Dodaj do ulubionych

klub malucha szkrabek

14.03.10, 22:58
proszę o opinie. klub znajduje sie na ul. kwiatów polskich
Obserwuj wątek
    • eh310 Re: klub malucha szkrabek 29.06.10, 10:54
      Tragedia.
      Wpadam znienacka a tu jazgot. Dzieci płaczą,opiekunka krzyczy do
      maluszka"zamknij się". Nie polecam.Ta scena wyrobiła moją
      opinię.Zmieniłam żłobek.POLA.
      • eh310 Re: klub malucha szkrabek 29.06.10, 10:55
        ....a jeszcze słyszłam"CICHO !!!!"POLA
        • kikakg Re: klub malucha szkrabek 29.06.10, 17:36
          hmm... moje dziecko tam chodzi i nie zauwazylam dziwnego zachowania
          opiekunek. Zawsze mi sie wydawalo, ze sa wyrozumiale dla dzieci.
          Ktora to opiekunka tak wrzeszczala?? Po glosie na pewno mozna bylo
          poznac. Swoja droga to brama jest zawsze zamnknieta i dziwie sie, ze
          udalo sie pani wejsc znienacka i zobaczyc akcje...
          • eh310 Re: klub malucha szkrabek 02.07.10, 20:40
            Zamknięta bram to nie przeszkoda;przez uchylone okno głos się niósł
            na ulicę.Nie interesuje mnie, która to opiekunka,to już nie mój
            problem.Niech martwia się mamy tamtych maluchów.
          • spiocha Re: klub malucha szkrabek 14.09.10, 19:47
            Witam, bardzo dziwi mnie ta negatywna opinia, moje dziecko chodzi już dość długo do tego klubu i jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni i wątpię żeby ktoś do niego odnosił się w ten sposób, ponieważ już coraz więcej mówi, dużo powtarza (lubi papugowaćsmile
            Mój synek tak uwielbia chodzić do swojego klubu, że na pewno go nie zmienimy.
            A uważam że ile osób tyle opinii, najlepiej samemu się przekonać, my polecamy!
    • krakus-1 Re: klub malucha szkrabek 28.01.11, 13:54
      Jestem bardzo zadowolony z atmosfery jaka panuje w klubie malucha szkrabek. Dzieci uczą się wiele potrzebnych w dalszym życiu umiejętności i nabywają nowe cechy funkcjonowania w grupie, dzielenia się z innymi i wspólnej dobrej zabawy.Odbywają się też zajęcia plastyczne oraz muzyczne. Panuje tam miła i przyjazna atmosfera. Wystrój jest kolorowy i przyjazny. A personel uśmiechnięty, miły i orwarty dla dzieciaków.
      • politykaa Re: klub malucha szkrabek 28.01.11, 16:57
        krakus-1 napisała:

> Jestem bardzo zadowolony z atmosfery jaka panuje w klubie malucha szkrabek. Dzi
        > eci uczą się wiele potrzebnych w dalszym życiu umiejętności i nabywają nowe cec
        > hy funkcjonowania w grupie, dzielenia się z innymi i wspólnej dobrej zabawy.Od
        > bywają się też zajęcia plastyczne oraz muzyczne. Panuje tam miła i przyjazna at
        > mosfera. Wystrój jest kolorowy i przyjazny. A personel uśmiechnięty, miły i orw
        > arty dla dzieciaków.

Zapomniałeś dopisać Łubudubu Łubudubu niech nam żyje prezes naszego klubu, nich żyje nam to śpiewałem ja zadowolony "rodzic". potem wyłącz magnetofon w szafie dyrektora rzeczonej placówki smile
    • krakowska_mama Re: klub malucha szkrabek 12.05.11, 21:23
      Oglądałam wiele klubów malucha,ale ten nie spodobał mi się.Moje pierwsze wrażenie,że jest tylko i niestety przechowalnią dzieciuncertain Może trafiłam na zły moment,ale jak tam byłam panował ogromny chaos,starsze dwuletnie dzieci nie miały zorganizowanych żadnych zajęć,chodziły z kąta w kąt.Dodatkowo były w jednej sali z tymi najmniejszymi 4-6 miesięcznymi,które jednak wymagają innej opieki niż te starsze.Moje dwuletnie dziecko potrzebuje już zorganizowanych zajęć typu rytmika,angielski itp. także niestety dojeżdżamy aż nad Podgórze,ale najważniejsze ze synek jest zadowolonysmile
      • tyldak Re: klub malucha szkrabek 12.05.11, 22:27
        A gdzie dojeżdżacie??? Polećsmile
        • krakowska_mama Re: klub malucha szkrabek 13.05.11, 18:14
          Świat według Gucia,ul. Siemomysła 30
          Pozdrawiam smile
          • jacekbol99999 Re: klub malucha szkrabek 05.07.11, 20:12
            Witam,
            odwiedzilem klub na Siemioly, ale chyba tez trafilem na taki zly moment jak Pani na Kwiatów Polskich, natomiast na Kwitatów Polskich trafilem akurat na moment kiedy starsze dzieci byly w trakcie zajec w osobnym pomieszczeniu, a maluszki (co mnie interesuje aktualnie, poniewaz mam 8-mies. córunie ) były zajmowane w drugim pomieszczeniu. Mysle, że w kazdym żłobku państwowym, czy tez prywatnym klubie malucha sa takie momenty kiedy panuje maly rozgardiasz, w końcu to sa dzieci a nie poligon wojskowy, wiec nie wymagajmy, zeby dzieci siedzialy na baczność i usmiechaly sie do siebie. A co do języków obcych to takie małe dzieci jedynie kiedy jeden z rodziców jest obcojęzyczny są w stanie przyswoić język obcy, uwazam, że dobiero 4-letnie dziecko moze lekcyjnym trybem nauki cos pojąć. Nauczmy dzieci sikac na nocnik, jesc, mówic, po polsku, spiewać piosenki, myć ręce i dbajmy o ich sprawność ruchowo-manualną itp. to moje zdanie
            • paszka30 Re: klub malucha szkrabek 22.09.11, 14:50
              Witam Drogie Mamy. Mam pytanko czy byłyby Panie zainteresowane prywatnym żłobkiem w okolicy Ronda Czyżyńskiego? Zaznaczam,że nie byłby to klub malucha tylko normalny żłobek pod takim samym nadzorem jakiemu podlegają żłobki państwowe (sresort zdrowia,sanepid itp). Cena prawdopodobnie (tzn w przypadku otrzymania dotacji z UMK) wynosiłaby 400 zł/m-c.Pozdrawiam,Kasia
              • edz.anna złobek r. Czyżyńskie 06.10.11, 00:43
                Witam,

własnie szukam żłobka/klubu dla 18 m-c córki. Proszę zatem o kontaktsmile A.
              • majeczka200 Re: klub malucha szkrabek 10.10.11, 18:35
                Czym można prosić o szczegóły na maila gazetowego?
                Dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka