Dodaj do ulubionych

Znowu cenzura

IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 03.12.03, 21:22
Z założonego przeze mnie wątku „1 maja - jest takie radio” usunięto dzisiaj
co najmniej trzy posty. Były to posty sprzed kilku miesięcy. Wiem na pewno,
że wczoraj późnym wieczorem jeszcze były. Posty dotyczyły chyba samochodów
kupionych dla Wiceprezesów Radio Kielce. Od kwestionowania zasadności zakupu
dokonanego kilka miesięcy temu po informację, że jeden z Wiceprezesów
pojechał sobie autkiem na wczasy.
Czyżby koledzy Pana Redaktora Podolewskiego działali nadal?
Obserwuj wątek
    • Gość: BBB W czym rzecz? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 03.12.03, 21:44
      Wielce Szanowna Redakcjo!
      Proszę uniżenie o wyjaśnienie, co było powodem usunięcia:
      Czy wierszyk:
      1. Popatrz, popatrz jadą Krzysie,
      Obie... w Oplach zdaje mi się?

2. Czy stwierdzenie, że jeden z Krzysztofów wykorzystał samochodzik do wyjazdu
      na wczasy zamiast na dziewczynki?

3. Czy stwierdzenie, że limuzynki posiadały klimatyzację?

4. Czy może inne stwierdzenie?

Który Krzyś poczuł się dotknięty?
      - Czy Krzysztof Irski - Wiceprezes ds. Programowych?
      - Czy Krzysztof Pawłowski - Wiceprezes ds. Techniki i Rozwoju?

Chciałbym Krzysia przeprosić!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: BBB Do Panów Krzysztofów IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 03.12.03, 22:52
      Wielce Szanowni Panowie!
      Krzysztof Irski - Wiceprezes ds. Programowych
      Krzysztof Pawłowski - Wiceprezes ds. Techniki i Rozwoju

Niniejszym przepraszam Panów za swoje niestosowne wypowiedzi o zakupionych dla
      Panów samochodach marki Opel.
      Zdaję sobie sprawę, że samochody te nie były wcale luksusowe i drogie. Zdaję
      sobie również sprawę z faktu, że były one (Ople) Panom niezbędne dla pełnego
      poświęcenia wypełniania misji radia publicznego. Wreszcie zdaję sobie sprawę z
      faktu, że to nie Panowie chcieliście otrzymać, do użytkowania w celach
      służbowych, ww. samochody.
      Wiem, że taka była wola Prezesa Radio Kielce, Pana Jerzego Chrobota.
      Oświadczam, że nie widzę niczego niestosownego w fakcie, że jeden z Panów
      pojechał Oplem na zasłużony odpoczynek do Bułgarii. Wszak samochód nieużywany,
      podobnie jak nieużywany narząd (chyba zgodnie z teorią Darwina), zanika.
      Uważam, że za dbałość o nie zaniknięcie samochodów, należy się Panom nagroda.
      Wiem, że jest to przyziemne, ale żywię nadzieję, że Pan Prezes Jerzy Chrobot
      wynagrodzi starania Panów w formie premii pieniężnej.
      Będę Panom dozgonnie wdzięczny za wybaczenie moich niestosownych i chamskich
      wypowiedzi. Wynikają one (wypowiedzi) z mojej wrednej i zawistnej natury.
      Wszak jak mawiał poeta – kto się chamem narodził, chamem umrze. Zdając sobie
      sprawę ze swoich ułomności, życzę sobie, aby mi ziemia nigdy lekką nie była.
      Jeszcze raz dopraszam się uniżenie wybaczenia
      sługa Panów pokorny
      BBB
      • Gość: paranoik do BBB IP: *.tv 03.12.03, 23:08
        Sluchaj no BBB, czy ty sie przypadkiem nie starasz o robote w radiu? ;))
        • Gość: BBB Re: do BBB IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 03.12.03, 23:16
          Ja... ja bardzo bym chciał! :P
          To byłoby jak, jak nie wiem co, jak... satori lub nieustający orgazm :P
          Ale wiem, żem niegodny :[
          Do tego, taką wielką krzywdę wyrządziłem tak Szlachetnym Ludziom :[
          Pozostaję w nieutulonym żalu :[
          • Gość: paranoik Re: do BBB IP: 213.199.233.* 03.12.03, 23:36
            Dawnom tak szlachetnej jednostki jak Wacpan nie spotkal. Ach...i moze utulic bym raczyl (tak po kolezensku ma sie rozumiec), ale jeszcze jakies wietrzace podstep jednostki moglyby posadzic mnie o chorobe niekoniecznie paranoidalna...;), pozostaje wiec

"z robotniczym pozdrowieniem"
            paranoik
            • okurwa Re: do BBB 04.12.03, 01:46
              przeciez oni muszom duzo jezdzic

kris jedne pudlo przetestowal z narazeniem zycia rodziny
              co wiecej mial prawo i zaplacil zgodnie z nim;
              a jak kielczanom srebrne hujo-zy na glownej aleji przykrencone muterkami sie
              podobajom? to mniejsze zło

( hoc gowno to powinno byc czarne, a nie srebrne, podobnie jak kmiotowskie
              latarnie na sienkiewce, bodzentynskiej.. czy w tym grajdole nie ma zwyczaju
              zapytac innych, tzw specjalistow spoza terenu? czy takie swieczki np jak
              latarnie na sienkiewce-udajace styl nikomu nie znany, lecz domyslny, w epoce
              hipotetycznej byly qrwa srebrne, czy np. czaRNE PLUS MAX ZE ZLOTYMI
              ORNAMENTAMI, TRZEBA ZAPYTAC MOZE UCZNIOW 1 KLASY LICEUM PLASTYCZNEGO.

te tutejsze glupki od inwestyccji i architektury nie wiedzom , ze kazdy
              kierowca wstyd widzi - bo to jest podswiadome?

kielce, czyli zadupie swiata i w nim pisarczyki na forum wroga - Uw; Aws, PO,
              pis ; kocham kielce ( chyba kielce to ja) itd - byli przeciw województwu
              swietokrzyskiemu, ale glupim mieszkanco mowili my som za: choc w. bartosz z
              wojewodom Płoskonką { co mu Cybula służyla na rozkaz) łgali jak ruskie sobaki,
              co na szczescie kto chcial, to uslyszal z nagran Olszewskiego.

chamy! sluchajcie zangazowanyh; przedumajcie swoje interesy i wybirajcie dno
              dzieki posluchowi klamcom, lub realne swoje szanse - musicie zaczac myslec.

NIKT WAS NIE WSPOMNI, ANI POZALUJE, JAK BEDZIECIE ZDYCHAC, TO ZA WASZA KASE
              POJAWI SIE GDZIES W KIELCACH KOLEJNY LEB ZEROMSKIEGO, ALBO SIENKIEWICZA
              GENIUSZE WYRAżOM PODZIW HAIKu { japoski wierszyk] JAK GODNIE ZDYCHACIE.

POECI BEnDOm PISAC HAIKI [ TO SOM te KROTKIE WIERSZYKI NA WZOR JAPONSKI] bardzo
              cenione wsrod zyjacych pupili posiadaczy pieniedzy, co dajom nagrody m.in. za
              wierszyki krutkie. nie dziwi nic.

no to q-a na koniec haiku w stylu polska=amerykanskich geniuszy slowa.

Trzeci i czwarty
              i czternasty, pietnasty
              mozemy liczyć,
              lepiej osiądźdmy, potem zobaczymy
              home cinema mruczy, za oknami milknie zgiełk
              ćma, kurwa robi hałas
              wygramy wojne z terroryzmem.

do widzenia sie ludnosci

okurwa
              • awa160 Re: do BBB 04.12.03, 08:05
                pomyliłeś fora dyskusyjne !!!!!!!!!!!!!!!!
                Znajdź sobie ok..... inne miejsce,dla leni i nieduczonych-pewnie nowy dyslektyk?
                • sloik_dzemu Re: do BBB 04.12.03, 21:14
                  awa160 napisał:

> pomyliłeś fora dyskusyjne !!!!!!!!!!!!!!!!
                  > Znajdź sobie ok..... inne miejsce,dla leni i nieduczonych-pewnie nowy
                  dyslektyk
                  > ? NIE KUMASZ CZACZY
    • Gość: Jakub Re: Znowu cenzura IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 08:57
      Spóźniony refleks cenzorski jest zawsze podejrzany. Tym bardziej, że przecież
      sama Gazeta W._Kielce pisała krytycznie o wykorzystywaniu tych samochodów przez
      radiourzędników. Niedawno nawet donosiła, że jakaś rada czy przełożeni zakazali
      wykorzystywania radiosamochodów do prywatnych celów.
      Wygląda na to, że zainteresowani - skrytykowani dotarli prywatnymi kanałami do
      jakiegoś cenzora nieznanego szczebla redakcyjnego i załatwili sobie wykasowanie
      rzeczy im niemiłych.
      Zapewne Redakcja GW_Kielce, gdzieś tak koło południa, ogłosi komunikat, jaki to
      szczebel wykasował Twoje posty.
      • Gość: lalo Re: Znowu cenzura IP: 216.127.82.* 04.12.03, 10:18
        tak bedzie juz zawsze.
        :(
        • Gość: Jakub Re: Znowu cenzura IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 20:55
          To Żydzi nigdy nie wyjadą z Polski?
    • Gość: Jakub Znowu cenzura, BBB IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 21:04
      Zawiadomiłem cenzurę GW, żeby wykasowała ten tu wątek o cenzurze w GW, albowiem
      spełnia wszystkie warunki potrzebne do ingerencji cenzury GW. Jest tu
      sformułowany zarzut, że cenzura cenzuruje, jest i o Żydach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka