Dodaj do ulubionych

Szukam.. AVON Kielce

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.12.03, 12:24
Witam!
Poszukuję konsultantek/konsultantów Avonu. Proszę odpisywać w tym wątku.
Interesuje mnie głównie wpisowe i w której części Kielc mieści się punkt
Avonu. Chciałabym zostać stałą klientką. Chętnie poznam też inne interesujące
fakty dotyczące Avonu.
Bardzo zależy mi na czasie, więc.. piszcie!
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Best-Pest Re: Szukam.. AVON Kielce IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 13.12.03, 14:28
      Ukryta reklama!!! Bardzo pomysłowy chwyt - jestem pod wrażeniem!!!To chyba
      odwet za usuniecie reklamy śr.odchudzajacych!Ale ja się nie myliłem, że
      pojawią się nastepne, mniej lub bardziej zawoalowane próby umieszczenia na
      forum nazw firmowych! Czekam z niecierpliwością na nastepny pomysł...byle
      oryginalny!Tak na marginesie - istnieje bogata literatura na ten temat / że
      też ci kapitalisci już tyle wymyslili/ i o oryginalność b.trudno..
      Pozrdawiam z dedykacją www.bestpest.com.pl/main.php3
      • Gość: KaSiA Re: Szukam.. AVON Kielce IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.12.03, 20:15
        Nie wiem o jakiej reklamie mowa.
        Po prostu szukam firmy AVON w Kielcach, bo chcę zostać stałą klientką. To
        wszystko. Dziwię się dziwnym uprzedzeniom i zachowaniem niektórych użytkowników
        forum (mam na myśli pozdrowienia z niemiłą dedykacją).
        Nadal czekam na odpowiedź. Mam nadzieję, że tym razem odpisze wreszcie ktoś kto
        udzieli mi informacji, których poszukuję od kilku dni.
        Pozdrawiam cieplutko!
        • Gość: x?x Re: AVON Kielce IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 13.12.03, 21:04
          Ja znam jedną, ale publicznie nie podaję adresów znajomych. :)
    • Gość: Jakub Chcesz sobie spalić cerę? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.12.03, 21:37
      To są niezwykle prymitywne wyroby. Nie nadają się nawet dla chłopek. Ja
      dostałem kiedyś krem do twarzy Avon, okazał się straszliwym okropieństwem. Żal
      mi było wyrzucić, więc zacząłem używać go do rąk. W końcu i tak wyrzuciłem. Tfu.
      • Gość: myszka Re: Chcesz sobie spalić cerę? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.12.03, 12:09
        Skoro mowa o kosmetykach to się wypowiem. ;)
        Jak się nieodpowiednio dobiera kosmetyki to tak jest. Przede wszystkim
        powinieneś używać kosmetyków dla mężczyzn a nie pierwszych lepszych z brzegu, o
        których usłyszałeś, bo firma jest np. znana.
        Spróbuj wypróbowanych kosmetyków dla mężczyzn, np. firmy A.T.W. Mają świetną
        ofertkę. Kosmetyki są przygotowywane na bazie świeżych roślinek. Dzięki czemu
        są skuteczniejsze w działaniu, nie uczulają i nie kleją się jak niektóre. Na
        przykład kosmetyki z serii Nastroje - mgła do ciała lub żel do kąpieli i pod
        prysznic. Oba kosmetyki zawierają wyciąg z pewnego afrodyzjaczka. Dokładnie
        zmywają ciałko i dają poczucie siły i męskości. Jest też balsam po goleniu,
        który działa jak woda po goleniu i jednocześnie krem pielęgnacyjny. A jak
        dziala woda po goleniu i krem zapewne wiecie.
        Jeśli Was interesuje to mogę podać link do pewnej stronki, na której jest sporo
        na ten temat. :)
      • Gość: x?x Re: Chcesz sobie spalić cerę? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 14.12.03, 12:30
        Nie ma problemu, w tej cenie zapewne nie znajdziesz kosmetyku dla siebie.
        Proponuję Ci wybrać się do odpowiedniej drogerii, a tam zapłacisz za krem pod
        oczy (15 ml) jakieś 130 zł, a do twarzy jakieś 170-250.
        Albo jeszcze zmień konsultantkę, najwyraźniej nie wie co sprzedaje. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka