.... Chociaż jeden uczciwy szofer. U nas w Radomiu bez obaw jeżdżę taksówkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan z Kielc Re: moheryzm praktykujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 16:25 Radom to stolica polskiego dziadostwa i wiejskości. I nie prowokuj mendo radomska z marnych pochodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panisko Re: moheryzm praktykujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 16:34 O odezwał się chłopointeligeent pochodzenia chłoporobotniczego czyli ludowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CK Re: moheryzm praktykujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 16:37 Zamknijcie mordy albo piszcie na temat osły. Odpowiedz Link Zgłoś
wsiowy Re: moheryzm praktykujący 12.03.09, 17:01 Ostatnie wypowiedzi dobitnie świadczą, iż w Kielcach nic sie nie zrobi normalnie. Jaka mentalność mieszkańców zamieszkujących tę gminna osadę takie Kielce. Pan Lubawski dobrze poznał Waszą mentalność i się Waszą wiejskością bawi, a wy chłopomieszczuchy tego w ogóle jeszcze swym innym umysłem nie pojęliście. Pozdro z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEH Re: moheryzm praktykujący IP: 77.223.220.* 12.03.09, 17:30 To tylko WIELKA Wiejska Improwizacja,a oni myślą, że Wielki ŚWIAT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pz Re: moheryzm praktykujący IP: 81.219.133.* 12.03.09, 21:49 wypuść węża z kieszeni centusiu bo kryzys tak szybko nie minie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraków->wieśniaków Re: moheryzm praktykujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 23:33 Wsiowy to faktycznie jest ale Krakówek, to widać jak się wjeżdża od północy do tej polnej osady. Zresztą ta mieścina 50 lat temu była wielkości Kielc, a że przez ostatnie pół wieku przybyło tam ponad pół miliona ludzi z małopolskich i nie tylko WIOSEK to dzisiaj mamy to co mamy, czyli duuuuuużą WIEŚ, która obnosi się ze swoim ryneczkiem i tym że setki lat temu była w tym miejscu stolica Polski. Ale rzeczywiście niczym innym nie mogą się pochwalić, nawet ten ich czerwony sołtys Majchrowski świadczy o mentalności tej dziury, gdzie ANGOLE SRAJĄ i SZCZAJĄ na środku ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havi kompleks Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 23:51 za to jak sie wjezdza do kielc to widac ze to metropolia heheh, (za pare lat al.29listopada czyli wjazd od strony warszawy jak to sie mowi w krakowie nie bedzie głownym wjazdem do miasta od tej strony,powstana nowe dwie drogi wlotowe) ciekawe jak wygladały kielce 50 lat temu, były wielkosci pinczowa... przez ostatnie poł wieku dominujacą grupa napływowa wcale nie chłoporobotnicy z małopolski, ale ochotnicy ktorzy zgłaszali sie do budowy nowej huty z całej polski, a nastepnie imigranci min z takich wsi jak kielce do dzis dnia... Krakow w przeciwienstwie do kielc wpisał sie w narodowa historie, a rynek i centrum to dowod swietnosci z czasow kiedy w kielcach nawet wychodka nie było na miejscu rynku. O waszym sołtysie to szkoda czasu pisac bo nawet, niektorzy z was go nienawidza i osmieszaja. nie mowiac o jego chorych pomysłach i co mysla o nich warszawa i KE A srajacych angoli to chyba wam zazdrosc, bo pomimo recesji nadal przyjezdaja i zostawiaja kase, no i nie sraja.. bo straz miejska wzieła sie za porzadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havi Re: kompleks Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 23:53 jeszcze jedno to taka metropolia a jeden z was napisał: Akcja "Gazety". Zgłoś chodnik do remontu Autor: kielczanin30 12.03.09, 07:16 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Żeby zgłosić chodnik do remontu to go trzeba najpierw mieć. W całych Posłowicach nie ma chyba nawet kawałka chodnika. Zresztą normalnej drogi też nie ma. O takim luksusie jak kanalizacja nawet nie będę mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havi cześć geju Re: kompleks Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 11:09 Cześć, to znowu ty, obrońco krakowskiego zaścianka. Powiedz czy ty aby nie wyemigrowałeś z Kielc do krakowa i nie udajesz teraz krakuska? Coś mi się tak właśnie zdaje, bo za często widzę tutaj twoje wypocinki broniące tej zatęchłej wioski kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havi do kieleckich zakompleksionych gejow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 23:00 mam w dupie to forum, ale smiac mi sie chce z waszych zawistnych komentarzy-to takie kieleckie, czy trzeba byc emigrantem aby pisac na kieleckim forum, chyba nie, nastepnemu niepodoba sie galeria krakowska ma do tego prawo, oczywiscie, ale skad wie ze galeria echo to bedzie cud i pewnie przebije poznanski stary browar. to megalomanskie nastawienie jest do bolu chore, a skonczy sie to tak ze nawet połowy takich sklepow jak w GK to nawet za 10lat w kielcach nie bedzie. A bronie krakowa bo to rodzinne moje miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havi gej samotnik Re: do kieleckich zakompleksionych gejow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 23:05 idź już z tego forum, idź na POLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pz oni wychodzą na pole IP: 81.219.133.* 14.03.09, 11:32 a my na dwór:-) zawsze mnie to śmieszyło i ich głupie tłumaczenie że pan wychodził na pole żeby pilnować chłopów a oni przychodzili na dwór:-) tylko jak to jest że w całej Polsce każdy mówi że wychodzi na dwór??? no cóż, centusie są arystokratami z 10 pokolenia, w nich płynie tylko błękitna krew:-))) Za to że są tacy zarozumiali na tym punkcie to ich nie lubie, tak samo jak "rodowitych" warszawiaków z Grójca ps. od niedawna mają także nową tradycje, noszenie noża w kieszeni, tyle co jest ataków z użyciem noża w krakwie to nie ma w całej Polsce kraków - miasto nożowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej z kielc Re: do kieleckich zakompleksionych gejow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 14:22 muszę robić w polu a tu pada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha ha do zakompleksieńca z zaszczanka krakoskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 23:27 w galerii echo będzie 300 sklepów czyli będą wszystkie te co w krakowie i jeszcze ileś tam więcej, boli co? Odpowiedz Link Zgłoś
havi1 Re: do zakompleksieńca z zaszczanka krakoskiego 14.03.09, 00:10 najpierw zobacz jak zaszczane i nie tylko sa bramy na bodzentynskiej i garaze obok kosciola sw wojciecha, mnie tam nie boli to ty sie onanizujesz iloscia sklepow, ciekawe czy bedzie trussardi, Peek&Cloppenburg, czy D&G, zobaczymy, daj wam panie boze kasy i mozliwosci juz nie chce pisac o nowej galerii w KRK z 500 sklepami, bo nie chodzi o liczbe sklepow aby miasto było bardziej miejskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pz Re: kompleks Euro IP: 81.219.133.* 13.03.09, 18:16 no proszę jaki się zrobił krakus hahahaha LOL pewnie pochodzi ze wsi, pojechał na studia do krakowa i tam został mieszczuch z odzysku :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: kompleks Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 20:58 a co weekend do mamy na wioskę po koper i cebule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: moheryzm praktykujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 11:10 kraków jest równie wioskowy jak ta ich galeria krakowska, galeria echo to będzie o 3 klasy lepszy obiekt bez meneli i bezdomnych w przejściach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 71 Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.chello.pl 13.03.09, 10:08 A po co się ograniczać? Czy Kielc nie stać na organizację Olimpiady? Mamy w końcu 2 stadiony, 2 a nawet 3 hale, stadion lekkoatletyczny. A w KCK można zorganizować EXPO. <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiowyKielecki Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 12:44 mamy tez tramwaje, trolejbusy, lotniska 2, ponad 100 pomniczków z dzika świnią, pastorałami na Sienkiewce, uniwersytet przymiotnikowy, i ......... i mądrych inaczej mieszkańców tej pipidóówy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 12:49 A ciebie od pasania kur. Odpowiedz Link Zgłoś
wsiowy Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry 13.03.09, 16:14 Szanowne chłopomieszczuchy kieleckie. Zajrzyjcie sobie w dowody osobiste swoich starych lub dziadków to obaczycie skąd wam nogi wyrosły. Prawie 80 procent tzw. kielczan ma pochodzenie chłopskie. Takiemu flancowanemu kieleckiemu wsiowemu na nic zdadzą się studia bo zawszeć bedzie chłopem. No może chłopoineligentem. Poza tym - tylko chłop z mentalnoscia typową dla chłopa - morgi, morgi i morgi, czyli forsa, forsa i tylko forsa, bo jak jest forsa to na wies można wrócić ale nie do roboty tylko aby "se grilować"... Teraz mamy taką Polskę i Kielce jak wsiowi na to pozwolą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CK Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 20:59 No nie każdy jest z pochodzenia wiochmenem jak ty pastuchu:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Zrobił was w ciula ? Słuchajcie bajczarza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 15:55 Dupa zbita z EURO 2012 ! Minister olał ofertę Lubasia.A kielecka gawiedź się przejęła, dziennikarze na pysk popadali,przed takim wspaniałym zarządcą miasta. A ten sobie jaja z nich zrobił ! I co teraz Red.Ncz. "Echa"i "Gazety", na kolana i przepraszać czytelników - kielczan za te brednie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gainek Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 19:05 Reklama to tylko na tym forum,jakoś w ogolnopolskich mediach nikt nic nie bąknął.A co dopiero poza granicami państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
fulwia Re: Euro 2012 13.03.09, 20:34 www.polskatimes.pl/aktualnosci/93421,kielce-chca-przebudowac-stadion-na-euro-2012,id,t.html A kto zrobi szlaki kolejowe, drogi dojazdowe, ulice, parkingi, hotele dla gości Euro? Restauracje, lokale gastronomiczne, bary, kawiarnie... dla 30 tys.osób? Przed meczami, po meczach - co im zapewnicie? Będą siedzieć na stadionie? Prezydent jest bez wyobraźni i jego fani też. Ocknijcie się! Jak miasto przyjmie jednorazowo 30 tys. ludzi? Jak zabezpieczy ich potrzeby? Także zdrowotne? Macie jakieś pojęcie o tym? Taką propozycję prezydenta można tylko przemilczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaaaaaal Re: Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 21:02 A jak to zrobią dziury ukraińskie, którym przyznano Euro? Ludzie będą spać na tekturze na polu i jeść bliny z kapustą? A na koniec zostaną okradzeni i pobici przez ukraińskich parobów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havi Re: Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 23:06 przeciez ten wasz prezio to nienormalny pajac jest, cała polska sie smieje z niego.(i was) chocbyscie raz przyznali temu racje sa tacy np. antyWEL --------------- pisac kazdy moze jeden lepiej, drugi....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korki Re: Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 23:29 kraków osada wieśniaków co wychodzą na pole, a czerwony sołtys sprząta srakę po angolach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianin Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 23:30 Dobry pomysł, macie lepszy stadion niż to coś badziewne budowane od 10 lat w krakówku! Odpowiedz Link Zgłoś
havi1 Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry 13.03.09, 23:37 idz chłopie z pola na dwór po dobre maniery bo w burokach ich nie znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 15:09 Jaki stadion ? Wczoraj na meczu z Widzewem, ludzie sikali gdzie popadnie, na piętrowej platformie, po schodach, bo tak zaprojektowali trybuny na tym europejskim obiekcie, ze toalety sa na dole ! W przewie nikt nie może się przecisnąć na wąskich schodach , jedni schodzą z góry inni idą na górę !! jaja ! Wstyd mi było przed znajomymi ze stolicy ! Brud, śmieci, tacki, kubki, butelki z piwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfg Re: Euro 2012: Kielce wchodzą do gry IP: *.kielce.vectranet.pl 14.03.09, 00:35 wiadomosci.polska.pl/sport/article,Drzewiecki_w_Kielcach_nie_bedzie_Euro,id,369870.htm "ZATKAO?"-----ODETKAO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHA PEŁO na śmietnik historii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 23:52 DO EŁRO DRZEWIECKI I PEŁO BĘDĄ JUŻ NA ŚMIETNIKU HISTORII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen kielce były w grze- ha haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 09:21 Ostatnio była w kraju delegacja UEFA i znowu wciągnęła Kielce do gry. Będziemy rezeerwowym stadionem - zapamiętali to sobie i sam autorytet Lubawski za gwarancję im wystarczył.I kto tu opowiada bajki dla moherów- ober magistracki urzęnik najwy,ższego szczebla.Ale intelektuaista.Apamiętacie te tysiące kibiców przewalających się przez Kielce i Obice, żeby wąsatego zobaczyć i podziwiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CYSIO Re: kielce były w grze- ha haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 10:39 A pamiętacie eksperta Lubawskiego, który PZPN zaproponował rusztowania do kupienia celem powięjszenia stadionu do 35 tys. hahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały prywaciarz kielce były w grze: Lub - Wąs ! ha haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 12:16 Pamiętacie, że przedstawiciele reprezentacji narodowych, mieli walić drzwiami i oknami do magistratu, po lokalizację na ośrodek i zgrupowanie. Tak jak walili ( ale ze śmiechu baki ) na propozycje sfinansowania budowy parkingu obok ratusza ! Jaja !Jeszcze większa kolejka czeka od dwóch lat na schodach magistrackich do gabinetu WEL-a, by otrzymać zgodę na finansowanie budowy transkontynentalnego portu lotniczego w Obicach !! Trochę mniejsza jest kolejka ludzi z zza wielkiego muru , by budować osiedle dla wąsa na terenach "Zieleni" ! Wystarczy ? Na koniec , wspominam o długiej juz kolejce chętnych do wspierania zawodowego zespołu kopaczy I-ligowych.Jest ich tak wiele, zę urzędasom magistrackim trudno jest wybrać jednego, a majętnego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahah Re: kielce były w grze: Lub - Wąs ! ha haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 21:11 Debilu nudzisz się w pracy? Pewnie jakaś ciota z najniższego magistrackiego szczebla wylewa żale na Lubawskiego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: kielce były w grze: Lub - Wąs ! ha haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 08:41 ale jaja, bo bojczył pod mohery a teraz jak zwykle głupio wyszło i coraz bardziej wychodzi brak kwqalifikacji Wąsa do rządzenia miastem. Teraz będą Obice w 2015 roku przed olimpiadą w Warsdzawie a kielcom przypadnA KAJaki na zalewie. Podchwyć WAs ten pomysł a znowu się odrodzisz i będzie na topie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: kielce były w grze: Lub - Wąs ! ha haha IP: *.netcity.pl 18.04.09, 09:11 > Pamiętacie, że przedstawiciele reprezentacji narodowych, mieli > walić drzwiami i oknami do magistratu, po lokalizację na ośrodek i > zgrupowanie. jeszcze nie wiadomo kto zagra na euro, a juz maja rezerwowac miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: kielce były w grze: Lub - Wąs ! ha haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 09:04 A pamioętacie zabiegi magistratu o ekipy , które mkoiały trenować na stadionier przed Mundialem w Niemczech i furmankami z Maswa mielin dojeżdżać parę setek kilometrów na mecze.. Ten numer ten nie wyszedł jak i Euro 2010 ale komediua trwa nadal.To jest nasza promocja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysior Re: kielce były w grze: Lub - Wąs ! ha haha IP: *.pu.kielce.pl 21.04.09, 10:41 W tej grze Kielce nigdy nie były, nikt Kielc nie rozpatrywał powaznie i nikt z Kielcami nie rozmawiał a Komisja PZPN bez dyskusji Kielce zdyskwalifikowała słusznie. Jak poważny wniosek takie i powazne traktowanie. Kielce same się w tej sprawie między soba kiwały az się zakiwały. Był to wniosek medialny i do tego głupi, obliczony na wybory Lubawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: kielce były w grze: Lub - Wąs ! ha haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 23:05 czy Kielce wróciły ndo gry o Euro 2012 czy znowubn same si,ę wykiwały Odpowiedz Link Zgłoś