antywel 18.03.09, 20:17 Musi mieć najpierw co nagrywać. W sobotę czy niedzielę można sobie godzinami dzwonić do MPK czy ZTM... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: MPK nagra interwencje IP: *.chello.pl 18.03.09, 23:14 co zmieni takie dzwonienie, skoro i tak w betonowym mpk panuje kolesiostwo i poklepywanie się po plecach. Ręka rękę myje, śmiech mnie ogarnia jak widzę np. w gazecie artykuł, że cham we flaneli przytrzasnął kogoś drzwiami, a jakiś komuch=związkowiec z mpk mówi "pracownik zostanie upomniany". Nie potraficie wyegzekwować od chamów odpowiedniego ubioru, to wasze upominania mają w d...! Odpowiedz Link Zgłoś
kielce-niskiepodatki Re: MPK nagra interwencje 18.03.09, 23:23 Oczywiście, że powoływanie etatu dla wysłuchiwania utyskiwań pasażerów nic nie da. Oczywiście, gdy nam ucieknie autobus, który przyjechał 5 minut przed czasem, to jesteśmy źli, ale co taki biedny człowiek pod telefonem nam poradzi? Przekaże "do góry"? Pewnie tak. A może i nie. A, nawet jeśli, to co? Któż się pochyli nad nami pasażerami? Czy to coś zmieni w MPK? Jedynym rozwiązaniem jest oddanie w dzierżawę przynajmniej połowy linii autobusowych w Kielcach prywatnym przewoźnikom. Tylko konkurencja może doprowadzić do polepszenia usług MPK. Tak, jak to było z TP, CPN, czy weterynarzami. Zatem decyzję pani prezes można oceniać jedynie w kategoriach czystej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wam pokażę MPK nagra interwencje IP: *.chello.pl 19.03.09, 07:58 zobaczcie jak popularne jest MPK i lak ludzie lubią kierowców, w zeszłym roku lansowano min. w gazecie konkurs na najlepszego kierowcę, zwyciężył gość z ilością głosów o zgrozo... 200, (słownie : dwieście głosów), w 200 tysięcznym mieście, niech się zastanowi pani prezes, bo tak chamskich kierowców w autobusach jak w Kielcach to trudno w Poslce spotkać Odpowiedz Link Zgłoś