jjackson 24.05.09, 08:55 Mieszkańcy , co sądzicie o pijackich spotkaniach miejscowych meneli przed sklepem na ul. Górnej. Uważam że właściciel powinien zabronić spożywania alkoholu na terenie sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kibic321 Re: SKLEP SPOŻYWCZY W WOLICY 24.05.09, 10:07 no jak zabroni jak ma z nich kase? przecież to nie logiczne, a kto ma coś tam kupić to i tak kupi czy będą żule pod sklepem czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
flatron88 Re: SKLEP SPOŻYWCZY W WOLICY 29.12.09, 09:38 całe życie odkąd pamiętam to żule piły pod wszystkimi sklepami!!! i pod stacją, i na górnej i na rogu. ja robię zakupy w kielcach i mam spokój z tymi menelami. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszepora Re: SKLEP SPOŻYWCZY W WOLICY 29.05.09, 09:57 Ja już od dawna nie chodzę do sklepu przy ul. Górnej - jak można pozwolić na zrobienie ze sklepu "taniej speluny" gdzie pijaczki nie przebierają w słowach i okupują wejście. Od wczesnych godzin rannych do momentu zamknięcia obstawa zawsze jest. A może to dekoracja zewnętrzna sklepu? Ale skoro pieniądze ważniejsze to tylko wypada pogratulować podejścia właścicielowi. Należy tylko współczuć paniom ekspedientkom i klientom - nic dodać nic ująć... Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.3 Re: SKLEP SPOŻYWCZY W WOLICY 29.05.09, 18:34 Proponuję zadzwonić pod nr-723-192-235. Ci panowie powinni pomóc ( chociaż na jakiś czas) Odpowiedz Link Zgłoś
cynics Re: SKLEP SPOŻYWCZY W WOLICY 01.07.09, 20:13 Pogratulować właścicielowi To dobra droga do sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś