kwieto 08.02.02, 14:28 >>> Do Mariposy: | Tylko... o czym on wlasciwie ma byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicca Re: WĄTEK WALENTYNKOWY 08.02.02, 14:31 Brawo Kwieto! Jak Walentynkowy to moze o Walentym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: WĄTEK WALENTYNKOWY IP: 10.10.10.* 08.02.02, 14:35 Dales sie podpuscic, to teraz cos wymysl...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasia Re: WĄTEK WALENTYNKOWY IP: 62.233.138.* 08.02.02, 16:16 No to ja powiem, że moja matka ma w Walentynki urodziny, imieniny i rocznicę ślubu. I ma na imię Walentyna. Ale jako temat wątku też się nie bardzo nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: WĄTEK WALENTYNKOWY 08.02.02, 16:24 wszystkiego dobrego dla Mamy. A jako temat watku to moze: co ma komercja do okazywania sympatii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: WĄTEK WALENTYNKOWY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 20:06 Watki walentynkowe funkconuja juz od jakiegos czasu na forum ogolnym - duzo tam juz napisano o skomercjalizowaniu tego , milego skadinad dnia Czyz warto sie powtarzac? . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincenta dodaję! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 21:53 Gość portalu: alka_xx napisał(a): > Watki walentynkowe funkconuja juz od jakiegos czasu na forum ogolnym - duzo t > am juz napisano o > skomercjalizowaniu tego , milego skadinad dnia > Czyz warto sie powtarzac? > . Hmm... jezeli jest tak mily, to czemu tak wiele ludzi wowczas "placze"? Czyzby czuli sie samotni? W Boze Narodzenie wielu ludzi tez czuje sie samotnym, ale jakos nie ma takiego rozglosu. Dla mnie Walentynki to troche glupawe swieto, traktowane przez wielu nazbyt powaznie!!! Nieparzyste osobki powinny, albo potraktowac ten dzien, jak kazdy inny powszedni./ No bo to swieto par/, albo stanac rano przed lustrem i powiedziec " ale jestes wspaniala, uwielbiam cie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: Vincenta-dodaję! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 18:08 Vincento -napisalam, ze mile, bo uwazam ze z zalosenia jest takie i w zasadzie nie czepiam sie go jako takiego!/ Chodzilo mi o dublowanie sie watkow!/ Ze jest sztuczne i troche na sile przeniesione do nas ? No trudno, przeciez to dla niektorych niezly pomysl na zrobienia pieniedzy! Biznes is biznes! Ale na czym teraz nie robi sie kasy, przeciez i w Boze Narodzenie , nawet samotni wydaja sporo na prezenty dla bliskich, na ozdoby choinkowe i rozne swiateczne gadzety i jakos nikt nie kojarzy tych swiat wylacznie z komercja / i z placzem!?/. Nie ma przeciez przymusu , kto nie chce czcic walentynek nie musi przeciez! I wcale nie uwazam , ze jak ktos jest bez pary, to nie moze sprawic sobie smiesznego drobiazgu w ksztalcie serduszka , ktory zamiast wywolac fontanne lez, sprowokuje ciply usmiech.:))) A ludzie nieszczesliwi maja na placz 364 dni w roku, dlaczego wlasciwie jednym skromnym dniem nie uhonorowac tych co sa szczesliwi? Dlaczego nie spojrzymy na sprawe oczami ludzi szczesliwych... Nie badzmy zazdrosni, przeciez do nas tez kiedys szczescie zawita i moze walentynki beda wtedy dla nas najszczesliwszym dniem roku! A gdy w ten dzien poczujemy sie samotni, to po prostu wyjdzmy do ludzi , moze akurat zdarzy sie cos , ze przestaniemy byc sami...? Pozdrawiam niepowaznie alka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincenta Re: WĄTEK WALENTYNKOWY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 21:43 roseanne napisał(a): > wszystkiego dobrego dla Mamy. > > A jako temat watku to moze: > co ma komercja do okazywania sympatii? Kazdy powod jest dobry, aby zbic kase! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: WĄTEK WALENTYNKOWY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 18:03 a ja lubie Walentynki, dostaję mnóstwo wirtualnych kartek,od ludzi którzy o mnie pomysleli, chociaż w żadnym wypadku nie można by nas nazwać parą:) dla mnie Walentynki to nie jest świeto par,jak tu napisano, to swięto sympatii i to każdej:) Wszystkim forumowiczom mnóstwa walentynek życzę:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziestolatek Re: WĄTEK WALENTYNKOWY 10.02.02, 17:47 kwieto napisał(a): > >>> Do Mariposy: > | Tylko... o czym on wlasciwie ma byc? A moze o jakiejs milosci ktora sie zaczela na forum?:) Robert Odpowiedz Link Zgłoś