madlaine_xx 08.09.05, 19:22 wierzę w prorocze sny, zatem mam taką trochą dziwną prośbę, chciałabym abyście podali w jednym poście jedną liczbę z przedziału od 1 do 49 :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalooo Re: 13 - to moja szczęśliwa-ja urodzonam 13go i+ 09.09.05, 00:32 też to szczęśliwa dla mnie;) A w jakim celu to OT pytanie..?;> Odpowiedz Link
madlaine_xx Dziękuję, juz mam wszystko co chciałam :))) 09.09.05, 10:41 tak, post dotyczył lotto, nie gram w zasadzie, no chyba że mi sie przysni, zatem postępuję zgodnie z moim snem, może i tym razem się uda. Ostatnio jak grałam (przysniły mi sie 4 liczby), miałam 4 i ok. 200 zł na nowe perfumy, więc licze, że i tym razem uda się dołączyć jakiś upragniony flakonik do kolekcji. Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Dziękuję, juz mam wszystko co chciałam :))) 09.09.05, 10:44 to po losowaniu powiedz jakie wybrałaś :) ( jak możesz oczywiście ) Odpowiedz Link
chiara76 Re: Dziękuję, juz mam wszystko co chciałam :))) 09.09.05, 11:15 ale jak wygrasz największą pulę, to Podzielisz się z nami? :)) Żartuję;)) Odpowiedz Link
madlaine_xx Re: Dziękuję, juz mam wszystko co chciałam :))) 09.09.05, 11:20 na razie cicho sza, nie będziemy zapeszać :D bo równie dobrze moge nawet 3 nie trafić :))) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Dziękuję, juz mam wszystko co chciałam :))) 09.09.05, 11:38 madlaine_xx napisała: nowe > perfumy, więc licze, że i tym razem uda się dołączyć jakiś upragniony flakonik > do kolekcji. Jaki to flakonik warty jest 9 milionow zlotych ?:))) Odpowiedz Link