cool_gos 21.01.04, 13:10 Czy zna Pani może namiary na przychodnię na Pradniku Czerwonym, gdzie z NFZ można uzyskać rehabilitację dla dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edziecko_ulcik Re: Do moderatora 21.01.04, 16:17 przykro mi ale to zdecydowanie nie moje rejony pozdrawiam ulla Odpowiedz Link Zgłoś
uliata Re: Do moderatora 21.01.04, 21:39 Ja znam Jest o na ul. Sudolskiej 1,(w tym samym budynku co żłobek) tel 4130600 , najlepiej zadzwonic i ustalić termin badania- niestety terminy sa długie. Powodzenia uliata Odpowiedz Link Zgłoś
cool_gos Re: Do moderatora 22.01.04, 12:02 Dzięki wielkie Uliata za informacje. A możesz mi tam kogoś polecić? Mam 15 - miesięczną córkę, która przy chodzeniu stawia lewą nogę do środka. Coś zamierzam z tym zrobić Pozdrawiam Gocha Odpowiedz Link Zgłoś
uliata Re: Do moderatora 22.01.04, 21:53 Hej! Miło mi , że pytasz, my chodzimy do pani dr Wójciak, ma podejście do dziecka i dorosłego, zawsze dokładnie bada i wszystko mi tłumaczy, odpowiada na pytania bardzo dokładnie . Ja jestem zadowolona, bo jest poprawa. Pozdrawiam i życze także szybkiej poprawy u córeczki uliata Odpowiedz Link Zgłoś
cool_gos Re: Do moderatora 23.01.04, 17:51 A powiedz mi proszę Uliata, czy Twoje dziecko też miało problem ze stopami? Kiedy zaczęłaś chodzić? Jakie zalecenia? Czy jakaś rehabilitacja? Ile to juz trwa? Masz tam może kogoś sprawdzonego do rehabilitacji? a słyszałaś cos o lekarce o nazwisku Zaleska? Gocha Odpowiedz Link Zgłoś
uliata Re: Do moderatora 23.01.04, 18:35 Hej ! Moja miała problemy ze stopami zaraz po urodzeniu i wtedy trafiłam od razu do Prokocimia, tam masażem wszystko się wyrównało. Chodzimy do konsulatacji z innymi problemami, Jest tam rehabilitacja, ćwiczenia, okłady, kąpiele i wiele innych rzeczy. niestety rehabilitantke mamy nie najlepszą, a u lekarki Zaleskiej nie byłam .Zapytaj na forum może ktos zna. Pozdrawiam uliata Odpowiedz Link Zgłoś